87
-
lenox01 #47 Aha és az az előfizetés kicsit sem drága. Nem kompenzálják sehogy a készülék magas árát, ajándékba kapod mert rendesek :D -
#46 "Hiába méregdrága az apple cucc /mert ismerd el, azok/ annak ellenére azt írod ez egyáltalán nem számít milyen drága az ember úgyis hitelből veszi. Mi ez ha nem egy valóságtól elrugaszkodott, apple által belédtáplált világban létezés?"
He? Ezt meg hol szürted le? Én Tmobilenál vettem az összeset, nem hitelből hanem előfizetéssel. Tudod a kettő két különböző dolog. 30e forintért vettem a telefont + előfizetés ha ebben elmagyarázod hol a hitel azt megköszönöm.
És akkor pont erről beszélek; látható hogy fogalmad sincs hogy lehet ilyen telefonhoz jutni de már jön a fika, hogy ez egy apple által táplált világ. Hát megmondom őszintén szeretnék én igy sok termékhez hozzájutni, hogy negyed, hatodáron odaadják. -
lenox01 #45 "Úgy változik a véleményem ahogy az apple mondja? Ezt kifejthetnéd, mert egyrészt nem tudom melyik véleményemről van szó"
Majd én segítek egy példával. Az applenél distortion field-nek nevezték el ezt a dolgot. /valóságot elferdítő marketing alkalmazásának segítségével kultusz kialakítása/
Ezt írtad:"Ezt a kártyafüggetlen témát meg hagyjuk már, az emberek 95%-a előfizetéssel vesz okostelefont."
Hiába méregdrága az apple cucc /mert ismerd el, azok/ annak ellenére azt írod ez egyáltalán nem számít milyen drága az ember úgyis hitelből veszi. Mi ez ha nem egy valóságtól elrugaszkodott, apple által belédtáplált világban létezés? -
#44 "Nem, nem erről van szó, lenne rá pénz, de nem szeretem ha megpróbálnak megetetni velem egy marketing stratégiát, miszrerint apránként tegyünk bele mindent a telefonba, úgy is megveszik az emberek az újabbat,"
Akkor minek veszel telefont. Nem tudsz olyan gyártót mondani aki nem ezt csinálja, minden gyártó fejleszti a készülékét, ha meg nem fejlesztené akkor meg az lenne a bajod.
"Röviden nem szeretem, ha hülyének néznek!"
Azt én sem hidd el!
"Ráadásul Android és MeeGoo nyíltabb platform, remélem lesz olyan store mindekettőhöz, ami nem a "lenyúlásról" szól, mint az App store."
A nyiltságról nekem elsőre negatívumok ugranak be, de ez esetleg az én bajom, viszont olyan appstore ami kevésbé szól a lenyúlásról mint az apple féle olyan soha nem lesz mert olyan nem létezik. -
#43 Nem akarok beleugatni de a PC-ben sem lehet vakvilágban cserélgetni, előbb utóbb a PCt is cserélni kell. Egy telefonon most bőven elég a 16 vagy nagyobb igényűeknek a 32GB. Néhány év múlva úgyis jön a 64GB majd a 128GB. Egy olyan tárgynál amit az emberek többsége jó esetben néhány évig használ ez tök másodlagos. Én a 16-ossal tökéletesen elvagyok, jelenleg nincs olyan érv ami miatt nagyobb kellene. (másrészről memóriakártyából sincs itthon nagyobb) -
#42 "végre megoldották az usb-s fájlmásolást is az Itunes-on belül."
Ez alatt mit értesz, ezt nemigen értem :o -
#41 "te is olyan vagy."
Milyen?
"Úgy változik a véleményed ahogy az apple mondja, ja és az elengedhetetlen:"
Úgy változik a véleményem ahogy az apple mondja? Ezt kifejthetnéd, mert egyrészt nem tudom melyik véleményemről van szó (a vallásiról vagy a politikairól netán?), másrészt a telefonokkal kapcsolatos véleményem jó sok éve változatlan.
