Jóózsf István#2550
Sajnos az sem túl békés megoldás. Mert amikor ki kell szedegetni a platóról a rönköket, akkor elcsattan pár "MIANYÁNK"!!!
Ez inkább amolyan melyik ujjamat harapjam meg kérdés. Azt is meg kell említeni, hogy ha így felpakolunk, akkor tud még nehezebb is lenni a rakomány. Ezért is borult. Ha "lekötöm" a "rendes" adagot, akkor lehet jobban megúsztam volna. Amikor visszamentem Yukon-ra, ott még kacifántosabb volt, mert a Mod Uralra tettem közepes rönköket és húztam utána egy közepes szállító pótot. Igen ám, de azt ugye nem lehet megcsinálni, hogy csak a póton csomagolja be, (ami ugye szükséges a leadáshoz) így kellett egy másik gép, amire átkötöm. Szóval van vele szöszölés, de nem megyünk végig ugyanott hatszor!!! Nálam ez volt a szempont.
Oldgamer!
Megszámolhatnám a régióknál, de az nem lenne valós adat! (Jóval többet!!!) Mert sokáig hiába kérleltem anyukámat, hogy vegye meg a játékot, de sajnos kellett a pénz kenyérre!
Vagy csak egyszerűen sajnáltam rá a húsz pengőt és megvártam, hogy lemenjen hétre. Egyedi ajánlat volt. Tízbe került volna, de az Epic váratlanul megdobott három ruppóval...
Endy-nek ne mondjátok meg, mert letépi a fejem!!!
Így, hogy teljesen kész és számomra ki is fújt (talán még néha gurulok egyet-egyet valamelyik szimpatikusabb pályán...) Akármennyire is bosszantott néha, (Túlnyomórészt!) máris hiányzik!