mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Jóózsf István!
    Teljesen egyetértek az észrevételeddel, miszerint változhatna az adott területt egy-egy feladat teljesítése után, ezen már én, meg szerintem sokan mások is elgondolkodtak. Nem tellene nagy melóba nekik ezen változtatni, de úgy gondolom ez mostanra késői bánat. Egy majdani (?) teljesen új játékban talán így lesz, ahogy szeretnénk.

Tegnap lejött konzolra az új frissítés, én örültem neki nagyon! /21 Gbyte ! /
    Megérkezett a hard mode is, igaz egyelőre nem tervezem ennek használatát, új játékot kellene kezdeni ehhez úgy tudom. ( persze ez logikus is ) Jelen pillanatban a letöltögetett mod-os placcokon nyomulok, nagyon sokból lehet válogatni, bőség zavara van számomra jelen pillanatban, próbálok nem csapongani a térképek között. Ja, kaptunk 4 db új Trial játékot is, elég pofásaknak tűnnek, egyelőre csak belepislantottam mindegyikbe.
    Viszont van egy nagy problémám az új frissítés után, kimondatlanul mérges vagyok!!
    A kb 5-napja elkezdett mod-os pályám nem töltődik be, a Tumbler ridge! Egyszerűen fekete a képernyő mikor töltené be a játékot, majd egy idő után kidob a kezdő menübe! Pedig egy nagyon kellemes pályáról van szó, hihetetlenül tetszett, részletgazdag, páramentes!! illetve hegyi patakos, közepesen saras, változatos régióról van szó. Szó szerint élvezet volt vezetgetni a vasakat. Furcsa, hogy a mod browser-ben is eltűnt ez a térkép! Azèrt is bosszantó, mert így elveszett az a "keretösszeg" is amivel ugye letöltöttem egy hete. Nem tudnám eladni, hogy visszakapjam a mbyte keretemet. Ez egyébként jó pár jàrműre is igaz, egyszerűen kiveszik a készítők a listából őket. Ez nagy hiba szerintem! Most akkor minden egyes frissítés után féljek, hogy mi veszik el ( változik ) meg mi nem!?
    Bízom benne, hogy ma este sikerül betöltenem...valahogy.