" "ha utálod az applet csóró vagy" beállítás ami a sznobságot jelzi."
Elég sok ilyen forumban beszélgetésben vettem részt a végén mindig ez jön ki, hogy aki fikázza annak jószerivel az árral van baja, ha ezt te sznobságnak nevezed akkor sznob vagyok én is meg még rengetegen a világon. Ettől függetlenül nálam a sznob mást jelent.
"Vigyázni kell nehogy kialakuljon egy sznobfelhő az apple fanoktól, és katasztrófát okozzon."
Igen igen, és arra is vigyázni kell, nehogy ez a sznobfelhű elterjedjen, mert belepi a földet és akkor mindenki sznob lesz... csak akkor már nem lehet majd a másikra ujjal mutogatni. -
#40 "áh semmiség végül is ennyi pénzből egy high end gamer pc-t összerakok :DDD"
Hát igen csak azzal nehéz lesz telefonálni :) Főleg mondjuk a térről :D -
Ferrer #39 Én a zömében ingyenes / 0,79 eurós appokat nem mondanám annyira lehúzósnak! -
vjanika #38 Nem, nem erről van szó, lenne rá pénz, de nem szeretem ha megpróbálnak megetetni velem egy marketing stratégiát, miszrerint apránként tegyünk bele mindent a telefonba, úgy is megveszik az emberek az újabbat, mert apple. Röviden nem szeretem, ha hülyének néznek! Ráadásul Android és MeeGoo nyíltabb platform, remélem lesz olyan store mindekettőhöz, ami nem a "lenyúlásról" szól, mint az App store. -
Ferrer #37 32 GB-nak elég kell lennie minden mobilon. Biztos van már 64 gigás is, de ezek túlmelegszenek, folyamatosan vakarnia kell a procinak a nagy adatmennyiség miatt, és hamarabb megdöglenek. Meg aztán nem lenne túl okos dolog noname kártyákkal elcseszni az adataidat. -
CamelX #36 Mekkora tárhely kéne neked telóra? 16 gigás, vagy 32 gigás ami iphone-ból van azt hova bővítenéd már? :D -
sanyicks #35 jah milyen milyen szar már hogy ha kifogy a telefon tárhelye bővítheted... mekkora szar. Szerintem a pc alaplapokra is ráforraszott 20 gigás vinyó kéne, mert cserélni szánalmas :D -
Ferrer #34 Én csak annyit tudok, hogy az Itunes-ben ha kiválasztod a telefonodat, lesz egy Share fül is, ami egyelőre csak a maillel működik. Szerintem lesz 3G-n is, nem kell ehhez akkora vas.. Bár ha mondjuk mail küldésénél betölti a RAM-ba, az lehet húzós. -
CamelX #33 Lesz USB-s fájlátvitel? Csak az 4esben, vagy a 4.0-s szoftver/új iTunes-ra igaz ez?
Témára: nekem bőven jó a 3GS, abszolut best-nek tartom. Jövő decemberig amíg lejár hűség addig még tuti élvonalban lesz és élvezhetem az app támogatást és az összes előnyt, addig nem kattogok 4esért, úgyis lesz addig mégújabb :P -
Ferrer #32 Ez sokkal nagyobb :)) -
Ferrer #31 Erről azóta a képről a cserélhető flash kártyákon kívül mindent ki lehet pipálni, amiről viszont tudjuk, hogy tökfölösleges. Emlékszem, amikor megvettem a Sony Ericsson telómhoz a 2 gigás kártyát 5 ezerért, mert amúgy szar se fért volna rá. Eleinte még jó buli volt ki-be rakosgatni a kártyát, meg a "jajj, cseréljünk kártyát!" móka, de most már szánalommal gondolok vissza azokra az időkre. -
Ferrer #30 Az Iphone 4 a legjobb telefon lesz. Persze nem azoknak, akik szeretnek buherálni meg fájlrendszert böngészni telefonon... ééés végre megoldották az usb-s fájlmásolást is az Itunes-on belül.
