Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem nem mert na nem 😄 amúgy amit le fordítottam azoknak is utána néztem szóval ja 😄
The Truck Is My Life
😊
De ha szépen csinálod akk ok de aki egy kurva szótárat nemtud keresni h megnézze hogy mi a faszt csinál áhhh.... inkább fordítok
Ezért is írtam alap szavakat nehogy valami hasonlók legyenek tovább nem csinálom nem akarok bele rontani 😊
The Truck Is My Life
Falhoz baszom azt a balfaszt aki félre fordít hogy rúgnám ki a belét !!!!
Szótár nálam nincs de webforító az vagy 3 lapon, hogy gyorsabban aladjak. Igaz egy lapon is ugyanúgy haladok.<#idiota>#idiota>
meg rest stop hoz követzkezõ megálló ! az pihenõ hely
Friends hez asztííírja ho barát az barátok!
nekem is webfordítás szótár nyitva van azé 😄
-.- faszom kis gyökerek belekotnyeleskednek azt elbasszák az igényes munkát
Tudom elsõ pár oldalon címet valahol csak elsõt irtam nagy betûvel második szavát nem ha találsz ilyet javitsd nagy betûre pls asszem a 2-5 ik oldalig mind ugy hagytam
Ha mádzsáros ákkó nem bánnyuk nosza
énis csak 4iktõl 8 ikig tanultam angolt most németet kell de hát a videójátékok és Ibi néni az angoltanárom 😊
oké
Én nézem hol vannak csak szavak ha tutira tudom fordítom ha nem megyek tovább. 3-4 éves angollal azért nem tudhatok mindent. 😄 De próbálok segíteni, nem hátráltatni.
Én nézem hol vannak csak szavak ha tutira tudom fordítom ha nem megyek tovább. 3-4 éves angollal azért nem tudhatok mindent. 😄 De próbálok segíteni, nem hátráltatni.
Javítom
azé mondom
hányadik oldal? mer én sorba megyek most vagyok a 7ik oldalon
Most láttam a Fiends--hez azt írtad barát, de nem kötözködésbõl de az többesszám. Átírhatom mester ?😄
Szóval te irtad The First of April ra hogy Az elsõ április? Mert az Április elseje
Én pont ezért hogy ne rontsam el csak nagyon alap szavakat fordítgattam. Yes,no,fuel,water, stb.
7ik oldalon tartok a 26 ból ! és eddig úgy vettem észre egyedül csinálom, jah és aki nem biztos angoltudásában ne barmolja el légyszíves !
Hello😊
Segítség a készítõknek.
Aki egy kis apró angol tudással rendelkezik az hozzájárulhat a magyarosítás elkészüléséhez.😊
Segítség a készítõknek.
Aki egy kis apró angol tudással rendelkezik az hozzájárulhat a magyarosítás elkészüléséhez.😊
http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~
Szerintem nem szükséges, akit érdekel úgyis lefordítja magának.
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Lefordítsam vagy fordítsam a játékot?
mivan ott?nem vágom..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Grat.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Én valami bolyára v vmi ilyesmire tippelek nah mind 1
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Lehet valami márka nem?
Köszi egyébként ti szerintetek mi lehet az a (----Bollywood----)? Nem kell aggódni csak ezt nem vágom de még a szótár se 😊
Törölt felhasználó
Köszi és sok sikert hozzá! =)
Jah, bocsi! Gratulálok!
WOW! Kíváncsi leszek hogy milyen lesz a helikopter mozgása!
Egyébként meg <#eljen>#eljen>
Egyébként meg <#eljen>#eljen>