Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lesz vám vizsgálat benne vagy csak simán át lehet suhanni a határátkelõkön?

tibi08
Jól néz ki az a ember ott abban a kis kabinban vagy mi az :)

mindenhol június felét írnak. És egyébként azt írják hogy még csiszolgatják és hogy még tudunk változtatnia a fordításokon.

<#eljen>

(Nem tudok mást mondani! Egyszerûen csak tetszik!)

Szobi30
én is valami ilyesmit vettem ki belõle, de azért jól hangzik ez a "pár nap és kerül ki a polcokra"
bárm lehet, hogy nekik a pár nap, az június közepe lesz...de én azért el bírnám viselni, ha már mondjuk 2 héten belül kiadnák aztis :P
mondjuk erõsen kétlem, de majd elválik :D

www.szobi.picturepush.com

luspaydavid
Nem vagyok "profi"
De olyat írnak hogy már csak az utolsó finomításokat csinálják és még a GetLocalitionosoknak van még pár napjuk aztán kerülnek ki a polcokra. :D

The Truck Is My Life

Szobi30
<#eljen><#eljen>

valaki, aki jó angolos igazán lefordíthatná a szöveget is :)

We are now very close to delivery deadline to get T&T out on the retail shelves on time. Final tweaks and optimizations are still under way, as people who participate on the GetLocalization effort can witness with changes in the game texts every few days.

mert én csak pár szót amit kivettem, abból nem sokat tudtam meg...pedig ez érdekesnek tûnik :)

luspaydavid
+ árnyékok nagyon jól néz ki :)

The Truck Is My Life

Jó ez a fizetõkapu! És az új úttextúra is tetszik! <#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

luspaydavid
Inkább képek dumahuszárok

The Truck Is My Life

Elõször neki akartam írni. Aztán nem. Valahogy bennmaradt a válasz opció. :S

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipõjét húzza fel.\"

akos25
+1

De tényleg emberek, ne figyeljetek rá, mert pont ez a célja, hogy itt generálja a feszkót...

<#eljen><#vigyor>

Ez a gyerek egy reklámkampány az óvszer használata mellett...

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipõjét húzza fel.\"

Most néztem TDU2-es topikot ott is megcsinálta! Miért jó ez neki?

szabii98
Kocsisgeci huzzálanyádba

I met God. She's black

akos25
Jah, nem érdemes rá semmilyen módon reagálni... Nekem is utána elkezdte még anno nyomatni a pm-eket... Szerencsétlen... <#idiota>

Senki ne reagáljon erre az elmebetegre,MOST SZÓLOK!
Gumiszobában is,meg mindenhol máshol is csinálja a kis mûsorát.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Ezeknek az embereknek miért jó ez?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

luspaydavid
<#banplz>

The Truck Is My Life

Na másszál vissza szépen anyádba pöcsfej!

Szobi30
+ kályha, hogy ne fázzunk a hideg téli estéken...

Atikah
ülésfûtés is jól jönne :)

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Remélem az alvázszám rajta lesz :D

MANos Viktor
De, aztán kis idõ után beletennék 1-2 Wunderbaum-ot!<#hehe>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

esetleg új autó illatot nem akarsz mellé?

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Penge88
Én abban bízom, hogy a mûszerfal anyaga kellemes lesz xD

Thank God, I\'m a Lada owner!

TruckerDave
Láttam én már olyat itthon is :S:D

Stig95
De olyan mint az oroszoknál 1m*1m-es:D

Ki mondta, hogy f??det rám?!

<#idiota>ugye?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

kátyú hmmm nem is rossz ötlet <#rolleyes><#nevetes1>

Sõt, még klíma is lesz hozzá, meg kátyúk az úton.... Bújjál már el a hülyeségeiddel légyszi. köszi.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

TomSolberg
remélem ezekbe már bõrkormány lesz

TruckerDave
Éni s olyat vettem :) Bejött. GTS-ben próbáltad már ?? Mer nekem ha rükvercbe rakom mindig leugrik a pót aztán vissza, meg teljesen megõrül :S

Ja hogy ironikus az más engem nem zavar csak scs blogon mindenki oltogatja egymást azt tudod védekezni kifizetõdõ dolog :D

Nem,nem kötekedõ csak mindig elfelejtem hogy nem lehet ironikusan írni!

Ez most kötekedõ szöveg vagy csak azt hiszed hogy ezt képzeltem el? jó lenne de leszarom csak legyen ilyen utca ami egyirányú.

Atikah
ETS222-ben természetesen, hogy tolatgatni fognak..

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

És majd az AIk fognak tolatgatni ha nem férsz el mellettük?

Majd az ETS3-ban! :))

www.smart-bus.hu

hát jó teljesen nem szarom le mert az hozza nekem majd a pénzt meg a gondokat a román utakon ahol pont 2 kamion fér el :D Amúgy tök jó lenne olyan út is az ets be ahol van egy szûk utca 2 oldalt járda egyik oldalon parkoló autók és pont csak te férsz el :D

Kis Csendes
<#eljen> Hihetetlen h hülyeséget mondott,kijavítják és pattog:'DD pff.

&#9829;Nokia 5800 Xpress music&#9829;|Tdu:Wolf144|&#9829;&#9829;&#9829;Rebekaa&#9829;&#9829;&#9829; [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]&#9786;&#9786;&#9786;

Én már egy ideje az vagyok... hidd el, lesznek gondjaid, ha leszarod ami mögötted van! :D

www.smart-bus.hu

Sofõrnek készülök én a traktorba fogok ülni, és õszintén szólva leszarom a mögöttem lévõ objektumot :D

Szerintem nem mindegy... de, ha titeket nem zavar, hogy egy 40tonnás szerelvény pótkocsiját utánfutónak hívjátok, az a ti dolgotok. Én jeleztem, hogy ez így ebben a formában nem igazán... innentõl... :))

www.smart-bus.hu

Most õszintén, nem tök mindegy? Mindenki erõs valamiben, a többit meg leszarja :D :)

Nem értjük egymást, de sebaj.

www.smart-bus.hu

Én feltételeztem, hogy te sem a kis UTÁNFUTÓRA gondolsz majd elsõnek! Számomra mindegy, úgyhogy én itt inkább befejezem!

Te írod: "úgyhogy nem tök mindegy!"

Persze, ha nem akarod, hogy komolyan vegyenek, akkor jó így is. De elõre szólok, hogy az FSX topikban sem fogsz értelmes választ kapni, amíg mind a fogalmazásod, mind a mondandód nem üt meg egy minimum szintet.

Félre értés ne essék, nem bántani akarlak, csupán felhívtam a figyelmed valamire. A te dolgod mit kezdesz vele.

www.smart-bus.hu