Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Truck Driver001
A válasz gomb elmaradt, #4745-re ment a post.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
Nem a megengedett hosszról, távolságokról és egyéb dolgokról volt szó..
Nem mellesleg EU-ban is elingázol 1 hétig, mire hazaérsz.
De akkor úgy mondom neked, ha egy W900-as Cummins gép és egy Scania R állna egymás mellett, akkor meg se kérdezném te melyiket választanád..Már csak dacból is a Svéd gyöngyszemet vinnéd. 😉
Persze a Cabover koncepciónak is megvannak a maga elõnyei, tény, de a csõrös vontatóknak még mindig több.
No de mindegy, errõl hosszasan lehetne vitázni, de nem most és nem itt.
Arról nem is beszélve, és nem csak itt, de az emberek 99%-a Scania fan..pedig egy jó öreg AE/Integral Magnum - Mack lélekkel sátáni szövetség.😊
ON'Peace.<#smile>

norbee46
Hol vetted?

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Szobi30
MP3 a legjobb szerintem<#eljen>

www.szobi.picturepush.com

Sziasztok.Nekem annyira nem tetszett a Truck And Trailer játék de mégis megvettem,hiszen az összes játékukkal játszottam már és rengeteget fejlõdtek.Szívesen segítek nekik az Euro Truck Sim 2-ben(leginkább azzal hogy megvettem ezt,mivel mással nagyon nemtudok) de remélem hogy ezzel is segítettem nekik valamennyire 😊

TruckerDave
+1 , a nagyobb nem biztos, hogy jobb.

Egyáltalán nem jobb. Csak nagyobb és már mindenki azt hiszi, hogy az amcsi a menõ. Egy fenét. Azok a kamionok azért nagyok, mert Amerikában egy New York - San Francisco útvonal 1 hét, és õk úgy gondolták legyen kényelmes a sofõrnek. Ezért azok a nagy benga monstrumok. Amcsiba sokkal nagyobb a megengedett hossz, mint EU-ban, ezért a luxus szálló, míg ez nálunk 18 méter. Egyáltalán nem jobb egy péterbilt mint egy Scania.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Azta ku.. Mire sofõr leszek nem is akarok majd Scaniat vezetni 😄 Ilyen tényleg van?

Én a játékon belülre értettem, bár igaz hogy ez nem volt teljesen egyértelmû! Amúgy tényleg egy Kenworth vagy egy Peterbilt jobb mint egy Scania!

Truck Driver001
Ennyi "erõvel" a Kenworth/Peterbilt keresztbe lenyeli a Svéd pudingot.
Szvsz Common Rail vagy Caterpillar - nem kérdés. De kabinméretrõl, biztonságról és kényelemrõl nem is beszélve..

(Nem én kezdtem!) És azért neked is volt mondandód, amivel viszont teljesen egyetértek!

MANos Viktor
Nemvagy egyedül, én is reménykedem 😄

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Ne kezd,hogy az a legjobb-.-"..mindenkinek más...

Az új Actros nekem se tetszik,bár egy két dolog szép rajta,de az elejérõl nekem mindig a kínai kamionok jutnak eszembe.Nekem eddig az MP3-as Actrosok tetszettek a legjobban.
A másik,én abban reménykedem,hogy a többi gyártó /Volvo,Scania,Man,stb/ nem fog hasonló formatervezésût kiadni😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

yokel
Itt egy kis összehasonlítás hogy, hogy fejlõdõtt az Actros vonal...

Persze nem teljes a paletta...

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Nekem a belseje egészen bejön, bár egy kicsit hasonlít a scaniára! A külseje az végképp nem!

Összességében nekem sem tetszik, de a mercik soha nem is tetszettek annyira!<#levele>

gumikacsa
Nekem annyira nem jön be, bár, van egy-két kép, amin jól néz ki. Ránézésre loptak egy kicsit ebbõl is,abból is...

Renault magnum http://kamionszim.hu

yokel
Köszi, h írtál nekik, pláne, h végre jó angollal lett nekik leírva, h mi is lenne a "kérésünk", mert ezt sztem többen is így látják/juk, h ha jók a fényviszonyok beállításai, akkor teljesen más képet kap az ember a játékról.

