303
  • DeviloftheHell
    ezekszerint :D

viszont az én szemszögemböl évek ota 5 játékot és kb ugyanennyi filmet tudok felsorolni amit megvettem volna ami aztmondom ez megér pénzt is nem csak megnézem azt letörlöm a francba a divx et vagy akár a hd ripet vagy mentem volna el az asszonnyal moziba megnézni
  • dilofekete
    csak a GTA :D
  • dilofekete
    térjek becsületes útra?
    majd ha becsületes lesz az amit kapok rátérek, nem szenvedek a semmiért
  • morden
    "nélkülöztem a cigit a füvet a piát" Oh nem is gondoltam volna hogy az eredeti játékok még az egészségre is jótékonyan hathat :D
  • dilofekete
    de én negyed éven át spóroltam rá, mikor még koleszos voltam és első nap megvettem, nélkülöztem a cigit a füvet a piát és ezt kapom cserébe
    elszomorító:(
  • TreDoR
    Igazából ez nem ritka eset a steames gameknél. Én eddig szerencsére megúsztam a herce-hurcát a media martkt-tal.
  • dilofekete
    köcsög az egész rendszer
  • dilofekete
    Ha bemutatom az eredetim a kulcs az enyim, nem érdekel hogy kitalálják, hogy ellopták a kulcsom
  • TreDoR
    Ez elég kényes téma. Mint írtam a felhaszn. felt. nem kell rajta lennie a dobozon, tehát a serial nem tartozik a cdgalaxis hatáskörébe.
  • dilofekete
    Akkor azért cseréljék ki, ez nem garanciális téma, nemde?
  • TreDoR
    Ez mondjuk nem a gyártó hibája, hanem az üzleté. Valaki felhasználta a kulcsodat.
  • dilofekete
    és akkor itt van elásva a dolog, hogy miért nem veszem meg a kiegészítő lemezt, és a gyártók és kereskedők saját magukat okolhatják
  • dilofekete
    ua. film egyszer megnézni x(+minőség+z) akárhányszor y(akármilyen minőség)
  • dilofekete
    írtam, hogy elérhetővé kéne tenni az összes program teljes eredeti releaset és utána eldöntöm, hogy jó e hozzá a demo kulcs vagy veszek e hozzá demo kulcsot(azért ez jobb mint egy demo verzio) esetleg megveszem a végfelhasználói jogokkal ellátott kulcsot
    dehát ilyen nincsen, sajna, pedig mennyivel kevesebb adatforgalom lenne a neten, torrenten stb...
    Jó lenne dehát nincsen, azt ne tőlem kérdezzétek hogy miért is.
  • TreDoR
    Jah, főleg hogyha megveszel pl. egy dobozos gamet, nem szükséges, hogy a felhasználási feltételei a dobozon legyenek, másszóval lehet, hogy van benne dvd csak se serial se semmi más nincs amivel működésre lehetne bírni.
  • dilofekete
    nem is vásárolok ott többet, ezt elhatároztam, csakha kicserélik
  • TreDoR
    Cdgalaxistól még sose vettem semmit, de ha így állnak hozzá nem is fogok.
  • Skynet85
    Elismerem, nagyon sok dolgot sőt a régi bestsellerek folytatásait is, már csak a nevükkel szeretnék eladni. Érvényes ez felhasználói programoktól a játékokon át a filmekig, zenékig egyaránt.

Azonban amíg egy cipő számodra megfelelőségéről nem igazán tudsz megbizonyosodni, csak a kiprobálásával, addig nagyon sok programról készül teszt, illetve aki eddig lopta pl a PS-t vszeg nem azért lopja a PS CSS++-t mert uram bocsánat kiakarja deríteni vajon kellenek-e neki az új funkciók. :D

Zene és film terén más a helyzet ott én is egyértelműen az alkotót okolom, ha szar a mű, és azért anyázik mert nincs bevétel, illetve a kiadót, hogy miért kell egy vagyont fizetni egy mozi jegyért...

Egyébként a felhasználói progikból azért nincs demo mert
    - ha idő korlátos akkor azt játszi könyedségel kijátszák.
    - ha pedig funkció korlátos, akkor nem kapsz igazi képet a program funkcionalitásáról azonban még így is nagyon sok idő korlátos trial van neten nagyon sok (jó) progiból...
  • dilofekete
    hát képzeld el hogy nem cserélik
    1. elküldenek máshova, mondván nem az ő dolguk, alapból hiba (cdgalaxis)
    2. ahová elküldenek, nem válaszolnak az emailekre, én meg a nyomorék lábammal nem fogok ugrálni és ne is ugráltassanak.
  • TreDoR
    Ha nem fogadja el a steam a kódot, akkor ott ahol vetted be kell cserélniük egy másikra.
  • dilofekete
    csinálok egy céltáblát és arra fogok dobálni dartokat
    pl a gta 4 2. lemezből mert semmit nem tudok az első lemez nélkül vele kezdeni
    Elhihetitek küldtem én emailt mindenhova, hogy cseréljék ki.
    Szerintetek kicserélték?
    Hát nem!
    Ennek tetejébe azt sem tudom, hol tudom letölteni az eredeti releaset ingyen.
    Itt csak a maffia segíthet, úgymond, ők fellépnek a zsrnokok ellen és most melléjük állok!
    Így tovább, lefoglalnak 50 gépet? Legközeleb 100 at kelljen!
    :D
  • Cleawer
    Ne a magyar mentalitást ostorozd.
    Ha veszek egy cipőt,előtte kipróbálhatom,és ha szétszakadna a lábamon akkor visszaviszem és békésen, vagy kevésbé békésen, de visszakérem a pénzem.

