52658
-
endy papp #16256 A pénz "csit" az igazából alapból, benne van a játékban ,módosítani se kell semmit ,sem átírni,se modot beilleszteni sehova, készítők rakták bele,nem kell nagy tudomány hogy bárki bármikor használja.
Mert gondolom a "csit" az azt akarná jelenteni hogy valaki valahol kikerüli a játékot vagy annak menetét itt semmi ilyenről nincs szó ,szimplán a készítők benézték és rúgtak egy nagy öngólt ,hogy így oldották meg ezen részét.
Félre ne értsd nem okoskodás és kioktatás akart lenni én így látom ezen részét és ennyi.
Bocs ha valamit rosszul látok ez ügyben,akkor elnézést kérek. -
#16255 olyan modot használsz ami eltünteti..törölj ki valamit és megjavul.. -
Ubi52 #16254 Ííjajjj! -
csky #16253 mért tűnik el néha az összes fuvar? -
#16252 jaja én is kivettem azt a modot, jobb csak 90-el :) -
#16251 mire gondolsz Laca?
Külsőre?
a Volvonak csináltak nekem a Globetrotter helyére feliratot, ha kell hasonlót tudok küldeni :) -
Juhasz27 #16250 volt már vkinek olyan hogy egyenes úton gondol egyet a szekér és nekihúz a szalagkorlátnak ?Sem elöttem sem mögöttem senki.
60%-os kár a kamionba és 20%-os a rakományban.
Van bent pár mod de nem hiszem hogy ezekkel lenne gond
Real Logos v0.5 beta
No speed limit
Gyorsabb AI-k
AI Realism Mod 1.0 -
#16249 van, keresőben megtalálod, de elveszti a játék a feelinget :/ -
bernio #16248 sziasztok! a játékból kitudom venni a 90 km/h limitet?
utálom hogy mindig 90-nél beakad :d -
#16247 Suna!
Van valami templéted, vagy csak a belsőt kened át?
Egyenruhát akarok a traktoroknak.
Jut eszembe, traktor...
Megyek a pályán, hát látom, hogy az út menti búzatáblán valaki Farming Simulator 2012-őt játszik!
Nem semmi!
Kukoricás csokoládé, Laci. -
#16246 :) -
razor1997 #16245 Utána meg az ABS nem bírja majd megfogni a kocsit ha átcsusszan egy "kutyakábelen".:DD -
kerel #16244 jó lenne... :) és hozzá retro gépek, de majd ets3-ban... :D:D -
#16243 Kedves Vajo!
Kérlek valami FAQ vagy GYIK-ot terems elő, mert csak a rizsa meg a sóder megy :)
- DEMO-val 10fuvar vagy 10.000km tehető meg.
- Serialt a CDGalaxys vagy az 576kb biztosít.
- MODOK még CSAK egy pár kisebb darab van, KÉSŐBB lesz maj pót, Waberers meg bodri is...pénz csít már van, de hát az guminő...
- Az alkalmazottakat NEM irányíthatod.
- Magyar rádiók már vannak, kereső megmondja, hogy hol.
- nincs legjobb kamion..mind1ik jó!
- szintenként lehet unlockolni a kiegészítőket.
- lehet aludni is
- vannak AI bugok is...
meg még egy pár..
-
#16242 eskü nem értem néha az embereket.
megjelenik egy játék, ki se bontották de már Waberers már map már minden kellene nekik.
Nekem Hungarokamion kell meg TEFU bár az itteni emberek 10-20%a tudja mit is jelent ez a 2 cég.
Srácok! Türelem.
Lesz Pót, lesz Waberers, lesz kutyagumi is csak nyugodjatok le :) -
csaklaca #16241 Sziasztok!
Két problémám lenne így kapásból a játékkal!
1:Miért nem tudok a saját garázsomban szervizelni?
2:Valahogy jó lenne üzenni az alkalmazottaknak,hogy el ne merjen indulni üresen,mert már egy raklap euróm bánja,hogy xy nem talált fuvart és így üresen tér vissza a garázsba!Ezt jó lenne orvosolni!
Bocsi,hogy zavartam!Sziasztok!
-
#16240 sőt egész világtérkép is van, csak fele még nincs felfedezve vagy elkészítve.
-
gszabi99 #16239 Van kész mo. térkép ets 2-höz?
