Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pontosan, ízlések és pofonok. Neked a kuplung, stb..-tõl lesz realisztikus, nekem a tájtól. Egyhangú a játék. És a képet a fák miatt tettem be. De mind1. 😊)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

gumikacsa
Már megint beléd kell, hogy kössek, nem azért mert bajom van veled, csak mert megint rosszul példálózol... (mint ahogy írod is)
NFS Shift 2 hát, nem ismerem ezt a játékot, túlságosan nem is érdekel. Ha jól látom, ez egy zárt pályás játék, amit itt megjelenít, szerintem töredéke annak, amit egy városban kell megjeleníteni pl. az ets2-ben majd. És az csak egy város.

Másrészt a két cég közötti különbség. Az Scs nem mérhetõ össze az EA-val.

De ízlések és pofonok. Nekem az utóbbi képeken nagyon átjön a játék, jó ez, nem kell ezzel többet pöcsölni. Törõdjenek a fizikával, meg az irányítással, meg azzal, hogy mûködjön a kuplung, és a fokozatokat ki lehessen osztani a váltóra. Nekem ezektõl lenne élethûbb a játék.

Másrészt ez a stílusa megmarad a grafikának, mivel a motor ugyan az, átdolgozva.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Gerypapa 95
minek vazzee ?? belsõ négyzetbõl - kormánnyal tolod majd a játékot és az útra figyelsz ... ki a gránátot érdekli ez ? ne hogy azt mondd már neekm hogy vezetés közben te a fákat és a füféléket figyeled ... mindezt 90-nél úgy hogy ETS-be is csak úgy fékezgettek elõtted a kocsik .. :/

Na az bebaszna. Microsoft-hoz azért az SCS egy hangya, már megne haragudj. Az FSX-et is majdnem 2 évig csinálták úgy, hogy több mint 100 ember dolgozott rajta, vagy több. Az SCS-nél max van 10 ember, szóval tabu.

Gumikacsa: Nekem fontos az. hogy legyen fû, legyen meg minden olyan elem, ami élethûbbé teszi az egész játék élményt!
(Rossz példa az NFS Shift2, de kipróbáltam és tényleg jó, szal ezzel példálózok.)

Mennyivel kerül több költségvetésbe az, hogy nem 4 lemezbõl, és 10 polyból áll egy fa, hanem mondjuk áll 50 elemzbõl, és 1000 poly? Ezt nem értem én az SCS-be! Én úgy szeretek játszani, ha el is hiszem, hogy ott vagyok! Hát az ETS1-be is azon akadtam ki, hogy Ventimigliánál, az olasz határnál egy kis pukli se volt, nem méghogy hegy!... Realizmus!!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szerintem ha az SCS így halad pár éven belül (vagy most ezzel) Tényleg képes lesz létrehozni egy igazi rendes szimulátort! (pl.: fsx!)

yokel
igazad van, nem is akarok ezen "vitázni", csak sztem lehet, h úgymond megbosszulja magát az a dolog mikor ilyen szinteken bevonták a rajongókat a fejlesztésbe, mert most már szinte vérszemet kaptak, és mindent bele akarnak pakoltatni a játékba. Nem véletlen, h már számtalan nyilatkozatba közzé tették a fejlesztõk, h csodákra õk se képesek és nem tudnak mindent beletenni a játékba (és sztem nem is akarnak, hisz akkor mi lesz a kövi részbe) de amint azt a példa is mutatja szinte már most "minden fûszálba" belekötnek, ami spec nincs is benne (fû, ugye vajo?) <#hehe>

Mellesleg én nem hiszem, h lesz olyan fizika benne mint az OMSI-ba már csak azért is mert teljesen más motort használ a két játék. Persze ez nem kizáró ok, de vhogy nem "hiszek" benne. De lehet, h most nagyot durrant az SCS és egy ütõképes szim. játékot tesznek le az asztalra az év végén.

Majd megnézzük az elõfutár játékot (T&T) júniusban, bár az meg az ETS1 feltuningolása az új fícsörökkel, kivéve fizika.

