Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet. 😊 valamelyik .dll fájlban kell keresni a megoldást, de nem tudok programozni, így én ezt nem fogom piszkálni 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

TruckerDave
Így látva a való képet, nem tudom minek van szint különbség az utak közt, de a módosított kép az nagyon élethû. Játékban lehetne állítani a színeket sokkal élethûbb lenne.

Sok játékban lehet állítani a színeket, fényerõt, stb. Jó lenne ha itt is lehetne.

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

yokel
Állítottam a kép színein kicsit, mert sztem túl sok a benne sárga, illetve a színtelítettség is "tú máccs"!

Sztem így sokkal élethûbb lenne a játék:
(A felsõ az eredeti játékkép, a középsõ a módosított és az alsó a való életbe)

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

yokel
L'Autoroute de l'Est

Bár a szint különbséget nem értem a sávok között!
De a fény-árnyék hatások még mindig tetszenek...

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Rikcsoo
Az út még mindig nagyon széles nem?

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

De szerintem a képek alapján megéri érte!
Meg ha ezt megveszed, akkor az ez után következõ rész még jobb lesz!

LeWyTy
Mind1 azé így is szép<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

gege97
Kösz a gyors választ!Az igen!nem kis pénz érte!😊

gumikacsa
Ithon szerintem a sevenm kiadja, mint az eddigi játékaikat is. Ahogy írták, 7-8 ezer péz lesz.

Renault magnum http://kamionszim.hu

gege97
Valaki nem tudja hogy mennyi lesz a várható ára?
Honnan kell majd rendelni?-.-😄

Még 5 év azt cégnél talán azt kapok majd 😄

Ja, azt én is szeretnék egyet... :| De sajnos nincs annyi pénzem. 😄

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Én meg az új Scaniát akarom!

Én már a T&T-nek is örülnék de nagyon. <#rolleyes>

Nagyon jó lesz!<#eljen>

Ahajajh! De nagyon játszanék már vele!<#rinya>

TruckerDave
Csak úgy gyorsan legörgetve a képek tök valódinak látszanak.

"Where is this place?
We have another riddle for you today! We are sure there are people among the readers who will be able to recognize this place being constructed for Euro Truck Simulator 2..."

Szóval vajon melyik hely lehet ez?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

luspaydavid
<#eljen>

The Truck Is My Life

R420
Raaaj😄<#eljen><#eljen>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

scania topline
fú de király!<#wow1><#finom>

thomson002
<#merges2><#eljen><#eljen>

http://indafoto.hu/Thomson

Atikah
gec és kijavították a pótot 😄

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

TruckerDave
vajo papa mindent megold<#idiota>

úgy is meg lehet majd csinálni szval sztem nincs para😄
Én meg onnan nézem az egészet, hogy T&T és ETS2 egy motorral megy, szóval lehet a kettõt majd variálni, szóval szerintem átlehet majd pakolni a népet ets2-be. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

scania topline
Azért remélem hogy a kis gyerekek miatt nem vetik el végleg a gyalogosakat meg a bicikliseket

gumikacsa
Én úgy oldanám meg, ha valaki elüt egy gyalogost, bringást, automatikusan game over... Abban a pillanatban, ahogy neki megy, tehát még az sem lenne, hogy vér, vagy repülõ ember, ilyesmi. Így aztán nem sok értelme lenne elütögetni az embereket.

Persze erre gondolom, mondaná az scs, hogy az így már túl bonyolult lenne a FÕ célközönségüknek... (ezzel nálam már nagyon kicsapták a biztosítékot)

luspaydavid
De azért élethûbb is lenen ha ETS2-be lenének gyalogosok, mert pl. a biciklist lehet elõzni és mondjuk azt is elképzelném hogy zebrán a lámpánál át mennének.

The Truck Is My Life

Csak az a rossz hogy vajon honnan veszi az SCS hogy ezzel több "kis gyerek" játszik mint idõsebbek vagy hát akár 18 fölött!<#szomoru2>

Akkor járjon érte pénz meg pontlevonás. Akkor a sok kiccsávónak mégse lenne akkroa öröm a truckmageddon. Habár a legtöbbjük csalna úgy is. Akkor végülis mindegy...<#whatever>

gumikacsa
2 játék készül:

1. Truck & Trailer, ez asszem júniusban fog megjelenni, de ebben nem lehet majd fuvarozni. Zárt pályás ügyességi játék lesz.

2. Euro Truck Simulator 2, õsszel fog megjelenni Ez a jól megszokott fuvarozós játék lesz. Mivel itt szabadon mész, könnyedén elütheted a gyalogosokat, ezért akarják ebbõl kihagyni.

Kicsit kezd már unalmas lenni, hogy állandóan a gyerekre hivatkoznak, ezért nem csinálják meg normálisan a játékot. Azt hiszem ezzel a mentalitással az scs-tõl tényleg nem fogunk a büdös életben sem normális szimulátort kapni.

luspaydavid
T&T = Truck & Trailer

The Truck Is My Life

Penge88
Mi más volna? :-) Amiben nem vagy biztos, abban segíthet a google. És akkor nem kapsz oltásokat a fórumon.

Thank God, I\'m a Lada owner!

Penge88
Nem értem, miért nem lehet opcionálissá tenni... Aki akar életet, az bekapcsolja a gyalogosokat, aki meg nem, az meg nem. A kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.

gege97
Bocsi tényleg ha nagyon hülyének néztek,de ez a bizonyos T&T-nem a "Truck & Trailer"-lenne?Most már tisztázzátok légyívesz bennem mert nem értem..<#falbav>

luspaydavid
T&T-be lesz csak gyalogos. Mondjuk nem értem mért nem lehet úgy megcsinálni ha el is ütöd akkor átmész rajtuk.

The Truck Is My Life

Penge88
elütnék õket... Kár, hogy vérpistikékre építenek.

gege97
Tehát ha jól értem,nem lesz gyalogos forgalom,csak a videókban volt,mert a (?)kisebb gyerekek(?) elütnek?...

Rikcsoo
Nem vicc!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

gege97
ezer bocs!rosszul fordítgattam le az egyik szöveget,a srác álmodozott arról hogyha benne lennének ezek az országok is.Én meg csak annyit figyeltem hogy hungary<#falbav>
#2805:ez most vicc akart lenni?<#smile>

kutizsolt
nem lesznek gyalogosok csak a T&T-ben mert az ETS2 ben a kisebb gyerekek elutnek es nem akkar az SCS morbid jatekot

V-Power Shell

luspaydavid
Jó lenne ha Magyarország is benne lenne 😊
Valahogy rá kéne venni hogy legyen benne<#hehe>

The Truck Is My Life

Egy úthenger alapján talán? úthenger=Magyarország

Majd ültetünk és kinõ újra 😊)

#2800: Magyarország? Hol olvastál ilyent?? 😮

Ezt honnan veszed h hungary is benne lesz?

gege97
Ez igen!Gyönyörû,így a képek alapján😊Tehát Magyarország is benne lesz?
Látom lesz gyalogos forgalom is,örömmel látom😄
Üdv!

luspaydavid
Ez tetszik sok ilyet még <#hehe>

The Truck Is My Life

Ja értem. Ha megunod a sok mazsolát cammogni, beülsz a dózerba azt legyalulod õket. 😄

gumikacsa
Ezt direkt Vajonak tették fel. A böhömök éppen letiporják a gyepet 😄