52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Batmanci
    Ugyan nekem nem csak játékra kell, de AMD-t - a vidkari kivételével - akkor sem tennék a gépembe, ha fegyverrel fenyegetnének - mással nehéz lenne :) -.
    Lakókörnyezetemben mintegy 50 gépet építettem, mindbe Intel került (nem szopnak érte), de még egyet sem hoztak vissza (negyediken lakom, és nincs lift) :), és mind kiválóan teljesít a korlátain belül. Értem ez alatt, hogy ne várj egy P4-től P8-as teljesítményt.
    Eksz, Laci.
  • Luspy
    Ezt köszönöm is
  • basicscale
    Music FM pedig: stream_data[]: "http://79.172.241.238:8000/musicfm.mp3|Music FM"
  • endy papp
    Mert?
    A többi játéknál nincs gond csak a SCS játékainál,akkor a proci a rossz mi?
    Ugyan már.
    Kikapcsolom az árnyékot és semmi gond akadás.
    Azt elképzelhetőnek tartom hogy az intelt nem szereti a SCS játékai,de ezzel nincs mit tenni,ez ilyen.
  • Batmanci
    Az egymásra köpködőknek!
    Higgyétek el, mindannyiótoknak ugyan olyan ízű a szara. Kóstoljátok csak meg. Rá fogtok jönni.
    Nem kéne inkább segíteni a másiknak, ahelyett, hogy élből lehülyézed, mert fingja sincs az Általános Relativitás Elméletről.
    Ez egy nagyon randa magyar szokás; jót nem tudok, elküldöm az anyjába. Nem úgy akar a nyüves játszani, ahogy én, elküldöm az anyjába, ...stb.
    Át kéne gondolni, kinek mi köze ahhoz, a másik mivel, mikor és hogyan játszik. Aki azt képzeli, hogy majd durván beszól a varezosnak, akkor majd elmúlik a varez, mint a depresszió, ha nyersz két milliárdot. Most szólok, nem fog.
    Nem okoskodni akarok, csak amikor Luxemburgban dolgoztam, 8 magyar még csak megvolt, de mikor bővült a létszám, már mindenki a másikra mutogatott, ahelyett, hogy a munkájával törődött volna. De álltam az út szélén, meg nem kérdezte volna: "gond van, kocsog?".
    Haza is vágták a fizetésünket.
    Példa; képes volt eladni a kúton 100 lityi nyálat 80 makiért, mikor keresett egy hónapban 4000-ret - ráadásul átfolyásmérő volt a Szkánokban -, reszkírozva ezzel az állását. Vagy; elszámolták a telókártyákat. Simán, mindenki haza tudott ugatni heti kétszer a családnak, 10 percben, a cég költségére. Erre az egyik barom a fülkék körül összeszedte az üres kártyákat, és leadta elszámolásra, háromszázban. (Volt olyan amelyiken még kerék nyom is volt) A köv hónaptól 80 maki lett az általány. Ettől kezdve többször meggondoltad, mikor beszélj a csajoddal. Persze, saját zsebből. Sorolhatnám még, de félek untatnálak benneteket. (Ha már nem azt teszem)
    Tehát, inkább képzeljétek el, hogy a másik nem látott még kamiont, de kívánja. Ne segíts neki, ha nem tudsz, de ne is lámázd le, mert a mamiból kormánykerékkel a kezedben jöttél ki. (Megjegyzem, nehéz szülés lehetett)
    'Sztem, sokkal hangulatosabb egy normális mederben csordogáló polémia, mint leugatni másokat.
    Akinek persze nem inge...
    Ismét kiemelném, nem kioktatásnak szántam, nem érzem semmivel különbnek magam másoknál, de nyílván szeretném azt gondolni magamról, hogy szorult belém annyi intelligencia - mint még rajtam kívül sok másba is -, hogy nem tépem a szám olyanokon, amihez semmi közöm.
    Szép napot, Urak!
  • basicscale
    Szia, nekem is bent van: stream_data[1]: "http://egom.kekduna.hu:8010|Kék Duna Rádió"
  • luff92
    Ha FPS laggod van, akkor az a processzor és a videókártya nem összhangban működéséért lehet. Nekem is volt annó a régebbi gépemben minden játékban FPS laggom és csak úgy lehetett orvosolni hogy egy erősebb processzort tettünk a gépembe. Mert a videókártyát nem tudta kihajtani.
  • gumikacsa18
    vlaki valamit tudna segiteni ???
  • receiv
    Kék Duna rádió szerintem elég gáz lett az utóbbi években,én inkább a music fmre szavazok,de engem is érdekelne
  • luff92
    :D Like :D
    Azért is mert a tábládon én vagyok az anyósülésnél :D
  • Szabi84
    lol
  • Krisz018
    Sziasztok!!

