Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

luspaydavid
Ez tetszik 😊 Van pár hiba is de hát majd javítják 😊

The Truck Is My Life

MANos Viktor
Nagyon komoly! 😄
De a jobbos ablaktörlõ még mindig hülyén töröl...:S

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Roland10
nemsemmi!! 😊 várom már a gameeet! 😄

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

A második képen párásodás/vizesedés keveréke?..mert kb nem lenne hátrány az sem...De egész jó!Sokkalta jobb mint az elõzõ részekben<#eljen>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Ezt most minek kellett??

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

v43 001
Nagyon tetszenek az új képek! 😊 Végre kapunk rendes esõt is?! 😊

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

LTomi
A blogon azt írták, hogy valamelyik játékukba szeretnének multiplayer módot tenni, de ebben még biztos nem lesz, mert sokkal hosszabb ideig tartana a fejlesztés.

Los Angeles, California

TruckerDave
Huhh nagyon tetszik a vizes szélvédõ és az út is jól néz ki.

lesz online lehetõség is?

tadam tadam

Dupi30
Itt már nem áll annyira le a tükör. Egész jónak tûnik.

LFS World név: Dániel(hunn)

LTomi
Másodjára csak sikerül...

Los Angeles, California

LTomi

Los Angeles, California

Szerintetek meg tudják oldani hogy ha kívülröl kicsi a fülke akkor belülröl is?<#smile>
szerintem nem új.csak bevan billentve a vezetõ felé.egyre jobban tetszik.😊
Király, de most kajak ki van cserélve a kormány?? Nekem újnak tûnik. 😊)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

LeWyTy
Szerintem csak állítható.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

MANos Viktor
Télleg nagyon lefelé néznek... :S

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Srácok most csak nekem tûnik fel vagy tényleg a bal tükrök nagyon lefelé néznek?
Tök faja a panoráma tükör. Nemhogy többet, hanem még annyit sem látni benne mint a nagyban. Zsíííír. <#wave>

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

luspaydavid
Fa az nagyon tetszik 😊

The Truck Is My Life

TruckerDave
Errõl még nincs nagyon információ. Most a képek mellé szövegben nem tudom mit írtak nem olvastam el, de örülnék ha eggyel keletebbi országról is lennének képek 😊

Ezek már egészen lélegzetelálítók<#wow2>
lesznek egyáltalán évszakok?
TruckerDave
Többi

Másodjára sikerült 😄 Elõször nem tudtam, hogy nem lehet 10-nél többet -.- 😄

TruckerDave
Ausztria

Az euro truck 2-be lesznek évszakok?
gomze
Hello! Valaki tudja hogy a Zmodelerem miért nem nyitja meg a T&T-s modelleket?(2.1.1)

TruckerDave
Igen de elengedted vissza ugrott, így menet közben elég veszélyes volt bele nézni, mert össze-vissza ment a kép.

Végül is eddig is majdnem így volt!

TruckerDave
Vagy legyen úgy hogy amennyire nyomod annyira fordul el, és akkor lehet finoman is oldalra nézni. Ha meg átnyomsz másik irányba visszaugrana.

Csak tegyék külön gombra, mert akár hányszor rá akarok majd pislantani a tükörre kifordul az ablakon, és az 80-90-nél nem igazán reális!

Hát reménykedjünk😊
Jaja, jó lenne de szerintem is benne lesz mivel T&T -ben is benne volt akkor valószínûleg ebbe is.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Ja,az nagyon jó sokat segít.De biztos benne lesz.😄
Am nem gond az a kis balhé😄

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Jó lenne ha ets2 ben benne lenne az mint t&t-ben, hogy kilehet hajolni az ablakon😊 Az zsír lenne😄
TruckerDave
Igaza van gumikacsának, de qva nagy <#idiota>

Teljesen igazad van!
oké én bocsi😛 nyertél😛 és ér a hsz is😛
Atikah
+1

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Ez valami GTA utánzat?

gumikacsa
Pont a HG-nak nem kellene ilyen szarságokat beszúrni.... Ennyi erõvel mindenki pakolhatná fel a szerinte hatalmas, nem ide tartozó videókat..

