Ötven szervert foglalt le a rendõrség Budapesten

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Ez mondjuk nem a gyártó hibája, hanem az üzleté. Valaki felhasználta a kulcsodat.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

dilofekete
és akkor itt van elásva a dolog, hogy miért nem veszem meg a kiegészítõ lemezt, és a gyártók és kereskedõk saját magukat okolhatják

Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.

dilofekete
ua. film egyszer megnézni x(+minõség+z) akárhányszor y(akármilyen minõség)

dilofekete
írtam, hogy elérhetõvé kéne tenni az összes program teljes eredeti releaset és utána eldöntöm, hogy jó e hozzá a demo kulcs vagy veszek e hozzá demo kulcsot(azért ez jobb mint egy demo verzio) esetleg megveszem a végfelhasználói jogokkal ellátott kulcsot
dehát ilyen nincsen, sajna, pedig mennyivel kevesebb adatforgalom lenne a neten, torrenten stb...
Jó lenne dehát nincsen, azt ne tõlem kérdezzétek hogy miért is.

TreDoR
Jah, fõleg hogyha megveszel pl. egy dobozos gamet, nem szükséges, hogy a felhasználási feltételei a dobozon legyenek, másszóval lehet, hogy van benne dvd csak se serial se semmi más nincs amivel mûködésre lehetne bírni.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

dilofekete
nem is vásárolok ott többet, ezt elhatároztam, csakha kicserélik

TreDoR
Cdgalaxistól még sose vettem semmit, de ha így állnak hozzá nem is fogok.

Skynet85
Elismerem, nagyon sok dolgot sõt a régi bestsellerek folytatásait is, már csak a nevükkel szeretnék eladni. Érvényes ez felhasználói programoktól a játékokon át a filmekig, zenékig egyaránt.

Azonban amíg egy cipõ számodra megfelelõségérõl nem igazán tudsz megbizonyosodni, csak a kiprobálásával, addig nagyon sok programról készül teszt, illetve aki eddig lopta pl a PS-t vszeg nem azért lopja a PS CSS++-t mert uram bocsánat kiakarja deríteni vajon kellenek-e neki az új funkciók. :D

Zene és film terén más a helyzet ott én is egyértelmûen az alkotót okolom, ha szar a mû, és azért anyázik mert nincs bevétel, illetve a kiadót, hogy miért kell egy vagyont fizetni egy mozi jegyért...

Egyébként a felhasználói progikból azért nincs demo mert
- ha idõ korlátos akkor azt játszi könyedségel kijátszák.
- ha pedig funkció korlátos, akkor nem kapsz igazi képet a program funkcionalitásáról azonban még így is nagyon sok idõ korlátos trial van neten nagyon sok (jó) progiból...

dilofekete
hát képzeld el hogy nem cserélik
1. elküldenek máshova, mondván nem az õ dolguk, alapból hiba (cdgalaxis)
2. ahová elküldenek, nem válaszolnak az emailekre, én meg a nyomorék lábammal nem fogok ugrálni és ne is ugráltassanak.

TreDoR
Ha nem fogadja el a steam a kódot, akkor ott ahol vetted be kell cserélniük egy másikra.

dilofekete
csinálok egy céltáblát és arra fogok dobálni dartokat
pl a gta 4 2. lemezbõl mert semmit nem tudok az elsõ lemez nélkül vele kezdeni
Elhihetitek küldtem én emailt mindenhova, hogy cseréljék ki.
Szerintetek kicserélték?
Hát nem!
Ennek tetejébe azt sem tudom, hol tudom letölteni az eredeti releaset ingyen.
Itt csak a maffia segíthet, úgymond, õk fellépnek a zsrnokok ellen és most melléjük állok!
Így tovább, lefoglalnak 50 gépet? Legközeleb 100 at kelljen!
:D

Ne a magyar mentalitást ostorozd.
Ha veszek egy cipõt,elõtte kipróbálhatom,és ha szétszakadna a lábamon akkor visszaviszem és békésen, vagy kevésbé békésen, de visszakérem a pénzem.

És ha ez egy programmal történik meg? Széttárják a karjukat: igy jártál. Ugyan ez moziban.
Nagyon rég láttam már rendes játéknak demó verzióját.

Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Skynet85
Elköltenék igen, de valószínûsítem, hogy akkor is inkább arra költenék a töbletet amihez nemtudnak hozzá férni ingyen. Sajnos, a magyar mentalitása már csak ilyen.

Hiányzik az emberekbõl a másik munkájának elismerése, és önmaga felé az az elismerés, hogy igen is megvettem, már az én tuljadonom, ez számomra töblet érzést ad, persze tuti én vok a hülye.

Persze nem változtat a tényeken, hogy amíg magára, a szellemi tõke megalkotóira rátelepül egy plusz élõsködõ réteg, hívjuk õket nem is tom pl bASVA-nak és társainak addig a kierõszakolt legalitás mögött ugyan ekkora intezitással formálodik az illegalitás, ugyan csak a jó magyar mentalitás szerint,,csak azért is"...

TreDoR
Egyébként meg odaadhatod valakinek az összes cuccodat ami az aláírásodban van. Minek az neked, ha nélkülük is lehet élni?

TreDoR
Nem szükséglet, végülis felesleges a számítógép, a TV, a rádió, a mobiltelefon, a kocsi. Régen is éltek nélkülük, akkor meg minek...

"Persze az is egy demagog duma, ha nincs pénzed akkor menjé homokzni a játszótérre ill rajzolgassál a4-es lapra. Egyet értek azokkal is aki azt mondják, azért mert nem vagyok milliomos még nem fogok barlangban élni."

"Betennék itt egy-két nagyszájút minimálbérér dolgozni, aztán akkor mondjon olyat, hogy ne töltsé le, hanem vedd meg eredetiben, azt ha nem tudod, menjél sétálni a parkba... Szánalom, menjél politikusnak, pajtás, szívesen látják az efféle hozzáállásokat."

Ennyi:
http://www.thefreedictionary.com/luxury

Ami luxus az nem szükséglet. Ezt pedig azt hiszem felesleges tovább magyarázni...

Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB

TreDoR
Valóban nem esne vissza teljesen a kalózkodás, de sokkal többen sokkal gyakrabban vennének eredeti cuccokat, elvégre a pénzt valamire el kell költeni, csakhát ha nincs akkor nem is lehet mire.

Papíron szabad.A crack már illegális, mert módosítja az eredeti kódot szóval cseszheted.Marad a torrent.Én is megveszem eredetibe majd letöltöm hogy ne karcolgassam,és ahhoz az eredeti kulcsot használom.
100% tiszta megoldás nincs

Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy: Ha megveszek egy játékot aról miért nem tudok csinálni biztonsági másolatot? Szal megvan a dvd, és lemásolom.. de crack nélkül nem fog menni... ha meg "elhasználódik" a lemez akkor cseszhetem az egészet.. Pedig elvileg saját célra biztonsági másolat készítése szabad.. csak a hogyanjára lennék kíváncsi.
Figyelj csak... Nem tanítottak jó modorra, hogy NINCS FLOODOLÁS VAZZE!

Skynet85
Az a baj, hogy akkor sem venne senki eredetit, tisztelte kívételnek, mert ugye az ingyennél nincs jobb ajánlat. Az is tendencia, hogy a warez az már nem csak egy lehetõség hanem kötelezettség, mindíg Hadházy László szavai jutnak az eszembe csak kicsit átdolgozva ,,nem warezolsz??!! Buzi vagy????!!!!"

Persze vannak azok aki letöltik megnézik, és ha jó megveszik, nos õk szerintem elég kisszámban fordulnak elõ a warez közösségekben, pontosan a fent említett okok miatt...

Persze az is egy demagog duma, ha nincs pénzed akkor menjé homokzni a játszótérre ill rajzolgassál a4-es lapra. Egyet értek azokkal is aki azt mondják, azért mert nem vagyok milliomos még nem fogok barlangban élni.

A megoldás vhol az aranyközépút lenne, de egy oylan országban ahol lassan kihírdetik a Warez Pride Day-t nem hiszem, hogy valaha is lesz ilyen, fõleg hogy ez nagyban köszönhetõ a másik oldalnak is, a végeláthatatlan kapzsiságból kifolyólag.

