Tábla-PC-t tervez a Blackberry és a Samsung is

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Az üzemidõ. Gondolom azt szeretné tudni meddig bírja az akksija... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

nem vagyok lekvárból. csak pl ha egy 10 kilós szünetmentest kötöttél a derekadra és mászol a víztoronyba, van nálad másfél kiló szerszám meg egy 60 centis dipól parabola, és odafenn utp-n kéne csatlakozni egy routerboardhoz, akkor elõfordul, hogy még egy hátitáska már nem fér el rajtad. a második felmászáskor pedig már meggondolod, hogy vajon mi kellhet még, mert a 3. mászásnál már a tüdõd köpöd ki.
az biztos, hogy ritka felhasználási kör, de nekem jó lenne.

\"The voices are back... Excellent.\"

Tikal
Nézõpont kérdése... valakinek a 7500dolláros órád lenne felesleges pénzkidobás... szerintem ne akarjuk eldönteni kinek mire van szüksége és minek látja értelmét...

Mellesleg nálam se játszik a Rolex, Omega inkább 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mi mennyi?
Az üzemideje mennyi?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Nekem is van MSI WIND-em. Azt te nehéznek tartod? Mibõl vagy te? Lekvárból?
Látod, nekem nem jelentene nehézséget Rolexet sem venni, de nem veszek, mert nem tetszik. Egyébként meg Breitlingem van (eredeti, nem kamu, 7500 USD).
Ez nálam nem anyagi kérdés, hanem elvi. Értelmetlen dolgot nem veszek. Persze, ha valaki azt hiszi, hogy kevesebb lesz, ha nem trendiskedik, az csak vásároljon nyakrafõre mindenfajta baromságot, engem nem zavar. Zavarni csak az szokott, ha az idióta trendiskedõk leszólják azokat, akiknek a praktikum, a minõség és megbízhatóság többet jelent.
10+ colos kijelzõvel, _értelmes_ procival, 3 usb csatolóval (ha akarnám kötök rá egy billentyûzetet etc..), esetleg hdmi és dp-al, egy érintõképernyõs tablet, nekem kiváltana minden egyebet. és imádnám. könnyû, kicsi, hordozható, bõvíthetõ. pláne oled képernyõvel😊 bilibe lóg a kezem..
most egy msi windet nyúzok, de még ez is túl nehéz sajna. akkor lenne igazi, ha csak a fedlapját kéne hurcolni.

\"The voices are back... Excellent.\"

Tikal
Egyébként ha annyi pénzem lenne hogy vehetnék lazán egy rolexet, valószinlueg nem fájna két apple termék ára sem.... akinek meg kuporgatni kell annak egyik sem opció, õ valószínûleg talál jobb helyet a pénzének... nézõpont kérdése...

Tikal
És mi van ha valaki vesz egy táblát plusz még értelmes dolgokra is költ? A kettõ nem megy? Persze nem tudom mi az értlemes dolog a te értékrended szerint.

Tikal
És még internet is van a rolexen? El kéne fogadni hogy mindenkinek másra van szüksége.. neked idõtálló rolexra másnak meg táblára...

Balumann
Akármilyen ilyen cikket elolvasok, mindig valaki leszarozza a netbookokat is, pedig nekem nagyon bevált az eeepc 900HA. 1,6 ghz -es (hypertreadinges) proci, 1 gb ram, 160 giga vinyó, 9 colos kijelzõ, kicsi, könnyû (1,2 kg), kényelemsen lehet nagyon sok mindent csinálni, szerintem több minden van rá, mint az ilyen androidos vagy i -os padokon. Windows 7, XP, ubuntu és más linux disztribek is mûködnek nagyon jól rajta.

Netezésre tökéletes (google chrome ezen is nagyon gyors), játékokat is találtam egy csomót rá (fõként 2D-sek persze, de van jónéhány 3D-s, bõven el elhet velük lenni idõkre), van vga kimenete, 720p-s videókat is simán lejátszik (tehát multimédiára és zenére is nagyon jó), programok is szinte minden megy rajta amire szükségem van suliban vagy utazáskor (office 2007, dreamweaver CS4, photoshop CS4, codeblocks programozáshoz, és még nagyon sok minden).

Én inkább támogatom a netbookokat, jobb szeretek billentyûzetet + egeret használni (touchpadot mondjuk kevésbé, szenvedek is vele ha nincs hely az egérnek 😛), mint ilyen érintõpadot.

Hát én már a címet sem értem (konkrétan a Samsung-al kapcsolatban): Mi az, hogy tábla PC-t tervez a Samsung is? Õk már azért elég régen nem csak, hogy terveznek, hanem gyártanak is ilyen eszközöket. 2005-2006 körül kijött elsõként az Origami Project alatt a Samsung Q1 UMPC utána a Q1 Ultra ezután pedig a Q1 Ultra Premium. Ezek a mai napig elég ütõs készülékek. Nekem a legutóbbi van jelenleg, de volt mind a három. Az utolsó kettõn vígan fut a Win7 Tablet - Aero felülettel együtt. Ráadásul ezek hardveresen lényegesen többet tudnak. Igaz jó lenne egy Oled kijelzõ meg Multitouch érintõképernyõ de ha ezeket csak a meglévõbe beleraknák lényegesen jobb lenne bárminél. Az enyémbe 1.6-os proci van 64GB SSD 2GB ram és 1024x600-as felbontás. Ráadásul még VGA kimenet is van rajta és vékony a készülék. Én nem értem ezt az iPad mizériát, hát én biztos nem adnám oda az enyémet egyikért sem.
Semmilyen gyártmányú, semmilyen oprendszerû táblaszar nekem nem kéne. Nem jó semmire. Persze a gyöngytyúkok erre is rábuknak majd, de úgy kell nekik. Azt a pénzt, amibe egy ilyen kerül (nekem egyébként ingyen sem kéne), értelmesebb dologra is el tudom költeni.
Igen.

