Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Van egyszerû módszer rá még, de azért az is igényel némi utánaolvasást, hogy tudd hogy mit csinálsz. Ha kies-sel akarod, próbáld meg pl másik géppel.

Regards,

De Kiesen keresztül egyszerû lenne frissíteni a telót. Vagy azon kívül is van egyszerû módszer rá?
skinnyman
Hát én elsõsorban a szolgáltatóra gyanakodnék ill. rossz térerõre.

Regards,

Solten
w77d
gyerekek az mitõl lehet, hogy tegnaptól kezdve a telefonom minden beszélgetésnél úgy 10-15 másodperc múlva bontja a kapcsolatot? SMS-t, meg kb minden harmadikat küldi el, a többi sikertelen...

skinnyman
Hát a legjobb megoldás erre az, ha nem használsz kies-t, elég érdekes egy program...

Regards,

Az lenne a problémám, hogy feldugom usb-re, rámegyek, hogy samsung kies, de a kies nem ismeri fel. Régebben volt, hogy felismerte, de frissíteni akkor sem tudtam valamiért, de most már fel sem ismeri a telefont. Mitõl lehet?
Vadnokedli
Van új GApps.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

skinnyman
Mit akarsz, amíg a tompa felével csinálja, egy karcolás nincs rajta 😊

Regards,

schumimodells
Létezik, hogy ennyire birja az ütést, még akkor is, ha Gorilla Glass védi?

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

Vadnokedli
Nekem nem tõrt le, rajta van, csak ugye alap fájlkezelõben mégis jobb volt használni azt ami van.

skinnyman
Hát abba a két kattintásba amíg leszeded play-rõl azért ne törjön már le a kezed 😊

Regards,

Vadnokedli
Szerintem rádió az nem is kell. Fájlkezelõ kell, meg hogy lehessen bluetooth al APK-t küldeni és ne kelljen hozzá külön app. <#idiota>

skinnyman
Van új nightly, ezzel a kamera már tud menteni microsd-re is képet/videót, ezt még hiányoltam kicsit. Most már talán csak a rádió hiányzik 😊

Regards,

skinnyman
Nem véletlenül nightly a neve, örülj hogy nem jön naponta 😊

Regards,

Vadnokedli
Tudtam ha felrakom a 19.i nightlyt tegnap akkor jön másnapra egybõl mai <#banplz>

A francba, akkor beviszem szervizbe. Kösz szépen srácok!
Vadnokedli
Garancia.

skinnyman
Hát ez elég cifrának hangzik, ha van rá gari, én mindenképp bevinném egy szervizbe.

Regards,

Helló!

Nekem nem Samsung GT-I9000 Galaxy S mobilom van, hanem Samsung galaxy s plus i9001, de a probléma lehet ennél tágabb.
Az a problémám, hogy hetente a mobil randomra újraindul. De úgy, hogy nem kell pin kódot megadni újra és újra, csak ismét a fõképernyõn találja magát úgy hogy közben egy kis ablakban mutatja hogy go launcher vagy tw launcherrel indítsa, meg ami program indul a mobillal együtt az is jelen van, máskülönben kiszoktam nyomni a programot. Azt tanácsolták, hogy csontig merítsem le az akkut, meg hogy ha 100%ra feltöltötte, akkor még töltsem 3 órán át. Ez mind megtörtént, ezek után pár nappal késõbb már egy hibaüzenetet kaptam a nyakamban. Kép.
És megint csak randomra újraindul. Mi lehet a probléma és hogy oldhatnám meg? Esetleg új akku után kellene néznem? :S Battery widget van csak feltéve amihez köze lehet az akksinak. Mikor megvettem a mobilt, az után 2 hétig pakoltam rá a programokat és a játékokat és nem csinált ilyen random újraindulást jó pár hónapig. Azóta nem lett feltéve új program vagy játék, ezért is gondolom hogy csakis kizárólag az akkuval lehet probléma. Elõre is köszi a válaszokat.
Itt egy videó az ICS-rõl saját felvétel
http://www.youtube.com/watch?v=sKtN_yG9H4o&context=C466cd58ADvjVQa1PpcFO_4pZxBFIMEWbfwLav3N6Ij_3oEQZlzT0=
skinnyman
Az I9300-nak is ilyen dummy box-ja van bejelentés elõtt, itt látszik a valós alakja is kb: Link

Regards,

skinnyman
Hát, próbálok majd emlékezni rá 😊
De az enablernek amúgy mennie kéne, azzal majd próbálkozz még 😊

Regards,

Vadnokedli
Meg van..., tudnál szólni majd alkalmanként ha van update hozzá? (Mert én nem látom marketen, és nem jön rá update.)<#worship><#fogmosas>

skinnyman
T-Mob USA-val szerintem biztosan mennie kéne, próbáld meg újra... Vagy fent van az APK 1000 helyen, bárhonnan leszedheted 😊

