Tűzijáték? Árvízkárosultak!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2: Ha igaz amit írsz, akkor respect.
"3. nem az a köcsög hazáruló, aki nem akar lemondani egy számomra oly felesleges dologról, mint a tûzijáték, hanem az az infantilis állat, aki úgy nyilatkozik, hogy dögöljön meg 7000 ember, mert eleve leszarja mi van másokkal, s bár elmondhatom, hogy az átlagnál valószínûleg jobban élek, de mégsem esik le a gyûrû a kezemrõl, ha tenni kell másokért vagy segíteni kell, nem pedig a cifrapalota tornyából köpködök kifelé és verem a mellem nagy arccal"
Szerintem akkor ideje lenne elolvasnod azt a hozzászólást is, amire ronesz válaszolt - ha már korlátoltságról beszélünk. Mert itt konkrétan pont arról volt szó, hogy míg valakinek a tüzijáték fölösleges, addig õ írt egy durva példát, hogy neki pl. Felsõzsoca létezése. Nem az emberek önzetlen támogatásáról, állami támogatásokról, meg önzetlen segítségekrõl van szó, hanem az olyan kijelentésekrõl, hogy "értelmetlen", meg "lemondás - miközben nem is érdekli egyáltalán".
Azt meg remélem ezek után nem kell kifejtenem, hogy miért hibás ez a "na majd most kirakom a címed aztán jól megkeres mindenki" címû fenyegetés vagy módszer... Ezekkel, a hazaárulózással, és mindennel csak azt lehet elérni, hogy még nagyobb ellentétek legyenek, rosszabb esetben már belsõ személyes háborúk.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
amúgy támogatom a dolgot.
nice legs. what time to open?
ha meg nem teszed a te bajod 😄
Arab money
a tisztánlátás kedvéért:
1. Felsõzsolca soha nem volt árterület, egyetlen egy most elöntött utcájában lévõ háznak még a pincéjében sem volt víz soha, 60 vagy több éves házak omlottak össze - eddig vajon miért bírhatták? meg mondom, mert nem volt víz
2. több napon át homokzsákoltam, virrasztottam az árvíz idején, több gyûjtésben is részt vettem illetve kezdeményeztem, múlt hét szombaton Bp-rõl ÖNZETLEN EMBEREK adományát adtam át személyesen az önkormányzatnak, tehát nyugodtan ócsároljatok milyen szar ember vagyok
3. nem az a köcsög hazáruló, aki nem akar lemondani egy számomra oly felesleges dologról, mint a tûzijáték, hanem az az infantilis állat, aki úgy nyilatkozik, hogy dögöljön meg 7000 ember, mert eleve leszarja mi van másokkal, s bár elmondhatom, hogy az átlagnál valószínûleg jobban élek, de mégsem esik le a gyûrû a kezemrõl, ha tenni kell másokért vagy segíteni kell, nem pedig a cifrapalota tornyából köpködök kifelé és verem a mellem nagy arccal
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
felõllem aztán le lehet mondani a tüzijátékról az árvízkárosultak javára. kb leszarom a tüzijátékot ugyan úgy mint ti. nem azzal van bajom hogy pénz kapnának akár az államtól is
de az viszont már, hogy pár ember azt hiszi,hogy nála van a bölcsek köve és mindennek úgy kéne lennie ahogy akarja már nem teljesen oké pl lásd az egyszemélyes igazságosztót aki majd megkeres és jól megver (lolság lenne ha tényleg megtalálnál roneszt mintha neki se lenne elég baja)
szal inkább erre akartam rávilágítani, hogy azért mert neked nem kell valami és lemondanál róla az még nem jelenti, hogy senkinek se kell
púúúúú
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Én is úgy gondolom, hogy ebben a büdös kapitalista világban mindenki a maga szerencséjének a kovácsa, de az is jusson eszedbe, hogy a világ minden táján segítik a katrasztrófa súlytotta embereket. Valahol óriási árvíz van, máshol tornádó stb. És hiába nagy kapitalizmus, kapnak segítséget. Csak ti vagytok ilyen mocskok, hogy ezt nem tudjátok elfogadni? Hogy ennyi mégiscsak jár? Gondolom pont te vagy az a bizonyos Audis LCD tévés arc, aki le se szar senkit, mert mindene meg van és úgy gondolja, hogy törekedjen fel a sok köcsög, ha akar valamit. És részben igazad van, részben pedig nem vagy ember.
