44
  • TommyGun
    #44
    Elszomorít hogy az a játék ami PC-n lett kult, azt ki sem adják már rá.
    És ha PC trollnak számítok akkor az vagyok, egy mai gép röhögve leszimulálna egy PS3 játékot nem értem mi a faszé nem lehet átportolni lófasz költséggel.
  • Pesta76
    #43
    Nekem megvan vagy 4 része Pc, Ps2 , Ps3. A legjobban a Mortal Vs DC jön be na meg persze a Mortal Kombat Armageddon. Ami a videót illeti igen igéretesnek tűnik sok újdonsággel és számomra igen vonzó 2d-vel. Alig várom hogy tolhassam full Hd-ba.
  • Khalid
    #42
    Kiskoromban sokat játszottam a második, harmadik résszel, aztán a negyedik részben valahogy elveszett az, ami olyan élvezetessé tette a játékot. Ez a verzió viszont nagyon ígéretes!
  • Justil
    #41
    A Tekkent és a Mortalt amúgy tényleg kár összehasonlítani. Már csak azért is, mert az egyik egy japó game, a másikat meg az usákok csinálják.

    Felesleges azon is trollkodni, hogy vajon a Mortal gyors, pörgős játékmenete a jobb, vagy a Tekken kimértebb, megfontoltabb ritmusa. Egyszerűen más a kettő, de mindkettőnek megvan a maga varázsa, illetve mindkettő zseniális a maga nemében.

    Az viszont szvsz egyértelmű, hogy a Mortal a Trilogy óta gyakorlatilag folyamatosan mélyponton van, mert a 3D-re váltás egyszerűen nem jött be nekik. Nem azért, mert a 3D szar, hiszen a Tekkenben pl szuperül megoldották. Egyszerűen csak képtelenek voltak összerakni egy normális Mortal játékot. Kitaláltak megannyi új karaktert és sztorit, tettek a játékba fegyvereket, későbbi részekben új játékmódokat, stb...de szvsz színvonaltalan volt mind úgy ahogy volt.

    Most, végre felcsillant a remény :)
    Egyébként én nem vagyok egy pc-s troll, de nincs konzolom, nem is terveztem a beszerzését, mert semmi olyasmi nincs rá amire különösebben igényem lenne. De ha ezt csak fele olyan tutira is megcsinálják, mint amilyennek ígérik, akkor gondolkodós lesz a dolog...
  • Justil
    #40
    A Worms Armageddon (és a World Party) minden idők egyik legnagyobb játéka.
  • kanduhr
    #39
    Egész más idők járnak. Ha szerinted elég annyi ember, pénz és idő megcsinálni egy mai játékot, mint amennyi elég volt a mondjuk Doom 2-höz, akkor nagyon nagy tévedésben vagy. Sokkal komplexebb, bonyultabb az egész.
  • kanduhr
    #38
    Ezt honnan veszed? Hasra ütéssel nem szoktunk statisztikát közölni...
  • kanduhr
    #37
    Nem érted.
  • opeca
    #36
    Ach so, szóval nektek elég ez a 1v1 elleni 28. rész. Ja, akkor már értem, akkor tényleg teljesen tépem itt a számat.

    Csak hát ki játszik 1v1 elleni árkádos verekedős játékkal manapság 15 éves kor felett?

    Mert pont azoknak való.

    Emlékszem milyen jókat hülyültem anno a Street Fighter II-vel, 14-15 éves koromban.

    De hát aztán azért ahogy fejlődött a technika, a programozás, lehetővé vált a komolexebb játékmenet, azóta nem akarok Street Fighter II-vel, se 4-el játszani.

    "Egy játék 2010-ben is lehet 2D-s egy fejlett motorral megjelenítve. De ha még nem is lenne agyontűzdelve effektekkel, THX hangokkal, a játszhatóság nem ezen áll vagy bukik."

    Mondom, akkor játsszál a Pac Man-el vagy Tetris-ezzél.

    Worms, Armageddon???
    Na jó, itt fejeztem be tényleg. Azt is toltam, amikor egyetemre jártam, a punk haverral, mikor éppen nem volt sehol sem buli vagy nő...

    Na mindegy...
  • Ender Wiggin #35
    Nem kell beleölni egy játék fejlesztésébe 50 millió dollárt (a legnagyobb klasszikusokat furcsa mód kislétszámú csapatok dobták össze a régi szép időkben), és akkor biztos bejön annyi, hogy megérje PC-re is fejleszteni. Csak hát minden mondvacsinált szarra tolja a kiadó előre a lét, amit sosem lát viszont.
  • 5c0rp330n
    #34
    azert mert nem ingyen dolgoznak es a pc-s jatekipar 90%-a warez, ami meg a konzol-jatekeladasokat is csunyan lehuzza.
  • kanduhr
    #33
    Vagy példának okáért ott van a Syberia 1-2, melyek a mai napig gyönyörűek. (kivéve a 3D-és karakterek, mert azok ocsmányak)
  • kadarcs
    #32
    PC-re miért nem csinálnak MK-t???????????????????????????????
    Ez érthetetlen.

