mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #2565
    Máris tudom! Mivel tegnap nem fogadta el anyukám bankkártyáját (kétszer!) így...
    De a lényeg egyébként is júliusban jön, ha augusztusra ígérik az ötödik fázist.
    Ja igen. ezzel a fázis - szezon dologgal nem tudnak kibékülni a hivatalos fórumon(se) így ne tévesszen meg senkit a felsorolásban a második (valójában a harmadik, ha a fő játékot is beleszámoljuk) SZEZON FÁZISAI vannak felsorolva!!! (Pedig nem bonyolult!)
    Sokan azt is látnokolják, hogy ez a játék végtelenítve lesz. Magyarán nem lesz több kipörgő kerekek, hanem hófutás lesz bővítgetve, amíg meg nem unják-juk.

Ebben a negyedik fázisban hiányoltam sokszor, hogy amikor végzek a küldetéssel, akkor töténjen valami. Mondjuk a helyszín változzon meg. Mindegy, hogy funkcionálisan, vagy csak dísznek, de érezzem, hogy ezt megcsináltam. Mert ugye a pénz, meg a mihaszna pontok, amik hiába gyűlnek-tek egész szezon alatt, nem jelentenek semmit. De akár ha csak egy budit is odarak a játék, akkor büszkén húzhatjuk ki magunkat, hogy "azt mi építettük!"
    Ez nem akkora fejlesztés, hogy belegebedjenek, csak egy olcsó, de hatásos trükk, hogy jobban érezzük magunkat.
    Hogy még miket kellene tartalmaznia a játéknak azt inkább hagyjuk. Nem akarom, hogy huszadszorra is leírjuk!