-
orixon #16238 Ez a pot jatekbeli vagy valami mod? -
#16237 Valamit, atom mód elnéztél.
Nem minősítettem a hozzászólásodat, csupán kiegészítettem úgy, hogy más számára további infókat ültettem bele. Ha sértett, végtelenül sajnálom. Egyben nem igazán értem, miért gondolja mindenki, hogy bántó szándék vezérel? Minden olyan gondolatot jelzek, ami inkább poénos. Mit nem lehet ezen érteni?
Pl. a lámpa dolog téged mennyire érintett, vagy a sebesség limithez tartozó véleményem.
Ráadásul, direkt odaírtam, hogy a "saját véleményem"!
Ha többesszámban fogalmazok jobb lett volna?
A röhej, hogy ezeket csak itthon nem akarják érteni az emberek. Kinti fórumokon, csak a valóban 'vesébemászó gondolatokra reagálnak így. Értem én, hogy hatalmas pozíció harc dúl (dudás, csárda, kocsma, hmcs, stb...) Na, de lássuk már meg, hogy mi kinek szól! (Nem a Mikinek)
:)
Üdv, 'napot, Laci. -
danyr #16236 Kilépett a beta státuszból...
-
#16235 Beugrottam Cigiért,meg energyért:D
Ment a centizés kifelé :D
majd egykis pihi :)
-
dgufoplast #16234 Én probálkoztam kamion nagyából jó a fel irat de a pótkocsin nem jó csak ez egyik oldalon a másikon el van rontva mert mind két oldal ugyan oda van rakva és ezért át tükrözi és pont nem jó de hátulján jó meg a jobb oldalon :) -
skwerl1990 #16233 hali találkozott már valaki olyannal h rózsaszín lesz a fülke? és ha igen akkor h oldotta meg... -
#16232 Oh, akkor ezt benéztem , na mind1 biztos nálunk is jól fogyott a játék :D -
#16231 nincs waberers mod.
próbálkozások vannak, türelem a kiegészítők terén, még meleg a játék :) -
mjociko #16230 valaki tud Waberer's modot?? lécci linkel :)
-
mjociko #16229 az a brazil! :D -
#16228 hol?..
hogy?
sávváltás közben?... -
Bal0924 #16227 Hol kell jelezni hogy hiba van a játékban?
Linz környékén az alagútban, (le van fotózva)
Ha nem figyelek, balról nekem jött majdnem egy személyautó.. -
ETS2 Magyar rádiók
A letöltött magyar rádiók txt fájl tartalmát másolod, majd törlöd a C:\\Dokumentumok\ETS\live_streams fájlt megnyitod wordpad-ként társítva, és oda kell bemásolni a magyar rádiók txt tartalmát!
Majd leszeded a class fm honlapjáról a streamet, elindítod, tulajdonságoknál kimásolod a stream helyét!
Ezután megnyitod live_streams-et ismét és az egyik link helyére bemásolod a class fm streamjét!
Ezután már benne lesz a rádióknál a Class FM, csak lassan fog elindulni! :( -
kerel #16225 Meg lehet változtatni menet közben az avatart, vagy csak az elején lehet 1x választani? -
#16224 én kíváncsi leszek azért eladásokban hol lesz a játék :) -
Laca54321 #16223 Srácok azt azért írjátok meg Paveléknek, ha már Mo. is készítik és gondolom a rendszám is meg lesz, hogy jövőre már terület alapú lesz nálunk is. Persze még a részletek nem kidolgozottak. Azok akiknek meg nincs pénzük az eredetire üzenem, ne hogy aztán valahol lássam őket 5-600ft sört inni vagy hasonló illetve érdekes, hogy erős gépre van, stb... erre meg nincs.
Jó játékot mindenkinek. :) Én még türelmesen várom, hogy meg legyenek a javítások és a nagyobb EU aztán bele vágok... -
#16222 Volt már és te is benézted ahogy páran közülünk :) Azok a Brazilok. -
#16221 -
#16220 Azért szép teljesítmény, hogy az eladásban kis hazánk 5. lett :)
-
#16219 Kijavítottam a linkedet,próbálj meg egy másik képfeltöltőt használni,mondjuk ezt. -
#16218 Kép bocsi -
#16217 A kamionom. :D <3