52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Szabi #52338
    hmm, viszont legalább most felmerült bennem a kérdés, hogy az ilyen nagy rácsokkal, hogyan billentik a fülkét ha kellene ? le kell szerelgetni, vagy nyílik előre a rács ? :DD

szerk: szóval dönthető :DD

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2020.09.09. 11:07:49
  • Bebe59
    Hmmm. ezt tényleg érdekes lenne így vezetni....
  • LeWyTy
    Én anno használtam valami modot ami egész jól javított a fülke mozgáson... bár érdekes bugokat produkált.
  • TomStorm
    De a legjobb ha beülsz egyszer egy igazi kamionba és megfigyeled a viselkedését.
    Vagy ha ültél már benne akkor tudni fogod vagyis érezni hogy gyárilag úgy ahogy de így lőtték be:)
    Ez ennyit tud.

Én most versenyzek Automobilista 2-ben Truck-al ott ez teljesen más
  • TomStorm
    Dehogy nullára!
    Ahogy Axtros írta 90 az még oké.De ha maxon hagysz mindent az se baj.
    Fékerőt én olyan 75-re szoktam tenni de az pedál kérdése milyet használsz.
  • Axtros
    Milyen beállítás hozza a legreálisabb érzést?

Ha nagyon lazára hagyod a felfüggesztést, akkor valóban eléggé gyerekes a szerelvény viselkedése, és eléggé borulékony is. Én kb. 90%-os merevségre állítom be, az nagyjából reális. De igazából ezt nem kellett volna annyira erőltetnie az SCS-nek. Nem ad hozzá sokat a szimulátor élményhez.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2020.09.07. 22:32:11
  • WinT
    Az igazán tökös fuvarosok mekkorára állítják ezeket a segítségeket, hogy kamion/pótkocsi stabilitása, felfüggesztés/kabinfelfüggesztés merevsége?
    Persze, nyilván nullára... :D
    De az nekem - bár még nem volt szerencsém ilyen gépállatot vezetni - inkább tűnik röhejesnek mint élethűnek. Milyen beállítás hozza a legreálisabb érzést?
  • Alanw
    https://steamcommunity.com/app/227300/discussions/0/2741975115071588788/
  • regelek5
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hogy tudom a World of Truck-ban elmentett profilommal folytatni a játékot? Új Windows van a gépemen, az ETS 2 pedig egyből új profil létrehozását ajánlja fel, a netes profilhoz a bejelentkezési panelt nem tudom elérni. Hogyan lehet hozzáférni az előző játékmenethez? Nem szeretném újra a 0-ról kezdeni a játékot, sok garázst megvettem már. Ti hogy csináljátok?
  • kejfeljancsi
    :) sziasztok. Hagyjátok a Csabikat, inkább dicsérjétek a talicskámat kicsit lentebb :) Köszi
  • Axtros
    Ezt a játékot hol lelem meg steamre INGYENESEN?

A hülye kérdésedre, egyenes válasz: fizess érte, és akkor megkapod a programot.
    Nekem senki nem parancsol, világos??

Te csak hiszed azt, hogy nem! Egyszerűen letiltanak. Aztán nézd meg, hogy mire mész ezzel a hozzáállással. Semmire.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2020.09.06. 20:50:02
  • ets2mpHUN0519
    Szerintem meg te nyomd el magad, ha valami nem tetszik! :)
  • fazerus
    Jólvan Csabika nyomd már el magadat :)
  • ets2mpHUN0519
    Nekem senki nem parancsol, világos?? Főleg nem ilyen "takarodj" stílusban!
  • fazerus
    Takarodj már innen és Faceről is.. elképesztő.
  • BmwMan86
    Nem nagyon értem a gondolatmenetedet, már ha van ilyened! A HungaryMap oldalon is benyögted, méghozzá a HungaryMap support részére!? Szerinted ez hozzá kapcsolódik? Legyél már kicsit kreatív és ha keresel valamit azt keresd is meg! HM oldalon adtam egy kis pihenőt, hátha sikerül elgondolkozni...
  • SimaSuna #52322
    Ahh, tegnap jelentkezett egy csoportba...
    Oda is feltette a kérdést..
  • komiki
    Testvér,jó látni téged.Már azt hittem történt veled valami a krÍzis ídöszak alatt.Szerinted ez a kérdés ide való?
  • ets2mpHUN0519
    Skacok!
    Ezt a játékot hol lelem meg steamre INGYENESEN?
    https://store.steampowered.com/app/226580/F1_2014/
  • kejfeljancsi
    Chris de csak itt ott néhány
  • WinT
    Pár lámpa meg világító kütyü azért még elférne rajta itt-ott nem? :D
  • kejfeljancsi
    Mindenki osztotta már meg a kedvenc járgányát :) én is felteszek egy képet én tragacsomról :)
  • macleody
    Szivesen.
  • Kenworth
    Köszönöm szépen
  • macleody
    Pedig.
  • Kenworth
    Sziasztok