Amúgy miért lenne sznobizmus? Nem aranyban mérik. -
gmagich #29 Jaj, tényleg, a multitaszking... türelmetlenül várom az új verziós Stone vs iPhone ötletet :D
Stone vs iPhone -
sanyicks #28 na és te pofázol hogy az apple fanok nem olyanok mint ahogy mondják :DDD
te is olyan vagy. Úgy változik a véleményed ahogy az apple mondja, ja és az elengedhetetlen: "ha utálod az applet csóró vagy" beállítás ami a sznobságot jelzi.
Vigyázni kell nehogy kialakuljon egy sznobfelhő az apple fanoktól, és katasztrófát okozzon. -
sanyicks #27 "Szerinte a kijelző olyan fasza, hogy 7 évig nem is kell jobb...tényleg ezt mondta."
ilyesmit anno mintha egy microsoftos vezető is mondott volna nem?
sőt a dzsobsz is nem rég még mondta, hogy multitasking nem kell :D
"Van benne a gyorsulásmérő mellett most már 3 tengelyes giroszkóp is(tényleg.ez annyira kellett máár...)."
mit akarsz? repülőgépgyártók előírhatnák hogy a gép csak szifont dokkolva indul, mert azon lesznek a műszerek :DDDD mekkora spórolás lenne. -
sanyicks #26 kifelejtetted a multitaskingo! az is megváltoztatja a világot :DDD -
gmagich #25 Siessen mindenki és vegyen belőle nyolcat, mert ez már képes videotelefonálásra, mert 2010-ben előre is tettek kamerát, MI TÖBB, még váltani is lehet a két kamera között. Sikítottam, mikor az Epölös fejlesztő könnyes szemmel mondta el, hogy "this is gonna change the way we communicate", mert látta, hogy a kislánya mit csinál éppen.... takarodjanak már... -
sanyicks #24 áh semmiség végül is ennyi pénzből egy high end gamer pc-t összerakok :DDD -
#23 Így van a világ nagyrésze egy hájpember, idióta barom de 600.000-en biztosan azok, csak én vagyok normális.
Veszik ezt a szart ahelyett hogy a milliószor jobb telefonokat vennék 10 megapixeles kamerával!! -
#22 A 480font az előfizetés nélküli ár.
Ezt a kártyafüggetlen témát meg hagyjuk már, az emberek 95%-a előfizetéssel vesz okostelefont. -
#21 Nincs péz iphonere ezért haragban vagy a világgal? :D -
FoodLFG #20 Részemről, nem az ájfónt szoktam szidni, hanem az egész epült. -
FoodLFG #19 -
#18 az iphone nagyszerü legelsö modelük üti a többi gyártó telefonjainak 80% -át!!!a 33g és 3gs modelek pedig még mindig beérhetetlenek,mikor jopár éve piacon van,aszem valaki mutata h most lesz olyan hardware egyandroid modelben.DE azt nem mondja h azis drága,vagy drágább =) és ez az uj...mondhat bárki bármit,jol nézki és marha erös.egy telefonba már nem sok miden kéne.egyedül flasht hiányolom.
ugyhogy aki szidja iphone az csak hülye vagy gyerek nagyon még.nicns mirét szidni mert nicns nála jobb JELENLEG késöbb ez változhat(android)de még ott nem tartunk.nekm az ára nem tetszik ennyit nem ér meg inkább egy régebi modetl veszek meg.de ne feledjük egy ugyanilyen erös rivális telefon se lesz olcsobb.
azt nem értem,midenki azt várja h kiadnak egy csucs modelt és akkor 20ezer ft kártyásan???a legjob htc telok is 100 fölöt vanak..
na mindegy.nem fogokflamelni,csak kifejtetem véleményem.áhoj -
roliika #17 Mi néztük a bejelentőt...meg szinkronban a fórumokat, és Jobbs bácsi mondott izgi dolgokat.
Szerinte a kijelző olyan fasza, hogy 7 évig nem is kell jobb...tényleg ezt mondta.
