Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek ets 2 modellek h ne legyen monoton a játék :D

Ezekkel is be kell majd parkolni? <#whatever> :]

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipõjét húzza fel.\"

kutizsolt

V-Power Shell

Adják már ki:D játszani akarok vele^^
Legközelebb akkor olvasd vissza, és ne reagálj a másik csipkelõdésére!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

csak elnézést szeretnék kérni a tegnap esti viselkedésemért mindenkitõl. kicsit felhúztam magam a dolgon hogy nem értették meg egyesek hogy a billentyûzet hibája volt na jó egy ki részben az enyém is mert nem néztem vissza csak rányomtam a mehet gombra (még egyszer bocsi!) <#lookaround><#nevetes1>
luspaydavid
Érdekes, én már várom.

The Truck Is My Life

gomze
Új T&T képek, és azt írják, hogy már nem sok van a kiadásáig.

Jó lenne ha nem egymás fikáznátok, aki nem tud írni az menjen vissza elsõbe. A megjelenés a bannerba van, szóval törlöm a hsz-eket, ha ilyen zagyva dumákat firkálgattok itt össze. És nem árt ha az ember gondolkodik mielõtt kérdez! Lehet, hogy majd elfognak tûnni egy-két ember hsz-ei szépen lassan. :D

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

RS
Ajánlom figyelmedbe a "válasz erre" gombot!
Mellesleg ott van hogy "Válasz 'gumikacsa' üzenetére (#2762)".

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

ki???
RS
Van egy olyan érzésem, hogy nemsokára itt hagyod ezt a topikot is. :D

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Bluetooth-os és merül az elem!!!!!!!!!!!
Én is billentyûzettel írok, még is tudok és nem írok badarságokat.

AM KÖSSZ!!!
BILLENTYÜZET!!! BOCSI!!!
Stig95
WTF?? Ne csodálkozz ha leordítanak! Tanulj meg írni! Különben nem fog törni a kamion.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

RS
A helyesírásodon lenne még mit fejleszteni.

helloszok én még uj vagyok itt és csak anyi szeretnék kérdezni öletek hogy z ETS2-be összetrkd kamion???? mert sztez nagyon jónne!!!! :D JA ÉS NEM KELL LEORDIÁLNI A FEJMET AHOGYSZOKTYESEK!!
ÉN MEGMONDTAM AZ ELÕBB! Valaki valamit mond te meg itt pattogsz! Mért kell mindig okosabbnak érezni magad!?

Atikah
Szerinted be rakták volna játékba a félkész verziót? Istenem..

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Az a rönó még félkész! Nem?!

De tök jó írják h azé nem csinálnak jobbat mer kicsik játsszák nagyrészt és nem lenne bevétel ha hardcore simulator lenne. Akkor adják dupla annyiért mert akinek szimulátor kell az úgyis megveszi,nem?

luspaydavid
Nyugi nyugi még kész sincs :D amúgy milyen napellenzõ van már a Scania-n.

The Truck Is My Life

De aztán írhatsz nekik :( Amit õk akarnak meg egypár ember véletlen leírta csak azt rakják be. Ezt is ilyen apróságokkal ba***ák el:@

luspaydavid
Fejlesztik amúgy meg szerintem nem tartana sokáig úgy meg csinálni hogy át menne rajta a kamion.

The Truck Is My Life

luspaydavid
Ja azon vagyok én is :D

The Truck Is My Life

ETS 2 be nem akarnak gyalogosokat mert elütik a 7-10 éves gyerekek -.-

Falkon
Kint meg közben Tour De France megy :DDDDDDDD

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

luspaydavid

The Truck Is My Life

képek!

luspaydavid
Elõtted lévõ Hsz.-ben van a válasz is. (#2762)

The Truck Is My Life

Csak azt nem tudom miért kell egybõl mindenkit oltogatni! Megint Atikah kezdte már engem is többször minden ok nélkül oltogatott! Ha egyszer úgyis hülyeség amit beír valaki, vagy csak számodra az, akkor miért kell ezt csinálni? Egyébként meg péistike a tárgyal kapcsolatban szolt hozzá!

Mindenkitõl bocsánat, de nekem ez a véleményem!!!!!!<#gonosz3>

gumikacsa
ovoda..

Renault magnum http://kamionszim.hu

Stig95
deddúrva!

Ki mondta, hogy f??det rám?!

luspaydavid
Akkor már én is...
Aztiiii!

The Truck Is My Life

Fantasztikus

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Atikah
És ki kíváncsi rá, te esetlen?

péistike
Nekem 1440*900-as a felbontás

GTS

Akkor már legyen 2560*1600. Nem egy emberke van itt SG-n,aki akkora felbontásban mozgolódik.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Mert annál nagyobb monitort átlagban nem használnak, csak kisebbeket, azoknak meg lekicsinyíti a képet. A felsõ határt kell megcsinálni.

Még mi se tudunk konkrét dolgokat, de lehet hogy lesz egy-kettõ!

Sziasztok azt kérdezném, hogy lesze olyan bene, hogy kisebb városokon falukon kersztül lehetlesze menni???

luspaydavid
T&T egy kis ízelítõ lesz a ETS2-bõl. :)

The Truck Is My Life

Rettenthetõ
Mint szimpla felhasználó (aki semmilyen modot nem alkalmaz), annyi kérdésem lenne, hogy mikor jelenik meg? :-)
Na jó nem ezt akarom kérdezni, hanem hogy látom, hogy van ez a T&T. Így ránézésre, mint egyszer(i/û) földi halandónak, nekem úgy tûnik, hogy erõsen használja a ETS2 jármûparkját és a környezetét is, de akkor az most mi? Egy teljesen külön játék, egy párhuzamosan készülõ mod, vagy semmilyen formában nincs köze a ETS2-höz csak nekem úgy tûnik messzirõl, mert amatõr felhasználó vagyok?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Atikah
Minek neked Full HD kép?

Kistódi
Elnézést kérek... Akkor nem viccelek legközelebb.

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!

A kis névtáblára gondolsz! Azokat hogy lehet szerkeszteni?

Attól még leírtam az SCS-nek, hátha meg nyugszanak a kedélyek, ha látják, hogy nem érdekli az SCS-t. :D

KÖZÉRDEKÛ KÖZLEMÉNY VAGY FELHÍVÁS!

Vagy mindegy minek nevezzük. A topiknak készítek egy jó kis stílusos kamionos, dizájnt, és szeretném, ha csinálnátok 1920x1080-as felbontású háttérképeket. Saját ízlés, egyedi ötlet. Bármi ami belefér. Csak legyen rajta kamion és egy kép az ETS2-bõl minimum!

Szobi30
megcsinálhatnák oda középre a parkolót is...mármint vmi hasonlót modellezhetnének :D
am fasza ez a kép is...nekem bejön már most ez a játék...fõleg ha még a fizikával is kezdenek valamit...sztem faszalesz<#eljen>

www.szobi.picturepush.com