3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
#2914 Én most fogok hamarosan S2-t venni.
S2>4s -
matecsavo #2913 megéri még ilyet venni? -
#2912 Mik vannak...Mobil ODIN. Nekem ez még új...azt írja, hogy ha gyári fw-t rak fel az ember akkor azt flash után rootolja is magától.Nem is hülyeség. -
-
#2910 1. Hi, telo lecsaklakoztat a geprol, Settings -> Applications -> Development es az USB debugging -rol kiveszed a pipat. A telot ujracsatlakoztatod a gephez.
2. Ha nem menne a dolog, az USB debug modot pipald be, dugd ra a telot a gepre, varj mig a winfos telepiti a drivereket, aztan mehet az egyes pont. -
#2909 Megrendelném és nem enged színt választani a következő oldalon.
Persze más díjcsomagoknál engedi... Lőttek a kedvezménynek... T sem tud semmit "csinálni", ez azért LOL! -
#2908 Mi a gond ezzel? :) Nem látom.... -
#2907 Jaja, aztán hazajövök és megint nem működik a webshop + a kedvezmény :D Telefonon és email-ben is, hogy nyoma maradjon!! -
#2906 Személyesen reklamésün :D -
#2905 És ez a T-Mobilnál... persze másik díjcsomaggal működik!
Felhívom őket, hogy ez mi? Erre azt mondják, hogy "mi sem tudjuk, rendszerhiba, talán jövőhéten megjavul."
Következő szint: felháborodás, és a kedvezmény követelése!!! -
#2904 Jól kitudod választani -
#2903 Felháborító....
-
#2902 a kies egy kalap szar. ha mindenkeppen ragaszkodsz ahhoz, hogy azzal frissits, probald meg egy masik gepen pl. nalam pl a 64 bites gep az istenert se akarta anno felismerni, 32esen ment. mondjuk majdnem egy eve hasznaltam a kiest utoljara (es egyben eloszor), azota nemtom mi valtozott. -
#2901 Odin-nal nézd meg, hogy látja-e.Download mode-ban természtesen.
Ha igen akkor akár azzal is frissítheted...lehet egy új FW megoldaná...nem kötelező a legfrissebbre ha tartasz a garivesztéstől.Valami régebbi froyo-t felraksz és azt sztem tudod utána KIES-el is frissíteni. -
T0MMYB0Y #2900 Annyira jértas vagyok, h ilyen alap dolgokon nem akadnék fel....
Ami a Kies-t illeti megvolt már sokszor, és mint írtam más gépeken is ez az eredmény született, sőt leírom még1x, xp, vista és 7-es alatt is... A régi N95-ős Nokiámon egy csomószor csináltam már ilyet, sőt más telefonnal is és semmi gondom nem volt velük. Ez az első, ami ennyire nem akar szótfogadni, bármit is csinálok ezen a téren... -
#2899 Mivel ez a probléma nem túl gyakori, feltételeztem, hogy nem vagy jártas a dolgokban...én kérek elnézést.
Ezen felül gyaluld le a KIES-t majd vissza...más ötletem nincs.További kellemeset! -
T0MMYB0Y #2898 Elolvastad a kép alatti részt is? -
#2897 Tedd Download módba és az telepíti a drivert- azt hiszem.
-
T0MMYB0Y #2896 Ugye csak viccelsz??
Szerinted miért próbálkoznék háttértárral csatlakozni a Kies-hez?
Ennyire nem vagyok amatőr.....
Pont az a gondom, h a háttértáron kívül mással nem lehet csatlakozni..... -
#2895 Azt hiszem a vezetéknélküli- hálózatiban volt ott is, azon belül USB. -
#2894 A telefonban át kell állítani a csatlakozási módot USB-háttértárról Samsung KIES-re.Most meg nem mondom melyik menüpontban van...2.3.5-ben már a vezetéknélküliben azt tudom,de a Froyo-n még máshogy volt.Keresgess...vagy gugli. -
T0MMYB0Y #2893 Sziasztok!
Nekem Galaxy S-em van, majdnem 1 éves, eddig nem igazán érdekelt a firmware frissítése, de pár hónapja mégiscsak meg akartam csinálni...
a gondom az lenne, hogy miután rádugom a gépre, Kies-en nem hajlandó csatlakozni, illetve hibát ír ki(lásd. a képen)
Kies legújabb, drivert a telóhoz letöltöttem, telepítettem....
Ja és több gépen is már próbáltam, XP, Vista és 7-es alatt is, mindig ugyanaz a gond...
Valakinek ötlet, hogy mi lehet a gond? -
#2892 OK,köszi. Ezt nem tudtam. -
#2891 a ram akkor is torlodik, ha kikapcsolod a telefont. nem ertem h mit akarsz pontosan csinalni. teljesen normalis, ha a haromnegyede tele van, a rendszer magatol felszabadit memoriat ha szukseges. -
#2890 Ha törlöm a RAM memóriát,mi kazok,amik elveszhetnek? Már több mint háromnegyede teli van,érdemes e törölni? -
csiyko #2889 jaa és hogy csupa nagy betűvel írtam!! :-) -
csiyko #2888 Elnézést kérek mindenkitől hogy kiírtam! -
#2887 Nem tudom minek írod ezeket ide :D itt már legtöbben 2.3.5 öt vagy akár 2.3.7 et használnak. -
#2886 Köpd már ki azt a caps lockot. -
#2885 oks...maradok a rootolt 2.3.5-nél egyelőre
jah és légyszíves ne írj csupa nagy betűvel... -
csiyko #2884 ASSZEM A FÜGGETLEN TELÓKRA 2.3.3 A SZOLGÁLTATÓSOKRA PEDIG 2.3.4
-
csiyko #2883 AKINEK KÉRDÉSE LENNE A KIESEN VALÓ (ajánlott) FRISSÍTÉSSEL KAPCSOLATBAN AZ ITT UTÁNA OLVASHAT!
http://andro-id.info/segedlet__galaxy_s/files/search/searchtext.xml -
#2882 na és milyen fw-re frissít? -
#2881 mar egy ideje mondtam ezt, de amugy sztem senki nem vart a hivatalosra kb :) -
csiyko #2880 AKI A HIVATALOS FRISSÍTÉSRE VÁRT AZ MOST DUGJA ÖSSZE A TELÓJÁT A GÉPÉVEL ÉS IRÁNY A KIES!!! -
#2879 sima s-re is van mar hasonlo verzio, elvileg mar a hw gyorsitas is megy alatta. durva utemben haladnak :) -
#2878 -
#2877 pletykak szerint egyebkent 1-re is jon hivatalosan is, csak az s2 van a prioritas elejen de nehany honappal utana az 1 is megkaphatja. durva lenne. -
ACE #2876 Király, kíváncsi vagyok mikor lesz belőle valami. -
#2875 YAY!