52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Kistódi
    Én a lámpánál ráálltam az autóra de még volt hely és "Balesetet okoztam.." De hozzá sem ért.. :)
  • ronso
    Nah hazaértem a melóbol és itt vár a játék az asztalon már reggel fél 9 kor hozta a futár...kiváncsi vagyok.
  • KiruHoshino
    Én mentem de akkor se jelezte ki, hogy mennyivel mentem.
  • fityusz
    2226 km levezetése után tiltott le a Demo kb 6-7 fuvart lehetett elvállalni.
    De rohadt sokáig tölti a DEMO-t!!! :(( Már 2 órája töltöm, az 520MB-ból-80 jött még csak lee! Kiver az ideg mostmá tényleeg!
  • trucksimfan
    Tehát akkor net nélkül nem lehet feltelepíteni, hogy teljes legyen....
    Csesszék meg
    Miért kell lassan minden számítógépes tevékenységet nethez kötni??????
    Azért köszönöm a választ, hasznos volt!
  • fityusz
    Nekem épp most járt le, kéri a seriált...
  • Tikal #13015
    aha, ez nagyon gáz. már az stds-ben is volt ez..
  • metaxx
    Srácok, a demó miben korlátoz? Mert reggel 8 óta taposom a gázt, és lassan 25.000-t sikerült összeszednem, se időbeli se funkcióbeli korláttal nem találkoztam eddig. Egyébként nagyon jó lett, meg is fogom venni, a demó alapján biztosan.

más.: Mást sem büntet a szembe sábvan hajtásért, vagy csak engem? A sérülések még mindig kicsit barátiak. Oldalra dőltem csúnyán, és 4% lett a sérülés. :S
  • jawol
    Ha mész a géppel és éppen megállsz és egyből újra elakarsz indulni,olyan a hangja mintha lefulladna.
  • Boxer HUN
    Szériált beírod, és a neten aktiválja. (regisztrálod a játékot).
  • Hungarykum
    Akkor az. Már nem emlékeztem pontosan. De a kép élesebb lett tőle az a lényeg :D
  • trucksimfan
    Elküldöm mégegyszer, mert látom nem vettétek észre:
    Kell neten aktiválni a játékot, vagy csak serial number?
  • Ryder159
    Renderelés minősége van ilyen beállításokkal...
  • Hungarykum
    STDS-ben volt külön a képélesség állítására is egy opció, amit %-ban mutatott.
    Alapból 125%-on volt és a menüből lehetett még kiválasztani a további lehetőségeket.
    400% a legmagasabb amire belehetett állítani.
    Belső nézetben a műszerfalon lehetett jobban észrevenni a változást, mert 400%-on sokkal élesebben lehetett látni a műszerfal adatait.
    ETS2-ben is lehet van ilyen opció.
  • Boxer HUN
    Kép készítés F10...
  • Luspy
    STDS-ben si volt ilyen.
  • Tikal #13005
    na ez tetszik: állok a kereszteződésben, nem tudok kifordulni, egyszer csak megáll egy auto és kienged, még rám is villog :D
  • trucksimfan
    Hali!
    Azt szeretném kérdezni, ha megveszem a játékot lemezen, akkor kell neten aktiválni, vagy van hozzá egy serial number, aztán jó napot?
    Csak mert ma szeretném megvenni, de nem leszek akkor már netközelben.
    Előre is köszi!
  • mani13
    Én csak szerdán kapom meg mert nem leszek itthon.Most a demoval nyomom.
  • fityusz
    Képet nem tudtam készíteni, de van egy helyesírási hiba: A kiválasztott kereskedő me láto atása. Mikor kamiont akar venni az ember, akkor látni.
  • Warrior888
    Köszönjük! Leírnád hogy kell berakni, hogy működjön is? Best FM-et és a Rádió 1-et szeretném berakni, de sehogy nem jön össze, pedig úgy rakom be ahogy a readme-ben le van írva. :/
  • bullseye9
    Ez valóban a határeset kategória ;)
  • Blackmill1216
    Jó neked
  • Krisztiam #12998
    én se nyugi, majd csak este lesz meg a játék, akkor nyomom majd :)
  • Blackmill1216
    De istenem mindenki nyomja csak én nem xDDD
  • jawol
    Ebbe a demoban az összes gép benne van?
  • Boxer HUN
    Az elülső, holttér tükör átlóg a felfestésen...
  • ntex
    Amúgy az egérrel való irányítás tök jó :D Kormány híján a lehető legjobb megoldás, más autós játékban is megvalósíthatnák, simán és precízen lehet irányítani
  • Gis80s
    Nagyon bejövős a játék, de azért azt picit erősnek érzem, hogy az alábbi helyen való megállásért "piroson áthaladás büntit" kaptam...

• Tikal #12992
    Azért a benzinkutakat jól odabaszták az autopálya mentén :D Legalább gy rövid kivezető rajzolhattak volna, hogy ne 90-el kelljen kivágódni tankolni :)
  • ntex
    Gondolom a mentés megmarad igen.
  • WinStar
    ahha,akkor minden játék inditásnál kérdezni fogja az aktiválást vagy a demo futtatást,köszi :)
    Az adataim nem fognak elveszni ugye?ugyanúgy folytatom a fullba ahol a demoba elkezdtem....
  • ntex
    Az elején indítás után lehet választani regisztráció és DEMO -ként futtatás között, előbbinél kéri a Serial kódot, ha azt beütöd teljes verzióra aktiválod majd a játékot
  • WinStar
    mivel még csak demo-val játszok,és 10 órakor már meglesz az eredeti,akkor hogy tudom aktiválni a fullra?Nem találtam olyan fület amivel aktiválhatnám a demo mód után :S
  • ntex
    Teszt erejéig feltoltam 1280x1024-be CRT-n... Valóban szebb sokkal. Köszi a tippet.
  • ntex
    CRT monitoron futtatom, sajna Hz korlát miatt nem nyomom feljebb mert kiég a szemem a 60Hz miatt, majd később megpróbálom TV-n, az tud 1360x768-at
  • Gis80s
    Jó reggelt mindenkinek!

Átírtam a live stream fájlt, hogy magyar rádiók legyenek benne...az alábbi linken letöltheti az, aki szeretné.

live streams - LINK
  • bullseye9
    Szép reggelt.

Szuverén vélemény:

- a játék jó, sőt, nagyon jó.

- billentyűzetről sem ördöngősség az irányítás, belső nézete jól eltalált.

- forgalom tetszik, bár egy kétsávos szakaszon Lengyelo.-ból Németo.-ba elém vágott, majd befékezett egy Qashqai-szerű valami, csókoltatom is szünni nem akaró szeretettel :;

- Magnum és Premium kívül-belül nagyon bejövős, jól eltalálták.

- moddolás nem lesz egyszerű móka, belekukkantottam a base.scs-be, a Zmodeler nem nyitja meg a kamionok pmg-jét, még Etsedit-el történt buherálás után sem, pedig ez a STDS-es modellek esetében működött. Pótokat, egyebeket nem próbáltam. Sebaj, majd orosz barátaink gondoskodnak róla, illetve remélhetőleg a Zmodeler 3-as verziójával menni fog a konvertálás.
  • Lack
    Ha LCD monitorod van, akkor tedd fel a max felbontásra ami a monitorod "natív" felbontása, ekkor elvileg élesnek kell majd lennie a képnek. Ha alacsonyabb felbontásra váltasz LCD monitoron romolhat, sőt romlik is a képélesség.