303
  • farxis
    köcsög vaerzolok jajdejó hogy lefoglaltak malyd megtanulja ez a népség hogy meg kell venni a programot, pl az appstore-ban mert külömben csak bugos gagyikat kap szpájverekkel!!!!!! ezért jó hogy az új apple cuccokra már nem lehet csak úgy letölteni meg telepítgetni, csak az appstorebol!
  • culas25hc
    Én az ncore-ról csak annyi biztosat tudok, hogy nem működik. Ha szerencsénk van, akkor csak szüneteltetik, amíg lecsillapodnak a kedélyek, és mehet minden tovább. Ha nincs, akkor ncore szervert is lefoglaltak. Mikor utoljára ilyen történt, én még nem voltam tagja, csak az mesélte, akitől a meghívót is kaptam.
    De az biztos, hogy ha elvesztek a regisztrációs adatok is, akkor mindenkié elveszett.
    Amúgy akkortájt néhány seed szervert foglaltak le, és ez miatt volt adatvesztés. De ha ncore-os szervert foglaltak le, amin nem hinném, hogy tárolnak filemekt, zenéket stb. akkor szívás van.
    De vannak biztos akik ezt jobban vágják nálam, én csak másodkézből kapott infokat tudok.
    De úgy is minden ki fog derülni :D:D:D:D
  • JimKirk
    nCore!:(
  • pasi29uk
    Amúgy mi lenne (áramszámlán és a zajon kívül), ha telipakolnám a lakást szerverrel + légkondival.
    Vajon (sok itt a szaki segítsetek) el lehetne engem úgy rejteni, hogy a sávszélesség megmaradjon, és a sünök ne kopogtassank nálam?
    Ha valakinek bővebb mondani valója van a számomra ami esetleg nem olyan... [email protected] ide várom.
  • rTp
    Gondoltam írok valami okosat, de csak annyira futja, hogy rohadjon meg az összes Don Quijote... Játszák csak a kis szélmalomharcukat, annál inkább maguk alatt vágják a fát, nézzétek csak meg a kalóz pártot... Még pár ilyen "akció", és itthon is bekerülnek majd a parlamentbe...
  • pasi29uk
    Mért erőlködtök és nem viszitek külföldre a szervereket?
  • Reg5
    A fél éves mentés azt jelenti, hogy aki a razzia előtt tegyük fel x nappal regelt be annak oda az accja?
    Nem én jártam így, csak érdekelne.
  • DjDano
    Nmag újra fog indulni, hogy milyen mentésből és mikor az kérdés, de menni fog az tuti. A többi oldalra viszont szerintem keresztet vethettek...
  • morden
    Még egy példa a bűnöző letöltőhöz:
    Az ismerősömnek van otthon másolt xp-je a rendes gépén, a munkahelyén tökéletesen jogtiszta példány van amivel dolgozik, mellé még diák is és van laptopja amire ingyen ( vagyis állambácsi kifizette) megkapta jogtisztán az xp-t akkor ő most micsoda, ha a rendes gépe előtt ül bűnöző, ha munkában és a laptopja előtt ül akkor mintapolgár ?
  • culas25hc
    ÉN is!! :D:D:D:D
    Mondjuk mikor legutoljára ilyen történt, asszem újraindították, csak az utolsó fél év cuccai vesztek el.
    Most meg a köcsög sünök nézik a filmeim, amiket seedeltem. Azt hiszem ezzel a rendőrség aránya bőven 0,7 alá csökkent. :D:D:D:D:D:D
  • tomonor
    ám ennek ellenére, ha most lefoglalták (meg 2007-ben asszem), akkor semmi akadálya annak, hogy a jövőben ne foglalják le megint. Aztán meg megint megy majd a sírás.
  • tomonor
    pár nap és visszakapod, nyugi
  • morden
    * bocsi a sok sok helyesírái hibáért de hihetetlen dekoncentrált vagyok :D
  • Victor1103
    A kurva anyjukat:D Az Ncore-omat akarom!!!!:(
  • morden
    na a statisztikus :D sőt ha úgy vesszük hogy a lista első 47 helyezetje közül mi vagyunk az utolsok a korrupciós listán még rosszabb az eredmény ( amúgy nem a fejlettség határozza meg a korruppciót elsősorban mert a lista : Botswana 6.0 Taiwan 5.9 Estonia 5.6 Italy 5.5 Namibia 5.4 Hungary 5.3 Trinidad & Tobago 5.3
  • culas25hc
    Amúgy meg a gond ott kezdődik, hogy egy zenei CD ára pl 4-5000 forint, ami számomra diákként elég nagy luxus. De nyilván több pénzt adnék ki ilyenekre, ha leszállnának a földre a kiadók...
  • DjDano
    Viszont ha úgy közelítjük meg hogy a világ 50 legfejlettebb országa közül 47.-ek vagyunk a listán, máris nem hangzik olyan jól :))
  • culas25hc
    Hát igen. Azt, hogy valami nincs rendben, azt én is észrevettem. Pedig én a torrentet legtöbbször arra használom, hogy olyan régi filmeket szedjek le, amiket már máshol nem találok meg. Na persze befigyel egy két zene, vagy új siker film is, de velem most faszán kibasztak, mert egy csomó film nem elérhető máshol, csak az ilyen helyeken.