TreDoR
Egyébként k*rva egyszerû a megoldás, emeljék fel a minimálbért a 4x-esére és utána máris nem lesz probléma a filmek/játékok/zenei cdk megvétele

dilofekete
és most bálványozom a jogvédõket
köcsög jogvédõk
a köcsög egy motívum nem tulajdonság
szvsz SouthPark vagy azt is ti véditek?
KÖCSÖGÖK
Nem Pótoljátok a hinányt, loptok csaltok hazudtok, de nem ezért vagytok magyarok, hogy ezt támogatjátok.
...köcsögök

dilofekete
És a gépeket eljótékonykodják a rászorulóknak?

dilofekete
Szóval, hogy játsza gta 4 el, ha nincsen meg az elsõ lemez de az eredeti kulcs megvan?
Töltsem le törrentrõl?
Vagy adjon valaki egy legális megoldást, mert Steam nem veszi be a kulcsot!

dilofekete
Evry Body Die!!!
.com
:D

dilofekete
GTA FOR EVER! :D:D:D:D:D

TreDoR
Azok SEED szereverek, a feltöltés pedig ILLEGÁLIS

Laox
Ha legális, akkor nem koboznák el a szervereket. Lehet, hogy legális, csak nem olyan formában, ahogy a torrentoldalak teszik.

http://www.bulihely.com

"A letöltögetés illegális"

A letöltés Magyarországon LEGÁLIS!

Laox
Nem csak a törvényekre, hanem az erkölcsre is, ami talán az emberek 5%-ban van meg...

dilofekete
a törvények is bugosak
hiányzik pár kerekük

Laox
@214:

DeviloftheHell, és a hozzád hasonló rendkívül idõs és komoly kisgyerekek nagyon nagy tévedésben vannak. A letöltögetés illegális, és ha a szüleid megtanítottak volna, már ennyi is elég lenne arra, hogy ne csináld. Attól, hogy rajtad kívül sokan teszik, nem jogosít fel arra, hogy te is folytasd. Vagy persze birka módjára beállhatsz a tömegbe, hiszen úgysem téged szúrnak ki. Remélem majd lesz egy több éves munkával kifejlesztett terméked, amiért szinte mindened feláldozod, és a hozzád hasonló taknyok majd töltögetik orrba-szájba, te meg tönkremész.
Sajnos rengetegen gondolkodnak így, mint te, ezért van az, hogy bárkit le lehet fizetni, bárkit meg lehet venni, bármit el lehet érni pénzzel, mert nagy ívben tojtok a törvényekre.

Skynet85
Többen is írták már és most én is, nem a sünök a felelõsek a tracker bezárásokért, õk csak az eszközzök, kapják az utasítást a jogvédõktõl...

jogvédök és kedves rendörbarátainknak meg bejelentés nélküli házkutatást kéne végrehajtani és ha bármit is találnak a nagypofáju tetüknél ott helyben kivégezni csak ugy példa statuálás érdekében az egy rohadt szot ne emeljen az ellen hogy más mit csinál ha ö is csinálja és itt teszem le az esküt hogy legtöbbnél egyetlen eredeti lemezt nem fognak találni

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

mikor lesz olyan hogy regisztráciohoz személyi azonositot kér amit a rendörség adatbázisával vet össze és igy igazolja az életkort hogy ilyen idiota 12 éves kis pöcsök ne tudjanak baromságokat irni anélkül hogy tudnának bármit is......

azt eddig sem értettem a trackereket minek viszik el az nem tárol semmiféle informáciot csak létrehozza és közvetiti az adatforgalmat két-vagy több felhasználo közt... a fizetös ftp és fizetös warez szervert vigyék is el szépen azok élösködnek mások "szellemi" "tulajdonábol" a többi csak másolás se haszna nem származik senkinek belöle se kára hisz azt egyszer már megvették onnantol ugyanaz a példány másrészröl tized ennyiért és legalább kétszer vagy többször jobb minöségü és tartalmu játékot, zenét és egyebet forgalmaznának lehet megvennék amelyik méltó arra de amig ingyenélö tehetségtelen "zenészek" "filmesek" csinálják a sok szart és a programozok a tartalom nélküli játékokat ami 1 ora elfoglaltságot jelent összesen és a programot ami ugymegfogja a 4+magos gépeket 8 giga rammal ellátva hogy öröm nézni azért egy mocsok fillért nem fogok kiadni az életbe..... másrészröl külföldi torrentoldalakról külömb dolgokat lehet leszedni ja hogy nem szinkronos a film nem magyar nyelvü a program/játék? nagy cucc tanulj meg angolul legalább vmi hasznát veszed késöbb igaz ott nem serverröl tolják viszont több tizezren