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

gumikacsa
Még mindig azt mondom, hogy nem a legfontosabb dolog a kinézet. Vegyük pl. az OMSI-t, nem túl szép, de legalább tényleg szimulátor.

yokel
De ha abból a szemszögbõl közelíted meg a dolgot, h a userek a screenshotokat 95%-ban külsõ nézetbõl csinálják, mindjárt értelmet kapnak a részletek.
Ennyi erõvel minek környezet, elég az út mentén két oldalt vmi kis grafika azt jónapot!

Mellesleg a legtöbb komment most épp arról szól, h a táj mindig ugyan úgy néz ki, minden csak zöld és semmi egyediség nincs benne, ez a kép ugyan ilyen lenne ha nem "franciába lett volna fotózva" hanem pl. németbe.

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Azért mondom mert a kamionból nézve úgyis csak az utat kell nézni! Ha meg van idõd nézelõdni, akkor úgyse az lesz a bajod hogy nincs benne fû, meg más ilyen piti dolog!

Ha ez játék közben is lesz ennyire jó, akkor nekem már jó!

gumikacsa
Igazából neked is mindig a leglényegtelenebb dolgok miatt sír a szád...<#idiota>

Nem valószínû, hogy a táj az WIP lenne. DE tökre olyan mintha ATS lenne. Nekem nagyon azt sugalja. Lehetnének nagyobb és szebb textúrák például, jah és amit írtam már nekik, és mindig ezért rinyálok, hogy legyen benne FÛ!

Robertoo21

Valahol franciaországban...

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

kutizsolt
ujj kep scs !!!

V-Power Shell

gumikacsa
ATS új kamionokkal.. ??? Akkor lehet nem egy képeket nézünk.
Az út nem sokkal SZÉLESEBB, mint kellene.

Illetve amikor fikáztok, vegyétek már figyelembe a következõt: W.I.P....

Truck Driver001
Szerintem fejlesszétek ti a játékot, és akkor nem lesz ilyen széles vagy "vastag" - lol' az út. Hajrá elõre, utána pedig szépen lehordom minden szarnak!

#2528:
Miért ne érdekelné õket? A játékosok durván 70%-a még mindig billentyûzettel tolja, ergo nekik ez érdekük!

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Most nem azért de a qva anyjukat!
Direkt írják h ne legyen széles erre még rátolnak +2 métert sávonként :@:@

Nem lehordani akarom, de ez ATS új kamionokkal. Így tök szar már az egész komolyan mondom. Az út szar, hogy ilyen vastag. Jah, és kit érdekelnek a billentyûsök? Én is azzal játszom néha, de inkább gamepad, de csinálnák meg rendesen. Majd a billentyûs igazodik a játékhoz!!

Penge88
Na jó, akkor nem a fele, hanem a 3/4-e 😄

Thank God, I\'m a Lada owner!

Penge88
Ennek a szélességnek a fele is elég lenne.

Thank God, I\'m a Lada owner!

Jogos! Visszaszívva...

www.smart-bus.hu

kutizsolt
az ut nem anyira vastag csak a kavicsagyal latszik ugy

V-Power Shell

Ez az útszélesség szánalom kategória! Annyira illúzió romboló... 😞

www.smart-bus.hu

Egyébként ha ez a low graf, akkor már most el kezdek vele barátkozni, mert lehet hogy nekem csak így fog menni!

Legalább végre nem szó szerint hajtûkanyarok lesznek a játékban, mint eddig!

luspaydavid
Szép

The Truck Is My Life

Robertoo21
ígéretes!!! Mondták, hogy szélesek lesznek az utak, mert sokan billentyûzettel nyomják...de nem széles ez egy kicsit?
A Szakikat kérdezném: lehet ez low graf-os beállítás, amit a képen látunk?

