Tábla-PC-t tervez a Blackberry és a Samsung is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Értelmetlen dolgot nem veszek. Persze, ha valaki azt hiszi, hogy kevesebb lesz, ha nem trendiskedik, az csak vásároljon nyakrafõre mindenfajta baromságot, engem nem zavar"
Ha ez nem az ami, akkor inkább neked vannak fogalmazási problémáid.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Mert ez a mondatod erõsen azt sejteti, hogy mindenki hülye akinek másra van szüksége mint neked:
"Nem jó semmire. Persze a gyöngytyúkok erre is rábuknak majd, de úgy kell nekik"
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Tuti, hogy vettél már olyan dolgot amire itt páran gyorsan rá tudnánk vágni, hogy mekkora felesleges kiadás volt.
Starcraft + Diablo III - esemve
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Inkább azt nem értem, hogy sorra jelentgetik be a gyártók az Android alapú tableteket, de alkalmazás ami ezt a felhasználást segítené egyetlen egy sincs.
Ezen kéne rágódni ! Illetve azok gondolkozzanak el, akik szerint az iPad nem jó semmire..... annyira nem, hogy minden cég ezt másolja majd, ahogyan az iPod, iPhone esetében is......
No Comment
Két oldalas akármi meg csak koncepció, egyrészt az nem tablet, másrészt teljesen más felhasználásra van kitalálva.
Az meg lehet, hogy hightech, ha nincs keret, csak éppen én nem mutogatni akarom, meg villogni vele, hanem használni. Az meg eléggé gáz, ha a design fontosabb a használhatóságnál.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egy 10"-os vékony készüléket nem tudsz máshogy kényelmesen tartani, ennyi és nem több az oka a keretnek. Mondom próbáld ki és pár perc alatt rájössz, hogy miért van így.
Egyik rendszerre sincs egy darab alkalmazás sem, ami ekkora fizikai méretû és felbontású eszközre és tablet szerû használatra való. A mobil alkalmazások felnagyítása meg eléggé vicces történet.
Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------
Nem tudom megérteni miért mindenki a hardvert nézi, mikor az ebben a mûfajban teljesen másodlagos. Egy tablet használhatóságát a rendszere és az alkalmazások adják, vagyis a szoftver.
Sem az Android sem a BB nem rendelkezik ehhez megfelelõ háttérrel, de persze aki csak azért akar tabletet, hogy elmondhassa, hogy neki ilyen is van, annak biztos jó vásár lesz egy Androidos, vagy Balckberry tablet. Képkeretnek még jó lesz talán 😄
Mi a túrónak vegyen el az értékes felületbõl azért, hogy ott megfoghasd? Jó dolog lennek a 10"-ból lecsípni, csak ezért..
Már ne haragudj, de szerencsére akik ezeket tervezik azok nem ilyen ökörségekkel akarják megnehezíteni az eszköz használatát.
Nem hiszem, hogy a Blackberry olyan árcédulát akaszt rá, hogy megvegyem!
Én nem nézek rajta filmet, de tölteni általában hetente egyszer szoktam.
Ha ennél kisebb lenne a keret az használat közben nagyon zavaró lenne.
Akkor a te igényeid kielégíti teljesen a Wind... Másokét lehet hogy nem, mert nekik pl 7 vagy 10 óra kell töltés nélkül, nekik jól jöhet egy ilyen tábla...
Per pillanat nekem elég egy Tissot is a kezemre, az idõt látom rajta úgyanúgy, a minõségével sincs gondom, szvsz egy breitlinget még soknak látnék, majd pár év múlva, ráérek még 😊
Ha mondjuk 10" körül lenne a kijelzõje és faragnának még a súlyából egy picinyt, akkor már engem is érdekelne. Persze csak ha viszi natív felbontásában a videókat kényelmesen.
Sajnos ezek a cuccok tényleg hamar veszítenek az értékükbõl minden értelemben, de a használati értékét szerintem ne akarjuk megmondani... számomra egy 10 collos netbook lenne totál értelmetlen, ellenben egy 10 colos táblát örömmel vennék, célszoftverrel...
A Rolex 650 000 órát ad el évente, szóval nem az élerhetetlen luxus kategóriája. Ezt állítottam szembe egy két alatt teljes erkölcsi avuláson átmenõ elektronikai termékkel, aminek ráadásul erõsen megkérdõjelezhetõ a használati értéke.
Egyébként az üzemidõ kétféle lehet: kibírja-e addig az aksi, amíg használni akarom (töltési lehetõség nélkül), vagy nem. Hogy azon túl meddig bírná, mielõtt tölteni tudnám, az különösebben nem érdekel.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!