Tábla-PC-t tervez a Blackberry és a Samsung is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az biztos, hogy ritka felhasználási kör, de nekem jó lenne.
\"The voices are back... Excellent.\"
Mellesleg nálam se játszik a Rolex, Omega inkább 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
most egy msi windet nyúzok, de még ez is túl nehéz sajna. akkor lenne igazi, ha csak a fedlapját kéne hurcolni.
\"The voices are back... Excellent.\"
Netezésre tökéletes (google chrome ezen is nagyon gyors), játékokat is találtam egy csomót rá (fõként 2D-sek persze, de van jónéhány 3D-s, bõven el elhet velük lenni idõkre), van vga kimenete, 720p-s videókat is simán lejátszik (tehát multimédiára és zenére is nagyon jó), programok is szinte minden megy rajta amire szükségem van suliban vagy utazáskor (office 2007, dreamweaver CS4, photoshop CS4, codeblocks programozáshoz, és még nagyon sok minden).
Én inkább támogatom a netbookokat, jobb szeretek billentyûzetet + egeret használni (touchpadot mondjuk kevésbé, szenvedek is vele ha nincs hely az egérnek 😛), mint ilyen érintõpadot.
Érdekes dolog, hogy az emberek vesznek egy elég drága valamit...ami végülis csak egy telefon...hogy aztán azért még havonta fizessenek is hogy használhassák.
Ez olyasmi, mintha vennék egy széket...mondjuk valami drága fa fajtából, de hogy ráülhessek, az havi 15 000ft... és mondjuk 2 év után darabjaira hullana és megrohadna az egész.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Szóval.. miért kell ennek a szerencsétlen samsungnak úgy kinéznie mint az almás telefonnak és almás ájpadnak?
Úgy elképzelem a Samsung kreativ igazgatóját...
áááh húú ájfon...eehh nem is olyan szép...de miért veszik annyian mégis....ahhaaaa mert ilyen az alakja..meg a króm perem...hmmm...nahát ez ilyen egyszerû akkor nekünk is lesz króm perem..meg lesz egy talbet pc is ami krómperemes lesz...meggg ilyen fekete szegély a kijelzõ mellett...telljesen mindegy mik mennek majd rajta meg hogyan, meg hogy mit lehet egyáltalán rátölteni és honnét....de ha úgy néz ki mint az alma, biztos sokan megfogják venni...hmmm...
Kwan! Gyorsan tedd bele mûgyantába az alma fonod, aztán öntsük ki....valami messzi országban is mondta az egyik közkedvelt politikus, hogy csináljuk meg!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Netezni, magaddal cipelni, olvasni, filmet nézni valszeg sokkal jobb egy ilyenen mint note/netbookon.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
=nincs semmi értelme, ezért muszáj kreálnunk valami nyakatekert indokot.
Amúgy meg hülye vagy.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
agyban kurva jo fetrengeni vele, nem kell figyelni ra, hogy letorik, nem egeti le a labadrol a szort, nem zajos, konnyu...
persze a hardver egyben korlatokat is szab: iOS4 vagy Chrome eseteben csak korlatozottan futtathatok szoftverek, full OS-sel meg tetulassu az osszes, ugyanolyan szarok, mint a sokkal ertelmetlenebb netbookok...
nekem valahogy ilyen sornak lenne ertelme: 3-5"-os telefon, 7-11" tablet a nappaliba/haloszobaba, 13-15" laptop dolgozni, ha mobilitas kell, illetve 24+" kijelzovel asztali gep rendes melora...
http://gaborszantai.co.uk/
7"-on elég hülyén néznek ki a kis kijelzõre tervezett Android alkalmazások, tabletre készült Android program meg egy sincs.
Nekem leginkább úgy tünik, hogy próbálták betömni az utolsó lukat is a számítógép és a mobiltelefon közötti intervallumban, akkor is, ha semmi értelme.
(Vmelyik kommentben olvastam ezt a csodálos indokot.)
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.