Ötven szervert foglalt le a rendőrség Budapesten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Zoliapu: nézed meg kérlek a tegnap esti hozzászólásokat, Nálunk relatíve kicsit a korrupció benne vagyunk az elsõ 50 legbecsületesebb országba..
Aldaris: Te is olvas el a hszeket mielõtt beírod a gondolataidat, már tökéletesen kiveséztük a ház, kocsi, program összefüggést...
Konkrétan van zeneszerzõ ismerõsöm. Több ismert elõadó lemezére is dolgozott már. Õ is torrentezik. És azt mondja, hogy nem fog ennyit kiadni egy cd lemezért amennyi. Inkább leszedi...
Nem is egy eredeti játékom van. Meg lehet oldani, hogy eredetit kelljen venni belõle, ha pl multizni akarsz. És azokat amik "jól" sikerülnek, vagy legalább várható, hogy jó lesz. Azt bizony meg veszik sokan.
Minõséget is kell csinálni. Nem csak háborúzni, hogy nem veszik az emberek a szart...
Moziban 5-6 filmbõl 1 jó kb. A többi csak becsalogatott a szereposztással. A rendezõvel. A reklám elõzetessel.
Véleményem szerint. Lehet, hogy nem szép dolog más munkáját úgy használni, hogy nem fizettük meg. viszont én se kérhetem vissza a pénzem, ha nem váltotta be a hozzá fûzött reményt az adott program, játék, film.
Amit pedig beépítettek egy fifikás ötlettel az adathordozókba. Na kérem szépen az az igazi központi rablás.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Ezt nem mondta senki. Lehet rejtvényt fejteni, rajzolgatni, esetleg kimenni sétálni, ilyesmik. Látom te is úgy gondolod, hogy neked alanyi jogon jár a lopás, mert keveset keresel. Vicces emberke vagy.
Akkor mérgemben jött a crack minden játékra , és akkor kezdtem torrentezni.
Ilyenért miért nem büntet a jogvédõ????
Amúgy a zenében mûködhetne az, hogyha egy biz. példányszám után - ami behozza az album gyártási költségeket - ingyen lenne a zene (persze a rendes szerzõi jog maradna, plágiumot elkerülvén), és a KONCERTEK-bõl élnének meg. Így minden fellépésnél megdolgoznának a pénzért, nem csak úgy hozná Sting-nek a postás a 30 éve elkészített lemezért a jogdíjat. Én sem kapok további pénzt az egyszer ledolgozott havi munkáért a cégnél, még szép is lenne.
Ez azért is lenne fontos, mert pl. Michael Jackson bár nagy mûvész volt, mégis meghalt és innentõl kezdve miért kell a lemezeiért fizetni? Hogy a gyerekei/barátai/akárkik (kivéve a szerzõtársak!) kapják a jogdíjat? Mit dolgoztak azok az albumain? SEMMIT! Ingyen pénz nekik. Faxa világ ez.
Vegyük már észre, hogy itt a warez SZERVEREKET foglalták le, akik illegális tartalmat TERJESZTETTEK.
Kedvencem TreDor hozzászólása, hogy ha keveset keres, akkor õ nem mehet moziba vagy nem vehet zenét? Bocs, de NEM. Mint ahogy jó lakás és jó autó se. Az élet ilyen kegyetlen. Ja és nekem is kb akkora a fizetésem így se autóm se saját lakásom nincs. Letöltök, és nem érdekel, mert itthon legális.
1. A torrent esetén bõven elég csak legális dolgokat seedelni. Ezért nem büntetnek, mert amúgyis lehet ingyenes dolgokat megosztani.
2. Szar cuccot senki nem vesz meg. Mégha ingyenes lenne, akkor sem kellene. Azért nincs akkora eladás, mert senki sem mondja, hogy milyen jó.
3. Igaz az, hogy az ingyen letöltött dolgokért késõbb van aki fizet, azaz megveszi rendesen.
4. Az is igaz, hogy a letöltött cuccot nem mindenki veszi meg. Pedig így lehetne támogatni a készítõket, hogy újabb jó dolgokat csináljanak. Bár egy kisebb csoport tudja, hogy egy jó cucc után nem mindig dob ki a készítõ újabb jó cuccot.
5. Az is igaz, hogy drága már minden és mindent nem tudunk megvenni. Ezt úgy lehet megoldani, hogy mindenki kipróbálhatja és annyit ad érte, amennyit szerinte ér és amennyit szeretne. Csak egy minimum ár lenne, ami legalább a cd, csomagolási és szállítási költség benne lenne és mondjuk 100 Ft. Esetleg egy ajánlott ár is fel lenne tüntetve, ami jelzi azt, hogy a készítõk mennyivel elégednének meg. Akinek tetszik a cucc, az lehet hogy ad is annyit vagy többet is.