    Attól hogy a játék fejlesztő konzol buzi még nem jelenti azt hogy pc-re nem kell kiadni.
  • darktouch
    #31
    Teljesen felesleges okoskodnod a butaságaiddal. A mai grafikai megoldások nem azért szépek - vagy éppen rondák mert 3D-ben renderelték őket. Egy játék 2010-ben is lehet 2D-s egy fejlett motorral megjelenítve. De ha még nem is lenne agyontűzdelve effektekkel, THX hangokkal, a játszhatóság nem ezen áll vagy bukik.
    Nem is kell sokat magyarázkodni ezen. WORMS Armageddon! Ennyi!
  • Skynet
    #30
    Szvsz annyira ne hasonlítsd össze a tekken fajok sztori érdeklődését az MK fanok sztori érdeklődésével...:)

    A TEKKEN playerek nagy része a sztorit is nézi,mivel minden karinak frankó előélete,célja van,és a szokásos japó kinőségben van előadva.
    Hogy a játékosok 80%-át nem érdekli..Szerinted...:)
  • Julius Caesar
    #29
    Nem is baj. Én egyszer beleolvastam a plotba és vér gáz volt, ilyen Zs kategóriás gagyi-fantasy film szintű. Nem is kéne neki. Minden karakternek lenne egy háttértörténete 10 mondatban és annyi elég lenne.

    Mk-t úgy se a sztorija miatt szeretjük..
  • Fresh Duke
    #28
    MK-nak is van sztoryja. (Sőt, arról már 2 film és egy sorozat is szól.) Amúgy, a játékosok 80%-át nem érdekli egy verekedős játék storyja.
  • Skynet
    #27
    Hála istennek nagyon kevés ember vallja a a te meglátásodat.
    Számtalan játékba feleslegesen van bele erőltetve a 3d,a mai technikával 2dben iszonyatos látványos játékokat lehet csinálni
    Ezt a játékot is legfőbbképpen az erőltetett 3D vágta haza ahogy anno a street fightert is.
    Ideje volt hogy rájöjjenek...

    A Tekken pedig világ életében 3d volt,a sikerét a sztorinak és a látványos eredeti emberekről animált bunyóstílusoknak köszönhette,az utóbbi részek nem azért kevésbé sikeresek mert kevés a töltet,hanem azért mert grafikai újítás gyk nem történt,pedig mindenki várta.
    1-2 extra ember és annyi..

    // A játékmeneten nem kell semmit változtatni,az hogy te Arkhammal Jade Empire-vel jössz pedig egy vicc,egyik sem összehasonlítható az arcade verekedős játékokkal semmilyen téren azon kívül hogy egymást vered...Arcade verekedősök mozgása kombói stb sokkal sokkal összetettebbek és főként az 1v1 bunyóról szólnak.

  • Julius Caesar
    #26
    Jó hogy visszamennek 2D-be. Emlékszek még pár éve is haverommal hogy ütöttük a billentyűzetet az első MK miatt. Ha gombgyilkos verekedős játék akkor sajnos tényleg csak a 2D működik. Mekkora kombókat lehet már nyomni.

    Ja és sub-zero a legállatibb!
  • kanduhr
    #25
    Arkham Asylum-os megoldással, hogy akarsz egy tv-én két játékost összeereszteni, hogy verjék egymást? Max multiban, de akkor meg oda az egész MK lényege.
  • kanduhr
    #24
    Az elejét a konzol vásárlásra értettem.
  • kanduhr
    #23
    Ugyanez nálam is. Klasszikus játékmenet, de logikusabban, szebben és jobban felépítve, kivitelezve.
  • opeca
    #22
    Tudom, a Pac Man is tökéletes a maga nemében.

    Arkham Asylumban nem tudtad használnia 3D-s harcrendszert? Akkor lehet, hogy inkább a képességeiddel van baj, nem a játékkal, ezen sem ártana elgondolkoznod, már ha van mivel.

    A stílusodon meg változtassál te taknyos:)
  • kanduhr
    #21
    Az, hogy lusta vagy, és nem olvastad el a sztoriját, az nem a játék hibája.
  • blessyou
    #20
    A videót megnézve komolyan megfordult a fejemben, hogy be kellene ruházni egy konzolra.

