Rekordot döntöttek az iPhone 4 előrendelések

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

32 GB-nak elég kell lennie minden mobilon. Biztos van már 64 gigás is, de ezek túlmelegszenek, folyamatosan vakarnia kell a procinak a nagy adatmennyiség miatt, és hamarabb megdöglenek. Meg aztán nem lenne túl okos dolog noname kártyákkal elcseszni az adataidat.

LZ forever

Mekkora tárhely kéne neked telóra? 16 gigás, vagy 32 gigás ami iphone-ból van azt hova bõvítenéd már? 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

jah milyen milyen szar már hogy ha kifogy a telefon tárhelye bõvítheted... mekkora szar. Szerintem a pc alaplapokra is ráforraszott 20 gigás vinyó kéne, mert cserélni szánalmas 😄

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Én csak annyit tudok, hogy az Itunes-ben ha kiválasztod a telefonodat, lesz egy Share fül is, ami egyelõre csak a maillel mûködik. Szerintem lesz 3G-n is, nem kell ehhez akkora vas.. Bár ha mondjuk mail küldésénél betölti a RAM-ba, az lehet húzós.

LZ forever

Lesz USB-s fájlátvitel? Csak az 4esben, vagy a 4.0-s szoftver/új iTunes-ra igaz ez?
Témára: nekem bõven jó a 3GS, abszolut best-nek tartom. Jövõ decemberig amíg lejár hûség addig még tuti élvonalban lesz és élvezhetem az app támogatást és az összes elõnyt, addig nem kattogok 4esért, úgyis lesz addig mégújabb 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Ez sokkal nagyobb 😊)

LZ forever

Errõl azóta a képrõl a cserélhetõ flash kártyákon kívül mindent ki lehet pipálni, amirõl viszont tudjuk, hogy tökfölösleges. Emlékszem, amikor megvettem a Sony Ericsson telómhoz a 2 gigás kártyát 5 ezerért, mert amúgy szar se fért volna rá. Eleinte még jó buli volt ki-be rakosgatni a kártyát, meg a "jajj, cseréljünk kártyát!" móka, de most már szánalommal gondolok vissza azokra az idõkre.

LZ forever

Az Iphone 4 a legjobb telefon lesz. Persze nem azoknak, akik szeretnek buherálni meg fájlrendszert böngészni telefonon... ééés végre megoldották az usb-s fájlmásolást is az Itunes-on belül.
Amúgy miért lenne sznobizmus? Nem aranyban mérik.

LZ forever

Jaj, tényleg, a multitaszking... türelmetlenül várom az új verziós Stone vs iPhone ötletet 😄
Stone vs iPhone
na és te pofázol hogy az apple fanok nem olyanok mint ahogy mondják 😄DD
te is olyan vagy. Úgy változik a véleményed ahogy az apple mondja, ja és az elengedhetetlen: "ha utálod az applet csóró vagy" beállítás ami a sznobságot jelzi.

Vigyázni kell nehogy kialakuljon egy sznobfelhõ az apple fanoktól, és katasztrófát okozzon.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

"Szerinte a kijelzõ olyan fasza, hogy 7 évig nem is kell jobb...tényleg ezt mondta."

ilyesmit anno mintha egy microsoftos vezetõ is mondott volna nem?

sõt a dzsobsz is nem rég még mondta, hogy multitasking nem kell 😄

"Van benne a gyorsulásmérõ mellett most már 3 tengelyes giroszkóp is(tényleg.ez annyira kellett máár...)."

mit akarsz? repülõgépgyártók elõírhatnák hogy a gép csak szifont dokkolva indul, mert azon lesznek a mûszerek 😄DDD mekkora spórolás lenne.

kifelejtetted a multitaskingo! az is megváltoztatja a világot 😄DD

Siessen mindenki és vegyen belõle nyolcat, mert ez már képes videotelefonálásra, mert 2010-ben elõre is tettek kamerát, MI TÖBB, még váltani is lehet a két kamera között. Sikítottam, mikor az Epölös fejlesztõ könnyes szemmel mondta el, hogy "this is gonna change the way we communicate", mert látta, hogy a kislánya mit csinál éppen.... takarodjanak már...
áh semmiség végül is ennyi pénzbõl egy high end gamer pc-t összerakok 😄DD

Arcor
Így van a világ nagyrésze egy hájpember, idióta barom de 600.000-en biztosan azok, csak én vagyok normális.
Veszik ezt a szart ahelyett hogy a milliószor jobb telefonokat vennék 10 megapixeles kamerával!! <#idiota>

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

narumon
A 480font az elõfizetés nélküli ár.
Ezt a kártyafüggetlen témát meg hagyjuk már, az emberek 95%-a elõfizetéssel vesz okostelefont.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Nincs péz iphonere ezért haragban vagy a világgal? 😄

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Részemrõl, nem az ájfónt szoktam szidni, hanem az egész epült. <#eplus2>

https://twitter.com/foodlfg

<#hehe>

https://twitter.com/foodlfg

fergusonpapa
az iphone nagyszerü legelsö modelük üti a többi gyártó telefonjainak 80% -át!!!a 33g és 3gs modelek pedig még mindig beérhetetlenek,mikor jopár éve piacon van,aszem valaki mutata h most lesz olyan hardware egyandroid modelben.DE azt nem mondja h azis drága,vagy drágább =) és ez az uj...mondhat bárki bármit,jol nézki és marha erös.egy telefonba már nem sok miden kéne.egyedül flasht hiányolom.

ugyhogy aki szidja iphone az csak hülye vagy gyerek nagyon még.nicns mirét szidni mert nicns nála jobb JELENLEG késöbb ez változhat(android)de még ott nem tartunk.nekm az ára nem tetszik ennyit nem ér meg inkább egy régebi modetl veszek meg.de ne feledjük egy ugyanilyen erös rivális telefon se lesz olcsobb.

azt nem értem,midenki azt várja h kiadnak egy csucs modelt és akkor 20ezer ft kártyásan???a legjob htc telok is 100 fölöt vanak..

na mindegy.nem fogokflamelni,csak kifejtetem véleményem.áhoj

www.icewebhu

Mi néztük a bejelentõt...meg szinkronban a fórumokat, és Jobbs bácsi mondott izgi dolgokat.
Szerinte a kijelzõ olyan fasza, hogy 7 évig nem is kell jobb...tényleg ezt mondta.