Regards,

Vadnokedli
Hát ez a buzi igy se engedi letolteni 😄... neked hogy van meg? Probaltam enablert Verzion/Tmobilet USA-t

skinnyman
Hát most ezen kár problémázni, akkor hekkeld fel valami market enablerrel vagy mittomén 😊

Regards,

Vadnokedli
Aha... :'D

skinnyman

Regards,

Vadnokedli
Ja már meg van miért.. "This item cannot be installed in your device's country" <#banplz>

Vadnokedli
Play Music rõl nem talál semmit ez a szar; csak Tuneln Radio - PLAY b AOL Music - iSyncr for PC - stbstb. mindjárt megnézem itt neten is gépn.

skinnyman
Az a legújabb pedig szerintem... Ha nincs benne, szedd le play-rõl

Regards,

Vadnokedli
03.17-es van rajta.

Vadnokedli
melyik gapps-t pl? Neked melyik van?

skinnyman
A kék hangszóros verzió az valami keci régi már, még a 2.x-es idõkbõl ragadt oda. Szedj le valami újabb gapps-t, vagy market-rõl szedd le az újat, Play Music a neve...

Regards,

Vadnokedli
Nincs arany füles ikonja 😄 Kék hangszóró az ikonja vagy mi amúgy.

skinnyman
Igen, aminek ilyen arany füles ikonja van (Play Music).
PowerAMP-ot én megvettem, le volt árazva nemrég néhány száz forintra, annyit megért hogy ne kelljen szopnom vele többet, tényleg jó kis progi.

Regards,

Vadnokedli
4.0? Az alapot használom. Power AMP pedig fizetõs, 2 hét trial os. Vagy mi.

Vadnokedli
Csak pár zenénél csinálja ezt..., és már konvertáltam át is meg minden, lehet túl jó a minõsége..

skinnyman
Passz, nálam még nem volt ilyen, meg amúgy is Power AMP-ot használok. Music 4.0-t próbálod legalább? Nyomj neki egy clear data-t vagy passz...

Regards,

Vadnokedli
Az miért van hogy "Unfornately, Music has stopped." miközben megy 😊.. csak nem enged váltani zenét.. se semmit. <#banplz> Már a fejemet verem a falba.

skinnyman
Lemérted? 😮

Regards,

Vadnokedli
nekem is csak 70 fok volt eddig a max. <#banplz><#banplz>

skinnyman
Hát ha belegondolunk, hogy ugyanaz a GPU van a telóban, mint a Galaxy Nexus-ban, nem csoda hogy tud melegedni 😊 Egyébként durvábban nálam még sosem volt forró, legfeljebb közepesen meleg.

Regards,

Vadnokedli
Nekem Dead Space közben szokott felmelegedni, ha zenét hallgatok közbe.

Morphin
a 16.-i teljesen korrekt...van elég memória és gyors is...most értem haza és 9%on volt az akksi. 2 napot bírt és elég sokat játszottam.
amúgy vmelyik este játszok és 30%körül volt az akksi gondoltam közben rádugom a töltõre, olyan szinten felmelegedett a teló...azt hittem szétpukkan az akksi vagy nem tudom. levettem a hátlapot meg fújkáltam (játékot abba hagytam persze), utána elkezdett hûlni és normál hõfokra beállt...<#schmoll2>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

skinnyman
Alapból az nincs még, én root explorert használok, annál úgy sincs jobb 😊 De ott van csomó ingyenes is amik szintén teljesen jók (ES File Explorer, Astro, Androzip, stb.)
A gyári Android ficsõrök közül már régóta megy minden rajta szerintem. Ami ehhez a telóhoz hiányzik még az egy rádió.
Meg persze vannak CM ficsõrök amik még nincsenek kész (témázás pl).
De ezek (rádión kívül) már csak extrák, szóval így is közel fullos a ROM.

Regards,

Morphin
fájlkezelõre gondolsz? mert azt én nem találtam benne...(fél perc felrakni egyet marketrõl)
flasheltem 15.-rõl a tegnapira és megmaradt minden..zsírkutya

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

ami azt illeti a MIZUZINE játékával lehet nyerni. ezt a t-mobile hirdette meg, egy online magazin inkább fiataloknak. Regisztrálsz, megosztod sok emberrel és ha tiéd a leglátogatottabb, akkor nyersz egy ilyen mobilt és akár a fõdíjat, egy galaxy tab 8.9-et! hajrá!! 😄
Én személy szerint egyiket se venném meg, de haverom múltkor magyarázott valami nyereményjátékról ahol ilyen galaxy Y-t lehet nyerni elég könnyen... azt nem tudom pontosan hol vagy hogy, de szerintem, ha úgy is ilyet szeretnél venni, nézz utána, vagy ha esetleg itt hallott valaki ilyenrõl az beírhatná!