52658
-
#13964 Mehet a fejlécbe .. -
retoucher #13963 Kamionkereskedők:
Scania:
- Aberdeen
- Dresden
- Hannover
- Lille
- Manchester
- Milano
- Strasbourg
Volvo:
- London
- Luxemburg
- Nürnberg
- Osnabruck
- Verona
- Wroclaw
Mercedes:
- Bratislava
- Geneve
- New Castle
- Plymouth
- Rotterdam
- Stuttgart
- Szczecin
DAF:
- Amsterdam
- Bremen
- Cardiff
- Glasgow
- Leipzig
- Salzburg
- Zurich
MAN:
- Berlin
- Bern
- Birmingham
- Calais
- Dortmund
- Edinburgh
- Munchen
Iveco:
- Brussel
- Frankfurt
- Grimsby
- Hamburg
- Torino
- Wien
Renault:
- Dusseldorf
- Felixstowe
- Lyon
- Paris
- Prague
- Rostock -
Ironman2 #13962 kösz! -
#13961 Volvo valós logó! -
-
#13959 Ha hirtelen kell fékezni fék kézifék mindenképp rövidül a féktáv persze nem néztem a videóban hogy használtad e a kéziféket és mekkora sebességgel érkeztél , de volt nekem is egy sztori autópálya ráhajtó és lehajtani is egy sávba lehet az AI kis sebesség tartományban haladt és mondom kimegyek még előtte mivel beért jól inkább meggondoltam magam és elengedtem volna mire rám rántotta a kormányt gondolom a pályáról szeretett volna lehúzódni és így sikerült. Nem számította fel balesetnek és nem kellett fizessem ilyenkor a vétkes fizet gondolom én kivan ez találva. -
#13958 hátha most sikerül a kép
-
Zidan21 #13957 Milyen link kell ? -
#13956 Honnan van?
Kéne link! -
vajo #13955 Jó a reflexed :)) -
#13954 Köszi szép kis csomag jól működik hasznos ember -
#13953 Nekem olyan volt, hogy csordogáltam szépen Reims éjszaka, aztán a sötétben kanyarban egymás mellett szépen megjelent egy kamion és egy személyautó, vagy a személyautót viszem el, vagy az oszlopot, mindkettőt sikerült :D -
-
#13951 Ha valakinek szaggat a játék nagyon,próbálja opengl-be vagy directx-be indítani a startmenüből.
-
#13950 Már csak azért is megéri a "Volvo", mert elfelejtették szinthez kötni az erősebb motorokat, így amint van pénzed megveheted a legerősebbet is anélkül hogy várnod kellene a 16-os szintre... -
#13949 Azon lesek hogy mindenki díszíti a kamionját én meg sehol nem tudom még teli aggatni. Lehetséges hogy nem csak tapasztalati szintek kérdése a dolog? Szeretnék én is név táblát talán és más fajta mintás festést talán egy két lámpa kíséretében. Lehet egész nap játszottak szakadatlan azok az emberek akik már szénné kozmetikázták a kamionjukat? -
#13948 Katt!
Benne van a 119 adással együtt! -
#13947 Korrekt a Premium:
-
nmagyar #13946 Bizonymeg. -
Ironman2 #13945 Ultin nyertem! -
jocking #13944 Nem tudna esetleg valami egy térképpel szolgálni, hogy melyik kamionkereskedő melyik városban van? -
#13943 Épp első kamion vásárlása előtt állok, és kicsit elcsodálkoztam a kínálaton. Alapból MAN vagy Scania lett volna a befutó, ám miután vittem pár fuvart a Volvo -val, úgy fedeztem fel, hogy van erő a kicsikében. Most átfutottam a boltokat, és hát ha csak lóerőt vesszük az alap Volvo lepipálja mind az alap MAN-t mind a Scania-t. A kérdésem az lenne, hogy ez a gyakorlatilag majdhogynem 2x annyi lóerő tényleg megmutatkozik az utakon gyorsulást tekintve? -
#13942 Hallod te hol kaptál jogsit?:DD -
#13941 Nem talált hibásnak a balesetkor...
-
#13940 Hasonló a verdánk cerkabá :)
-
#13939 Itt bármelyik re használhatod de régebben tárgyaltuk ezt a témát is vissza kell keresni túlméret esetén használják a jelzést. Érdekes mód a robbanó vagy veszélyes anyagoknál inkább jelző bárcákat táblákat használnak a fény helyett , de gondolom a játékban/szimulációban teljesen mindegy. -
retoucher #13938 Na így már azért sokkal jobb a Volvo!
-
#13937 Szerintem először tanulj meg írni, és értelmesen megfogalmazni egy magyar mondatot. -
Jad15 #13936 Mercedes modról tud valaki egy linket? (priviben) mert sehol sem találok. -
truckerfan95 #13935 Hogy lehet beállítani hogy több legyen a forgalom ? -
#13934 Rendben kösz, közben Dresdenben is találtam 1-et -
Ironman2 #13933 Nem a másik sávba kell menni?
-
#13932 ahogy Restacaron olvasom, működik de csak saját kamionon* -
#13931 most irigykedek....
nekem nem működik a merci logo mod, pedig beraktam ahogy kell -
truckerfan95 #13930 nem tudja valaki hogy készül -e már pálya ?:) vagy kamion késszvan?
-
#13929 -
The Best #13928 Ezzel a képpel kivánok jó éjjszakát minden kamionosnak.
[IMG][/IMG] -
balukah #13927 Bocs hogy warezes vagyok,de mivel jöhet a comment hogy off topik csak éppen nem működik!!!És va nvagy lesz megoldás arra hogy a tört verziósok is tudjanak játszani úgy hogy ne 3 percenként írja ki hogy aktiváld a játékot! És most öjhetnek a commentek meg a benyalóknak akik megvették,le*arom!!!!!!! -
mk452001 #13926 Hali!
A hecc kedvéért: melyik szállítmányoknál érdemes/ "kell" villogót használni (mmint a valóságban, gondolom itt nincs hatása)? -
The Best #13925 Hali Hannoverben van 1