52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • mkapas
    most vettem fel az első sofőrömet, hogy kell neki munkát adni?
    vagy magától fog fuvart vállalni, vinni?
  • Szabi84
    Én mióta megvan warezzal játszok. És lenne pénzem a játékra, de megszabtam magamnak 10 euros határt ez felett nem veszek játékot, ha steam-en lesz biztosan megveszem. De azzal egyetértek hogy ha engedélyezve lenne a warez , másról sem szolna a topik, mint egyes torrenteknél, hogy lehet elindítani mi a kód stb...
  • gumikacsa
    Csak engem zavar, hogy az ilyen lehajtóknál a lehajtókról érkezőnek van elsőbsége?

Itt az AI várt vagy fél percet, amikor nem jött semmi. Már éppen ki akartam kerülni, amikor jött a másik AI, ez meg nekiment...

• gordon 24
    Szerintem ebbe a ki engedheti meg ki nem, meg hogy kinek rakják a segge alá kinek nem ne menjünk bele.

Én jövőhéten leszek 30. Albiban lakom havi 70, ismerem a közüzemi számlákat havi 20 jön a tél lesz havi 40:)

Az 110. ÉS akkor még nem ettem. Dolgozom és megveszem.

Ennyi.

Ameddig meg csak demóztam, illetve warezzal toltam nem basztattam az embereket, hogy add már oda a kódod.. Egyáltalán hogy lehet ilyen kérdést feltenni? Ha valakinek egy csöpp esze van tudja milyen baromságot kérdez.

Szóval ne csodálkozzon a flegma válaszokon..
  • Zsoca241
    még valami a WAREZ KÓDDAL pedig senki nem ér semmit mert úgy sem fogja engedni hogy játszhass tovább a játékkal valamit az SCS SOFT úgy is letiltja az összes ilyen kódot.

JÁTSZANI CSAK EREDETI KÓDDAL LEHETSÉGES!!!
  • Zsoca241
    jah és még sem háborgok hogy a franc és egyebek.....
  • Zsoca241
    igen ebben teljes mértékben igazad van én sem tudok tovább játszani mert nincsen kódom hozzá
  • Plett
    Ez mind oké amit írsz, de ha nem tudja megvenni akkor ne jöjjön már ide szórakozni hogy adjatok kódot meg a warez hibákra itt keres megoldást... Aki nem tudja megvenni, az szépen otthon játszik ha megfelelő a netes verziója és nem kezd el felháborodni ha nem megy.
  • Zsoca241
    Rarma köszönjük a remek hozzászólásodat csak annyit mondanék hogy én sem vettem meg még és a DEMÓ VÁLTOZATTAL játszottam de mivel egy idő után ez limitessé változik igy a játék csak akkor adható meg ha van hozzá EREDETI KÓD.
  • rarma
    Én egyet nem értek meg nem csak ezen topic-ban, persze más topic-ban is előfordul ilyen .
    Vissza olvasva jópár HSZ -t , hogy vedd meg ! flegma beszólások , hülye , buta , warez , nem warez , és had ne soroljam tovább némelyik ember Hsz-ét , a játékkal kapcsolatbani válaszát .
    Az nem warez véletlenül , ha más külföldi esetleg magyar fórumokról leszedett kiegészitők feltétele ide a topic-ba, engedély nélkül ? .
    Valaki meg nem tehet arról , ( gondolom ) hogy olyan családi körülmények közül való , aki a 2012-es életkörülmények között megengedheti magának, hogy a mai világban , 100x megondolja azt az ember mit is vesz meg , egy játékot 6000e ft-ért , és esetleg nem eszik, nem iszik ,vagy nem fizeti ki a család a játék megvétele miatt a közüzemi számlákat sorolhatnám ,mert így rászorúl olyan ember társaink aki nem veheti meg origináltan , hogy annak is örül ha van jópár olyan működő serial szám , és tudd a játékkal ő is játszani .
    Persze vannak olyan ember társaink is , akik könyedén beszélnek , akik a mai világban képes kiadni 6000e ft-ot egy játékért , és képes még tán koplalni is csak hogy neki meglegyen a játék origináltan,azoknak szerintem bocs a szóért a segge alá tesznek mindent, hogy csak neki minden jó legyen , de gondolom azzal nem foglalkozik, nem törödik , hogy havonta mennyi pénzt kell kiköhögni közüzemi számlákra , kajára , vártlan esemény bekövetkezése ami pénzbe kerül , stb..
    Az ilyen emberek , TISZTELETT A KIVÉTELNEK !!! , azok biztos nem saját maguk dolgoztak meg azért a pénzért , legtöbbje még tán lapátott sem fogott az életébe.