    Szerintem sokaknak volt a videójátékos életének meghatározó mozzanata a régi Mortal Kombat. Szerintem nincs azzal gond, ha a régi bevált recepteket használják, és nem égnek újítási kényszerben a fejlesztők. Egy játék szórakoztasson, nekem mindegy, hogy ezt hogy éri el.
  • Zolivok
    #19
    hülye majmok vagytokkkk hogy ti veszekedteeek muahahaha
  • 5c0rp330n
    #18
    te olyan sotet vagy, hogy hozzad kepest meg a neger farka is neoncso.
  • who am I 7
    #17
    Jah, a tekken tized olyan pörgős mint egy mk3....inkább mk3 100x mint bármelyik 500x rókabőr takkony..
  • who am I 7
    #16
    Nah mivan baze, senki se adott a hülyeségednek igazat, és most mindenkivel kardoskodsz? a sok hülye mi? sok láma, nem tudja használni a használhatatlan háromdét püfölős játékba... ajjj istenem ... LOL

    Milyen RPG elemeket szeretnél baz?talán NPCket is szeretnél?Vagy miért nem csinálunk akkor már minnyá GTA-t belőle noh?Senszángnak meg kell fújnia egy új maseratit és közbe csövesekkel le kell állnia a boxolni?Ajj HAGYJAD MÁR MAGAD a hülyeségekkel.
    ÍGY ez az MK ebben a formában 2Dstől, kombóstól, régi emberestől TÖKÉLETES.

    Én már várom eléggé, brutál partik lesznek tutkó
  • opeca
    #15
    Hát nézd meg pl. a Jade Empire-t. Vagy akár az Arkham Asylum harcrendszerét.

    Nem a 3D a baj, ott volt a Tekken, az is 94-ről 3D-s volt, mégis szerették. Egészen addig a pontig, amíg még megfelelő volt ez az egymás elleni kétszemélyes harc.

    A játékmeneten kéne változtatni, kicsit változatosabbá tenni.

    Most a sok fan azt hiszi, a 2D-re való visszaállás volt a nagy áttörés. Pedig nem, az csak egy jó nosztaliga.
  • Tetsuo
    #14
    A MK engem 7eves koromig kotott le.. a Tetrisnek is jobb sztorija van.
  • Tetsuo
    #13
    egy magyar talalmany
  • FoodLFG
    #12
    Már nagyon régóta nincs semmilyen újítás a játékvilágban. Miért baj az, ha felhozzák akkor a régi megoldásokat, az sem rosszabb.

    Az újításokat pedig a konzolok elavult hardverei, a casual játékos közösség (nem igényli), és a kiadók pénzlehúzós taktikája gátolja.
    Innentől a PC-s warezt hibáztatni bullshit.

    Az olyan üde színfoltok, mint pl a Mirror's Edge sem hoztak azért nagy újításokat, játékmenetben továbbra sincs jelen a fizika, grafikailag semmi fejlődés (elég csak megnézni a Crysis 2-t), továbbra is zárt világokban játszódnak a játékok. Ez utóbbit vicces módon a konzolok teljesítménye és a casual játékosok igényei csak rontották a konzolok előtérbe helyezése óta.

    Helyette van minden évben új verzió tök ugyanabból a játékból, mert a kiadóknak olcsó összehozni, játékosokat nem érdekli, mert csak egy gyors kikapcsolódás nekik a játék, de egyébként sem bírnák el a hardverek az újításokat.

    Arról már nem is beszélve, hogy egynéhány konzolos megoldás (autocélzás) bizonyos típusú játékokban (FPS) mennyire rontja a játékélményt. Bohóckodás kérem szépen!
    Többek közt ezekért nem veszek konzolt.
  • Warton
    #11
    Egy verekedős játéknál milyen előremutató megoldás lehet szerinted? A kitudja hanyadik 3D-s bukás után, a 2D-s Street Figther 4 sikere után végre rájöttek, hogy a régen bevált megoldás azaz a 2D simán sikeres lehet még 2010-ben is.
  • Nonix
    #10
    Mi az a troll ?
  • opeca
    #9
    A hasonlatod nem csak teljesen logikátlan, de még a butaságodat is kihangsúlyozza.

    Nem csoda, hogy hanyatlik a játékipar, amikor a hozzád hasonlók a felvevő közönség:)

    Ha rajtad múlna, akkor még a kereket sem találták volna fel...
  • nkmedve
    #8
    Nekem a te hsz-ed tűnik inkább trollkodásnak.
  • cateran
    #7
    A szeretkezes (dugas,stb.) idejet mult megoldas..elore a mesterseges megtermekenyitesert...hulye-e vagy?
  • vg
    #6
    tudtam, hogy jönni fognak a "pc-re miért nincs" trollok...
  • opeca
    #5
    Az szomorú.
    Ha olyanra várnak, ami egy idejétmúlt megoldás, az már baj.