Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fuszhi
Asszem az én szekerem is így fog kinézni :

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

LOL!
Ez helyett:
"Még nincs kiszabott dátum. "
Ezt olvastam:
"Még nincs kib*szott dátum."
XDDDDDD

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Megjelenés: márc. 28
a másik hogy letölti az ember és úgy dönti el hogy megéri-e megvenni vagy sem.

sztem teljesen mind1 s felesleges találgatni.Ha kijön s le lehet tölteni mindenki letölti,ha megjelenik a boltba megveszik azok akik szeretik a sorozatot.Én pl. mindeggyiket megvettem(kivétel 18 Wos)

"tovább biztos nem húzzák"

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szobi30
fõleg, hogy ebben sokkal több fordítani való lesz valószínûleg, mint abban, pedig az se volt kevés...

www.szobi.picturepush.com

Szerintem Április. GTS akkor jött ki nálunk, tehát e környék ami még megfelel. Tovább biztos húzzák.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Stig95
Újreg... vagy alreg (kocsis) XD

Ki mondta, hogy f??det rám?!

gumikacsa
A fordítás nagy valószínûségel úgy fog zajlani mint a T&T esetében. És annak még híre sincs, pedig az sem 1-2 hét lesz. Úgyhogy január február szerintem kilõve.

Renault magnum http://kamionszim.hu

marking98: 2011. 12. 22. << Regisztrált, új a fórumon azért kérdez még ilyeneket szerintem. :D

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Tomika boy
Megjelenik amikor megjelenik ne lovagoljunk már rajta!
Örülnünk kellene hogy ennyit foglalkoznak vele!
Ha most kiadnák meg az lenne hogy jaj mi ez kár volt megvenni stb stb!
Üdv:D

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

v43 001
Még nincs kiszabott dátum. Majd ha lesz akkor ki lesz írva ide is. Majd ha az SCS írja ki, akkor az már biztos hivatalos lesz. Nem érdemes találgatni, valószínüleg még õk sem tudják biztosan.

Egyébként nem tudom minek ezt 200-szor megkérdezni, attól, hogy ezen lovagoltok, nem fog elöbb megjelenni!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

fuszhi
S akkor bíza a magyar boltokban március vége fele lehet hozzá jutni, vagy csak akkor lehet Europában "szerte-széjjel" hozzájutni megrendelni? Isten tudja mi?

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Amúgy ha még nem olvastad át az oldalakat akkor tedd meg és rájössz hogy miért nem tetszik az a szó nekünk hogy Az ETS2-letöltése!!!!
kérdez meg itt bárkit sok mindenki azt fogja mondani hogy inkább megveszi a játékot mint hogy letöltse
Köszi az infót. :) Majd ha kijön a játék és teszel képeket automatikusan törölni fogom. :))))

v43 001
Azzal, hogy átírták az AI-t, szerintem ez is megoldódott. Télleg zavaró volt, hogy kiraktad az indexet, az meg besatuzott.

Jók ezek az új képek. Kár, hogy valószínüleg megint egy hetet kell várni az újabb adagra :) :/

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Nekem meg azt javítsák ki de már lehet az is megvan, hogy amikor elakarsz fordulni valamerre vagy autópályán indexelsz mindig elengednek a jármûvek és nem mennek tovább...
attól lehet hogy nem az ETS 1 topikban kérdezted meg.

Zsolteen
nem mûködik a kormány a sima ETS-ben .. mitõl lehet?

Zsolteen
Bocs nem láttam még :D

Sorry de ezt már egy párszor megtárgyaltuk a fórumon!

Zsolteen
Amit még kijavíthatnának az az hogy amikor egy keresztezõdésben vagy és te balra akarsz menni de nem lehet mert nem lehet egy ilyen átlátszó (erõfal xD) miatt de más autók meg mehetnek arra......

Fõleg hogy angol és tényleg jobb kormányos!

Tetszetõs lesz! <#eljen>

Az utolsó képen a Range Rover egész jól néz ki...
LTomi
A bejegyzésben arról is írtak, hogy országonként nemcsak a rendszámok, hanem az egyes jármûvek elõfordulásának gyakorisága is változó lesz. Jól hangzik.

