Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kis Csendes
xDDD

♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺

kutizsolt
hello a T&T-nek mikor adják ki a DEMO-ját?

V-Power Shell

leho94
nem hiszem hogy annyira kidolgozzák majd az embereket hogy ha pl. elõtte megállsz akkor õ is megáll, sztem szimplán átlehet rajta hajtani következmény nélkül :DD

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Józsefváros reggel :DDD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szerintem simán átrohannak egymáson az emberek! Akkor a kamion mért ne tudna?

Élõben egy ilyenért rád rohad a mûanyag lakat... a game over egy humánus megoldás! :)

www.smart-bus.hu

Truck Driver001
Azért ez elég hülyeség, nem? Indulj ki abból, pl szûk helyre fordulsz be a szerelvénnyel, ergo pót a patkán, azon meg gyalogos. Mi történik? Esetleg pont a telephelyre bekanyarodva, a fuvar végén..erre kidobja ,hogy Game Over.
Ettõl nem lesz "élethûbb" a játék, maximum idegesítõbb.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Jaj de közéjük hajtanék!!! <#idiota>

www.smart-bus.hu

Kistódi
Én csak belinkeltem...

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!

norbee46
#4336!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Kistódi
Új Videó!! :D:D
http://www.youtube.com/v/rRnq_caJHjg&version=3

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!

hmm... valóban így kellene szerintem vagy aki nem akarná ezt (mert neki úgy túl nehéz lenne) akkor az Optionsban ki lehetne ezt kapcsolni és úgy. :)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

leho94
vagy megkéne várnod míg kijön a mentõ stb, tárgyalásra járkálni elperelik a házad.. úgy az igazi :DD

gumikacsa
Büntetni kellene, de nem így, hanem, ha elütöd a gyalogost, abban a pillanatban game over (abban a pillanatban, ahogy hozzá érsz, így még csak az sem lenne, hogy átmész a gyalogoson).

Renault magnum http://kamionszim.hu

thomson002
A pénz nem döntõ dolog mert beírják, h "cheat money" és kifogyhatatlan készlete lesz, meg amúgy is, aki elakarja ütni az embereket az úgy is elfogja.

http://indafoto.hu/Thomson

aki még nem látta volna annak mondom: a SCS Software blogon van új videó, T&T Pedestrian Test, nézzétek meg szerintem jó! :)
Most eszembe jutott egy ötlet, még pedig: ha az ETS 2-ben lennének pedestriansok azaz gyalogosok a városban akkor úgy kellene hogy: ha valamelyiket elütnéd mármint gyalogost akkor azt a gyalogost amelyiket elütötted akkor azt egyszerûen elvenné onnan és ki írná például hogy: Elütötted a Gyalogost! Ezért levontunk a pénzedbõl: 15 000€-t vagy annyit hogy elég sok legyen és így szerintem senkinek se lenne kedve elütögetni a gyalogosokat fõleg a kis gyerekeknek nem ?? :)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Ha megfigyeled, rengeteg parkolóban ilyen "aszfalt" van. :) Na jó, beton. Szerintem nagyon pofás. És ha tényleg csak egy csere lesz, akkor én tutira kicserélem. Lehetne az eredeti is jó, ha például, kisebb szemekbõl állna az aszfalt, és világosabb lenne. Mert ez így olyan, mintha fel lenne nagyítva. A színe meg a friss aszfaltéhoz hasonlít. Azért nincs mindenhol frissen aszfaltozott út. Viszont ha belegondolok, lehetne vegyesen is. Itt ilyen, ott meg olyan. :) Na most már eléggé elszaladtam. :D

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipõjét húzza fel.\"

A fizika tabu. Ha programozó vagy akkor belenyúlhatsz a .dll fájlokba, de amúgy ha nem tudod akkor felesleges. A textúrákat pedig bármikor lehet cserélni. Csak nem úgy mint PS-ben. :DDD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

gumikacsa
Én most azt mondanám az eredeti jobb. Azon az aszfaltnak inkább van aszfalt szine, mint a módosított képen. Az inkább beton. A környezet is szebb az eredetin. (igaz, csak mobilon láttam a képeket.)

