52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gabby13
    Én scania és renault párti vagyok , de a volvoval sincs semmi bajom :D
  • Tikal #14410
    Szerintem legyen a kedvenced a Scania, ok? Nekem az :)
  • V43 1105
    Na.. :D
  • Tikal #14408
    LOL ez most komoly?
  • Bal0924
    És még valami.

Honnan tudjam hogy melyik a kedvenc márkám? (nekem mind egyforma :) ) Valami tipp?
  • Tikal #14406
    Jaj gondoltam h valakikek fajni fog egy kis kritika a szeretet kamionos jatekrol:) inkabb te gondoljodj mar, jo? A velemenyem meg lehet, remelem megengeded. A jelenlegi jatekot kifinanszirozta? Te egyedul? Megis mennyi extra penzt kuldjek a Pavelnek hogy egy fuvaron ne olyan irtozatos profitok legyenek amiknek semmi koze a valosaghoz??? Irtak masok i hogy a kamion arak is el vannak szallva... Ehhez megis mennyit kuldjek nekik hogy javitsak?? Ugy erzed ez olyan sok extra munkaval jart volna? Pff nem hinném. A manageles reszet hamar rendbe lehet e rakni szerintem. Azt a par extrat amit ide leirtam meg ne mionnd mar hogy olyan nagy dolog :))
  • Ubi52 #14405
    Húú-haaa...
  • Bal0924
    Nekem nagyon bejött a játék!
    A demóval meddig lehet játszani?
  • Boxer HUN
    Te finanszíroztad volna ezeket az elképzeléseket? Vagy lemész a műszakiba, kinyögöd, hogy mi kell és már adják is a két szép szemedért??? Szerinted a levegőn kívül mit kapsz meg ingyen???

Mielőtt ilyen hajmeresztő kijelentéseket teszel, gondolkodjál már...
  • gabby13
    Köszi szépen
  • Ironman2
    Van beépitett screenshot a játékban:f10-el lehet képet lopni!
  • Ironman2
    Ezt használd:

http://kepkezelo.com/index.php

a dokumentumok/Euro Truck Simulator2/Screenshot-ba menti a képeket
  • Tikal #14399
    Rengeteg dolgot kihagytak.. Nem is ertem mit csinaltak az elozo verzio ota, a grafikan kivul sok fejlodest nem igazan latok. Ha mar sajat cegem lehet akkor miert nem lehetnek fix fuvarjaim, mondjuk a beosztottak mehetnenek azon, plusz miert nem vehetek trailert, miert nem matricazhaom fel stb... Oke hogy szimulator, de 2012ben eleg lenne ennyi, csak leszimulalni hogy milyen jo vezetni a kamiont??? Ezt x éve mikor kikottek az elso jatekkkal rendben volt de azota mar vagy otfele verzoit lattunk es semelyikben semmmi nagy ujias, csak mas a nevuk: UK, GERMAN stb. Scaniaban legalabb ott voltak a challengek, siman be tehettek volna ide azokat is, mondjuk nem idore kellett volna menni hanem csak FUN :) plusz kaptal volna extra zsetont vagy xp-t stb.. NagOn sok lehetoseget nem hasznaltak ki a fejlesztok szerintem.... A menedzseles reszen is lenne mit finomitani boven
  • Ironman2
    Ez jól néz ki!
  • gabby13
    ÁÁ,Köszi. Es utana hogy tudom ide feltolteni úgy mint itt látható ? Még nem töltöttem fel csak azért kérdezem .
  • milos620
    Msi Afterburner-el fényképezz!
  • gabby13
    Nem te mész rossz sávban ? :D
  • Ironman2
    Minek? f10-el van screenshot a játékban
  • gabby13
    Lenne 1, olyan kérdésem, hogy ha PRTSC vel fényképezek a játékba és utána, ha kimásolom paintbe akkor miért nem azt a képet másolja be amit kamionosba fényképeztem ?
  • Ironman2
    Útban a méhtelep felé:

• milos620
    Köszi!

Már csak a 620-as motor hiányzik belőle!
  • gabby13
    Szép kamion :)
  • milos620
    Egy kisebb kiegészítés az előzőhöz képest:

[IMG][/IMG]
  • Szabi84
    pont erről akartam írni, nagy kár hogy nincs visszajátszás funkció...
  • Warrior888
    Olaszország - Svájc - Franciaország - Hollandia - Belgium, meg ki tudja még min keresztül vittem az autóalkatrészeket...
    Nem semmi tájakat láttam, főleg az első 3 országban.
    Pár kép:

Forgalomátterelés a másik oldalra, egyenesen egy bazi hosszú alagútba. 90-nel is percekig tartott végigmenni.

Azt sem semmi végignézni egy kamionból ahogy leszáll melletted egy 747-es...

• macleody
    De ha borulni akarsz itt van a no speed limit mod.
  • Boxer HUN
    Az igaziak is erre vannak leszabályozva. Az fölött már túl nagy a borulás veszély.
  • Boxer HUN
    Nem mindegy, hogy milyen fuvart szereznek a sofőrök... Értékes, veszélyes, hosszú távú... Ezért írtam valakinek, hogy a fejlődésüket érdemes a kiegyensúlyozotton hagyni, mert akkor mindenféle fuvart be tudnak vállalni. Ha specifikusan fejleszted őket, akkor viszont nagy az esélye, hogy lemarad a visz-fuvarról, mert nincs meg rá a liszensze.

Ennyire egyszerű.
  • Skypack
    Indulás a bécsi telephelyről :)

Zürich felé eleredt az eső :D

http://s1.directupload.net/images/121023/2xaolksp.png

Pihenő Bern felé

Érkezés Genfbe

Ezzel kívánok minden fórumozónak jó éjszakát :)

• kenny162
    miért van az hogy bármilyen motort teszek a kamionba akkor is csak 90-el tudok menni max. levan szabályozva vagy mi??
  • Ubi52 #14381
    40-50ezer???? Nekem van 3 sofőröm és eddig a napi 10ezer volt a max.. Mindegyik alatt fullos taxi...
  • Robert24
    Bocs a tripláyásért de nem ay a kép sikerült amit akartam. Ott a hajon vagyok.
  • Robert24
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2012/10/22/a1_2012_10_22_072b23o5pb_tn.png]
  • Robert24
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_22_072b23o5pb.png
  • Robert24
    Calaif előtt tankoltam és kivettem a pihenőt, hogy Swansea-ig ne kelljen megállnom.

[img=http://www.kephost.com/thumb/2012/10/22/a1_2012_10_22_072b23o5pb_tn.png]
  • wollnerd #14376
    Nekem nem volt szokatlan a balra tartás elsőre sem.... De egy jobboldalas kamion már nagyon tud idegesíteni...
  • rambóóxd
    Nekem olyan problémám lenne hogy van egy Logitech Racing Wheel kormányom és idáig tök jól müködött de most azt csinálja hogy ugrál balra a kormány.. kalibrálom elkezdek játszani utána 5 perc mulva ugyan ez.. a beállitásokat is probáltam a játékban de nem használ.. :(( segitsetek!!
  • zozyk
    Nekem is ez volt,és egy régebbi fuvarmentést kellett visszatöltenem...csak egy 500 km-es fuvart kellett újracsinálnom.
  • Luspy
  • Fantasy18
    ezeket végig játszottam már anyit aludtam hogy már nemtud meg minden :D de semmi idegbaj szétkap ha elveszik a mentésem