Namost a Sharp olyan kijelzőt fejlesztett ki (amit a Nintendo fog megkapni), hogy szemcsi nélkül képes 3D-s kép előállítására...a job és bal szembe eltérő képeket képes "vetíteni" egyszerre. Ja és olcsó a cucc. Ennyit Jobbs bácsi kijelentéséről.
Valamint azt mondta..ez retina display...WTF??? Mert szerinte az emberi szem 300 DPI/incs érzékelésére képes...ez meg 336-ot tud (ez tök jó, csak az emberi szem továbbra sem digitálisan működik, és 4-5 colon ez a felbontás..nem tudom mire jó, de ő legalább örül neki).
Van benne a gyorsulásmérő mellett most már 3 tengelyes giroszkóp is(tényleg.ez annyira kellett máár...).
Ja és az árak...400 font meg mittomén...aha, de nézzétek meg kicsit jobban...előfizuval ennyi csókolom csókolom AT&T.
Karifüggetlenül forintban jelenleg 260 000 és 340 000 Ft között mozog, tessék ebayen megnézni. Hájp fon. Mondom ezt úgy hogy én is erre fejlesztek. Jóó jóó sokan megveszik...de könyörgöm, ettől csak egy rühes telefon. -
vjanika #16 Ja xar a nokia, nem tud az semmit...
iPhone4 hogy áll a flash támogatással? Ez a telefon már végre "mindenre" képes? MMS se gond? Remélem mindenki, aki iPhone tulajdonos gyorsan lecseréli a készülékét 4-re, mert az Apple számít ezekre a "kedves vásárlókra" hisz erre épül az egész stratégiájuk. iPhone 5-ben mi lesz vajon az újítás, ha a 4 már mindent tud? Vagy végül majd abban jelentkezik a flash támogatás is? Gyorsan cseréljetek majd akkor is lúzerek!
-
eto demerzel #15 nokia xar, xar, xar 100x xarab mint a rim. nincs benne alomany kereso. nem tudok file-t, zenet, stb keresni. kulomben meg savanyu ocsem a szolo? ha csore vagy akkor jo neked a nokia is. -
#14 Mondjuk az első két sorodat én meg a Nokiára húznám rá. A régebbi iphone is lejtászik mindenféle szar formátumot ha raksz fel hozzá lejátszót, ráadásként megint no offense de én még egyetlen büdös videot nem akartam megnézni a telefonomon, szóval had legyen ez nekem e legeslegeslegeslegutolsó szempont oké? :) -
Tiro2 #13 "Nagyon gagyinak néz ki a képen."
Megjött willcox barátunk is aki szerint minden szar ami apple...
Szerintem neked a Nokia X5-01 bisztos bejönne kinézetre.. (Az a szép kocka. Az talán majd nem tűnik gagyinak) -
wackydog #10 Szart szar aron!
Lehetne ez a mottoja az appelnek...
Ennyi penzert ugye ez mar lejatsza azokat a videokat is amit az ipad es az elozo iphone nem jatszott le?
http://current.com/shows/infomania/92404989_the-ipad-sucks-tech-report.htm
Szar szar szar
Majd ha elerik azt a szintet mint a Nokia N900 as,gondnelkul barmilyen videot lejatszik akkor verhetik magukat,de ilyen hianyossagok mellett nem kellene ezt ajnarozni.....
Ha apukad az appelnel dolgozik lefoshatja a ket kezet,aztan tapgathatja az iphonet ugyselatszik a szaron a szar.... -
willcox #9 Nagyon gagyinak néz ki a képen. -
willcox #8 Vegyél egyből ötöt! -
#7 Mindenesetre a 480 font az nem tűnik rossz árnak! -
#6 Farxis te olyan hülye vagy, hogy az már fáj, ráadásul ezt minden apple hírnél eljátszod a sok vérpisti meg azt hiszi komolyan írod amit írsz és én kapom meg, hogy milyen hülyék az apple-ösök :)