Más: mire kijön a játék talén addigra vki lemodellezi majd az új Mercedes-Benz Actros MP4-et. Itt van videó is róla.
Lehet, h sokakban vegyes érzelmeket kelt az új modell, vkinek bejön, vkinek meg nem, mint sok más mindennél itt is lehetnek ellenérzések...

TruckerDave
Bart kaphatna olyan rangot, hogy az összekötõ <#nevetes1>

Már ott van 😊 JohnBart nak köszönhetõen 😊

lorci
Jó lenne ezt a képet betenni a blogjukra, hogy lássák és hátha rájönnek, hogy igy mégis szebb lenne és még ha mások is irnának hozzá, hogy igy szebb akkor még hatásosabb lenne.Szerintem.<#eljen>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Mr_no_NaMe
Köszönöm, igen élethû szimulátor érdekelne. Akkor kipróbálom azt :]
A fülke szépen ki van dolgozva, de elég statikus, a kéziféken és a mûszerfal mutatóin kívül nem mozog benne jóformán semmi. Ablakot sem húzhatsz le.

Ha nagyon élethû szimulátort szeretnél, akkor az OMSI a te játékod, igaz hogy buszszimulátor, de ott nincs az a kütyü, amit ne kapcsolhatnál/forgathatnál el a mûszerfalon. 😉

Mr_no_NaMe
Sziasztok!

Soha nem játszottam még ilyen szimulátorokkal, de azt hiszem eljött az ideje 😊

Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire részletes a kamion elsõ nézetû vezetésben? Lehet állítani az összes kütyüt a volánnál, ablakot lehet nyitni, miket lehet csinálni? Melyik a legélethûbb szimulátor? Kaphatok egy kis információt? :]
Üdv mindenkinek!

Akadt egy aprócska problémám,a visszapillantó tükrök közül a balos elállítódott!Van valami megoldás rá,mert a menüben nem találtam lehetõséget?

Elõre is köszönöm!

Nem hagytam én se szó nélkül, yokel utólagos engedelmével írtam blogon a deveknek a problémáról. 😉

gumikacsa
Ez jó. Az scs fórumon láttam egy képet, az is jó lett volna, csak az illetõ a növényzetet is sárgára színezte.... Na az úgy nagyon elbaszott volt. (mint ahogy lentebb a benzinkutas képpel is az volt a baj, hogy a növényzet is be lett sárgítva)

Renault magnum http://kamionszim.hu

Hmm, a szöveg alapján akkor alkatrészeket is akarnak licencelni? Mert hogy ezeket a képeket egy alkatrészgyártónak viszik preziben...

kutizsolt

V-Power Shell

TruckerDave
Pont ezt mutatja a kép, hogy az SCS-é túl sötét és "dús" színû. Világosabban full élethû. Yokel nagyon eltalálta.

Hát ebbõl a kettõbõl pont az SCS-é nem tetszik igazán!

Pont eltaláltad! ( Ha már te csináltad xD ) azt a módosított nap fényt. <#eljen>

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

yokel
Jah, hollandul... <#hehe>

#4719: én meg azt szajkóznám nekik állandóan, h a napfény jó beállításával és az út textúra világosításával sokkal de sokkal élethûbb lenne a játék!

összehasonlítás (SCS, módosított, valós)

Na itt látszik is, hogy tulajdonképpen én miért szajkózom reggeltõl estig a növényzetet! A gémbe van 3 fa összesen, a valóságba meg egy egész erdõ. Mennyivel szebb, és élethûbb az az erdõs rész, mint a 3 fás. Ezt próbálom rágni az SCS fülébe is, meg itt is, hogy számít a növényzet.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Egyébként meg "Aardgasmolecule" névre hallgat. 😉

Néztem a valós fotót, nagyon szépen megcsinálták az SCS-es arcok a digitális mását. 😊

yokel
Egyébként a képen látható atom molekula itt található a való életben (Hoogezand, Hollandia) <#papakacsint>

Légyszi ne kezdjük megint ezt a témát...

jo lenne ha lehetne multizni<#vigyor3>
jó tudni. köszi.

