52658
-
#12822 Szerencsétlen CD Galaxisnál már kínjukban ezt írták ki:
Euro Truck Simulator 2 (péntektől)
-
#12821 euro. és jó helyen kell keresni :) -
Blackmill1216 #12820 Szerintem már el is ment -
#12819 Volt már ilyen más játéknál is, előbb írtam. Meg ha felhívták, hogy mehet érte. Bár lehet rosszul értette. -
#12818 Akkor haza is üres kézzel jössz, mert a forgalmazást csak 19.-től kezdhetik meg! Holnaptól előbb senki sem kapja meg!!!
De nehéz a felfogás némelyeknél... -
#12817 105$-ért van a legolcsóbb. Többi csak állvány hozzá. Azok vannak 60ért. -
#12816 Akkor hogy oldottad meg?
Használtan tudom, hogy lehet venni G25-öt, csak újonnan nem lehet. -
#12815 Nem off.
"Teleraktátok az oldalt látom értelmetlen marhaságokkal. Lehet én se vagyok szent , de ez aggasztó.
Vannak dolgok amiket privát gomb alkalmazásával volna érdemesebb megbeszélni, már elnézést.
- Tényleg most furcsa az oldal."
Faxa... -
#12814 nekem is vezeték nélküli :)
-
#12813 Off vettem WUNDER - BAUM -ot és kiakasztottam lehet kapni új kocsi illatot de én a barackosat meg a vaniliásat szeretem
-
#12812 ennél több nem kelhet a kormányra viszont szükség van hiszen a kanyarokban teljesen illúzió romboló ha rángatod a kamiont dől ide oda az egér megint oltári segítség hiszen kitudsz nézni
-
#12811 ebayen vannak jó árban(60 ojró környékén) -
SnyperD #12810 1 éve vettem g27 et ETS 2 miatt. És kábé 3 hete kezdett heti szinten elmászni a középállás, egész jó nem ? :D -
#12809 Nekem wireless-es van, azért meg nem veszek receivert. -
#12808 Én xbox 360 gamepaddal tolok minden játékot,olyan finomra lehet hangolni,hogy királyul lehet kormányozni.. -
#12807 G25-öt már egyáltalán nem lehet. Amikor én vettem vagy két évvel ezelőtt boltban, már akkor sem nagyon voltak. -
#12806 Kár hogy már boltban csak nagyritkán vagy még annyira sem lehet kapni :/ -
Hungarykum #12805 Hát igen, de annyira nem vészes. Amúgy meg a sok év alatt már megszoktam. -
#12804 Végül is jó, jól lehet adagolni a kormányzást, csak a gáz adás szar kattintással:D -
Lack #12803 DFGT + egér, ez most a STDS nél nekem nagyon bevált -
#12802 már megyek is csak átöltözöm:D -
#12801 Jaja, de ha netes védelem van rajta, akkor csak holnap tudsz vele játszani. Úgy tudom Max Payne 3-nál is ez volt, hogy egy nappal korábban kiadták, vagy kettővel is, de nem lehetett játszani vele csak megjelenés napján. -
#12800 Akkor góóóó! -
Hungarykum #12799 Én egérrel kormányzok kezdetek óta, de nekem nagyon jó így. -
#12798 már nem azért de engem most hívtak hogy mehetek átvenni:) -
#12797 Nekem volt G25, csak én hülye eladtam, bár mondjuk csak ehhez a játékhoz vettem volna most elő, annyira nem hiányzott. -
#12796 DFGT nél szerintem nem érdemes rosszabbat venni illetve, nem mindenki engedheti meg magának a G25 és G27 est , de amint kijön egy újabb típus a G25 ára úgy is megereszkedik s az összes többié is.
-
#12795 Így kell ezt, nem kell szarozni. -
#12794 Annyira felhúztatok ezekkel a rövidített órákkal hogy úgy döntöttem, HOLNAP SZABIN LESZEK!!! -
#12793 Egyébként ti mivel fogjátok tolni? G25, vagy hasonló kaliberű kormány?
Én szerintem egérrel fogom. Billentyűzettel elég vicces a dolog. -
#12792 Nekem is rövidített lesz... csak nekem 7 óra és 9-től kezdődik:) -
#12791 Jó neked. Nekem is rövidített lesz, de lehet elkérem magam. Logisztikán vagyok. Lehet elfogadják, hogy megyek haza ETS2-zni:DDDDD Vinnem kell pár fuvart:)) -
#12790 Én szerintem odamegyek nyitásra Kérek a BRFK-tól egy rohamkocsit teljes felszereléssel.Addigra már biztosítják a bolt környékét mire megérkezek tiszta lesz a pálya.Bemegyek a boltba elkérem a játékot(lehet hogy választhatok mellé másikat is teljesen ingyen, és hazavitetem magad. Amikor feltelepítettem :)))) játszol vele. komiki az ötletadó úgyhogy innen is köszi az ötletet. -
#12789 Hát én is reggel ugyanugy megyek 4 kor meló felszedem azt a pár száz kukát az utakon és egyszercsak hazajövök,majd az asszony átveszi a csomagot.A fiam meg tolja :)) -
Hungarykum #12788 Holnap nekem csak 3 órám lesz, és a megemlékezés miatt, azok is rövidítettek :D -
#12787 szintúgy. úgyis 4 napos szünet lesz.mondjuk én nem tehetem meg hogy ne menjek be, igaz elő sem rendeltem -
#12786 Én is várom,de nem habzik a szám,nyugodtan fogok aludni és ráadásul holnap még dolgozni is megyek. -
Hungarykum #12785 Azt tudom, csak én 260km-re lakok Budapesttől :D így csak a futár jöhet szóba :D -
#12784 mert mindenki egy kis gyerek belülről . mégsicsak várjuk már egy ideje. -
#12783 Holnap mennyi iskolapad marad üresen...