• Hunter of Deer
    just in time fuvarra erdemes pontot tenni? nekem eddig 1 kivetellel az osszes adr van meg 2 a hosszutavon 1 az ertekes rakomanyon van kiosztva. lvl 9 vagyok meg csak.
  • Tikal #16165
    én meg felvettem 100%ról 200ra és jobban megy :D
  • kiskamionos17
    Hali már haladok! Sajnos nincs sok időm játszani de már a 16-os szinten vagyok!
    Gépem
  • Krisztiam #16163
    akkor azért lehet nekem a fizető kapuknál ilyen nagy villogó zöld valamik ?
  • gumikacsa
    Annyiban pontosítanám a dolgot, hogy a modok igen is hazavághatják a játékot.
    Sok mod már alapból is hibás, emiatt a játék instabil lesz. Főleg a térképbe belekotorászást nem szereti.
    Illetve van amikor több mod üti egymást, ez is hibát okozhat a játékban.
    Persze, elég törölni a hibás mod-ot, és máris helyre áll a rend.
  • Juhasz27
    Link
  • mkapas
    Üdv.
    most vettem fel az első sofőrömet, hogy kell neki munkát adni? vagy magától fog fuvart vállalni, vinni?
  • Krisztiam #16159
    vedd meg:

Cd galaxis
    576
  • Szabi84
    akkor azt megköszönném:)
  • Juhasz27
    Van rá 1 mod hogy intelligensebb legyen az AI,úgy előznek zerge ba**ta utakon mint ha ott sem lennél....majdnem.
  • Szabi84
    igen, az autók is elég hülyén előznek, de legalább ezt már beletették. Én a teherautós előzést autopályára értettem. Azt már nem várom el hogy kétsávos úton is előzzenek...
  • Juhasz27
    Ment privi!!
  • SimaSuna #16154
    kamiont még nem láttam előzni..csak személyautót...de akkor is csak "épp" hogy elfértet :)
  • Szabi84
    Feltettem ezt a modot, amivel gyorsabbak az AI kamionok, de még egyszer sem előztek meg:(
    GTS-ben asszem előztek néha, de ott is meg itt is mindig a külső sávban mennek és mindig lehajtanak. Tehát olyan még sosem volt, hogy ne kanyarodjanak le a pályáról.,. És ez azóta sem javult...
  • Carlos
    meg kell venned online vagy boltban.
  • Szabi84
    Boltból.
  • Yani2
    És akkor honnan tudok szerezni olyan kódot amivel én is tudnék játszani??
  • Carlos
    ok. bocs. de szériaszámot nem oszt meg senki senkivel.
    Mert ha többen használják, akkor banolják a kulcsot és nem tud vele tovább játszani senki.
  • Yani2
    És ha azt mondom hogy kezdő vagyok és csak érdeklődők?? vagy itt azt sem lehet mert rögtön leoltanak vagy mi???
  • Carlos
    oh, akkor lécci küldd már el a lakáskulcsod...
  • Yani2
    miért is vagyok buta?? mert merek kérdezni??
  • Carlos

jajj de buta vagy!
  • Yani2
    és esetleg te tudnál adni szériaszámot?? mert gondolom te meg vetted
  • Krisztiam #16143
    az új peccs mikor fog kijönni kb? lehet azt tudni?
  • SimaSuna #16142
    az 576kb vagy a cdgalaxis megoldás rá..meg egy kis zsebpénz :)
  • Yani2
    Szevasztok, miért van hogy 2 fajta kódotr megadok, játszok kb 5 percet és ismét kéri a kódot, ha ujra megadom akkor azt írja hogy helytelen. Tud nekem valaki olyan kódot adni ami nem léptet ki mindig?? Előre is köszi
  • nico79
    Srácok tenne nekem fel valaki egy angol nyelvet?Sajna az enyém csak észt vagy orosz nyelven van. :)
  • Hunter of Deer
    feltettem ezt a Air Brake Sound Mod by JCV, egész jó, viszont az nagyon idegesít hogy ha bentről vezetem akkor halk (tehát adok rá hangot hogy zsír legyen ), viszont ha kívülről nézem utána mert pl nézegetem a tájat akkor meg rohadt hangos. ezzel nem lehetne vmit csinálni?

jah és még vmi van már újabb verziója a Realistic Physics Mod-nak? nekem 1.2 van ha lehet olyan kéne amiben nincs speed limit (előzés végett jobb :))

thx!
  • rarma
    Felcserélődnek a gomb betüi azt hiszem, mert beíráskor például ha a Z gombot nyomod meg abból lesz egy Y .
    Ha a Y gombot nyomod meg akkor abból lesz a Z betü .
  • SimaSuna #16137
    fel kell fedezni a kamion szalonokat...az után tudsz vásárolni :)