Atikah
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõször például hogy a DirectX verzióját bármikor át lehet írni.
Mégpedig a "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\DirectX" kulcsban elég átírni a "Version" értékét "4.10.00.18000" és láss csodát máris DirectX 10-et ír a DxDiag.
Érdekes.

Második pedig a sok-sok hír a neten.
Például a Winportálnak is van egy cikkje pont errõl.
Pár idézet belõle:
"A Windows XP nem képes DirectX 10 (Direct3D 10) alkalmazások futtatására a grafikus csatolófelületen és drivermodellen végzett igen jelentõs változtatások miatt."

Van egy csomó fórum is ahol cáfolnak elég rendesen.
Van ahol azt írják még pénz is kértek érte.
Namost, az már eleve hülye mert amit a Microsoft eleve ingyenesen ad azért miért kéne pénzt adni...

Viszont a lényeg.
Ahhoz hogy valaki évezhesse a DirectX 10-es effekteket ahhoz KÉT dolog FELTÉTLENÜL kell, ha már az egyik nem stimmel, akkor az arra telepített DirectX 10 csak átverés.
1. VISTA
2. DirectX 10-es hardver

Jó, van aki annak is örül hogy nem kell Vistát feltelepítenie ahhoz hogy tudjon Dx 10-es játékot játszani, de az effekteket elfelejtheti. Játszani tud, csak Dx 9-es minõségben.
Mert ez az XP-re szánt DirectX 10 nem csinál mást minthogy a Dx10-es parancsokat az OpenGL motornak irányítja, semmi mást.

De lényeg a lényeg, XP-re NINCS DirectX 10.forrás

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

A T&T eredetileg házon belüli techdemónak indult, az ETS2 motorjának újításait tesztelték benne (új grafikus renderer, fizikai réteg, stb.). Önálló játék végül azért lett, mert ez az ügyességi vonulat egyrészt önmagában is úgy tûnt, hogy megállná a helyét (szerintem igazuk van), viszonylag kis befektetéssel relatíve gyorsan önálló progit lehetett csinálni belõle, illetve hogy - ahogy írtad - folyjon egy kis lé a cég kasszájába. De a hangsúly nem ez utóbbin, hanem inkább a publikus techdemó jellegen van, nyilván az SCS is tudja, hogy nem oldódnak meg a pénzügyi gondjaik pusztán a T&T-vel (fõleg ha végül nem is teszik bele az online toplistát, amit tavasszal még nagyon reklámoztak a blogon).

<#eljen>
Gondoljatok csak bele szerintem meg azert csinaltak a truck & trailerst hogy gyütsenek penzt a euro truck simulator 2 fejleszteseire
KÉP
LINK

Ez a DX10 😊))

Atikah
XP-n sose volt DX10 😊

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Szuuuuuuuuper, köszönöm! 😊)

www.smart-bus.hu

TruckerDave
Köszi a rangot. 😄 Majd gondolkozok hátha valami találóbb is az eszembe jut 😄

Majd a hétvégén..most dolgozom dizájnon is. Fel kell pattintani a topikot. Majd egyszerre mindent. De kösz, hogy szóltál.

Na, akkor nem beszéltem hülyeségeket. 😊

Egyébként most nagyon off meg szõrszálhasogató geczy leszek, de nem lehetne kijavítani a helyesírási hibákat fenn a fejlécben? Most ez áll ott:

A játékot az SCS Software készíti.
Várható megjelenés 2011 Harmadik negyed.
A játék európában fog játszódni még nagyobb térképpel, mint elõdjei.

Ez viszont jobb lenne:

A játékot az SCS Software fejleszti.
Várható megjelenés: 2011 harmadik negyedév.
A játék Európában fog játszódni, még nagyobb térképpel, mint elõdjei.

Csak azért kérdem, mert a többi része (kép, mozgó anim, stb.) nagyon faszántosan fest, ez ne húzza már le a színvonalát. 😉

Pontosan. Nekem fentvan a 10.

DX10 Vista-only cuccként indult, tán lehekkelték XP-re is, de nem vagyok így hirtelen biztos benne.