Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TruckerDave
Jah, 2-3 km/h-t mindig csökkent, de én olyankor direkt 92-re állítottam be és jó volt. Meg szerintem azt érthették, hogy nincs külön növelõ meg csökkentõ gomb. Hogy ha túl gyorsra állítottad akkor csak pár értéket leveszel a km/h-ból és kész. Szerintem így értették.

Ricsi234
<#banplz><#idiota>

azért nem pont ott ált meg,ha 90-nél ütötted le akokr kb. mentél 86-87 km/h-órával.

Miért lehetett hülyén áligatni a tempomatot? Mentél megnyomtad a "C"-t és puff megállt ott!
fuszhi
Ugye hogy ügye 😊))))))))))) Nálam is 😊

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

TruckerDave
Ne offold már szét a topicot 😄 Hozzászólásaimhoz nyomnál egy +-t ?? 😊 Valami gyökér lehúzta az átlagom <#idiota>

<#idiota>

TruckerDave
Nem új dolog! 😄<#idiota>

Hátte hülyevagy...xDDD<#idiota>

De csak bután lehetett állítgatni!

gumikacsa
tempómat eddig is volt

Renault magnum http://kamionszim.hu

Gépsárkány
Nekem az is tetszene benne hogy tempómat is lenne benne... Mert úgy fasza ha megcsinálják a tükröt akkor ezt miért ne? Nekem tetszik az ötlet!

CB:Gépsárkány

wollnerd
Ez a jövõ biztos a 2019-es rendszerváltás után van...<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

luspaydavid
Ezek a jövõbõl jönnek ahol már kivan adva a játék, 200 ft az üzemanyag, nincsenek adók, kiválóak az utak és a munka körülmények. <#idiota>

The Truck Is My Life

Most miért vagytok ilyen buzik...?
Ti is voltatok kezdõk, abba viszont igazat adok hogy ki van írva nagy betûkkel...
-ben2004: Legközelebb legyél körültekintõbb!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nálam mûködik! Köszi 😄

Stig95
Bazmeg befosok
Ki se jött még tesó ha nem vetted volna észre (KI VAN ÍRVA NAGY BETÛKKEL)
Újregek....
(vagy alregek?)

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Nem jó ez a link! Nem a letöltési oldalt teszi ki!

Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|

fuszhi

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

De kedves vagy!

Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|

wollnerd
<#eplus2>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Szia! Innen:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
VEDD MEG! TÁMOGASD AZ SCS SOFTWARE CÉGET!!!!

Sziasztok! Honnan lehet letölteni a játékot?? Adna valaki 1 linket??

Szerintem ez nem létfontosságú,inkább ne csúszkáljon a kamion😊 Mert most ha csúszkál akkor minek a lökhárító?😄 Mert akkor úgy sem élvezzük😛
gigamen
Azt nem lehetne megemlíteni a készítõknek, hogy csináljanak egy olyan lehetõséget ahol például lökháritót, vagy sárvédõt a fülkétõl eltérõ színre(fekete) lehet színezni a kamionoknál, mivel vannak olyan típusok amelyek nem színre fújt lökhárítóval gördülnek le a gyártósorról. Aki esetleg a magyarok közül kapcsolatban áll velük, és jó ötletnek találja megemlíthetné.
köszönöm😊
fuszhi
Remélem majd lehet jó kis gyöngyház festést 😊))

Grat!<#taps>

A mercedes sprinter bõl nagy ugrás lesz😄
Én már várom. az a lényeg hogy jó legyen.tetszenek a képek is.aki függõ az az is marad aki meg nem érzi át a gázolaj illatát annak tök mindegy(link torrent kérés)Õ a harmadik fuvar után azt mondja unalmas szar grafika.Ha minden toppon lenne akkor meg nagy gép kéne hozzá.Vagy van mégegy verzió közel fél millába került és remélem mire megjelenik a játék addigra valódi kamionba üllök ugyanis már csak a PAV kell.(január közepe)
ÜDV
Balesetmentest
TruckerDave
Ez valami isteni sugallat ?? Vagy honnan jött a dátum ?

fuszhi
Asszem az én szekerem is így fog kinézni :

LOL!
Ez helyett:
"Még nincs kiszabott dátum. "
Ezt olvastam:
"Még nincs kib*szott dátum."
XDDDDDD

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Megjelenés: márc. 28
a másik hogy letölti az ember és úgy dönti el hogy megéri-e megvenni vagy sem.

sztem teljesen mind1 s felesleges találgatni.Ha kijön s le lehet tölteni mindenki letölti,ha megjelenik a boltba megveszik azok akik szeretik a sorozatot.Én pl. mindeggyiket megvettem(kivétel 18 Wos)

"tovább biztos nem húzzák"

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szobi30
fõleg, hogy ebben sokkal több fordítani való lesz valószínûleg, mint abban, pedig az se volt kevés...

www.szobi.picturepush.com

Szerintem Április. GTS akkor jött ki nálunk, tehát e környék ami még megfelel. Tovább biztos húzzák.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Stig95
Újreg... vagy alreg (kocsis) XD

Ki mondta, hogy f??det rám?!

gumikacsa
A fordítás nagy valószínûségel úgy fog zajlani mint a T&T esetében. És annak még híre sincs, pedig az sem 1-2 hét lesz. Úgyhogy január február szerintem kilõve.

Renault magnum http://kamionszim.hu

marking98: 2011. 12. 22. << Regisztrált, új a fórumon azért kérdez még ilyeneket szerintem. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Tomika boy
Megjelenik amikor megjelenik ne lovagoljunk már rajta!
Örülnünk kellene hogy ennyit foglalkoznak vele!
Ha most kiadnák meg az lenne hogy jaj mi ez kár volt megvenni stb stb!
Üdv😄

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

v43 001
Még nincs kiszabott dátum. Majd ha lesz akkor ki lesz írva ide is. Majd ha az SCS írja ki, akkor az már biztos hivatalos lesz. Nem érdemes találgatni, valószínüleg még õk sem tudják biztosan.

Egyébként nem tudom minek ezt 200-szor megkérdezni, attól, hogy ezen lovagoltok, nem fog elöbb megjelenni!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

fuszhi
S akkor bíza a magyar boltokban március vége fele lehet hozzá jutni, vagy csak akkor lehet Europában "szerte-széjjel" hozzájutni megrendelni? Isten tudja mi?

Amúgy ha még nem olvastad át az oldalakat akkor tedd meg és rájössz hogy miért nem tetszik az a szó nekünk hogy Az ETS2-letöltése!!!!
kérdez meg itt bárkit sok mindenki azt fogja mondani hogy inkább megveszi a játékot mint hogy letöltse
Köszi az infót. 😊 Majd ha kijön a játék és teszel képeket automatikusan törölni fogom. 😊)))

v43 001
Azzal, hogy átírták az AI-t, szerintem ez is megoldódott. Télleg zavaró volt, hogy kiraktad az indexet, az meg besatuzott.

Jók ezek az új képek. Kár, hogy valószínüleg megint egy hetet kell várni az újabb adagra 😊 :/

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Nekem meg azt javítsák ki de már lehet az is megvan, hogy amikor elakarsz fordulni valamerre vagy autópályán indexelsz mindig elengednek a jármûvek és nem mennek tovább...
attól lehet hogy nem az ETS 1 topikban kérdezted meg.