Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos az ETS1 motorjával feljesztették ezt játékot egyidőben.
Amúgy SCS Coach Bus Simulator-járól nem tudni valamit? Már nagyon rég nem mondtak semmit, mintha elkaszálták volna...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Van valami térkép ahol listázzák hogy hol vannak érdekes vagy komplikáltabban járható pontok, cégek?
Vagy esetleg valami olyan map ahol komplexebb útszakaszok vannak vagy le/felrakók?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
szerk: szóval dönthető 😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2020.09.09. 11:07:49
"Nulla tenaci invia est via"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy ha ültél már benne akkor tudni fogod vagyis érezni hogy gyárilag úgy ahogy de így lőtték be😊
Ez ennyit tud.
Én most versenyzek Automobilista 2-ben Truck-al ott ez teljesen más
Ahogy Axtros írta 90 az még oké.De ha maxon hagysz mindent az se baj.
Fékerőt én olyan 75-re szoktam tenni de az pedál kérdése milyet használsz.
Milyen beállítás hozza a legreálisabb érzést?
Ha nagyon lazára hagyod a felfüggesztést, akkor valóban eléggé gyerekes a szerelvény viselkedése, és eléggé borulékony is. Én kb. 90%-os merevségre állítom be, az nagyjából reális. De igazából ezt nem kellett volna annyira erőltetnie az SCS-nek. Nem ad hozzá sokat a szimulátor élményhez.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2020.09.07. 22:32:11
Persze, nyilván nullára... 😄
De az nekem - bár még nem volt szerencsém ilyen gépállatot vezetni - inkább tűnik röhejesnek mint élethűnek. Milyen beállítás hozza a legreálisabb érzést?
Ezt a játékot hol lelem meg steamre INGYENESEN?
A hülye kérdésedre, egyenes válasz: fizess érte, és akkor megkapod a programot.
Nekem senki nem parancsol, világos??
Te csak hiszed azt, hogy nem! Egyszerűen letiltanak. Aztán nézd meg, hogy mire mész ezzel a hozzáállással. Semmire.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2020.09.06. 20:50:02
Ezt a játékot hol lelem meg steamre INGYENESEN?
https://store.steampowered.com/app/226580/F1_2014/
mertezilyen

Keresem a Kirn Spediciónak a skin-jét. Nem tudom hogy keressem a DLC letöltőkön, próbáltam már többször is.
Ha valaki tudná írja meg legyenszíves.
Ezt keresem: Spedition Kirn kép
Ne már várunk 1 hónapot és még szar is? ne keserítsetek már el.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Inkább úgy mondom akkor,hogy most 1 perc tényleg 1 perc a játékban így.Mert eddig ugye 1 perc pár mp volt
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Vagyis 24/24 méri az időt?
Hát úgy látom, hogy 3 hónap nem volt elég, hogy megcsinálják a hangokat. Ez egy köpedék még mindig. Szánalmas, hogy mennyire szétbasszák az egész játékot. Rohadt hangot nem tudnak fixálni. Az a rohadt Scania-t állandóan basztatják. Ez legalább a 6 hangváltoztatás amit csináltak rajta. Az első volt a legjobb azóta csak szarabb meg szarabb. Tiszta vicc az egész :S
Kiforgatod a motort maxig aztán elveszed a gázt. és hallod ahogy a kerék gurul. Hát ez kibaszottul így van a valóságban is. lopakodó kamionok.
Utoljára szerkesztette: kejfeljancsi, 2020.08.21. 17:41:30