Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv mindnek!Használt SG-t vettem,és szeretném beállítani a jelszót a helymeghatározónál,de azt válaszolja:hibás j.szó.A régi tulaj életében nem állította.Van v.mi gyári dolog amirõl nem tudok?Tudna valaki segíteni?
Sikeresen frissitettem a telót,nagyon szuper minden.
Az élõ háttér képek között ott van a rég keresett "Water" is,amelyikrõl nemrég beszéltem.
Nagyon izgúltam,hogy minden rendben legyen,most nagyon meg vagyok könnyebbülve és borzasztóan hepi vagyok.
Az élõ háttér képek között ott van a rég keresett "Water" is,amelyikrõl nemrég beszéltem.
Nagyon izgúltam,hogy minden rendben legyen,most nagyon meg vagyok könnyebbülve és borzasztóan hepi vagyok.
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Frissitéskor mi a mi a teendö? Pl. a sim és memória kártyát vegyem ki a telóból? Ha elinditom,utána minden automatikus,nekem nem kell csinálni semmit? Ha van még valami javaslatotok,észrevételetek,feltétlenül osszátok meg velem.
Orange Romania.
Én erdélyi vagyok.
Mi a teendö frissitéskor?
Én erdélyi vagyok.
Mi a teendö frissitéskor?
Megjavítani szerintem meg lehet, ha újraindul magától akkor az inkább rom hiba, mert ha aksi lenne kikapcsolna, de nem indulna be megint.
Próbáljatok felrakni valami másik romot a telefonra, esetleg 1 samsung szervízben ezt simán megcsinálják, régebbit, vagy újabbat és nézzétek meg azzal is produkálja-e.
Próbáljatok felrakni valami másik romot a telefonra, esetleg 1 samsung szervízben ezt simán megcsinálják, régebbit, vagy újabbat és nézzétek meg azzal is produkálja-e.
Tehát akkor azt mondjátok,hogy frissitsem?
Jó lenne ha elárulnátol hogy ilyenkor mi a teendö. Pl. a sim és memória kártyát vegyem ki a telóból? Ha elinditom,utána minden automatikus,nekem nem kell csinálni semmit? Ha van még valami javaslatotok,észrevételetek,feltétlenül osszátok meg velem.
Jó lenne ha elárulnátol hogy ilyenkor mi a teendö. Pl. a sim és memória kártyát vegyem ki a telóból? Ha elinditom,utána minden automatikus,nekem nem kell csinálni semmit? Ha van még valami javaslatotok,észrevételetek,feltétlenül osszátok meg velem.
Van egy kérdésem.
A Kies-nél kijelezte,hogy frissithetõ a teló,de nem 2.2-rõl 2.3-ra,hanem valami kódot ir ki,hogy: PDAJP5/PHONEJVQ/CSC:JV1(ORO)
Mit jelent ez és érdemes e frissiteni rá?
A Kies-nél kijelezte,hogy frissithetõ a teló,de nem 2.2-rõl 2.3-ra,hanem valami kódot ir ki,hogy: PDAJP5/PHONEJVQ/CSC:JV1(ORO)
Mit jelent ez és érdemes e frissiteni rá?
Leszedtem a PES 2011-et, tök jó...meg a Cut the Rope is tetszik.FarmFrenzy,Bunny Shooter illetve Aliens amikkel nagyjából játszani szoktam.(ha suli van)
Ilyen jellegû játékokat tudtok még mondani? Az ilyen Tower Defense szerûek nem jönnek be.3D se muszáj..csak szórakoztató legyen,meg unalomûzõ.
Még valami...ti szoktátok konvertálni a videókat? Mert ráraktam 4 rész Family Guy-t és röccenés nélkül teljes képernyõn szépen lejátssza a 200megás fájlokat.Gondolom akkor teljesen felesleges szarakodni vele.
Üdv
Ilyen jellegû játékokat tudtok még mondani? Az ilyen Tower Defense szerûek nem jönnek be.3D se muszáj..csak szórakoztató legyen,meg unalomûzõ.
