Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy teljesen feleslegesen kéregetitek itt is,meg a blogonon is,hogy mutassanak innen meg onnan képet. Ha egyszer nincs kész,akkor mibõl mutassanak?
Láthatjátok,hogy hogyha elkészül egy új szakasz,akkor mutatnak majd képet. Nyugodjon meg mindenki.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Ahogy elnézem megcsinálják külön felhajtós fizetõvel az egészet. :D Tetszik. Gondolok itt arra, hogy a lehajtók után kell majd fizetni.
Valahogy így:

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Gell97 kolega
<#eljen><#eljen>

Stig95
Írd meg te áltisk 5.-es anyag ha nem tanulsz angolt akkor nem szóltam!

Ki mondta, hogy f??det rám?!

kutizsolt
valaki megirhatna az SCS-nek hogy a map-rol egy kepet dobhatnanak

V-Power Shell

Viccelõdtél? Hol?

gumikacsa
Ha nem tudsz értelmeset hozzászólni akkor inkább ne tedd. Ajánlom az ets topikot, annak már úgy is mindegy.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Jól néz ki! Az árnyék és azok a nagy táblák nagyon kellenek oda!

Kistódi
Bocs hogy viccelõdök nem tudtam hogy ez egy nagyon komoly topic.....

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!

Ha-Ha-Ha....<#zavart2>

Kistódi
Ez nem fizetõkapu...<#wink>Ez a kiskutya segge szõre :D:D:D:D<#idiota>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!

v43 001
Ez fizetõkapu? :) Jóféle :)

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

luspaydavid
Magyarországról is lehetne egy kép <#rolleyes><#hehe>

The Truck Is My Life

-.-

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

RS
<#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Kistódi
<#idiota><#idiota>...

Gerypapa 95
na a szígyen megöl kezd a szkánia is elkorcsosulni :DDDDDD

Kistódi
Jeeee!! Nagyon Tetszetõs!!!

daf xf
Már ha itt tartunk, multkor hallottam a rádióban hogy a scania aláírta a szerzõdést a gyõri rába gyárral vagy mivel és az a dolog lényege hogy a scaniák alatt rába futómûvek lesznek....

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

LeWyTy
Még nem vágták el a köldökzsinórt<#hehe>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

A MAN és a Scania meg is egyezett, de én folcvágenrõl nem hallottam.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

kutizsolt
reggebb lattam egy cikket hogy a MAN es a SCANIA meg a VOLKSKVAGEN akkar csinalni egy europa szinvonalu kamiont aztan nem tudom tobb hirt nem lattam.

V-Power Shell

luspaydavid
am a Safi Trans új Sprinterein is MAN lámpa van <#heureka>

The Truck Is My Life

Atikah
khm

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

gumikacsa
Messze nincs kész. attól, hogy futóképes. Kicsit olvasni is kellene, írták, hogy a játék alfa teszt verzióját viszik a kiállításra. Komolyabb standot vártam az scs-tõl egyébként.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Kistódi
Szerintem csúnya.. Túl kicsi...

Nekem így elsõre az jött be,hogy ronda,aztán hogy furcsa. Idõvel meg lehetne szokni szvsz.

RS
*ki

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

RS
Szerintem jól néz kis rajta.

Rikcsoo
Jaja azért befigyel a háttérben lévõ Scanián a MAN lámpa..xD

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

luspaydavid
Ja hát össze fogtak írták is (anyag minõség meg ilyenek miatt gondolom)

The Truck Is My Life

luspaydavid
Szerintem õ is arra gondolt :D

The Truck Is My Life

R420
Hm,Scanián M.A.N lámpa?:O

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Ez nem az ETS2...
Ez a T&T

Ez már ennyire kész lenne? Mért kéne ennek még 2-3 hónap váratás? Mondjuk lehet hogy a másolások miatt kell annyi idõ!

Kistódi
Hoppá...<#idiota>

"fõleg amióta ezek a shader modellek bejöttek azóta ilyen mosottas ratyi grafikát látunk"

Ezt kifejtenéd bõvebben,mert nem igazán értem?! :)

Olyan szar látni hogy csak a grafikára mentek.....hidjétek el nem az fogja megváltani a játékot,én személy szerint mindig is a játékélményre mentem és nem a grafikára,fõleg amióta ezek a shader modellek bejöttek azóta ilyen mosottas ratyi grafikát látunk.....ha kijön ez a játék,tuti nem a grafika miatt fogom szeretni,hanem mert jó játék lesz.

Az is jó lenne ha lenne 2 duda :)

-Egy gyári

-és egy Klafha Légkürt :D

Rikcsoo
Igaz így van így kellene ahogy mondod remélem valaki megírja nekik!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

#2697:
- Én az eddig kiadott játékaikról beszéltem, hogy ez a dolog ott megfigyelhetõ!
#2699:
- Örülök, hogy valaki tudja mirõl beszélek!
#2703:
- Nem képen, hanem az eddig kiadott játékaiknál lehetett észrevenni, megfigyelni, hogy esõnél a kamion oldalablakai nem vizesednek be!

(Remélem senkit nem hagytam ki!?)

Kistódi
Szerintem az sem lenne rossz ha esõ után lennének pocsolyák esõ közben és után egy kicsit....<#wink>

v43 001
Hol vannak vízcseppek az ablakon? Melyik képen? <#fejvakaras>
De amúgy jó ötletek :)

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

luspaydavid
Ezek tényleg jók amiket írtál :)

The Truck Is My Life

Hogyan lenne már tölthetõ,amikor még messze nincs kész.
Mellesleg meg ha kinyitnád a szemedet,akkor ott van az orrod elõtt a bannerban,hogy mikorra várható a megjelenés.

Hali Mindenknek !
Egy kérdés.. lehetséges e az ETS 2 letöltése már? Láttam fizetõs oldalon ETS 2-t, de nem tudom az lehet e? Aki tud valami infot kérem ossza meg plz. Köszi
Üdv Potter2
kalee
Nekem minden nagyon tetszik amit eddig összehoztak, ha a fizikán tényleg tudnak kicsit javítani, akkor nagyon pazar játékot fogunk kapni!!Akinek van egy kis ideje meg kedve az esetleg megírhatná nekik az én észrevételeimet is:

-Nagyon jó észrevétel az oldalablakok "vizesedése" esõben, és itt jegyezném meg az egyik dolgot, szakaszos ablaktörlõ!!!Nekem nagyon tetszene
-Külön kapcsolható világítások, vagy legalább egy külön kapcsolható refi!!!Szerintem nagyon sokat dobna a játékon
-És még 3 "apró" dolog amit még a 18WOS sorozatból ismerhetünk!!!Lássuk menet közben a cégünk többi kamionjait!!!Ha rávillogunk a szembõl jövõ kamionra reagáljon(szerintem nagyon hangulatos volt!!!)!!És a rádió!!!!Igaz hogy olyan kis bugyuta volt mindig ugyanazokat kérdezte meg minden, de nekem nagyon tetszett!!

Prémium driver
Jól néz ki.<#crazya>

Jamaica a Jamaicaiaké.

És? Örülj neki hogy Te legalább már játszol azzal a játékkal
ami még meg sem jelent!Mert különben honnan tudnád?
Te ügyes vagy és tapasztalt,az oldal a tiéd,TE döntesz.
Szerintem a kamion és pót gyári a skin jöhet, a map építhetõ.
A 10 évesek maradjanak az ets1-nél,Vagy a gts-nél.<#mf1><#csodalk>