Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schumimodells
Mostanában elég gyakran elõfordúl, hogy a teló az asztalon van és magától felvillan a kezdõ képernyõ, majd pár másodperc múlva elalszik. Vajon mitõl lehet, és hogyan lehetne ezt orvosolni?

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

Krisztiam
hát ez egy brutál telefon lett.. kemény nagyon, viszont nekem túl nagy.. akinek nagy a keze annak lehet jó..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Solten
Vadnokedli
55-60 ért már van független új galaxy S is, ez másfél éves és 50 ért, nem valami kedvezõ.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

g1397k
Galaxy s Telenor, másfél év, ha érdekel valakit szóljon: 50000ft

Vadnokedli
pedig karcolódik,csak nagyon minimálisan, lassan 2 év alatt 2 karc van rajta. 😄

jazzy
Fölösleges, Gorilla Glass nem karcolódik egyáltalán.
Krisztiam
sziasztok
lenne egy kérdésem, a gmail-es címemet, hogy lehet kitörölni a telefonból?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Hi, szerintetek érdemes fólia a telóra? Nekem eddig volt rajta, jól is mûködött, viszont nemrég megkarcoltam, és orbitálisan ronda. Ha levenném a fóliát minden oké lenne, de nem tudom vegyek-e újat utána, azt mondják nem igazán karcolódik az üveg.

sziasztok,

van egy Samsung i9003-as telefonom. nemrég kaptam. milyen progikat kell feltétlenül leszedni,hogy "minden" mûködjön?
elõre is köszi, ha valaki segít.
skinnyman
A telefonomon is pont annyi hely van 😄
(8+32 G😎

Regards,

Vadnokedli
40GB-s HDD-re mit rakok? 200Mb szabad hely alig van 😄

skinnyman
Öreg hiba 😊

Regards,

Vadnokedli
arra amúgy, amúgy már leszedtem, csak nem szoktam torrentezni. 😄

skinnyman
CM-N? Azmiaz? Ha CM9-re gondolsz: torrent link is ki van rakva, onnan teljesen jól le lehet szedni.

Regards,

Vadnokedli
Hibás a mai CM-N nek a letöltõje <#rinya>

Prody
kösssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

skinnyman
(Illetve S2-t lehet)

Regards,

skinnyman
kies-sel nem fogja 4.0-ra frissíteni 😊

Regards,

schumimodells
Ha KIES-el frissited, akkor minden meg kell maradjon, még a játékok is.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

Prody
Ha frissítem 4.0-ra, akkor a képeim és a programok rajta maradnak a telefonon?

Solten
Amugy a bongeszes qrvajo, vagy 3x gyorsabban tolti be az oldalakat mobilnettel az ICS browsere mint a GB-nel. Maga az ICS is kul, joval olvashatobbak, letisztultak a karakterek.

Saor Alba

Kaszi46
Sziasztok.

Galaxy s2 telefonhoz milyen kábelt kellene beszereznem hogyha össze szeretném kötni tv-vel(hdmi), és egy wireless logitech k400 keyboard+mouse kombóval(usb unifying), és tölteni is szeretném egyidõben?

*Posse*T.W.D*

Solten
Nem. Most konkretan en lesz@rom hogy zold vagy kek... <#alien>

Saor Alba

Vadnokedli
Olyan gagyi nem?<#rinya>

Solten
Igen.

Saor Alba

Vadnokedli
Ugyanugy zold az akku jelzo mint GBn? Mint SGS3 videon?;

Solten
Igen, ez a tacsviz elegge ront az osszkepen... 😊

Saor Alba

Értem,köszi a segítséget. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Bármelyik jó, mivel évek óta szabvány a töltõ illetve adatkábel csatlakozója. Én pl Nokia töltõt használok autóban 😊

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Üdv!

Nekem Samsung Galaxy S Plus-om van és szeretnék hozzá olyat venni hogy "Autó töltõ" tehát hogy ha belerakom az autóba akkor töltés alatt legyen a telefon hogy ha használom a GPS -t és ilyet hol tudok venni ? Igazából találtam egy oldalon de ott csak úgy volt írva hogy Galaxy S tehát nem Plus hanem sima S, és az mindegy hogy Plus -ra van vagy sima S -re ? Lehetõleg olyat ami Szlovákiában van mivel itt lakok. Köszi a válaszokat!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Mivel független vagyok kipróbáltam egybõl megjelenéskor, de tettem is rá custom rom-ot, gyári TouchWiz miatt is... Gyorsabbnak szemlélem a custom romokat.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Solten
Vegre elerheto az ICS a KIES-en keresztul nalam is... <#alien> <#rolleyes> (S2 - UK) Epp felpakolodik.

Saor Alba

Na, ma jelent meg T-mobile-os S2-re az ICS. Mit tanácsoltok felrakás elõtt? Hogyan frissítsem KIES-en vagy telefonon?

steam, origin: ACE_hun

skinnyman
Új nightly-ban már van olyan voodoo sound alapból, ami a rendes control appal mûködik 😊

Regards,

Krisztiam
szvsz nekem nem tetszik külsõleg, túl nagy meg olyan tepsi telefon lett, nagyobb az s2-nél, de amúgy belsõleg lesöpör mindent szerintem..

http://gaborszantai.co.uk/

független telóra
LoSA
Mire?

Kiesen elérhetõ a 2.3.6
skinnyman
Ide is: S III

Regards,

skinnyman
Galériában szerintem dátum szerint vannak rendezve a cuccok, a legfrissebb van legelõl. Ha más rendezéseket akarsz vagy több opciót, kipróbálhatod pl ezt a progit: QuickPic

Regards,

Sziasztok!
Nem rég kaptam új memóriakártyát az S Plusomba, 8 gigásat, eddig pici volt így a fotók a belsõ tárhelyen voltak. Áthelyeztem õket, direkt úgy, abba a mappába, hogy folytathassam ugyanoda a fényképezést, így legalább egyel kevesebb mappa lesz galériában, úgy is van sok.
De áthelyezés után a galériában fordított sorrendben, és kicsit összekeveredve vannak a képek. Próbálkoztam már mindenféle másolgatással, számítógépre, telefonon belül, de semmi nem javította meg.
Ami még érdekes, hogyha pl a mappa neve Camera1, akkor jó sorrendben vannak a képek, ha simán Camera(amibe fotózni tudnék), akkor rosszul. Eléggé felidegesített.
Nem életbevágó, de ha van valami tippetek, vagy egyáltalán tudjátok, mi alapján rak sorba képeket(fájlkezelõben és gépen jól vannak!), akkor megköszönöm a segítséget. 😊

Csari
Kongy
Üdv

S2-m van, és a videofelvételek néha belaggolnak. Nem értem miért. Nem olyan nagy probléma, csak kicsit zavaró. Hiába tettem 720p-be 1080-ból, akkor is be-belaggol. Mi lehet a gond? Zsír új a telefon.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

skinnyman
Milyen ROM van azon? Frisstsd/full reset. Bár erõsen kétlem, hogy bármelyik gyári ROM-nak ilyen gondjai lennének...

Regards,

w77d
olyat is produkál, hogy ha végre elmegy egy SMS, az ilyen totál összevissza karakterenként érkezik meg...

w77d
annak semmi baja, a kártyát más készülékbe áttéve tökéletesen mûködik

Kenny85
Csak akkor ismer fel kies, ha a gyári launcher van elindítva