Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trucks & Trailers fordítási mérföldkõ
Ma próbáljuk elindítani a közösségi fordítást hogy megnézzük hogyan sikerül, (Ez még csak tesztelés). Szeretnénk megtudni hogy jó döntés volt e hogy a közösségre bízzuk a fordítást.
Ez egyenlõre csak meghívásos, a teszt után eldöntjük,hogy meg e tudunk hívni akárkit aki csak csatlakozni akar a projekthez. A jövõ héten már többet fogunk tudni.
Késõbb a nap folyamán kiküldünk pár meghívó e-mailt. Addig is itt van pár kép a T&T bõl:

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Csak van aki mondta hogy: nyúl van a képen aztán az igaz volt na és gondoltam ez is így lesz, de nem. 😄
Na mind1 ne off-oljuk szét a topic-ot. 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Azért mert nem is lehet hozzászólni a topic-hoz ?! Akkor ez fórum ??
Nem szólhatok hozzá vagy mi a f....om ??
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
к.ιηтнуα.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
De lol. 😄
Ezt ki vette észre?? Pirossal be karikáztam a képen
[/img]
egyet értek! 😊
A Banner nekem nagyon tetszik meg gondolom a game persze amikor már játszhatom akkor még jobban fog tetszeni. 😄
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
És a banner is nagyon adja😄
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ma nagyon elfoglaltak vagyunk tehát nem írunk sokat,de úgy gondoljuk hogy emiatt a szép kép miatt már megérte felnézni.

Maradok inkább a "megnézem amit mások találtak" taktikánál.
Csak eljön már az az augusztus/szeptember.
Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB
Jajj ez a magyar fórum, upsz... Na jó csak vicceltem!
De amúgy tényleg egyetértek veled, mert én is úgy gondolom, h nem véletlen csinálja így a játékot az SCS, h a közeli tereptárgyak a kidolgozottak a távoliakat meg "minek", úgy se látod a résztelességét, de játék optimalizálás szempontjából nem mind1, h 1000 részletesen kidolgozott sok polygonú modell van a térképen vagy 40-60% arányú!
Am ez a kép nekem is bejön ez a fa egész király lett!
A táblák tényleg lehetnének élethûbbek azáltal, ha tényleg nem lennének ilyen steril, tiszta felületûek. De ez már csak textúrázás kérdése.
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Egyrészt amit mindig hangoztatnak, hogy W.I.P.. Másrészt, nagyon látszik, hogy az scs nagyon akar szépet csinálni. Nekem ez egy kamionos játékban éppen elég. Érdekesek a képek, mert vannak, amik nem tetszenek, de ez baromi jó kép lett.
Vanak még hibák, az tény, de összességében ez az a látvány, amit eddig vártam.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Már hónapok óta próbálunk kapcsolatba kerülni Brazil kiadó cégekkel. Nagyon jól tudjuk hogy rengeteg rajongója van a játékainknak ebben az országban. Ezek után nem nagyon meglepõ- A Brazilok szállítmányozási iparága hatalmas, és ez remek ötleteket ad arról hogy szerepeljen a kamionos játékainkban.
Egy olyan méretû céggel mint a mienk nem könnyû a figyelem központjába kerülni, vagy elérni hogy figyeljenek ránk. A nagy kiadók szemében egy kamion szimulátor nem valami nagy dolog. Még mindig nem értünk el sikert hogy kapcsolatba kerüljünk Brazíliával. A nyelvi korlátok megnehezítik az ügyet, és a publikus E-mail címekre küldött levelek még mindig nem hoztak sok sikert.
Kapcsolatba lépni a brazil közösséggel-Már biztos észrevettétek ,hogy a brazilok aktívan részt vesznek a beszélgetésekben mostanában. El vagyunk árasztva az ösztönzõ rajongók által küldött üzenetekkel és e-mail ekkel ,és úgy gondoltuk segítséget kérünk tõlük, hogy azonosítsuk a megfelelõ kiadókat és hogy megtudjuk az elérhetõségüket. De ez még semmi-Szeretnénk megköszönni "Vinícius" nak a telefonhívásokat hogy mélyen meggyõzze az egyik kiadót ,hogy van értelme felfigyelni ránk.
Tehát már van szilárd kapcsolatunk ,és elkezdtük a tárgyalásokat. Reméljük a játékaink megtalálják az útjukat a Brazil piac felé. Nagyon szépen köszönjük Vinícius , a legkevesebb amit adhatunk egy ingyen játék.
Fa: 4 - Úgy látom a közelben kidolgozott fák lesznek, de kicsit távolabb már a régi hagyományos 2 lemezes fák lesznek. Lehetne kicsit nagyobb a fák területe is. De ez is lemezes. 😊
Látótávolság: 4 - A távolban nagyon igénytelenek az alakzatok, de nem rosszak.
Növényzet: 4 - Jó, igényesebb mint elõdei, de nem értem miért kell az úttól 5m-re megszûnnie.
Táblák: 5 - Csak annyit, hogy túl tiszták 😊
És egyéb megjegyzés, hogy szerintem, bár nem túl nagy dolog, hogy a szalagkorlát kicsit változhatna az élethûség felé.
Összevetve tetszik a játék.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Mivel még javában pakolják össze a játékot, így elég valószínû, hogy nem sok van kész a térképbõl, így nem nagyon hiszem, hogy lenne még mit mutogatni, kár is ilyenekkel fölöslegesen zaklatni õket. Valószínû, ha elkészül egy része, vagy az egész, meg fogják mutatni.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Szóval adják ki minél elõbb, aztán majd jönnek a patch-ek meg a kiegek. (meg ugye ott vannak a modderek is akik "személyre szabják" a játékot, ha van rá igény vagy ha nekik úgy tetszik)
Köszi!
Nem tudom láttátok-e ezt a videót, pláne hogy megütötte-e a 0:06-nál lévõ kép a térképrõl? Ha ilyen részletes lesz a full Európa térkép (mármint a játék egész térképe, most arról nincs szó, hogy melyik ország lesz benne és melyik nem) akkor asszem kitettek magukért az SCS-nél a srácok.
Szóval a videó:
Minden jót!
Csak hogy ott legyen!