Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Láthatjátok,hogy hogyha elkészül egy új szakasz,akkor mutatnak majd képet. Nyugodjon meg mindenki.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Valahogy így:
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Renault magnum http://kamionszim.hu
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
The Truck Is My Life
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
V-Power Shell
The Truck Is My Life
Renault magnum http://kamionszim.hu
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
The Truck Is My Life
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Ez a T&T
Ezt kifejtenéd bõvebben,mert nem igazán értem?! :)
-Egy gyári
-és egy Klafha Légkürt :D
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
- Én az eddig kiadott játékaikról beszéltem, hogy ez a dolog ott megfigyelhetõ!
#2699:
- Örülök, hogy valaki tudja mirõl beszélek!
#2703:
- Nem képen, hanem az eddig kiadott játékaiknál lehetett észrevenni, megfigyelni, hogy esõnél a kamion oldalablakai nem vizesednek be!
(Remélem senkit nem hagytam ki!?)
De amúgy jó ötletek :)
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Mellesleg meg ha kinyitnád a szemedet,akkor ott van az orrod elõtt a bannerban,hogy mikorra várható a megjelenés.
Egy kérdés.. lehetséges e az ETS 2 letöltése már? Láttam fizetõs oldalon ETS 2-t, de nem tudom az lehet e? Aki tud valami infot kérem ossza meg plz. Köszi
Üdv Potter2
-Nagyon jó észrevétel az oldalablakok "vizesedése" esõben, és itt jegyezném meg az egyik dolgot, szakaszos ablaktörlõ!!!Nekem nagyon tetszene
-Külön kapcsolható világítások, vagy legalább egy külön kapcsolható refi!!!Szerintem nagyon sokat dobna a játékon
-És még 3 "apró" dolog amit még a 18WOS sorozatból ismerhetünk!!!Lássuk menet közben a cégünk többi kamionjait!!!Ha rávillogunk a szembõl jövõ kamionra reagáljon(szerintem nagyon hangulatos volt!!!)!!És a rádió!!!!Igaz hogy olyan kis bugyuta volt mindig ugyanazokat kérdezte meg minden, de nekem nagyon tetszett!!
ami még meg sem jelent!Mert különben honnan tudnád?
Szerintem a kamion és pót gyári a skin jöhet, a map építhetõ.
A 10 évesek maradjanak az ets1-nél,Vagy a gts-nél.<#mf1>#mf1><#csodalk>#csodalk>