Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipõjét húzza fel.\"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Mellesleg ott van hogy "Válasz 'gumikacsa' üzenetére (#2762)".
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ki mondta, hogy f??det rám?!
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
The Truck Is My Life
The Truck Is My Life
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mindenkitõl bocsánat, de nekem ez a véleményem!!!!!!<#gonosz3>#gonosz3>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Na jó nem ezt akarom kérdezni, hanem hogy látom, hogy van ez a T&T. Így ránézésre, mint egyszer(i/û) földi halandónak, nekem úgy tûnik, hogy erõsen használja a ETS2 jármûparkját és a környezetét is, de akkor az most mi? Egy teljesen külön játék, egy párhuzamosan készülõ mod, vagy semmilyen formában nincs köze a ETS2-höz csak nekem úgy tûnik messzirõl, mert amatõr felhasználó vagyok?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
KÖZÉRDEKÛ KÖZLEMÉNY VAGY FELHÍVÁS!
Vagy mindegy minek nevezzük. A topiknak készítek egy jó kis stílusos kamionos, dizájnt, és szeretném, ha csinálnátok 1920x1080-as felbontású háttérképeket. Saját ízlés, egyedi ötlet. Bármi ami belefér. Csak legyen rajta kamion és egy kép az ETS2-bõl minimum!
am fasza ez a kép is...nekem bejön már most ez a játék...fõleg ha még a fizikával is kezdenek valamit...sztem faszalesz<#eljen>#eljen>
www.szobi.picturepush.com