kutizsolt
szar 😊)
faxa 😄

V-Power Shell

thomson002
Új kép :

http://indafoto.hu/Thomson

biliard10
csak megfigyelés

Oké! 😊 Akkor szerintem is hagyjuk a Waberers pótot/kamiont! 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

gumikacsa
a hébererst... õõ..khm.. wabererst hadjuk is, régebben írtam, hogy az italeri ki akart dobni 1:24-es szerelvényt magyar rendszámmal, wabis festéssel (makett). Megkeresték az itteni helyi fõzsi...õõ fõmuftit, és nemet mondott a dologra, ami érthetetlen, mert sokkal komolyabb cégek is örülni szoktak ilyeneknek.
Így ha minden igaz, az italeri a Hunland Trade VN-es volvo-ját fogja kiadni

Berakják a modderek, vagy berakod Te... nem egy nagy ördöngõsség a mûvelet... 😊

Mondom ezen nem kell problémázni...
Én nempont a wabis autóról beszéltem hanem trailerról/pótkocsiról!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Elvben szinte majdnem minden megvalósítható volna. Csak az a 'bibi' hogy ez oly mértékben növelné a játék fejlesztésének költségvetését, hogy ésszerû kereteken belül nem lehetne piacra dobni a kész szoftvert...

Lehetne akár még ettõl is szebb grafikát varázsolni a játékba egyértelmû, ha pl. az SCS Soft megvenné a Cryengine liszenszt mint grafikus motort. Fizikán is sokat lehetne csiszolni sõt... minden csak az anyagiakon múlik, de ehhez több programozó is szükségeltetik és õk sem a semmiért ülnének naphosszat egy gép elõtt... nyilván õk is valamilyen honorárium fejében dolgoznának ott.
Kistódi
És miért lenne jó a Wabis autó?? hányadék az egész...<#levele><#szomoru2>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

TruckerDave
+1 Így is mindent megtesznek ami tõlük telik, de azért mindent egy játékban sem lehet megcsinálni. Gondolom mindenkinek sok ötlete lenne mivel lehetne jobbá, élethûbbé tenni a játékot, de az lehet hogy nem megvalósítható.

Ez most ennyire nagy problémát jelent? Kijön a játék, nem adok kb. 1-2 hetet, vagy még annyit se, a modderek megcsinálnak hozzá egy real companies, meg egy real logos mod-ot... szerinted mekkora jogdíjat kellene fizetniük azért hogy valódi vállalatok és márkák kerüljenek a játékukba? Elárulom nem keveset.

Meg vegyük számításba hogy az SCS Soft egy kicsi vállalkozás. Kicsi költségvetéssel, ne hasonlítsuk õket össze pl. egy EA games-el vagy a Crytek-el...

Eddigi képek alapján is elmondhatjuk hogy törõdnek a játékkal, igyekeznek fejleszteni, ami látszik is.
Eredeti cégeket eddig sem tettek egyik játékukba se! Ahogy márkákat se!

Hát nem fizetem ki, de viszont igazad van! 😊

luspaydavid
Ugyam már elég lenne bõven Pest pár nagyobb város egy két falu.

The Truck Is My Life

V43 1105
Kifizeted a Wabinak a zsetont hogy beletedd õket ?😊 Erre vagyunk mi modderek.. szépen kicseréljük ingyen amit kell <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

és hogy ha már benne lenne Magyarország akkor már lehetne Waberers cég is nem??? mert ha jól tudom akkor Magyarországon van Waberersnek a székhelye! 😊

TruckerDave
Meg nem is olyan óriási, hogy sokat keljen vele dolgozni.

Robertoo21
igazad van...de ha ezen múlna én várnék 😊

#2499 : akkor megtaláltam a megoldást akkor 😄

thomson002
Az elsõ részben már eljutottak Ausztriáig, onnan meg már nincs messze a mi kis hazánk.(:
(szerintem benne lesz)

http://indafoto.hu/Thomson

<#hehe>

luspaydavid
Hát persze de gondolj bele az még mennyi idõ tényleg nagyon jó lenne kis hazánk is benne lenne...

The Truck Is My Life

Robertoo21
csak poénnak szántam...de lehet hogy ezek szerint el lehet érni vele valamit...még szerencse, hogy van egy Vajo-nk...szóval idõvel, de szerintem lesz benne Hungary 😊

luspaydavid
vagy meg gondolják magukat és hagyják az egészet.

The Truck Is My Life