52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • tanksapi14
    Nem hiszem h azért nem kapnál. Én se szoktam már kapni, elején kaptam egy párat és annyi.
  • tanksapi14
    Itt megtudod venni, 5999 ft-os áron: http://576.hu/webshop_software_details.aspx?Platform=PC&SelectedGameCategory=Szimul%C3%A1tor&SelectedGameTitle=Euro%20Truck%20Simulator%202&SelectedGame=09f4e0e1-2bd4-4cec-ac4d-b4224fde47e8&SelectedGameCategoryID=f262b93b-37ce-492e-a179-0e1512b407ad
  • Hunter of Deer
    ti a jatekban szoktatok emailt kapni? en az elejen kaptam kb 4et azota 1 se jott. lehet az a gaz hogy en a demoba irtam be serialt es nem telepitettem ujra?
  • Bálint16
    hello sziasztok

1 kérdésem/kérésem lenne. Tudnátok nekem 1 boltot vagy oldalt vagy ilyesmit mondani ahol meg tudnám venni az ETS2-t? ! ha lehet akkor magyarul kéne a játék. előre is köszönöm a segítségeteket! :)
  • Warrior888
    Az előbb Veronába gurultam... Nagyon gyönyörű tájak vannak arra, javaslom mindenkinek! ;)

• gomze
  • Robert24
    Üdv Mindenkinek!

Előljáróba leírnám a gépem paramétereit ami egy 4 magos AMD Phenom 5000-es processzorú 2gb memóriával és Ati Radeon HD 4650 512mb vidi kártyával. Tudom a kártyám nem annyira erős sajnos fullon én sem tudom futtatni a játékot különben szaggatna, így 150% részletességgel és átlagba közepes beállítással játszom probléma mentesen. A felbontás viszont maxon van. Nekem kifagyások, lefagyások nincsennek. Akkor is azt mondom, hogy rosszul van optimalizálva, mert más mai játékok nagy részét fullon tudom tolni. Dehát ez van így sem csúnya azért.
    Igazából én összességébe elégedett vagyok a játékkal, ami nekem hiányzik hogy az alkalmazottaimat nem lehet részletesebben irányítani pl: kiválasztanám mikor mit vigyen és ha egy helyre mennénk akkor konvojba is lehetne tolni. Vagy jó lenne még Európa többi része is Portugália, Spanyol o., Olasz o. közép-déli része, skandinávia meg mondjuk pár keleti ország. Szerintem ez orvosolva lesz. Ha kamion fizikáját nézem akkor ha behuzom a kézit vagy kiengedem akkor a levegő ki-be áramlását nem hallani. Nekem hiányzik. Illetve útközben amikor megtelik a levegő tartály akkor nem hallani, hogy kienged. Nem sok dolog ez, mert a nagyját nagyon jól sikerült megvalósítani, egyenlőre ennyi jutott szembe.
    Ja az tényleg jó lenne ha az al kamionok olyan 89-90km/h-val mennének és a kamion erőssége döntené el így, hogy ki előz meg kit mondjuk dombra, hegyre fel menet vagy éppen a lámpánál a nagyobb gyorsulás végett. Ez a valóságba is így van.
  • hzsolt1990
    remek erre nem is gondoltam.
  • Boxer HUN
    Igen. A gumik között is van különbség. Kevésbé csúszik meg.
  • basicscale
  • jocking
    Tess:
    V3DD-M3G4-J4T3-K0TT-3F45Z
  • hzsolt1990
    Remélem többet nem lesz ilyen.
  • Luspy
    Vedd meg a játékot és nincs ilyen gond!!!!
  • Hippo0315
    Már ne haragudj, de igazán megérthetnéd, hogy itt senki nem fog serial-t adni.
    Vagy Te elvárod bárkitől is aki megvette a játékot, hogy odaadja és ezzel letiltassa a sajátját serial-ját?

Bocsi, nem kioktatásnak szántam.
  • Hippo0315
    Én is jártam már így, enyhe kanyarban egyszer csak full alászedte és borultam mint a liszteszsák.
    Mondjuk Én billentyűzetről játszom és valszeg hosszan nyomhattam a gombot. :)
  • Luspy

• hzsolt1990
    befolyásol vmit?
  • Boxer HUN
    Majd amikor a GoodYear gumikat ráteszed...
  • hzsolt1990
    Navin látszik,hogy nem volt valami nagy kanyar még is felbillent 113Km/H-nál
  • Hunter of Deer
    Nektek minden nap levonja a kölcsönt? én már levezettem vagy 3ezer km-t es meg csak 2 részletet vont le.
    alkalmazottat hogy tudok felvenni? kell vennem egy másik garázst és abba venni egy új kamiont neki? vagy lehet fejleszteni a mostanit valahogy? jah és még annyit hogy statisztika nincs a játékban mint régen? hogy mikor mire vont le péznt illetve hogy mennyit kerestem a fuvarokkal stb.
    thx
  • Boxer HUN
    Ha publikussá válik, akkor a RestaCar-on fent lesz.
  • Szabi84
    Na én most vettem 190000 Volvot hitel nélkül, jó sokáig tartott. Most asszem felveszek egy kis pénzt.

