Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Nem tudok mást mondani! Egyszerûen csak tetszik!)
bárm lehet, hogy nekik a pár nap, az június közepe lesz...de én azért el bírnám viselni, ha már mondjuk 2 héten belül kiadnák aztis :P
mondjuk erõsen kétlem, de majd elválik :D
www.szobi.picturepush.com
De olyat írnak hogy már csak az utolsó finomításokat csinálják és még a GetLocalitionosoknak van még pár napjuk aztán kerülnek ki a polcokra. :D
The Truck Is My Life
valaki, aki jó angolos igazán lefordíthatná a szöveget is :)
We are now very close to delivery deadline to get T&T out on the retail shelves on time. Final tweaks and optimizations are still under way, as people who participate on the GetLocalization effort can witness with changes in the game texts every few days.
mert én csak pár szót amit kivettem, abból nem sokat tudtam meg...pedig ez érdekesnek tûnik :)
www.szobi.picturepush.com
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipõjét húzza fel.\"
De tényleg emberek, ne figyeljetek rá, mert pont ez a célja, hogy itt generálja a feszkót...
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipõjét húzza fel.\"
Gumiszobában is,meg mindenhol máshol is csinálja a kis mûsorát.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
www.smart-bus.hu
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Persze, ha nem akarod, hogy komolyan vegyenek, akkor jó így is. De elõre szólok, hogy az FSX topikban sem fogsz értelmes választ kapni, amíg mind a fogalmazásod, mind a mondandód nem üt meg egy minimum szintet.
Félre értés ne essék, nem bántani akarlak, csupán felhívtam a figyelmed valamire. A te dolgod mit kezdesz vele.
www.smart-bus.hu