Még valami...ti szoktátok konvertálni a videókat? Mert ráraktam 4 rész Family Guy-t és röccenés nélkül teljes képernyõn szépen lejátssza a 200megás fájlokat.Gondolom akkor teljesen felesleges szarakodni vele.
Üdv
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
És lehet,hogy ki is tiltják több európai országból.
Úgy kell az Apple-nek,õk kezdték,most meg egyék meg,amit fõztek.
Gyenge a 4S,még mindig a SGS II a király.
Úgy kell az Apple-nek,õk kezdték,most meg egyék meg,amit fõztek.
Gyenge a 4S,még mindig a SGS II a király.
Na utána jártam a dolognak és konkrétan azt csinálja a telefon, hogy használat közben újra indul. Ezzel mit lehet csinálni és ez nagy probléma-e mert gondolkodom rajta, hogy megvegyem de persze csak akkor ha meg lehet javítani! 😊
Szar a kijelzõje, kicsi a felbontás stb. Szar mert bada van rajta, szar a kamerája. De megveheted ha csalódni akarsz. 😄 Kicsit hozzá adsz és közel 100x jobb nem samsung telefont tudsz venni. 😄
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
SZiasztok!
Nem ehhez a telefonhoz kapcsolódik, de nem találtam neki topicot, nyitni meg nem akarok.
SZóval kinéztem magamnak a Samsung Star 2 telefont.Kinek mi a véleménye róla?Megéri?KÖszi szépen
Nem ehhez a telefonhoz kapcsolódik, de nem találtam neki topicot, nyitni meg nem akarok.
SZóval kinéztem magamnak a Samsung Star 2 telefont.Kinek mi a véleménye róla?Megéri?KÖszi szépen
Nekem a front kamera nagyon hiányzik. Néztem S2 vs i4 front kamera összehasonlítást YouTube-on és az S2-é sokkal szebb... mint ahogy a hátlapi kamera is: élénkebb és tisztább kép / színek!
Nem, nem a tükörben pózolás miatt! 😄
Nem, nem a tükörben pózolás miatt! 😄
Téged nem lep meg hogy még élnek a földön normális emberek?! 😄
egyaltalan nem lennek biztos benne h dragabb lesz, a Nexus S peldaul anno $529.99 volt megjeleneskor, sokkal ez sem lesz dragabb szerintem. egyebkent semmit nem lehet rola meg tudni kb azon kivul h mikor jelentik be: okt. 11 (meg 9 nap). most is megveheted az s ii-t, az is qrvajo telefon, de en tuti megvarnam meg az uj nexus bejelenteset, akkor kiderul az is h mit tud meg az ara is es akkor tudsz majd donteni h az legyene vagy s ii.
Jó lenne 😊
Másfél éve már egy 3Gs-em van, semmi bajom nincs velem... Igazából annyira nem hajt a dolog, csak mégis, lassan 2éves lesz és már valami jobb és új kéne.
Egy Galaxy S2 120e függetlenül, dobozosan. Na most az iPhone 4 drágább és amit említettél telefon is jóval drágább lesz gondolom. Amit az S2 tud, épp elég egy újabb két évre nekem. Hátha még olcsóbb lesz hamarosan...
Másfél éve már egy 3Gs-em van, semmi bajom nincs velem... Igazából annyira nem hajt a dolog, csak mégis, lassan 2éves lesz és már valami jobb és új kéne.
Egy Galaxy S2 120e függetlenül, dobozosan. Na most az iPhone 4 drágább és amit említettél telefon is jóval drágább lesz gondolom. Amit az S2 tud, épp elég egy újabb két évre nekem. Hátha még olcsóbb lesz hamarosan...
akkor vedd meg, semmi nem tart vissza 😊
bar en a helyedben megvarnam az uj nexust (3 vagy prime), 2 heten belul bejelentik elvileg.
bar en a helyedben megvarnam az uj nexust (3 vagy prime), 2 heten belul bejelentik elvileg.