Los Angeles, California

Frankó! Csak akkor lenne ez még jobb ha az országhatárok közelében meg néha távol az a rendszám származási helyétõl is Keverednének! Ami lehet hogy már meg is van valósítva.

Oh yesss. :D Végre nem német rendszámú autó lesz mindenhol. <#hehe>

Kistódi
Jó reggel felkukkantottam egy kicsit és ezt találtam:)

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!

Tomika boy
Gratulálok!
Figyelmességbõl 5-ös!

Nem szégyelled magadat? Kise jött még.Meg le akarod tölteni? ha majd megjelenik húzzál be egy 576-ba és vásárold meg vagy ha leakarod tölteni legalább ne közölnéd.Mert elég bunkóság. Meg ott megy nagybetûkkel, hogy Megjelenés 2012. amúgy meg ha egy oldalt vissza mész vagy akármennyit írják, hogy 2012 eleje. úgy, hogy szégyeld el magad.!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :)

Stig95
#7215-re

Stig95
Vicc a mûsorod tesó!
CSak úgy fogod magad idejössz, körül se nézel. Nagy betûkkel ki van írva hogy mikor fog megjelenni! Ki se jött még de már le akarod tölteni <#levele>

Sziasztok.<#wave> Lehetne egy kérésem Az Euro Truck 2-t Szeretném letölteni torrentrõl ingyenesen.Aki tud linket küldeni az üzizzen nekem lécci.Köszi Mindenkinek :) (És boldog Karácsony-t mindenkinek) :D
Boldog Karácsonyt minden forumozónak!<#pias><#pias><#awink><#puszi><#wave>
Kistódi
Bukócsõ és pálya gumi
Angyalkákon tanga bugyi
fék bal jobb három szemben árok
Boldog karácsonyt kívánok!!<#pias>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!

fuszhi
Boldog karácsonyt nektek.

TruckerDave
ETS 1- topicban biztos kapsz választ. Én pl. nem tudom :)

Sziasztok! Most nekem lenne szükségem egy kis segítségre. Ami lenne: most újra feltettem az euro truck simulator-t és szeretnék hozzá kamionokat,pótokat,pályákat,hó modot,útlezárást stb honnan tudok ilyeneket beszerezni? Mert anno töltögettem de most már nem tudom honnan tudnám és ti benne vagytok. Kérlek segítsetek. Elõre is köszönöm!
Stig95
Hangulatos map!
SCS tanulhatna belõle mert sok monoton rész van a mapjaikban.

Szuper úgy tûnik hogy elbsztam!
Na mind egy itt a sima link:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fOFHmGDiLY0

Elég jól néz ki. Bár azért nem ilyen szúrókat tettem volna rá karácsonyi hangulathoz. :DD De a pót az egyenesen adja, nagyon szép. :DD

luspaydavid
Wáó ! <#eljen><#wow2>

The Truck Is My Life

atiho
jajaj alla még emléxem mikor játszotam a tizen18 wels of sztelel és bejelenteték a játékot.
Akkor is tudtuk hogy a nagyérdemû folytatása lesz de csak a megjelenése napjává vállot biztossá.!

Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság

gumikacsa
A Rig'n'roll-t 2001-ben kezdték el fejleszteni, 2003 januárjában jött az elsõ hír, hogy készül, 2003 május környékén láttuk az elsõ képeket.
Akkor ezt írták:

The news from 1C Company®.
PC, 2004 release date.
Rig'n'Roll

Ehhez képest a játék 2010 áprilisban jelent meg angol nyelven (oroszul 2009 novemberben)
Mindenki nagyon várta, azt hittük, ez lesz A KAMIONSZIMULÁTOR. Ehhez képest a gyatra fizika miatt irtó nagy bukta lett sajnos. Pedig hangulatban veri az scs játékait.
http://rignroll.com/

Renault magnum http://kamionszim.hu

Tomika boy
Ezmiez??

atiho

Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság

fuszhi
Annyi szépet mutattak, hogy igazán kipróbálná már az ember. Csak egy ici picike kis demót . Tudom nem adnak ki demót. Egyébként lehet valamit tudni a rendszer követelményrõl?

Kistódi
Hát dúrva:D