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

rTp
Betennék itt egy-két nagyszájút minimálbérér dolgozni, aztán akkor mondjon olyat, hogy ne töltsé le, hanem vedd meg eredetiben, azt ha nem tudod, menjél sétálni a parkba... Szánalom, menjél politikusnak, pajtás, szívesen látják az efféle hozzáállásokat.

|_O_|

kozik
<#banplz>dilofekete<#banplz>

Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.

Bármennyire is makacs módon próbálsz csúsztatni (gondolom abba az érdekkörbe tatozol, akinek ez az feladata), jelenleg itt Magyarországon LEGÁLISAN tölthet le bárki magán célra filmet és zenét. Ezt a szerzõi jogi törvény is kimondja. Elhiszem, hogy a szerzõk, kiadók, jogvédõk és ezek emberei mást szeretnének, de ettõl még az általad kioktatott "csóró" nem követ el jogsértést, fõleg nem lopást, ha magán célra másol, vagy letölt filmet, vagy zenemûvet. De ezt már szerintem rengetegen leírták, csak jó szajkózni a hazug dumát, mert ha sokat mondjátok, hátha kevesebbet tölt néhány ember, és az is milyen jó...
Ha elveszett, akkor bizony a "ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye" esete forog fenn. :D
A legtöbb cég küld új lemezt, ha elküldöd a sérült eredetit. Csak utána kell járni.
zoliapu
Amúgy én egyetértek a hasonló akciókkal, csak nem ekkorával vannak 1000x fontosabb dolgok is. Nehogymár olyan húzzon hasznot ezekbõl az anyagokból, akik semmit nem jutattnak vissza a szerzõknek, ezek így mûködnek.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy

Minden digitális adathordozó árának van jogdíjtartalma, sõt még a fénymásolók és nyomtatók ára is tartalmaz jogdíjat. Lényegében bármi, amin adatot lehet tárolni vagy bármi, amivel sokszorosítani lehet digitális vagy analóg tartalmat, annak árában van jogdíj, nem is kevés. Ezzel összhangban amúgy Magyarországon - ha még meg nem változtatták a törvényt - kép- és hanganyagot letölteni szabad, csak megosztani nem. Szoftvert letölteni sem.

Eddig az volt a gyakorlat, hogy csak azokat a szervereket foglalták le, amin fizetõs FTP is volt. Ez változott volna? :D
Saját meglátásom szerint ahol sikerült lepacsizni a vezetõkkel ott van artistjust klón ( pl spanyoba is van ilyen) ahol nem sikerült ott nincs ilyen szervezet merõben érdekes, kíváncsi lennék a zenészek véleményére is az ilyen alapítnyokról
NE a saját hozzászólásod moderáld, hanem foglald össze magadban mit is akarsz mondani, és azután írd le.
A "szabály" nem pontos "j". Nem kell hozzá semmilyen program, csak oda kellett volna figyelni az általános iskola elsõ osztályában.
Nem vagyok oda a torrentekért, de tényleg - magyarországon akkor minek kell artis jus vagy mi, jogdíjat fizetni minden egyes eladott cd/dvd-ert? vagy mar memory stick/card-ert is kell? RO-ban ilyen dij nincs... szerencsere..

A lopás az, amikor valakinek a tulajdonát elveszed és onnantól te birtoklod. Nos ilyenrõl szó sincs, attól, hogy Te letöltesz valamit, az még a szerzõé marad, nem tudod tõle eltulajdonítani. Tehát lopásnak nem nevezhetõ, jogtalan felhasználásnak már igen. Te nem lopsz ilyenkor, hanem Szerzõi jogot sértesz. A kettõ között hatalmas eltérés van
TreDoR
Vazzeh, az Steam és nem stream. Ha csak félre írtad volna, de ez már minimum a 2.