Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez remek!Jó kis játék lesz,érdemes lesz megvenni.
Szerintem az ETS2-ben is benne fogják hagyni a kihajolást, mer hát, mért vennék ki?!

gumikacsa
Jó kis ügyességi játék lesz. Jó is, hogy ki lehet nézni bal oldalt, egy ilyen játékban az kellhet. Remélem csak belsõ nézetbõl lehet majd a feladatokat végrehajtani, bár a pudingok miatt lehet benne hagyják a külsõ nézeteket

Renault magnum http://kamionszim.hu

Bocsánat! Észrevettem a hibámat!

De interiorban nincs árnyék!

De jó ! Egyszer megírtam nekik milyen jó lenne hátranézni majd 😊

yokel
Jaa, az árnyékolás sztem nagyot dob a játék hangulatán, nekem nagyon bejön!

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

yokel
Az eddigi infók alapján kb. 3x lesz nagyobb a térkép mit ETS1-be, ill. 60 város lesz Európa szerte.

Itt egy videó a T&T-rõl (hm, hátra lehet majd nézni a fülkébõl?)

gomze
Meg videókat is ezen az oldalon.
http://www.gamestrust.de/simulation/news,euro_truck_spezial_lkw_rangier_simulator_rondomedia_kuendigt_neuen_ableger_serie,id8243.html

gomze
Találtam egy új képet a T&T-rõl.

Kb mennyivel lesz bõvebb a térkép és a városok?
+ahogy látom,lesznek közutak is,szerencsére.
RS
<#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Hmm... Odafigyelnek a részletekre. 😊 Tetszik. Kíváncsi vagyok, hogy kinézni majd a gát. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

yokel
Azért remélem nem is várod el tõlük, h mm pontosan lemodellezzék egész Európát! ETS1-hez már így is nagy elõrelépés lesz a 2. rész szintre minden tekintetben, szal azt nem lehet mondani az SCS-re, h nem próbálnak meg mindent megtenni!

LeWyTy
1-2 jelentõsebb dolog valóban onnan van..... de annyira pontosak úgy se lesznek hogy mindent az alapján.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

yokel
Pedig úgy néz ki, h az alapján dolgoznak!

Az lenne jó hogyha a google street view alapján dolgoznának 😊

Gell97 kolega
<#eljen> Jó lesz ez! 😄

luspaydavid
<#eljen>

The Truck Is My Life

Szép! A bal felsõ lesz benne a játékban? És tulajdonképpen mik ezek? A közepén az valami határ? Egyébként tényleg tetszik, bármi is legyen! Jó lesz mellette elmenni, vagy fotózni!

Kistódi
<#eljen><#wow1><#merges2><#wow2><#guluszem1>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Robertoo21

Kérdezik hol készült ez a kép?

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

kutizsolt
mindig ezt csinaljak valamit mindig forditva tesznek .. pl: GTS-ben az iveco tukor a C es a B seriaban, ott is a bal felen 2 tukor van es a jobbon 1... szoval forditva kelne 😄

V-Power Shell

Itt maga az engine szabja a határokat a poligonszámban. Szerintem ebben a játékban te moddolás utján se fogsz olyan fákat látni mint pl shift 2 ben. Sokszor direkt lekell butítani a modelleket, hogy játszható legyen a cucc, szal nem a modellezok a lusták, az engine a buta, ilyen szempontból.
Valaki bemodellezne a játékba pl egy olyan kamiont amin az utolsó szegecs is a helyén van, akkor sztem csúnyán betérdelne a játék😊
Amugy meg nem kell ennél több egy ilyen játékba. Shift 2 t ha megnézed ott be van lõve kis Blur meg valszeg Depth of field ami sokat dob a látványon. ETS2 is nézne ki úgy, de valoszínû, hogy ezeket a ficsõröket nem tudja ez a játékmotor.

DJKonya
Ennyi erõvel már akkor azon kéne fennakadni, hogy ahol szalagkorlát van, ott nincs oszlop, hanem a korláton van a prizma, de szerintem ez legyen a legnagyobb baj.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

RS
Nem nagy tragédia.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

LeWyTy
Szerintem egymásba lóg a 2 szalagkorlát modell amihez tartoznak az oszlopok.... véletlen csinálták.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

v43 001

Remélem a lényeg látszik.
#2567 elrontottam bocs..