Egyébként a engem sem előznek kamionok, ezt módosíthatnák.
  • Hippo0315
    Igazán egyéni parkolási stílus. :D
  • V43 1105
    Azzal nem lesz gond
  • TheSosy
    Na senki?
  • Boxer HUN
    A részletességért felel... Átlagos 150%, ez fölött, csak ha bírja a vasad.
  • V43 1105
    Ez a rendering 100-400%-ig mi a pöcsöm ? :D
  • Boxer HUN
    Nem tudom, hogy mi a baj az AMD-vel...

CPU: AMD A6-3670 | MOBO: Gigabyte GA-A75M-UD2H | VGA: Gigabyte Radeon HD6850 | RAM: 8GB DDR3 GEIL 1600Mhz | TÁP: Gigabyte GE-P610A-C2 Superb | SCR: SAMSUNG SA350H | SSD: 120GB OCZ Agility3 SATA3 | INPUT: Logitech MOMO Racing

Semmi bajom vele.
  • Batmanci
    Most gurulok egy kicsit, így bocsi, ha véletlenül kérdés érintene, és nem reflektálnék rá.
  • Batmanci
    'Sztem, kihozták belőle, amit elsőre ki lehet.
    Nálam tökéletesen fut minden maxon, full HD, teljes anti, Intel proci. Árnyékkal, esővel, döglött macskával az úton. Igaz csak egy monyitoron, viszont TrackIR-el. (Ne kérdezzétek, keressetek rá mi az.)
    Nem gondolom, hogy egy jobb gépen, fullon ne lenne képes tökéletesen működni.
    Jó estét, jó szurkolást, jó utat! (Knézi után, szabadon)
  • hzsolt1990
    Letöltöttem a ets2_speed_limit_120_valera_t nevű fájlt...
  • gumikacsa
    Üdv!

Nekem nem szaggatott, minden maxon van, kivéve a tükör távolság (vagy mi) az minimumon, és az élesség csak125. Próbáltam a 400-at beállítani, de akkor már iszonyatosan szaggatott.
    Viszont úgy kifagyott, néha pár perc játék után, hogy csak a restart segített. Én levettem a gép oldalát, azóta nem csinálta. Gondolom, túlmelegedett a Videókari, de nem értek hozzá.
    A teljesítményen sokat javított, hogy feltettem az XP helyett a Win7-et.
  • endy papp
    Szia Laci.

Te is tolod a játékkal?,nem lepődnék meg ,ha kipróbáltad volna.
    Mi a véleményed úgy összességében, milyen lett.
    Vissza térve az eredeti problémára amit írtál" Megértelek, hogy bosszús vagy, mert nálad nem azt nyújtja, amit vártál, de nem lehetséges, hogy "a hiba az Ön készülékében van?" valós lehet ,mert nálam azért ennyire nem játszhatatlan a játék,mint azt Tessitore22 írta.

No és azért azt is hozzá tenném hogy szerintem rajtam kívül kevesen tolják olyan-akkor felbontásban mint én (ez nem dicsekvés akart lenni) ,3x27"-os moncsi 5800x1080p felbontás.
    Így azért nem is csodálkozom ha néha be be lassul és akad ,de mint korábban írtam is az STDs-nél nagyságrendekkel simábban fut max grafon,amikor meg jön az akadozás ,"picit piszkálgatom és magához tér"
    Tartok egy pihenőt,újra indítom a gépet azt GO.
  • Gab920926
    Köszi :)
  • Batmanci
    Több esetben volt róla szó.
    Mod van hozzá, de ne kérd tőlem a linket, mert csak azt tudnám tenni, amit Te is tudsz; keresni a háeszek között. De hátha valaki belinkeli neked.
    Kakaós-csokis kormány, Laci.
  • Gab920926
    és hogy tudtad kikapcsolni a 90 es limitet?
  • basicscale
    Van egy pár modding oldal ahonnan letölthető, keress rá nyugodtan
  • hzsolt1990
    Az én Man-om 120 at megy,meg is lett az eredménye!

• TaRka0107
    Irány Düsseldorf! Aztán Rotterdam Mercedest venni!:)

• Gab920926
    hali!
    a 90 es korlátozást nem lehet valahogy át állítani vagy kiütni konfigba ?