    PLusz volt vagy 3 terra feltöltésem, ami nem egy őskockának lehet nem sok, de az én arányom ezzel 6-7 között ingázott, nekem pont fasza volt. Hogy baszná meg a sok sün. :D:D:D
  • morden
    A dev nem károsul, minimálbérben megcsináltatják velük az arany tojást tojó cuccot a kiadók aztán hülyére keresik magukat. Kérdezz meg egy magyar programozó csapatot hogy mennyit kapnak egy-egy játékért, vagy egy zenészt, hogy mennyit kap 1 cd-ért, meglepődnél milyen kevés .
  • tomonor
    nos, ha károsult dev lennék, akkor természetesen minden erőmmel a kalózkodás ellen lennék. Ám így, csak sajnálni tudom azt, aki nem a piratebay-t használja.
  • plmdr
    Valahogy így kéne gondolkodni, igen. Azzal kéne foglalkozni, ami valóban bűncselekmény, s egy kicsit humánusan gondolkodni a sok nagyokosnak, akik tollba mondják, hogy milyen szabályok szerint, hogyan éljünk ...
  • morden
    180 országból mi voltunk a 47 legkevésbé korruptak nemrég ( azért az nem topplistás) benne vagyunk a legjobb egyharmadban és a korrupció nem lopás, hanem hatalommal való visszaélés...
  • gabeone
    Toplistás korrupció van Magyarországon. Nem állítanám soha, hogy mindenki lop, de lássuk a nyilvánvalót.
  • Legend Killer
    :D, LOL :D.
  • morden
    nu megvan mi áll az egész dolog hátterében : " Gyöngyösi Ádám: Rájöttem srácok.. LAN party lesz a BRFK-n:D" :DDDD
  • gabeone
    Ha nem lennének ilyen torrent oldalak, az 1 megabites internet mindenki számára bőven elegendő volna. Valamit valamiért kérem!
  • vargagergo13
    Ez egy az emberiség ellen elkövetett bűntett, ami tegnap történt.
  • TreDoR
    Hát igen, ilyen sok PC-s játék mellett a hardware gyártók lassan becsukhatnak. Bár akiknek komolyabb munkára kell a gép azok nyilván fognak fejleszteni, de kétlem, hogy ennyi elég lesz ahhoz, hogy ne menjenek csődbe.
  • Legend Killer
    Slipknot: natolunk1kisgéjmet?
    Slipknot: evót meg fellőték a holdrta
    Slipknot: -t
    Slipknot: holdra
    Slipknot: és fellőtték, ehh, elírtam ittott
    bazaar10: dehogy.csak lefoglaltak vagy 50 szervert:D
    Slipknot: hm?
    * Slipknot nem vágja
    Slipknot: warez szarság? mint régen? malacka se jó
    Slipknot: de úgy kell evónak
    Slipknot: bewarnoltak
    Slipknot: haverok jöttek izmozni és elbaszták a picsába evót kussolni
    Slipknot: :D
    Slipknot: azt nem fognak warnolni engem többé :D
    bazaar10: aha
    bazaar10: :D
    bazaar10: ncore sincs
    bazaar10: mesevilág sincs
    bazaar10: meg még egy csomo
    Slipknot: ncorebazdmeg? :D
    Slipknot: azalegnagyobb, nem?
    Slipknot: szopókanyalóka
    Slipknot: köv az lesz, betörnek a lakásra
    Slipknot: és gép ki az ablakon :DDDDDDD
    Slipknot: IT / Tech, Hardver
    2010. június 17.
    Ötven szervert foglalt le a rendőrség Budapesten

Összehangolt akció keretében több szerverhotel termében valamint egy műszaki főiskolán tartottak házkutatást a rendőrök. A lefoglalt 50 szerveren mintegy 500 terabájt tartalom volt.

Slipknot: esgé
    bazaar10: jaja
    Slipknot: jaolvastad? ok, énnem :D
    Slipknot: unatkozni fogunk
    Slipknot: no warez
    Slipknot: nahhgyere gyűrűk ura
    bazaar10: focit nézek
    Slipknot: :P
    Slipknot: A ProArt közleménye szerint ez hatalmas mérföldkő az internetes kalózkodással szembeni küzdelemben.
    Slipknot: akkorszoptuk :D
    bazaar10: hazudnak
    Slipknot: adjanak pár millát és megveszek mindenszart :D
    bazaar10: 1 hét és mindegy ugyan ugy megy mint eddig:D
    Slipknot: addigmegtöltök :D
    Slipknot: naja, valszeg, reméljük :D
    Slipknot: demivanhanem? :DDDDD
  • morden
    *számaikhoz , meg egyéb elírásokat értelemszerűen
  • Mentrid
    Nem sírni kell hogy nem elég a haszon.. Nem az árral szembe úszni. Lépni kell a korral.. Jégkorszak 3 óta minden 3ds mozifilmre elmegyek a moziba.. Mert nagyon tetszik... És a világ változik nem szabad megállítani a változást és nem is lehet....