Egy olyan kérdésem lenne hogy az Esztergomi Kék Duna Rádió rádiót hogyan tudom berakni a játékba? Előre is köszönöm a segítséget!

Sziasztok!
  • szteve89
    Jó "reggelt" kívánok mindeninek ! Megébredve, úton Lyon fele ^^

• Boxer HUN
    Máskülönben esélyed sem lenne megelőzni.. :)
  • gumikacsa18
    helló :) tudnál nekkem segiteni ??? belehet állitani azt hogy a másik kamionok ne 70 el menjenek ha nem 80-90 el ???? mer é csak száguldok el melletük irj köszi
  • vajo
    Előre szólok, hogy elmegyek és nem leszek itthon. Nem kell az anyámat szidni! köszi. :)
  • swadawa senpai
    igen, tudom, num 4-6, meg hogy egérgombal, de ez a gond, megnyomom, és berángat a kép, és semmi, nyomkodom és csak rángatózik :/
  • luff92
    Ezek már magyarban vannak?
  • gumikacsa18
    Halihó :) lenne egy olyan kérdésem :) Játékba a kamionok mér csak 70 el mennek autópályán ?? Én meg 90 el döngetek el melletük! valaki irjon privátba köszönöüm :)
  • V43 1105
  • nmagyar
    Num 4 -bal
    Num 6 -jobb
  • Ryder159
    és ha játékra kell a gép akkor nem Intel procit veszek bele...
  • swadawa senpai
    Sziasztok, nem tudtok abba segiteni, hogy miért nem tudok szét nézni a kamion belsejébe, főleg kereszteződésnél probléma ez, igy mindig külsö nézetbe kell váltanom hogy lássam jön e valaki. :(
  • szabii98
    fel kell őket fedezni a városokban
  • korsos97
    Sziasztok.! 9 szinten járok és csak Iveco és Scania bolt van. Mikor jelenik meg a többi?(Renault,Daf,Man,)
  • bmwcrash
    kösz:)
    amúgy észre sem vettem a festésben a zászlót eddig:DD
  • retoucher
    ETS2 - Billboards (W.I.P.)

- 4 különböző típusú keret,
    - 16 féle plakát

További képek...

• V43 1105
    Valaki nézelődött már kamionok fájljaiba alaposabban ?

Ezt szívesen ráfesteném az Actrosomra ..