Keresem a Kirn Spediciónak a skin-jét. Nem tudom hogy keressem a DLC letöltőkön, próbáltam már többször is.
    Ha valaki tudná írja meg legyenszíves.
    Ezt keresem: Spedition Kirn kép
  • kejfeljancsi
    Na szerencsétek, 4 alkalomra már rendesen jött le hiba nélkül :) biztos megijedt mondtam kibaszlak gépestől.
  • kejfeljancsi
    C:\Users\Tihi\Downloads\promods-v250.7z: CRC hiba a C:\Users\Tihi\Downloads\promods-v250\promods-assets-v250.scs-ban. A fájl sérült
    Ne már várunk 1 hónapot és még szar is? ne keserítsetek már el.
  • kejfeljancsi
    Durr bele gázt tökig :) Had szóljon
  • TopGun
    Koszi a gyors valaszt, akkor felre ertettem.
  • TomStorm
    Nem valós idő sry,rosszul írtam!
    Inkább úgy mondom akkor,hogy most 1 perc tényleg 1 perc a játékban így.Mert eddig ugye 1 perc pár mp volt
  • TopGun
    Helló! Egy meglehetősen "buta" kérdés: Jól gondolom, hogy ehhez az MG Weather mod-hoz, hogy valós idejű időjárás legyen, állandó online kell lenni a játékban?
  • TomStorm
    Igen bizony.Na most végem van csak ezt hiányoltam ETS2-ből:)
  • TomStorm
    Jól látom,hogy az új MG Weather mod-al valós időt mutat??
    Vagyis 24/24 méri az időt?
  • kejfeljancsi
    Hurrá megszületett a messiás :D
  • Deviome
    Mondom játszok már egy kicsit....

Hát úgy látom, hogy 3 hónap nem volt elég, hogy megcsinálják a hangokat. Ez egy köpedék még mindig. Szánalmas, hogy mennyire szétbasszák az egész játékot. Rohadt hangot nem tudnak fixálni. Az a rohadt Scania-t állandóan basztatják. Ez legalább a 6 hangváltoztatás amit csináltak rajta. Az első volt a legjobb azóta csak szarabb meg szarabb. Tiszta vicc az egész :S
    Kiforgatod a motort maxig aztán elveszed a gázt. és hallod ahogy a kerék gurul. Hát ez kibaszottul így van a valóságban is. lopakodó kamionok.
  • kejfeljancsi
    Hidd el van ebbe sokkal több is :) Persze ha összevonnák az American truckal :) És lenne belőle egy Vorld truck,de akár egy (Euro-American) hiszen össze lehetne a két kontinenst vonni egy Alaszkánál összekötő úttal :) Hiszen a két játék motorja ugyan az. Nekünk lennének DLCék rakattal és nekik is :)
    Utoljára szerkesztette: kejfeljancsi, 2020.08.21. 17:41:30
  • komiki
    Pedig muszáj lesz váltaniuk mert ebben a játékban ,így ilyen formában már nincs nyolc év.Erre fogadni mernék.A gépemen elmenne ebben is biztos vagyok.És igen nekem elég ez a fapados térkép,mint hogy kínlódjak állandóan a frissítésekkel meg a mentésekkel.Természetesen Nem vitázni akarok veletek csak a személyes véleményem írom le.
  • kejfeljancsi
    Komiki ha neked elég az a satufék fapados térkép :)
  • kejfeljancsi
    Sírtok a 3as után :) Oszt ha meglenne sírva kivágnátok a vasat mert nem fut el rajta xd