52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • endy papp
    Látom másnak is vannak lefagyásai a játékban,pedig ahogy nálam is, bőven meg vannak a játék gépigényei.
    Na nem mintha ez vigasztalna engem vagy bárkit is ,hogy más is szív vele.
    Természetesen kipróbáltam az adott tippeket ,openGL,DX ből való indítás,semmi javulás.
    Arra jöttem rá hogy hiába veszem le a graf beállításokat,akkor is egy idő után előjön a hiba akadás majd leállás.
    Jó persze ha mindent levennék közepesre vagy lejjebb akkor lehet nem lennének gondok,no de azért ne barlangrajzot nézegessek azért mert a játék nincs rendesen optimalizálva és belassítja a gépet.
    Ennél komolyabb játékok sem okoznak ilyen gondokat a gépemnek,no meg ahogy olvasom nem csak az enyémnek.
    Ja és még csak nem is melegszik, volt már olyan játék ami 2x-3x jobban melegítette a gépem és mégsem voltak ilyen problémák.
    Egy szónak is száz a vége arra jutottam míg nem lesz a készítők részéről valami érdemleges javítás a játékhoz ezen a téren, 2 max 3 óra játék után kilépek újra indítom a gépem,és tolom tovább,azt vettem észre ez így megoldja a gondokat,ha már jobb nincs,egyenlőre.

Hogy másról is essen szó.
    Ekkora köddel sem találkoztam még a játékban.
    Egy pici esővel megspékelve.
    Köd a javából
    Még mindig köd
    Sűrű köd
  • Warrior888
    Jó éjt!

• Tikal #14002
    A feher fekete scania az baba
  • szteve89
    Sziasztok srácok !!! A játék kegyetlenül jól sikerült, megérte a pénzét, és ennyit várni rá. Már várom a további tartalmakat, hogy még izgalmasabb legyen :D Annyit hiányolok így nagy hirtelen belőle:

-a fülkét belülről üresnek érzem még ha ott van 2 oldalt a tábla is, kisebb díszeket jó lenne még belepakolni.
    -és a Scania Highline-ról ha már a fülke tágasabb, akkor nem lehet rátenni a spoilereket oldalra...

Szóval csak így tovább SCS, nagyon jó gamet sikerült összehozni ^^

Régen:

Most:
  • TaRka0107
    Nekem opengl-ből való indításnál jobban laggol mint ha simán indítom. DX-ből, meg ugyanolyan, mert az gondolom az mintha kint indítanám az exe-ről:)
  • ming1996
    valaki linkelje be a kronehit rádió adóját köszönöm
  • Tessitore22
    Na mostmár akkárhogy indítom, mkor rámegyek a folytatásra fehér kurzor és ha katintok egyet akk program müködése leállt...:// Itt nincs vmi konfig mappa amit át lehet írogatni?:)
  • Tessitore22
    OpenGL-t nem még nem próbáltam...
  • Tikal #13996
    Az egesz flottam piros Scania 360 vagy micsoda:)) meg egy extra lampa sincs rajtuk... Majd ha nem lesz mar hitelem talan upgradelek:D
  • akos25
    Jó éjt mindenkinek:
    [IMG][/IMG]
  • Tikal #13994
    Mindegyikkle lefagyott? :(
  • Tikal #13993
    Jaja, lampa az kb 10fps, nagOn durva. Nekem nem is azzal lenne bajom hogy csak 30fps es nem 50 v 60 hanem az hogy megy folyamatosan aztan egy masodpercre befagy, mintha toltene a palyat vagy nem tdom, es akkor ez van fél percenkent. Most ugy nez ki a directx verzioval jobban fut..
  • Tessitore22
    Köszi a gyors válaszokat kipróbálom.
    @Tikal: már kipróbáltam... le is fagyott..:DDD
  • ntex
    Jah, amúgy tényleg lenne mit optimalizálni rajta:

- Belső tükör kikapcsolása: +5-6 FPS
    - felkapcsolom a műszerfal világítást (lámpát nem): -8 -10 FPS...
  • ntex
    Renderinget vedd le 150%-ra, árnyékokat kapcsold ki, saját AA-ját kapcsold ki, belső tükröket kapcsold ki (F2), meg próbálgasd a graf beállításokat. Nagy a játék gépigénye amúgy
  • Tikal #13989
    Szar a grafikus motor, nincs jol optimalizalva. Startmenubol keresd ki a programot, lesz egy olyan mappa a jatek mappajaban hogy troubleshooting, ott inditsd el a directx v opengl fajlt, hatha segit
  • Tessitore22
    Sziasztok! Valaki tudna vmit mondani h egy olyan gépen ami bőven kielégíti az ajánlott gépígényt miért szaggat súlyosan és fagy le a gépem. Adatok: oprendszer:win7 64 bit vidikártya: nVidia GeForce 525M RAM: 8gb proci i7-2630QM. Csöndben jegyzem meg h az FSX is (aminek azért vannak igényei) is szépen fut 25-30 fps-en és közel MAXon. köszi
  • Tikal #13987
    Emelj panaszt az oktatod fele, igen :)

persze nem mindent oktatnak a suliban, van amit mar csak felszed az ember a sok vezetes kozben:)
  • tutika14
    Ja és van segédmotoros jogsim meg személyautóból is 2-3 hét és meglesz.... És akkor honnan kéne tudnom, hogy a Kamionok gyárilag le vannak korlátozva 90-re? Ezt nem írták a Kresz könyvemben.... Emeljek panaszt a kiadó felé?
  • tutika14
    Jó mindegy akkor...
  • Tikal #13984
    Gondolom nincs jogsid, azert kerdezel ilyen butasagot. A kamionok nem mehetnek tobbel mint 90, gyarilag le vannak szabalyozva.

