52658
-
#13599 istenem, köcsög sg
kép link -
#13598 Ne a base-be rakd, hanem a mod mappába a .scs fájlokat!
Új gép, a Premium helyett:
-
#13597 semmivel, max kiexportálni
(scs_extractor.exe, keress rá neten) -
rarma #13596 Igen nekem sem nyitja , nem csak a base.scs hanem többit sem , ezt dobja fel abban az esetben mikor winrar-ral meg akarom nyitni .
Akkor mivel lehet ezt megnyitni ? vagy direkt így van megcsinálva ?
Valaki tudja hogyan lehet megnyitni a base.scs -t ?
-
Lolluki #13595 Srácok vajótól kaptam egy dds fájlt ami egy wabis pótot tartalmaz azt is be kell másolni a mods mappába??? -
#13594 a briteknél jártam hát ott minden főúton autópályán bűntettek.. először szidtam a játékot hogy kicsit átmentem a másik sávba és megbűntet egyből hogy szembe megyek.. :D aztán mikor a kocsi szembe jött rájöttem hogy a másik oldalon kell menni :D -
#13593 Itt mindenkit gyorshajtásé büntetnek engemet csak 2x kaptak el -
#13592 újratextúrázás folyamatban.. :D
-
#13591 én is annyit de de vettem egy garázst meg még két kamiont sofőrrel.. te mire költötted azt mind el? :D
am szerintem ebbe a játékba értlemetlen járatni a sofőrökkel a kamiont... vna mikor haszonba egy fuvar után hoznak 525 eurot.. utána meg nem talált fuvart és a költségeket levonja ami -250 euro :D én még úgy is 10.000-eket keresek ha nekem jön az ai és baleset miatt 400 eurokat levon :D -
#13590 Ja elfelejtettem én ha berakom a Mods mappába a DAF scs-t összekeveri a szineket a kamionon,ugyhogy nálam nem müködik,igaz,hogy a kamionon a felirat DAF lett csak fekete az egész...
Bocs a sok hsz ért.... -
#13589 Én felvettem 400 hitelt utánna vettem másik kamiont söför nélkül mert lementem -45 ezerbe.Most azért hajtok,hogy + ba legyek..:) -
nmagyar #13588 Egy alvásért levon 8,000euro-t? O.o -
#13587 na igen... én is most felújjjítottam az MAN-em aztán már mentem -2800 euroba.. meg a bank zárolta a számlát is xD úgyhogy azért nyomulok msot hogy az egiyk kamiont ne adjam el :D -
#13586 Emberek minek nektek játék ha csalni akartok??? Ez egy szimulátor játék áruljátok már el mi értelme ha mindent megvesztek 3 perc alatt??? Isten bizony korán reggel felidegesitem magam .. -
#13585 Nálam a letöltés re kattintva weboldal nem található.... -
dantre #13584 Sziasztok
Tudtok esetleg valamit a csalásokról ?
Mit kellene beírni a Konzolba, mert az eddigi "Cheat Money" már nem jön be...... -
#13583 nincs....fuvarozz !! -
#13582 nem igazán működik o.o -
#13581 A fékezés alapból nem reális? Hát igen gyenge a fékezés alapból... Könnyen előfordulhat hogy megyek 50-nel és későn veszem észre hogy piros a lámpa és nem megállni már rendesen.... -
Kvitta #13580 mert amugy elég felvinni a pénzedet benne! vki nem tudd rá megoldást? :D
de a piros lámba nagyon szar mindig megbüntetnek és zöldön mek átt XD -
nmagyar #13579 Nekem nem pénz cheat kéne, hanem lézerblokkoló -
Kvitta #13578 Sziasztok! azt akarnám kérdezni h pénz kód nincs vagy vmi???
-
#13577 Ja oké -
#13576 A Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/mod mappába kell berakni. -
nmagyar #13575 Általában én is sokkal többel megyek, mint a megengedett és nem mindig kapnak el. Most, hogy kemény 4m/h léptem át elkaptak. Megoldás: Sokkal gyorsabban kell menni, mint a megengedett -
#13574 Nálam nincsenek! -
#13573 Ezeket a base fájlba kell rakni? Csak mert winrarral és 7-zippel nem engedi megnyitni -
#13572 Engem 65tel elengedtek angliában, 50es táblánál.
Viszont 60as táblánál 65tel megvágtak....szituáció függő.
Azt észrevettétek, hogy ugye minden országban más a rendszám, és más a tábla az utakon? a színe, a betűtípusa, jól néz ki -
#13571 nálam vannak -
#13570 nálatok van gyalogos? -
#13569 Nem annyira, engem még csak egyszer vágtak meg 90el 50es táblánál :D Egyébént egy tizessel mindig gyorsabban megyek... -
nmagyar #13568 50-es táblánál 54-gyel megvártak 550euró-ra. azért ez tényleg gáz -
#13567 első tippre, ha találsz valami hibát a pályán azt jelentheted :D
#13563 -
#13566 Sztem valami koordinátásos dolog :)) -
rarma #13565 Szép jó reggelt mindenkinek !
Egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban, ami a képen látható középen, mire szolgál a játékban ?
F11 -es gombbal lehet megjeleníteni.
-
#13564 Csak egy kicsit jelent meg furán.... :-//
Daf - LINK -
#13563 Jó reggelt!
Osztozzatok, vigyétek :)))
DAF Real Logo mod:
DAF - LINK
Mercedes Real Logo mod:
Mercedes - LINK
Benzinkutak mod:
Aral, BP, Jet, Total, Shell, Esso, Dea, Agip
LINK
-
#13562 ennek a fáradtságnak van valami értelme? kiírjahogy dozing.. és ennyi ugyanúgy látom az utat... régi részekben teljes blackoout volt aztán neki mentél a fának :D -
#13561 miért én vagyok az egyetlen kaminos aki 90-el rongyol pályán? :D
A sebességhatárokat igazán kiirhatná a GPS mert 90-es tempónál esély sincs rá hogy elolvassam a táblákat :D -
#13560 Konfigod? :)