  • morden
    Én is mondanék egy példát, van egy nagyon jó együttes, leszedtem számait meghallgattam és azóta rajongó vagyok, előző évbe kb 10-12 ezer forintot adtam nekik a koncertekért, Ha nem tudtam volna hozzájutni a számaikért szűrkén akkor lehet nem is tudok róla és csak néhány tucat ember csápolna mos a koncerteken , és nem 10-20 ezer ember !
  • Skynet85
    Röhögnék, ha holnap az ncore fan club oszlops tagjainál lenne ellenörzés, ennyi barmot már bocsánat:D
  • Szefmester
    Én is úgy tudom hogy itthon letölteni szabad, de a feltöltés a büntetendő.. a probléma az hogy a torrentezés alapja a visszatöltés.. Ha így vesszük az sms-ben elküldöd a kódot (pénzt) és töltesz le.. csak az követ el bűnt (jogilag) akitől töltesz.

Az hogy most etikus e vagy sem, nem kérdés.. nem lenne szabad letölteni, de attól hogy letöltöm még nem károsítom meg.. Ami megtetszett azt megvettem. Ami meg nem tetszett meg letöltés után, amúgy sem venném meg a boltban, szóval nem okozok bevételkiesést. Azért meg nem fogok fizetni hogy kipróbáljak egy agyonhypeolt valamit.. amiről mndenki azt mondja hogy jó, és végül kiderül hogy egy hulladék az egész.. és tele van hibákkal.
  • V Carter
    Nekem van egy másik nézőpontom is. Azoktól akik azt mondják, hogy a letöltéssel micsoda kárt okozunk, lenne hozzájuk egy kérdésem. Tegyük fel, hogy nem tudnánk letölteni mindenfélét. Akkor szerintem a netszólgáltatók és a pc kereskedők,ha nem is lehúzhatnák a rólót, de igen csak visszaesne a bevételük. Mert ebben az esetben, ki az aki - ha vért izzadva is - de fejleszteni a pcjét, hogy a játékok elmenjenek rajta. Mert sajnos ebben az országbnan nem sok embernek futja arra, hogy a játékot is megvegye és a gépet is szintentartsa. Amit letölt igyen annak az árát inkább a pcjére költi.Kinek kéne akkor 30-40-80-120MB/s net ha nem tölthet le vele, a hireket 1MB/s nettel is el lehet olvasni, lehet vele e-mailozni stb.
  • TreDoR
    Mégiscsak van valami értelme, beszarás
  • kerob
    Ahhoz, hogy lehessen tudni, hogy egy filmet érdemes-e megvenni a boltban, bele kell nézni. Belenézni pedig csak akkor lehet, ha az ember megvétel után feltépi a zsugorfóliát. Én mindig csak olyan filmet veszek, amiről tudom, hogy jó - mert korábban már letöltöttem és megnéztem. Egyébként a hasonló tartalmak 90%-ának létezéséről még csak tudomásom sem lenne, ha nem lenne lehetőség letöltésre, vagy online megtekintésre. Már vettem szar filmet egy jól sikerült trailer, vagy kritika után. Sajnálom is érte a pénzt, mert most is ott porosodik félignézetten a polcon. Azóta nem veszek olyan filmet, amit még nem láttam korábban. A TV-t nem szeretem, mert már az első reklám is elveszi a kedvem a tévézéstől.
  • morden
    http://www.artisjus.hu/opencms/export/artisjus/szerzoknek/legyen_artisjus_tag.html
    :D
  • syn7h37ic
    Erőlködnek a "jogvédők", ezzel most büszkén verhetik a mellüket, hogy egy kis országban lefoglaltak néhány szervert. Most jól tövig benyalhatnak a kiadóknak, hogy milyen fasza gyerekek vagyunk, felszámoljuk az illegális dolgokat. ROHADJANAK MEG ! Ezzel jó pár embernek okoztak komoly bánatot, pl. olyanoknak, akik akik nem tudnak csak úgy átsétálni a szomszéd plázába megnézni horror áron egy gagyi filmet, és inkább otthon megnézik.
    De közelítsük a másik oldalról. Letölti a filmet, azt mondja hogy ez tuti, elmegy mégis, kiadom rá a pénzt és megnézem moziban, majd megveszi DVD-n, mert megéri. Ha szar a film akkor minek erőlködjön, legalább nem érzi a film után becsapva magát. (sajnos volt jónéhány film, amire nagyon kár volt egy fillért is kiadni mozira) Ha úgy vesszük, a torrent egy mások által önzetlenül közzé tett média, amin megnézhető az épp aktuális mozi, vagy zenei mű, és az egyén könnyen eldönti, hogy érdemes-e arra, hoy pénzt áldozzon rá, avagy sem. Egy mozi előzetes mindíg a film csillivilli oldalát mutatja, lehet, hogy az előzetesben már benne van az összes értékelhető részlet is, maga a film egy rakás szar.
    Persze a szoftverek letöltése egy egész más téma.
  • Mentrid
    djw ott a pont!!