Érdekes dolog, hogy az emberek vesznek egy elég drága valamit...ami végülis csak egy telefon...hogy aztán azért még havonta fizessenek is hogy használhassák.

Ez olyasmi, mintha vennék egy széket...mondjuk valami drága fa fajtából, de hogy ráülhessek, az havi 15 000ft... és mondjuk 2 év után darabjaira hullana és megrohadna az egész.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

cloud.strife
Szánalmas...... mint minden Csamcsung szar....

www.digimomentsvideography.com

Két teljesen felesleges Ájmarhaság áráért már egy használt Rolexet is vehet az ember. Örök érték, amit még az unokáid is nagy becsben tarthatnak, mint a nagypapa óráját. Nem mondom, hogy a nagy magyar valóságban ez lenne a helyes értékrend, de az biztos, hogy közelebb áll hozzá.

Whhhyyyyy? Mijjééért? Warummmmmmm? なぜぜぜぜぜぜ? Hoekommmmmm?为什么么么么?

Szóval.. miért kell ennek a szerencsétlen samsungnak úgy kinéznie mint az almás telefonnak és almás ájpadnak?

Úgy elképzelem a Samsung kreativ igazgatóját...

áááh húú ájfon...eehh nem is olyan szép...de miért veszik annyian mégis....ahhaaaa mert ilyen az alakja..meg a króm perem...hmmm...nahát ez ilyen egyszerû akkor nekünk is lesz króm perem..meg lesz egy talbet pc is ami krómperemes lesz...meggg ilyen fekete szegély a kijelzõ mellett...telljesen mindegy mik mennek majd rajta meg hogyan, meg hogy mit lehet egyáltalán rátölteni és honnét....de ha úgy néz ki mint az alma, biztos sokan megfogják venni...hmmm...

Kwan! Gyorsan tedd bele mûgyantába az alma fonod, aztán öntsük ki....valami messzi országban is mondta az egyik közkedvelt politikus, hogy csináljuk meg!

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Blasta
Amennyiben az Android szépen kifeljõdik, valszeg a 15ös notebookom után én is egy táblagépet fogok venni, minimum 10"os kijelzõvel, munkára-minden egyébre használt notebook-omat pedig leváltom egy asztali géppel.
Netezni, magaddal cipelni, olvasni, filmet nézni valszeg sokkal jobb egy ilyenen mint note/netbookon.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

"agyban kurva jo fetrengeni vele, nem kell figyelni ra, hogy letorik, nem egeti le a labadrol a szort, nem zajos, konnyu..."

=nincs semmi értelme, ezért muszáj kreálnunk valami nyakatekert indokot.

Freddycom
Azért ne legyél nagyképû... Csak 64464362x.
Amúgy meg hülye vagy.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

csgery
hátööö...
farxis
ezek mind fosok ipadnak a közelébesem érthetnek mert az apple ésaz 64464363ször jöbb!!! nekem is van és jobb!!!

apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!

sokmindenben jobb es sokmindenben rosszabb...

agyban kurva jo fetrengeni vele, nem kell figyelni ra, hogy letorik, nem egeti le a labadrol a szort, nem zajos, konnyu...

persze a hardver egyben korlatokat is szab: iOS4 vagy Chrome eseteben csak korlatozottan futtathatok szoftverek, full OS-sel meg tetulassu az osszes, ugyanolyan szarok, mint a sokkal ertelmetlenebb netbookok...

nekem valahogy ilyen sornak lenne ertelme: 3-5"-os telefon, 7-11" tablet a nappaliba/haloszobaba, 13-15" laptop dolgozni, ha mobilitas kell, illetve 24+" kijelzovel asztali gep rendes melora...

http://gaborszantai.co.uk/

Szép-szép, de mit fog futtatni?
7"-on elég hülyén néznek ki a kis kijelzõre tervezett Android alkalmazások, tabletre készült Android program meg egy sincs.

Ez az, amire még senki sem jött rá szerintem.

Nekem leginkább úgy tünik, hogy próbálták betömni az utolsó lukat is a számítógép és a mobiltelefon közötti intervallumban, akkor is, ha semmi értelme.

Omega
Jópofa, de miben jobb ez, mint egy laptop?

Freddycom
Na neee, csakis az epül, hiszen az epül...

(Vmelyik kommentben olvastam ezt a csodálos indokot.)

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Barny
Nemrossz nemrossz😊
De miert csak 7 colos? :/

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

← ElőzőOldal 2 / 2