nalam is ugyanez van.. hat akkor inkabb nem kapcsolom be hosszan 😊 ilyen merulest akkor tudok talan elkepzelni ha nem alszik el a telo es folyamatosan max orajelen porgeti a procit, ami hat nem tul elonyos ha nem akarod naponta 5szor tolteni 😊
Gyári(szeptember 8) 2.3.5, ugye Semaphore 1.7.5 es kernellel. 😄
az eleg ijeszto azert. mondjuk en hosszabb idore sosem hagytam bekapcsolva az overclock-ot, de az alapjan amit irsz, 10-20-szor annyit fogyaszt, mint ami normalis lenne. milyen romod van?
Hát ja; nekem annyi volt. vagy ha nem akkor 17-20% biztosan, de nem tudom miért, azóta restartoltam.
uresjarat alatt ugy erted hogy amikor hozza se nyulsz, kijelzo sem megy? mert az ugy nagyon durvan sok 😊
Szerintem is, de üresjáratban sokat fogyaszt miatta a telefon. kb 1 óra alatt 20%-25% os merülés.(vagy csak nálam.) Ezért csak töltõ közelében van bekapcsolva. 😄
en is ezt hasznalom, fasza cucc. mondjuk az 1.2-es tuning most ki van kapcsolva de van amikor jol johet 😊
1.2Ghz - 2.3.5 Semaphore JVS 1.7.5 - Ajánlani tudom; ez a kép csak azért mert 1.2 😄

Így igaz, bár nem tudom mekkora a látogatottsága egy szakmai blognak, de alapból a tematikus volta is jól körülhatárolható hirdetések számára ágyaz meg, másrészt pedig exkluzív hírek a legújabb Samsung cuccokról meg frissítésekrõl, az mindenképpen egy érdeklõdésre számottartó dolog, már ha valaki ilyen mobilnagykövet lesz.
sodorj meg,pödörj meg
Ha okos vagy pénzt csinálsz belõle! 😉 Na nem kell eladni a tesztelésre szánt telefonokat, de ha téged választanak ki és blogolnod kell róla, akkor az egy igen látogatott blog lesz. Az már csak rajtad múlik, hogy élsz-e a lehetõséggel.
A Micro$oft es a Samsung egy kozos biznisz kereteben megosztotta egymassal a szabadalom-portfolioit: link. Apple: nyugdij.
Saor Alba
Nos ha kikapcsol a telefon, akkor simán bekapcsoló gombbal visszakapcsol, ebben az esetben lehet a hiba hardveres is, aksi, érintkezés.
Ha nem tudja visszakapcsolni, csak ha nagyon hosszan nyomja a bekapcsoló gombot, vagy kiveszi az aksit és visszarakja, akkor belefagy az alvó üzemmódba, erre lehet segítség ha az energiatakarékos módot kikapcsolja, ha nem válik be, akkor másik romot érdemes rárakni.
Nekem 2.3.4-es rommal volt ez a bajom, belefagyott alvásba, energiatakarékos mód kikapcsolás nem segített, néha 2 nap, de néha 2 óránként befagyott, aksi ki-be.. Visszaraktam a gyári 2.2.1-et azzal megszûnt, aztán ráment a Darky, ezzel sincs baj.
Ha nem tudja visszakapcsolni, csak ha nagyon hosszan nyomja a bekapcsoló gombot, vagy kiveszi az aksit és visszarakja, akkor belefagy az alvó üzemmódba, erre lehet segítség ha az energiatakarékos módot kikapcsolja, ha nem válik be, akkor másik romot érdemes rárakni.
Nekem 2.3.4-es rommal volt ez a bajom, belefagyott alvásba, energiatakarékos mód kikapcsolás nem segített, néha 2 nap, de néha 2 óránként befagyott, aksi ki-be.. Visszaraktam a gyári 2.2.1-et azzal megszûnt, aztán ráment a Darky, ezzel sincs baj.
És melyiknél mi a teendõ és melyik a jobb eset? 😊
Ha ezt nem tudom pontosan de mi a kulombsseg a ketto variacio kozott?