Boxer HUN: a kollegak miert csak 70nel mennek palyan?:))
  • Szabi84
    speed limit mint minden kamionban
  • ntex
    Na. 10.500 km után:

Ez a játék eszméletlen jó. Nem tudom miért de nem tudok felkelni előle egyszerűen :D 9/10 nálam, azért van benne egy két apró bug, de ezt ők is tudták hogy maradni fog benne.

Jótanács: Tartsatok távolságot az előttetek haladóktól... :D Az MI autók hajlamosak az utolsó pillanatban kitenni az indexet és satufékezni a kereszteződésekben, te meg szépen beléjük koccolsz. Már kétszer ütköztem azért mert mentem egy kamion mögött, az autópálya behajtónál meg szépen besatuzott előttem ismeretlen okból, egy autó nem volt a környéken.

A másik egy sima mellékút T kereszteződése (itt én is hibáztam mert 60-al érkeztem a kereszteződésbe, esélyem sem volt elkerülni az ütközést), előttem két autó ment, a hátsó amelyikhez elég közel mentem hirtelen eszébe jutott hogy ő balra akar menni így megtorpant előttem miután kivágta az irányjelzőt én meg PAFF bele...

Cool Story Bro!... gondoljátok ti, én meg bosszankodtam egyet hogy miért nem jelez időben a gép a szándékairól :)

Ja meg volt egy olyan hogy megyek egy szintén mellékúton, záróvonal volt előzni tilossal, erre egy személyautó egy beláthatatlan kanyarban elszáguld vagy 100-al mellettem :) Mázlija volt, nem jött szembe semmi, de néztem egy nagyot akkor is :D
  • tutika14
    Én is játszok a játékkal. Nagyon tetszik el lehet vele lenni... De egy valami nagyon zavart! Miért nem megy többet a kamion 90km/h-nál? valahol ki lehet ezt kapcsolni? Vagy el kell érni valami szintet, vagy mi a nyűgje neki?
  • nagykrisz7
    Lehet progi de ugyanúgy lehet gép hiba is :D Nekem nem szaggat pedig fullos grafikán van :D
  • nagy zoltán
    valaki leírná nekem hogy mért sazggat a játék ha megvan a gépem hozzá, meg minden és mégis... valami program baja lehet..? meg a direct x-el hogy lehet elindítani?.. olvastam nemrégen hogy úgyis lehet.....
  • nagykrisz7
    Nah az már szent igaz hogy nem lehet itt lenni folyton voltam admin több oldalon is elég nehéz!
  • Tikal #13977
    Hm, lehet segitett egy kicsit. Most palyan mentem nem szagatott csak nagyon picit neha, directx. Maj probalom opengl-t is

Koszi a tippet
  • vajo
    Ott van:)
  • TruckerDave
    De azért minden percben sem lehet itt lenni. 10 percig ha nem voltam és jött vagy 6 új hsz.. Nem lehet követni :D
  • Carlos
    +1
  • gumikacsa
    A Hg nem végzi jól a munkáját, ez tény, ezen nincs mit szépíteni. A topik most is szét van baszva hülyeséggel.
  • Boxer HUN
    Itt csak eredeti játékról legyen szó!!!
  • gordon 24
    Királyság! Majd megnézem akkor. Köszike.
  • Zidan21
    skype-od van és kb hány éves vagy én 15 de sok minderre rájötem hogyan működik és jó nekem :)

és cd key nélkül is tudom vinni
  • receiv
    Netről kaptam egy linket,és úgy,de rajtam kívül mindenkinek engedi tovább,csak nekem nem
  • Zidan21
    DE úgy veted meg vagy letöltöted és úgy aktíváltad?
  • receiv
    Sziasztok!Nekem olyan gondom van,hogy felraktam a játékot,aktiváltam,majd le vezettem 8.000km-t,vettem + 2 kamiont,és egyik pillanatról a másikra nem enged játszani,mert azt írja aktiváljam a játékot,be írtam még 1 szer ugyan azt a kódot,és akkor már azt írta ki,hogy a kód érvénytelen.
    Ilyenkor mi van?
  • Boxer HUN
    Tökéletes a kormánnyal
    CD Galaxis vagy 576 és 6000 HUF
    liszenszek részben
    AI-k okosabbak mint az elődben és fejlesztik még.
  • gordon 24
    Szerbusztok!

Infót kérnék:))

Aszondja hol is kezdjem.

Kormánnyal játszható-e. A régi nagyon nehezen működött vele sajnos (legalábbis nálam)

Aztán a másik, honnan szerezhető be és kb mennyi hufot kóstál a dolog.

A kamion cégektől kaptak jogokat, vagy csak úgy néznek ki, és töltögetni kell ahhoz hogy nevesedjenek?

Ai mennyire buta?

Így elsőre ennyi. Azt látom, hogy grafikába sokat lépett előre a dolog, remélem irányításban is vannak pozitív változások:)