Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
jönnek majd a lámpa nélküli szarok a "felhasználók"-tól.Én nem engedném
a módolást.MAX a gyáriak kiegészítésére.
-Esõnél a szélvédõn tök jó a vízcseppek mozgása, viszont az oldalsó ablakokon semmi se látszik! Nem rég vettem észre!
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
Itt egy példa a normál haladásra.
-Please make the transmission to change gear around 900-1000 RPM And max at 1500 RMP.
-Make the trucks accelerate slower (as real ones)and not like F1 cars .
-C-B category trucks should get 90 km/h too!
-A menu option, or service option to Enable/Disable 90 km/h limit
-Real Driving times, slower clock 😊 ( You CAN do this because the Map got Bigger so roads are longer so you can make the clock nearly Life-Like)
-Make Retarder 😊
-Real Brake power (Better brakes without trailer, trucks stops faster)
-And i hope you will leave the look back from the cab view. 😊
PLS SCS Read this and think about these possibilities ! :/ PLS
Thank you!
David from Hungary !
Ezt küldtem nekik sztem ezek még könnyen megvalósíthatóak 😊
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Remélem valaki szólt nekik hogy a teherautók motorjai nem 2000-2500-as fordulattal használandók.😊 GTS-ben is simán elforgott 2500-ig. Közben már 900-1000-tõl ott a maximális nyomaték, és max 1400-1500 ig forgatja el az ember általában. Egy erõsebb "vényóc" simán felmegy egy komolyabb dombra szinte 1500 alatt. A 400 ló körülieket sem kell IFA-vá változtatni, mint tették eddig. Azért azok is jól szaladnak. Meg nem ártana, ha nem f-1-es váltó dolgozna a verdákban. Lehet ezt meg kellene írni nekik, hátha hallgatnak a jó tanácsra. 😊 Szerintem a grafikával már nem kellene annyit foglalkozni. Most már szentelhetnének idõt az ilyen fizikai dolgokra is.
Bocs a kisregényért!
Üdv mindenkinek! <#integet2>#integet2>
Am meg nekem nagyon tetszik!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
De látod,már az alváz sem jó.Nem basztatni akarom,meg beszólni,de Vajo,úgyis csinálsz bele ugyan úgy Te is gépet,pótot,meg mit tudom én.
Na mindegy,nem is kezdek bele,inkább hagyom az egészet<#wink>#wink>
к.ιηтнуα.
www.smart-bus.hu
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
к.ιηтнуα.
Kezd a topik átmenni ets1 topikba, lassan nem szívesen jövök már ide sem.
Renault magnum http://kamionszim.hu
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Az árnyék sokat dob rajta.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Lámpás Jimy
к.ιηтнуα.
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
A munkánk hogy lecseréljük az ETS2 Tréler flottáját még mindig folyamatban van. Ma be akarjuk mutatni egy másik tréler aktuális állapotát.
Kérünk titeket hogy ne felejtsétek el hogy amit a blogon láttok azok még változhatnak. Mialatt megpróbálunk minél több gyártó céget megkeresni és szépen megkérni hogy engedjék meg hogy márkáik benne szerepelhessenek a játékban,de nem mindig 100% a sikerünk. Próbálkozunk, de elképzelhetõ hogy a végén talán ki kell "találni" fantázia márkákat és/vagy átalakítani modelljeinket mivel nem használhatjuk a valódiakat.
Our work on refreshing the trailer fleet for Euro Truck Simulator 2 is still under way. Today we'd like to present you the current progress on another trailer.
Please keep in mind that whatever you see here on the blog is still subject to change. While we are trying to approach as many companies in transportation industry as we can to get them involved and to kindly allow their brands to be present in the game, we are not always 100% successful. We will keep trying, but it is inevitable that in the end, we may have to "invent" fantasy brands or even change some designs as we will not be able to use real life originals.
Webfordító:
Az arról szóló mûvünk, hogy Euro Truck Simulator 2 felfrissítsék az utánfutóflottát, még mindig úton van. Ma szeretnénk bemutatni téged az aktuális haladás egy másik utánfutóban.
Maradj bent elmében, akit a bármi, amit látsz itt a blogon, még mindig alávetett, hogy megváltoztat. Amíg megpróbálunk szállítási iparban közeledni sok vállalatként, ahogy tudunk kapni õket bonyolult és hogy kedvesen engedjük meg a márkáiknak, hogy jelen legyenek a játékban, nem mindig vagyunk 100 százalékos sikeres. Állandóan próbálunk, de ez elkerülhetetlen az végül, nekünk mesemárkákat kellhet feltalálnunk vagy ráadásul meg kellhet változtatnunk néhány tervet, ahogy nem leszünk képesek, hogy igazi életeredetiket használjunk.

Megpróbálom vázolni a helyzetet. 😊
Amirõl én beszélek, azok a 3D-s fa modellek, amik kellenének a játékba. Feldobja, szebbé teszi az egész játékélményt. ETS1-ben a fák szörnyûek voltak, amik a következõ képpen néztek ki:
A fa 2 lapból áll, + egy lap az árnyék. Látható milyen tré a játékban. Ez nem realisztikus. Nem kell hozzá semmi se szinte, csak hanyag munka.
Akkor ami már van az ET2-ben, a több lapból álló fa, ami már tényleg szép és jónak mondható.
De ez sem kelti fel az emberben azt az érzést, hogy ott tényleg egy fa van. Nagy elõre lépés nem tagadom, és megint csak röhögök az SCS-en, mert az, amire én gondolok, a 3D-s fa modelt csak egyszer kéne megcsinálni, aztán utána betenni a játékba.
Erre gondoltam konkrétabban. Nem azt mondom, hogy ugyanilyen, de hasonló!
Természetesen ezt csak maximum grafikához ajánlanám, és rágom érte az SCS-t, hogy szebb fákat tegyenek be. Pár példa:
Nem kell letámadni, csak szemléltettem, mire gondoltam én.
Mellesleg EA-Electronic Arts ugyanaz, te eszetlen.
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Renault magnum http://kamionszim.hu
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222