52658
-
#12742 vissza tudom állítani a hátteret vlami normálisra? ez valami borzasztó, már eddig is elég szar volt olvasni ezt a topikot a világos betűk miatt, de most csak rosszabb lett. ( komolyan, a szemnek jobb a fekete, vagy sötét btőket olvasni, mint ezt, just my two cents ) -
Ubi52 #12741 Nekem nem jelenik meg, hogy melyik boltokban van raktáron. :( Campona ott a sorok között? :D -
#12740 Valami jó másolás védelemmel nem volna ilyen lehúzás. Ez kb olyan mint a kocsit megvetted a tied de a kulccsal csak akkor indíthatod be a kocsit minden új tankolást követően ha odatudod rendelni az eladót is bárhol is legyél. Az egész a beteg játékkalózkodások miatt alakult ki. Most meg jelentkezhetsz be egy szerverhez az interneten keresztül hogy visszaigazolja oké eredeti engedem hogy használd ami a tied. -
jawol #12739 Amúgy lesz ugyan úgy mint az ets 1-hez kiegészítők,módok stb? -
#12738 Remek ezeket gondolom a bétásoknak is köszönhetjük, hogy javításra kerülhettek. Úgy hogy akkor innen mondanék köszönetet. Köszi a fáradságos munkáját mindenkinek aki közreműködött hogy komfortosabb legyen az Euro Truck kettő. Értem ez alatt hogy magyarul kapjuk meg, és a többit. Holnap nagy napra kelhetünk :) -
Blackmill1216 #12737 El sem hiszem hogy már csak 1nap van hátra -
endy papp #12736 Halkan megjegyezném ,már a boltban raktáron van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ETS 2 RAKTÁRON A BOLTBAN -
trucksimfan #12735 hali
végre ez is eljött
azért remélem figyelitek mennyi mindent javít a "0. nap patch"....
nem semmi
Patch info (angolul) +patch letöltése
szerintem van közte 1-2 elég idegesítő bug is.
De attól még várom a holnapot, és rohamozom meg az 576oi -
#12734 Úristen mi lenne itt, ha holnap bejelentenék, hogy inkább még várnak, és csak karácsonykor adják ki.Bele sem merek gondolni. -
tpbence0323 #12733 Hello mindenkinek,végre csütörtök már csak 1 nap :)és gamelhetünk(gémelhetünk):) -
nagyonfaya #12732 Hát eljött ez a nap is. Már csak egyet kell aludni rá, és már kint is van a játék!! -
DIESEL DOG #12731 Egyébként a nyakamat merem rátenni hogy a megjelenést követő 1 héten belül tele lesz az internet ETS2-höz való letölthető modokkal. Ergo akik nem tudnak modok nélkül meglenni azoknak nem érdemes pánikolni... :D -
ntex #12730 Én konkrétan felvágom az ereimet... -
#12729 Azért gondolom senki nem lesz öngyilkos mert 19én nem játszhat..ha esetlen nem érkezik meg a game. -
ikarus44 #12728 csodás szín :) -
#12727 "-nálam hiányzik magyar ország! nektek megvan?"
:DDDDD -
#12726 nincs mit -
Gázfröccs #12725 Köszi
-
Ubi52 #12724 Hát azért csak nem'! -
DIESEL DOG #12723 Ezen most jót nevettem... :D! -
#12722 Elnézést kérek a kedves házigazdától és mindenki mástól a felesleges irományokért!
Találkozunk holnapután mikor már lesz miről "beszélgetni":
-miért akadozik ilyen piszkosul?
-hány fuvart kell még elvinnem ahhoz hogy önálló legyek?
-mikor vehetek GPS-t a kamionba?
-ti felraktátok már az új javítást?
-nálatok is ilyen gyér a forgalom?
-nálam hiányzik magyar ország! nektek megvan?
-milyen kormányt érdemes venni? (olcsón)
-a zenéket hova kell tenni?
-a gépem ebből és ebből áll. hogy futna a játék?
Izgi lesz!
fuszhi! Ez már lejárt! -
#12721 Ubi... A szarást hoztad az emberekre... Most már még megrendelni is félve fogják... -
#12720 -
Ubi52 #12719 Pontosan erre gondoltam.
De látszik, hogy mindenki néz, de nem lát:
"Megkérnék minden kedves fórumozót, látogatót, trollt és mindenkit aki itt jelen van, hogy hagyjátok abba a felesleges link kéregetéseket, a"honnan lehet letölteni?" és az ehhez hasonló hozzászólásokat. Amennyiben nem változik semmi, a topik be lesz ZÁRVA!" -
#12718 Minimum System Requirements:
Windows XP/Vista/7, Dual core CPU 2.4 GHz
2 GB RAM, graphics card with 256 MB memory
(GeForce 7600 GT-class equivalent or better)
Recommended System Requirements:
Windows 7, Dual core CPU 3.0 GHz
4 GB RAM, graphics card with 1024 MB memory
(GeFOrce GTS 450-class equivalent or better)
Attól még lehet hogy lehet.
-
Blackmill1216 #12717 Szerintem Ubi arra akkart kijukadni hogy a topicot ne írjuk tele minden sz@rral (elnézést) és ne "sóder klubb"-ként használjuk végülis az SG-t nem erre találtak ki... persze azért én sem vagyok szent.__. -
#12716 De lehet ám! -
Gázfröccs #12715 Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni az iránt, hogy a játékot lehet-e majd magyarul játszani? pl.: mint GTS-ben
Ádám -
#12714 Ismered a bagoly-veréb szitut?
Igen! Az oldal furcsa.
Ha nincs élet,meghalt. De ha van,akkor is? -
#12713 Teleraktátok az oldalt látom értelmetlen marhaságokkal. Lehet én se vagyok szent , de ez aggasztó.
Vannak dolgok amiket privát gomb alkalmazásával volna érdemesebb megbeszélni, már elnézést.
- Tényleg most furcsa az oldal. -
#12712 ETS2 játékot telepíteni a Windows 8-ra?! :D -
Lolluki #12711 Most jobb lenne ha nem írna senki és halott lenne a topic te agyas???? :) -
#12710 Az enyém 0-24 -
#12709 Én a galaxios keresztül teszek szert a célom elérésére. :))) -
Ubi52 #12708 Tök jó, hogy itt elszórakoztok. Majd bezárják Vajo-ék az egész bazárt.. -
#12707 -
szabo861011 #12706 De nagy vicc volt!!! -
AXmen #12705
#12703 - NEM -
#12704 Persze! De siess mert letöltik előled az összeset! -
#12702 Világtérképet.
Leszedtem a patch-et,de azt írja hogy nem találja a szoftvert! MÉÉ?!?!
Viccet félretéve,jól kezdődik...