• Batmanci
    Azon töprengek, hogy a többieknek másképp optimalizálták?
    Megértelek, hogy bosszús vagy, mert nálad nem azt nyújtja, amit vártál, de nem lehetséges, hogy "a hiba az Ön készülékében van?".
    A visualtól a javaig én mindent átnéznék, ha ez sem, akkor egy rendeszer, ha ez sem, inkompatibilis eszköz van a gépedben, amire alergiás ez a motor.
    Egy ismerősöm vett egy i7 3550k, Mushkin 8GB 2400, HD7770, de megbízott az Asrock z77-esben.
    Kellett is hozzá egy csomó segédprogi, amíg egy-két játékba életet tudott verni.
    A véleményem, hogy tudni kell, mit teszek a gépbe - és nem egy kiló kenyérre gondoltam, elvégre nem kemence -, mert egy rosszul megválasztott eszköz csodákra képes, és értetlenül állsz az "esekkelek" jelenségek előtt. Tudom, "a másik progi miért megy simán?". Mert annak megfelel egy bádog csónak is, csak vezesse az áramot. Több halad lesz, de nem haladsz ezzel a progival.
    Nem az észt akarom osztani - az nekem is kevés van -, de érdemes ezeken elgondolkodni, és szép apránkén megnézni, mi a gond? Először szoftver, majd hardver.
    Lehet, hogy a delej kevés. Jobb vidkarinál ez nagyon könnyen elképzelhető. Húzkodj le minden olyan eszközt, amire nincs feltétlenül szükséged a játék futtatásához, és nézd meg mit csinál, alapon, majd kicsit megemelve a grafot, zene ki, be... és így tovább.
    Ha használtam a fejem - nem a falba veréshez vagy, hogy megfejeljem a szomszédot, mert üti a gyereket -, előbb-utóbb lesz belőle valami. 'Tomén, Bonsai.
    Üdv, Laci.

@Szia, Papp Endrú!
  • hzsolt1990
    Deutschland über alles

Jól néz ki!

• bmwcrash
    Alakulunk, alakulunk:

hzsolt1990: szép!

• Hippo0315
  • luff92
    Útra készen Hamburg Hafenbe (haza) :)
    Tetszik ez a WGCC meg a NBFC nevezetű cég, mindig tartály van és aránylag jól is fizet, ilyen 40.000-et.

• joceruza
  • hzsolt1990
  • Tessitore22
    Köszi a gyors választ. Kipróbáltam amit mondtál de akármit csinálok (akár Max, akár Min) 1 perc rendesen lag nélkül megy és egy perc után nem túlzok ugy laggol , h még az 1-s fps-t se!!! éri el. Én télleg nem akarok senkit se megsérteni de ennél rosszabbul (és ez enyhe kifejezés) optimalizált játékot még nem láttam. Nekem "nagyon amatőrnek" tűnek még ( a konkurenciával szemben) "szegények". köszi
  • Bala24
    Ja nekem ez megy
  • receiv
    Sziasztok ma megrendeltem a játékot,remélem csütörtökre itt is van és akkor már én is tudom nyomni rendesen,nem a tört verziót,remélem nem lesz vele gond :)
  • hzsolt1990

Kicsikém.

Nálam belassul a játék mikor fényszóróval közlekedek...
  • endy papp
    Szia.
    A reggeli-éjjeli órában a "14004" (lap alja) hsz-ban írtam róla ,nálam is ugyan ilyen gondok vannak.
    Ha elolvasod az is egy megoldás.
    Az éjjel még tesztelgettem.
    Itt egy újabb megoldás talán segíthet,neked is, én most így használom.

Sajnos ugyan az a betegsége mint a STDS-ná csak ott már az első perctől akadt ,igaz ott nem fagyott le.
    Egyértelmű az árnyékokkal van itt is a gond.
    Ha kikapcsolod,a grafikai beállításoknál, teljesen megszűnik az akadás,nálam legalább is ,bevált és nem is fagy ki,több óra játék után sem.
    Igaz elég illúzió romboló árnyékok nélkül a játék de sajna ez van.
    Én mondjuk csak ,úgy csinálom hogy alacsony beállítással használom ,hogy azért mégse legyen olyan "csúnya"az is segít, és mikor el kezd akadozni,akkor 10 percre kikapcsolom,az árnyékokat ,majd utána vissza és megint elmegy egy darabig,és ha kell többször is ugyan ezt megcsinálom,így 2-3 órát tudsz folyamatosan játszani.
    De utána érdemes a gépet újra indítani mert belassul és újra indítás után megint egy darabig elköszörül.
    Hidd el én sem ürülök hogy egy erős géppel ami az ajánlott gépigény fölött van bőven így fut csak ,de majd talán javítanak rajt,ha meg nem akkor így tolom,egyenlőre jobbat nem tudok,remélem segített valamit.