Namost a Sharp olyan kijelzõt fejlesztett ki (amit a Nintendo fog megkapni), hogy szemcsi nélkül képes 3D-s kép elõállítására...a job és bal szembe eltérõ képeket képes "vetíteni" egyszerre. Ja és olcsó a cucc. Ennyit Jobbs bácsi kijelentésérõl.

Valamint azt mondta..ez retina display...WTF??? Mert szerinte az emberi szem 300 DPI/incs érzékelésére képes...ez meg 336-ot tud (ez tök jó, csak az emberi szem továbbra sem digitálisan mûködik, és 4-5 colon ez a felbontás..nem tudom mire jó, de õ legalább örül neki).

Van benne a gyorsulásmérõ mellett most már 3 tengelyes giroszkóp is(tényleg.ez annyira kellett máár...).

Ja és az árak...400 font meg mittomén...aha, de nézzétek meg kicsit jobban...elõfizuval ennyi csókolom csókolom AT&T.

Karifüggetlenül forintban jelenleg 260 000 és 340 000 Ft között mozog, tessék ebayen megnézni. Hájp fon. Mondom ezt úgy hogy én is erre fejlesztek. Jóó jóó sokan megveszik...de könyörgöm, ettõl csak egy rühes telefon.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Ja xar a nokia, nem tud az semmit...
iPhone4 hogy áll a flash támogatással? Ez a telefon már végre "mindenre" képes? MMS se gond? Remélem mindenki, aki iPhone tulajdonos gyorsan lecseréli a készülékét 4-re, mert az Apple számít ezekre a "kedves vásárlókra" hisz erre épül az egész stratégiájuk. iPhone 5-ben mi lesz vajon az újítás, ha a 4 már mindent tud? Vagy végül majd abban jelentkezik a flash támogatás is? Gyorsan cseréljetek majd akkor is lúzerek!

nokia xar, xar, xar 100x xarab mint a rim. nincs benne alomany kereso. nem tudok file-t, zenet, stb keresni. kulomben meg savanyu ocsem a szolo? ha csore vagy akkor jo neked a nokia is.

Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.

narumon
Mondjuk az elsõ két sorodat én meg a Nokiára húznám rá. A régebbi iphone is lejtászik mindenféle szar formátumot ha raksz fel hozzá lejátszót, ráadásként megint no offense de én még egyetlen büdös videot nem akartam megnézni a telefonomon, szóval had legyen ez nekem e legeslegeslegeslegutolsó szempont oké? 😊

"Nagyon gagyinak néz ki a képen."

Megjött willcox barátunk is aki szerint minden szar ami apple...
Szerintem neked a Nokia X5-01 bisztos bejönne kinézetre.. (Az a szép kocka. Az talán majd nem tûnik gagyinak)
Szart szar aron!
Lehetne ez a mottoja az appelnek...
Ennyi penzert ugye ez mar lejatsza azokat a videokat is amit az ipad es az elozo iphone nem jatszott le?
http://current.com/shows/infomania/92404989_the-ipad-sucks-tech-report.htm

Szar szar szar<#levele><#levele><#levele><#levele>
Majd ha elerik azt a szintet mint a Nokia N900 as,gondnelkul barmilyen videot lejatszik akkor verhetik magukat,de ilyen hianyossagok mellett nem kellene ezt ajnarozni.....
Ha apukad az appelnel dolgozik lefoshatja a ket kezet,aztan tapgathatja az iphonet ugyselatszik a szaron a szar....
Nagyon gagyinak néz ki a képen.
Vegyél egybõl ötöt!
narumon
Mindenesetre a 480 font az nem tûnik rossz árnak!

narumon
Farxis te olyan hülye vagy, hogy az már fáj, ráadásul ezt minden apple hírnél eljátszod a sok vérpisti meg azt hiszi komolyan írod amit írsz és én kapom meg, hogy milyen hülyék az apple-ösök 😊

Ha már édes jó apukád az Apple-nél dolgozik, akkor annyi pénzbõl legalább írni megtaníttathatott volna. Merthogy azt nem tudsz, az biztos.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Jaaaa így van így van!!!!!4<#nezze><#taps><#taps>

Darth Sith
<#eplus2><#banplz>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Banano
<#wow3>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

farxis
hát igen ez a legjobb a multitaszking meg egyszerûen fenomenális ijet más telefon nem tud! amit tud az fos ezért tiltotta le az apple eddig mert az még szar volt olyanmintatöbbi mosmeg csináltak egy job multistking ami sokkal jobb!!!!
én már kipróbáltam apukám az applenéldolgozik és kapott tesztpéldányt eccerûen fantasztikus eszköz!!!! és az ára is nagyon jó bár nekem nem számit mer apukám az applenél dolgozik!!!!!

apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!

← ElőzőOldal 2 / 2