És ha ez egy programmal történik meg? Széttárják a karjukat: igy jártál. Ugyan ez moziban.
    Nagyon rég láttam már rendes játéknak demó verzióját.
  • Skynet85
    Elköltenék igen, de valószínűsítem, hogy akkor is inkább arra költenék a töbletet amihez nemtudnak hozzá férni ingyen. Sajnos, a magyar mentalitása már csak ilyen.

Hiányzik az emberekből a másik munkájának elismerése, és önmaga felé az az elismerés, hogy igen is megvettem, már az én tuljadonom, ez számomra töblet érzést ad, persze tuti én vok a hülye.

Persze nem változtat a tényeken, hogy amíg magára, a szellemi tőke megalkotóira rátelepül egy plusz élősködő réteg, hívjuk őket nem is tom pl bASVA-nak és társainak addig a kierőszakolt legalitás mögött ugyan ekkora intezitással formálodik az illegalitás, ugyan csak a jó magyar mentalitás szerint,,csak azért is"...

• TreDoR
    Egyébként meg odaadhatod valakinek az összes cuccodat ami az aláírásodban van. Minek az neked, ha nélkülük is lehet élni?
  • TreDoR
    Nem szükséglet, végülis felesleges a számítógép, a TV, a rádió, a mobiltelefon, a kocsi. Régen is éltek nélkülük, akkor meg minek...
  • Gamecube86
    "Persze az is egy demagog duma, ha nincs pénzed akkor menjé homokzni a játszótérre ill rajzolgassál a4-es lapra. Egyet értek azokkal is aki azt mondják, azért mert nem vagyok milliomos még nem fogok barlangban élni."

"Betennék itt egy-két nagyszájút minimálbérér dolgozni, aztán akkor mondjon olyat, hogy ne töltsé le, hanem vedd meg eredetiben, azt ha nem tudod, menjél sétálni a parkba... Szánalom, menjél politikusnak, pajtás, szívesen látják az efféle hozzáállásokat."

Ennyi:
    http://www.thefreedictionary.com/luxury

Ami luxus az nem szükséglet. Ezt pedig azt hiszem felesleges tovább magyarázni...
  • TreDoR
    Valóban nem esne vissza teljesen a kalózkodás, de sokkal többen sokkal gyakrabban vennének eredeti cuccokat, elvégre a pénzt valamire el kell költeni, csakhát ha nincs akkor nem is lehet mire.
  • Cleawer
    Papíron szabad.A crack már illegális, mert módosítja az eredeti kódot szóval cseszheted.Marad a torrent.Én is megveszem eredetibe majd letöltöm hogy ne karcolgassam,és ahhoz az eredeti kulcsot használom.
    100% tiszta megoldás nincs
  • Szefmester
    Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy: Ha megveszek egy játékot aról miért nem tudok csinálni biztonsági másolatot? Szal megvan a dvd, és lemásolom.. de crack nélkül nem fog menni... ha meg "elhasználódik" a lemez akkor cseszhetem az egészet.. Pedig elvileg saját célra biztonsági másolat készítése szabad.. csak a hogyanjára lennék kíváncsi.
  • syn7h37ic
    Figyelj csak... Nem tanítottak jó modorra, hogy NINCS FLOODOLÁS VAZZE!
  • Skynet85
    Az a baj, hogy akkor sem venne senki eredetit, tisztelte kívételnek, mert ugye az ingyennél nincs jobb ajánlat. Az is tendencia, hogy a warez az már nem csak egy lehetőség hanem kötelezettség, mindíg Hadházy László szavai jutnak az eszembe csak kicsit átdolgozva ,,nem warezolsz??!! Buzi vagy????!!!!"

Persze vannak azok aki letöltik megnézik, és ha jó megveszik, nos ők szerintem elég kisszámban fordulnak elő a warez közösségekben, pontosan a fent említett okok miatt...

Persze az is egy demagog duma, ha nincs pénzed akkor menjé homokzni a játszótérre ill rajzolgassál a4-es lapra. Egyet értek azokkal is aki azt mondják, azért mert nem vagyok milliomos még nem fogok barlangban élni.

A megoldás vhol az aranyközépút lenne, de egy oylan országban ahol lassan kihírdetik a Warez Pride Day-t nem hiszem, hogy valaha is lesz ilyen, főleg hogy ez nagyban köszönhető a másik oldalnak is, a végeláthatatlan kapzsiságból kifolyólag.
  • TreDoR
    Egyébként k*rva egyszerű a megoldás, emeljék fel a minimálbért a 4x-esére és utána máris nem lesz probléma a filmek/játékok/zenei cdk megvétele
  • dilofekete
    és most bálványozom a jogvédőket
    köcsög jogvédők
    a köcsög egy motívum nem tulajdonság
    szvsz SouthPark vagy azt is ti véditek?
    KÖCSÖGÖK
    Nem Pótoljátok a hinányt, loptok csaltok hazudtok, de nem ezért vagytok magyarok, hogy ezt támogatjátok.
    ...köcsögök
  • dilofekete
    És a gépeket eljótékonykodják a rászorulóknak?
  • dilofekete
    Szóval, hogy játsza gta 4 el, ha nincsen meg az első lemez de az eredeti kulcs megvan?
    Töltsem le törrentről?
    Vagy adjon valaki egy legális megoldást, mert Steam nem veszi be a kulcsot!
  • dilofekete
    Evry Body Die!!!
    .com
    :D
  • dilofekete
    GTA FOR EVER! :D:D:D:D:D
  • TreDoR
    Azok SEED szereverek, a feltöltés pedig ILLEGÁLIS
  • Laox
    Ha legális, akkor nem koboznák el a szervereket. Lehet, hogy legális, csak nem olyan formában, ahogy a torrentoldalak teszik.
  • Cat #224
    "A letöltögetés illegális"

A letöltés Magyarországon LEGÁLIS!