Renault magnum http://kamionszim.hu

Ilyen apróbb változtatásokat utólag mi magunk is tudunk eszközölni...
Most miért kell ugyanazt elmondanod mindig amit elõtt már valaki elmondott?
Visszaolvasni luxus? dzsízuszkrájszt..

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipõjét húzza fel.\"

de most nézem hogy amin te változtattál ott a növények,út,kamion,járda ott minden világos lett és nem csak az út! :DD xDD

Ja nem úgy értettem! Hanem hogy a gyári állapotról készült kép az sötétebb jóval mint a másik. Azon a dupla képen látszik a fülkén és az aszfalton és az égen is. Szóval az egészen. :)

leho94
jó lenne ha nem mindenütt ugyanolyan pihenõk lennének.. fõ a változatosság :D

yokel
Én ugyan hozzá nem nyúltam a gyárihoz, de nézd meg magad! Ez alapba ilyen tré volt...

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Jó játék lesz ez!<#taps>

Azt én sem értettem, hogy miért kell ilyen béna aszfalt-textúra. A módosított tényleg jobb, de látszik, hogy a gyárin sötétítettél elég sokat. Így még rondábbnak tûnik. :)

szerintem is! ;)

luspaydavid
Tök jó ez a kút meg minden :D

The Truck Is My Life

szerintem az a jó amin te változtattál! nagyon eltaláltad! :D De most komolyan! ;)

Hali nem tudjátok jobb lett ennél fékhatást mint az elõzõnél?
TruckerDave
Most még jobban megnézve a tiéd qva jó. Elsõ ránézésre totál valódinak látszik. SCS-nek kommentbe berakod a képet ? Hátha valamit módosítanának, mert túl erõsek a többi színeik is. Ég is tiéden jobban néz ki.

Amatorversenyzo
majd én írok nekik.

mercedes E320 CDI owner

TruckerDave
Így tényleg jobb, de elsõ sorban az élethûségnél én arra gondoltam, hogy a benzinkút meg a parkoló elrendezése már legalább hasonlít valamennyire a valóságra. Az aszfalt az sose tetszett annyira. Úgy néz ki mintha valami pöttyös kutya textúra lenne rajta.<#vigyor>

Te inkább ne írjál semmit...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Lecike mondja meg vki hogy hol lehet az SCS-nek irni
Ez naon kiraly
Kis Csendes
tyûha <#eljen>

&#9829;Nokia 5800 Xpress music&#9829;|Tdu:Wolf144|&#9829;&#9829;&#9829;Rebekaa&#9829;&#9829;&#9829; [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]&#9786;&#9786;&#9786;

Amatorversenyzo
De biztos enné is a gépeket.
Remélem meg lehet majd moddolni utólag. Meg a fizikát is.

mercedes E320 CDI owner

Amatorversenyzo
Na végre!
Ezt pofáztam!
Így néz ki egy igazi aszfalt!%!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilyen legyen!

mercedes E320 CDI owner

yokel
Sztem meg nagyon sokat dobna a játékon a valósághû(bb) kinézet!

Kicsit változtattam a textúrákon és egybõl élethûbben néz ki így a játék, nem?

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

norbee46
+1 <#eljen>

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

TruckerDave
E nem is természet búvár játék, hogy a növényzet kitûnõ legyen.

Amúgy a benzin kút- pihenõ az nagyon ott van. Kezd a játék a valóságra hajazni :D

kazai21
Végre!:)

Mi equipo favorito: Real Madrid

XDD

Ide is idekeveredtél te elmeháborodott?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Amatorversenyzo
az aszfalt meg a növényzet textúrák nem tetszenek.
A kamion viszonyt tényleg szépen ki van dolgozva.

mercedes E320 CDI owner

-.- ezt most nem mondod komolyan ? :O Ez neked szar ? Az ETS 1-hez képest 100x jobb és szerintem meg jó a grafika + a tankoló,pihenõ meg az út textúrák nagyon tetszenek. ;) :))

norbee46
Így is szar?

Amatorversenyzo
a grafika az nagyonszarlesz ismételeten

mercedes E320 CDI owner