púúúúú
A vuvuzela meg egy fos zajkeltõ bot, semmi más. Nem képes hangváltozásokra. Kb. annyira hangszer, mint szerszám az ék. A legegyszerûbb, vagy még az sem.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
kár hogy az új berendezkedésbõl az embereknek csak annyi esett le, hogy mostmár lehet felvenni hitelt LCD TVre meg új Audira, az nem, hogy mindenki a maga sorsának kovácsa és ha történik valami rossz akkor már tartják a tenyerüket meg verik az asztalt
De lehet hogy az állatmenhelyekre szánt pénzbõl finanszírozzák! Na ki szavaz arra hogy éhenhaljon sok-sok kiscica mert õ tûzijátékot néz?
---
Lehet még írni demagógiát.
Értsétek már meg: nincs annyira megszorulva az állam, hogy ilyen filléres hülyeségeken rágódjunk, hogy árvízkárosultak kapjanak pénzt VAGY legyen tûzijáték. Mindkettõre van pénz.
A költségvetés nem így mûködik, ha bedõl az nem az árvíz és nem a tûzijáték miatt lesz. Csak valami földhözragadt kitalálja, hogy "húú de sok az az X százmillió forint ami tûzijátékra megy el, hány gombóc fagyit vehetnénk belõle minden óvodásnak" és máris kész a legújabb netes kampánymarhaság.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
http://www.tenke.hu
púúúúú
Az árvízkárosultak megsegítéséhez szükséges pénzt elõteremtik vhogy.
Ne írjunk már ki erre is népszavazást!
Attól tartok, hogy a tûzijátékra fordítandó pénz csak csepp a tengerben ahhoz képest amennyire szükség van a károk helyreállításához.
Én inkább politikai hangokat vélek kihallani a dologból, hogy bele lehessen kötni a kormányba: ezek szívtelen, önzõ kutyák.
Hangsúlyozom: nem a jelenlegi kormányt védem, egy ilyen helyzet tavaly (más kormány irányítása mellett) is hasonló vihart kavart volna.
Uff.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Ne adjunk nekik pénzt, fõleg ne a közösbõl egy kisebbség akarata miatt. Ha annyira segíteni akarsz, küldj nekik a sajátodból. Jah, hogy úgy már büdös a dolog és csak az álszentség megy? ok.
remélem így már megérted mire is akar utalni ShaiHulud, legalábbis szerintem
púúúúú
de tessek akkro szerintem nem kell 4es metro, nem kell uj autopalya, nem kell sokminden ami kozpenzbol megy. remelem vegre megerted a lenyeget es belatod, hogy nem ilyen egyszeru a dolog, hogy TE kijelented, hogy a tuzikatek ertelmetlen ezert ne legyen.
púúúúú
egy semmirevaló tûzijáték nem tart sokáig és az állatokat megriasztja. Ettõl függetlenül lehet tûzijáték, de mivel istentelen kurvasokat szoktak költeni rá (gondolj csak bele, 2000-ben Orbáncék kb 800 milláért csináltak 1000 éves évfordulóra tûzijátékot), ezért lehetne kicsit csökkenteni rajta, vagy egyáltalán hanyagolni is.
púúúúú
púúúúú
ennyi erõvel sose legyen mert mindig van értelmesebb dolog amire költeni lehetne
Nem sértésnek szántam ezt, csak gondolkodjál már!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Miért nem térünk vissza rögtön a tervgazdálkodáshoz?