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

v43 001

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

v43 001
Tudom, nem a legfontosabb, de elcseszték azokat a fényvisszaverõ színeket. A pirosnak kell a jobb oldalon lennie és a fehérnek pedig a szembesávban, a bal oldalon! Ezt valaki megírhatná nekik, mert így eléggé érdekes :S 😄
De amúgy szép lesz 😊

Nem olyan szar 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Gell97 kolega
<#eljen><#eljen>

RS
<#eljen>

luspaydavid
Prága melletti pihenõ hely 😊 Nagyon szép kép ! <#eljen>

The Truck Is My Life

<#eljen>Nekem nagyon bejön! Bazzeg ezek még a végén kiadnak egy élvezhetõ játékot!<#ijedt>

kamionoskiki
Nemár jáccani akarok vele 😄

Daf Xf105 SSC FC BARCELONA

Cb Főnök
<#eljen>

94mike
<#eljen><#eljen>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

gomze
Új kép! Ha jól vettem ki a szövegbõl, minden országban különbözõ közúti jelzések lesznek.

Mindegy. Akkor majd szarrá fogom módolni a gémet, ha lehet. 😊)))))))

gumikacsa
Bazdki, feltörték a reged, vagy tényleg Te írsz ekkora baromságokat?

Szerencsére a fejlesztõ nem így gondolkodik. Mint már olvashattad, nekik az a lényeg, hogy minél többet eladjanak a játékból. A legfõbb célcsoport a fiatalabb korosztály, akiknek azért inkább gyengébb gépük van.

Atikah
"Minimum grafon maradhat ez a mostani színvonal, de maxon ne ilyen legyen már."
És szerinted, olyanoknak mint te, akiknek nem tetszik ez a fa, majd csinálnak egy külön új mapot esetleg(nem tudom, hogy megy ez)? Vagy valami fa cserés script-et?
Ráadásul saját fákat te is tudsz lerakni..

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Stig95
<#eplus2>

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Úgy beszélsz mint Tirexi kajakra... 😄
Veszel új gépet. 😊 Minimum grafon maradhat ez a mostani színvonal, de maxon ne ilyen legyen már. Engem nem izgat, ha 100000 polyt kell megjeleníteni. El fogja vinni a gépem. Akinek meg nem, annak majd megy minimumon ilyen fákkal. Egy játékot nem a Comodorhoz kell készíteni, hanem úgy hogy szép legyen. Régen nem játszottam az új NFS-el soha, mert nem vitte a gépem. Most viszia a shift2-is maxon. Akinek nem viszi nem fogja, akinek meg igen, az kapjon már egy szép, igényes jó játékot.

gumikacsa
Megvan a lehetõség, megírhatod nekik. Ja, hogy nem tudsz angolul? Én sem, mégis megírtam már nekik párszor a kínomat. Mondjuk, egyrészt ha így írsz mint itt (helyesírás nulla), nem biztos, hogy komolyan veszik....

kutizsolt
amugy valaki megirhatna az scs-nek hogy a fizika olyan legyen hogyha a kanyart veszem a kamion ne faroljon annyira inkebb doljon fel .... pl a kanyart a tegnap a gtsben 85km/h-val bevvettem es a kamion csak odebb csuszot szaal borulhatna mar aval a sebesseggel !

V-Power Shell

biliard10
nekem a realizmus a ha szépen néz ki a táj = hasonlo az igazival, és milyen a fizika tehát ha nem compatibilis velem akkor mindik minden körülmének közöt nem fog tetszeni az irányitás ergo a fizika se

luspaydavid
Szépen haladnak bevallom nekem pl. tettszene amit Vajo is írt (szebb környezet) az is dob rajta szerintem. De valamit csinálhatnának vele mert a GTS/ATS jutt eszembe kicsit máshogy nézne ki... De nem rinyálni akarok, nem is azt hogy ez meg az meg ez is legyen más nem kell bele.
Na ezt is megírtam ám 😄
Az a lényege hogy ne most döntsük már el hogy milyen a játék majd ha már az utolsó simítások vannak, akkor lehetne pár tippet írni nekik.

The Truck Is My Life

Atikah
10 poly vagy 1000, nem mindegy! Képzeld el ezt mikor 100 darab fát kell megjeleníteni a játéknak, nem mindegy, hogy 1000 poly, vagy 100000 poly, és ez a teljesítmény kárára is mehet...

@ atikahsuperstar.picturepush.nl