Renault magnum http://kamionszim.hu

gumikacsa
Nincs baj, de nem volt sok értelme a dolognak. A kamiont ha jól tévedek, a T&T-ben fotóztad. Abban eleve egyszerûbb kamionok voltak, ami éppen kéznél volt, a hátulján a taposó lemez is minden kamionon rajta van.

Renault magnum http://kamionszim.hu

TruckerDave
2012 eleje (remélhetõleg január-február körül) De a bannerban megy egy hatalmas led csík amin rögtön láthatod.

hello bello sok a melo.
mikor jelenik meg ajáték magyaron?

tadam tadam

akos25
Hát, ez az! Az öregem hat évig DAF-ot vezetett, és soha semmilyen probléma nem volt a géppel, ment is szépen, ahogy kell, meg jó is volt, meg minden.... 😊 Jó, persze nem vagyok elfogult, mivel mindegyik típusnak megvannak a gyengeségei! 😊

#6995: Igazad lehet, talán azért is érintett ilyen érzékenyen, mikor megláttam a képet.... <#vigyor>

Jah nem azért, csak feltünt a képhostos link. Am meg Garypapi, max még a románok xD.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Gerypapa 95
mert csak magyar használhat képhostot ? 😄D asd

TruckerDave
Te könnyen beszél olyan Daffal mint amilyen neked van GTS-ben 😄<#law>

Jó most nem kerestem rá hogy az most középfülkése vagy nem.De nem tom de van egy haverom aki kamionozik de õ azt mondja hogy a DAF az gyenge most én nem fogok ott próbálgatni hogy milyen.Lehet,hogy nem igaz hogy gyenge hát de õ ezt mondta akkor jóvan mondjuk,lehethogy Scániához vagy Manhoz hasonlította és valójában nem is olyan amilyennek õ megítélte.De itt egy példa:
Valamikor hátul mind2 oldalt féktárcsát kellett cserélni meg akkor új fékbetétszett.Na és a lényeg:Mivelhogy ez nem olyasmi mint az átlag kerékagy és féktárcsa hanem ilyen:Féktárcsa
és ezzel mi beszoptuk mert ahol felfekszik az agyra ott ráégett a ferodol és ugye azt le kell drótkorongozni.Na ez megvolt és rakjuk fel az újat lehúzzuk és mozog a tárcsa az agyon.Majd végül rendeltünk új agyat, a tárcsa maradt ugyanaz és probléma megoldva.Az volt a gond hogy ahogy szedtük le a ferodolt úgy ahol ráolvadt azt is leszedte a drótkorong mert le volt már rohadva az a rész.De volt még ezek után 10 ilyen DAF.<#falbav>

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Szobi30
egyébként én nem értek veled egyet...mert aki nem dolgozott még DAF-al, mindenki szídja, aki viszont dolgozott már vele, és tudka hogy milyen, utána nem szídja...és a motorja is kifogástalan, de ezt aki ismeri a DAF-ot az úgyis tudja...talán a váltója az amibe bele lehetne kötni...mert az egy kicsit talán lomha...de az ugyanilyen szar a Scanianal is...a Volvonál pedig az a kibaszott jó...
a 3 ik képen is 105-ös van amúgy meg, csak középfülkés...de az is ugyanúgy 105 ös...

www.szobi.picturepush.com

bullseye9
Dehogy baj, sõt, szerintem igen jó összehasonlítás lett, jöhet esetleg a másik kép is.

Mondjuk szvsz. a DAF esetében nem érdemes a Fastelex-féle modelleknél jobbat keresgetni, ráadásul õ is a gyári GTS kamionokat javította fel.