6. A másik megoldás lehet, hogy minél többet fizet az ember, annál jobb és színvonalasabb szolgáltatást kap. Ezt lehet globálisan és lehet egy készítõ szolgáltatásainál is kialakítani.
6. Megoldható az is, hogy a készítõ a legszarabb cuccot ingyen elérhetõvé teszi és azt mondja, hogy ennél sokkal jobbak vannak. Akinek már ez tetszik, annak a többi is tetszeni fog.
Szerintem a fõ probléma a magas ár és a warez jelenléte. Az árakat csökkenteni kell, aminek hatására a warez se lesz olyan népszerû. Sõt senkit se izgatna az, hogy be lenne zárva.
Érdekes és poénos cikkeim: http://kovacsjanos.com
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
De az biztos, hogy ha elvesztek a regisztrációs adatok is, akkor mindenkié elveszett.
Amúgy akkortájt néhány seed szervert foglaltak le, és ez miatt volt adatvesztés. De ha ncore-os szervert foglaltak le, amin nem hinném, hogy tárolnak filemekt, zenéket stb. akkor szívás van.
De vannak biztos akik ezt jobban vágják nálam, én csak másodkézbõl kapott infokat tudok.
De úgy is minden ki fog derülni 😄😄😄😄
Vajon (sok itt a szaki segítsetek) el lehetne engem úgy rejteni, hogy a sávszélesség megmaradjon, és a sünök ne kopogtassank nálam?
Ha valakinek bõvebb mondani valója van a számomra ami esetleg nem olyan... [email protected] ide várom.
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
|_O_|
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Nem én jártam így, csak érdekelne.
Az ismerõsömnek van otthon másolt xp-je a rendes gépén, a munkahelyén tökéletesen jogtiszta példány van amivel dolgozik, mellé még diák is és van laptopja amire ingyen ( vagyis állambácsi kifizette) megkapta jogtisztán az xp-t akkor õ most micsoda, ha a rendes gépe elõtt ül bûnözõ, ha munkában és a laptopja elõtt ül akkor mintapolgár ?
Mondjuk mikor legutoljára ilyen történt, asszem újraindították, csak az utolsó fél év cuccai vesztek el.
Most meg a köcsög sünök nézik a filmeim, amiket seedeltem. Azt hiszem ezzel a rendõrség aránya bõven 0,7 alá csökkent. 😄😄😄😄😄😄
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
PLusz volt vagy 3 terra feltöltésem, ami nem egy õskockának lehet nem sok, de az én arányom ezzel 6-7 között ingázott, nekem pont fasza volt. Hogy baszná meg a sok sün. 😄😄😄
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Slipknot: evót meg fellõték a holdrta
Slipknot: -t
Slipknot: holdra
Slipknot: és fellõtték, ehh, elírtam ittott
bazaar10: dehogy.csak lefoglaltak vagy 50 szervert😄
Slipknot: hm?
* Slipknot nem vágja
Slipknot: warez szarság? mint régen? malacka se jó
Slipknot: de úgy kell evónak
Slipknot: bewarnoltak
Slipknot: haverok jöttek izmozni és elbaszták a picsába evót kussolni
Slipknot: 😄
Slipknot: azt nem fognak warnolni engem többé 😄
bazaar10: aha
bazaar10: 😄
bazaar10: ncore sincs
bazaar10: mesevilág sincs
bazaar10: meg még egy csomo
Slipknot: ncorebazdmeg? 😄
Slipknot: azalegnagyobb, nem?
Slipknot: szopókanyalóka
Slipknot: köv az lesz, betörnek a lakásra
Slipknot: és gép ki az ablakon 😄DDDDDD
Slipknot: IT / Tech, Hardver
2010. június 17.
Ötven szervert foglalt le a rendõrség Budapesten
Összehangolt akció keretében több szerverhotel termében valamint egy mûszaki fõiskolán tartottak házkutatást a rendõrök. A lefoglalt 50 szerveren mintegy 500 terabájt tartalom volt.
Slipknot: esgé
bazaar10: jaja
Slipknot: jaolvastad? ok, énnem 😄
Slipknot: unatkozni fogunk
Slipknot: no warez
Slipknot: nahhgyere gyûrûk ura
bazaar10: focit nézek
Slipknot: 😛
Slipknot: A ProArt közleménye szerint ez hatalmas mérföldkõ az internetes kalózkodással szembeni küzdelemben.
Slipknot: akkorszoptuk 😄
bazaar10: hazudnak
Slipknot: adjanak pár millát és megveszek mindenszart 😄
bazaar10: 1 hét és mindegy ugyan ugy megy mint eddig😄
Slipknot: addigmegtöltök 😄
Slipknot: naja, valszeg, reméljük 😄
Slipknot: demivanhanem? 😄DDDD
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!