52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • WinStar
    LOL :D az komoly :D
    Nincs ötletem,aludj a sofőröddel,vagy lépj ki és újra be a játékba,vagy ments és töltsd be újra,vagy hasonlóakkal próbálkozz :)
  • Fantasy18
    1.1.1 es verzió és nem warez.. mégis előfordult
  • WinStar
    én is pont így gondoltam,de hidd el megéri.Én már olyannyira elől vagyok a játékba hogy van 5 sofőröm és naponta hoznak nekem 40-50 000 Eurót....+ amit még én termelek
  • WinStar
    warez? Mert a fullba 1.1-es verziónál ilyen sose fordul elő.
  • Fantasy18
    nálam is ez a helyzet carlos... plusz nekem anyi problémám van hogy eltünt az összes fuvarom... még a gyors fuvarok is.. mi lehet a probléma?????

• Carlos
    Namost az komoly, hogy a 150K-ba kerülő kamionba ültetett 1.7-es sofőr aki 360-at kér + 10.44-et km-enként súlyos 280 eurót hoz fuvaronként? Nem vagyok benne biztos, hogy ez így hamar megtérülős üzlet! Nálatok mi a helyzet?
  • SuSu1992
    remélem ki lesz javítva a kereszteződésekben a 30 as tempóra való lelasítás meg az aik előzése..
  • markijoe12

Még csak nemrég mentem át Angliába, de már most utálom a balra tartást :D Meg kell nagyon szokni!
  • retoucher
    Egy kis hazai hangulat...
    (W.I.P.)

• Fantasy18
    valaki találkozott már olyannal hogy eltünt az összes fuvar? de még a gyors fuvarok is eltüntek...
  • vajo

Kép
  • Solt
    A grafikai beállításoknál van egy olyan opció, hogy "egyszerű beállítások". Ha azt választod, akkor van 4 előre belőtt profil... szerintem azokat használd...
  • Tikal #14359
    Egy fokkal jobb vajo :))
  • Tikal #14358
    Ok. Probalgatom tovabb

Xbox controllerrel is megy a jatek.
  • Ubi52 #14357
    Köszi VAJO!!
  • norbee46
    Köszcsi!
  • milos620
    Msi Afterburner
  • csaba90
    hát igen... én nem is tudom hogy valójában mennyi lehet.. pedig minden héten vezetek egy mercit vagy egy scaniat :D de azért játszani csak jobb úgy ha belső nézetben vagy és a kormány úgy áll ahogy a gépbe :)
  • TopGun
    Latod, Te is azt hitted, hogy ez a legrovidebb fuvar, de nem, mert itt valaki megmagyarazta, hogy ennyi ideig erheto el a fuvar, csak azt nem ertem, hogy ahol felvesszuk a fuvart, ott a listaban ki ir egy arat es egy idopontot, ami (szerencsere? vagy nem), nagyon nem egyezik meg azzal amit a gps ir ki amikor beulsz a kamionba, csak azt nem ertem meg mindig, hogy miert? vagyis mit jelent az az ido es osszeg, amit a listaban irnak ki? es miert mas legtobbszor az az ido amit a gps ir ki? En is felvettem egy ilyen 22 perces 1km-es fuvart, amibol a valosagban 1 ora 22 perc lett es 3k korul fizetett erte.
  • sergej778
    hát én egy hama kormányt vettem,az sem olyan rossz szerintem nem?
  • Kenny85
    Gondolom a való életben nem 750-et fordul, hanem 1080-at. :D de majd holnap megnézem, hogy a játékban mennyit fordul valójában.
  • csaba90
    ha pedig belövöd 750-re akkor pontosan úgy álla kormányod majd mint a kamionba :)
  • sanzik
    nyilván autós játékot ,legyen az bármilyen, kormánnyal jobb "érzés" játszani...
    most a noname áruházi használhatatlan kormányokat ne vegyük ide,de egy legegyszerűbb logitech kormány is sokat dob az élményen
  • gabby13
    Akkor kipróbálom én is :D
  • Kenny85
    érdekes.. az én kormányom 900 fokot fordul mégis tökéletesen lehet vele kanyarodni.
  • gabby13
    Én csak 1 játék miatt nem költenék külön kormányra. Mondjuk nekem már van 1 mert több játéknál használtam. De ehhez a játékhoz nem használom
  • sergej778
    sanzik,kormány mindegy milyen vagy megvan melyik jobb a játékhoz?
  • TheSosy
    Egérrel
  • gabby13
    Mindenki amga dönti el mivel játszik én csak leírtam a véleményem
  • sergej778
    akkor most kormánnyal vagy a nélkül?
  • sanzik
    bocs,de ekkora baromságot már régen hallottam....
  • norbee46
    milyen benchmark progit nyomsz?
  • zozyk
    Mi van olyankor,ha Prágában állok,és az egész kontinensen 1 db fuvar van,az is Hollandiából -> Angliába...

Vegyek ki pihenőt megint?
  • milos620
    A vram is eléggé le van terhelve! :)

[IMG][/IMG]

• Totoo
    Szép Estét!
    Ma is volt pár fuvar
    Targoncák Dresdába:

Úton az exkavátorral Dortmundba:

És a végén átdobtam pár csövet a Belgáknak:

• aerolive

Kinek az ötlete volt a rózsaszín / vajszín bőrkombó a kormányon? ...
  • gabby13
    Én billentyűzettel játszom. Nem biztos hogy jó hozzá a kormány , mert ahogy elnézem elég csak 1 szer megnyomni a kanyarodás gombot és szépen be tudod venni a kisebb kanyart, kormányt nem tudnád nagyon hasznosítani, épp hogy elfordítanád , már kanyarodna is . Én szerintem, már 1 kamionoson próbáltam de nem volt kormánnyal a legjobb.
  • sergej778
    Na megvettem neten a játékot,pár nap és itt van,amúgy ti milyen kormányt használtok?Milyet lenne érdemes vennem?
  • WinStar
    1.a banner alatt lenyitod az infók,letöltések,tippek trükköket és megtalálod.
    2 90 km/h mindeggyik kamion sebessége mert tiltás van benne mint a való életben.
    3.Szervízekben lehet "optikai" tuningot felvinni a gépekre :)
  • Solt
    A render gyilkolja a legjobban! Gyári ultra beállítás mellett is csak 125%-ra teszi...