Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
A licensz intézése még több hétig eltarthat, a fordítás, ha úgy fog zajlani mint a T&T-nél, az is legkevesebb 1 hónap, és még el sem kezdték, ha kész, azt is tesztelni kell, hasonlók. De itt még bõven nem tartanak szerintem, mert mindig azt hangoztatják, hogy nincs még kész.
Renault magnum http://kamionszim.hu
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
A koccanásos dolog meg néha igenis sokáig ott volt. Bementem városba már ott voltak, aztán szerviz, garázs, depó stb. indultam ki városból és alig bírtam kijutni 😄
A pontos neve ezeknek a tábláknak: kötelezõ haladási irány.
ON
Egyébként az engem is érdekelne, hogy az AI használja-e a benzinkutat. Nem lenne rossz, de én ezzel így is elégedett lennék.
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Szerintem annak kötelezõ- vagy választható haladási irány as jelentése.Talán!
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
mert szokott lenni
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Csak annyi benne a változtatás, hogy tényleg létezõ skint adtak a kútnak!
Nem tudom hogy igaz lehet-e,de egyre több a hír felõle,én is utána néztem és itt találtam:
http://www.facebook.com/EuroTruckSimulatorMods/posts/227978597279040
Ha a link esetleg nem jó akkor bocsi,még új vagyok.
(Ha elrontottam sry)
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
Na végre valami jó hír,legalább lehet elõrendelni,amúgy átváltva körülbelül 7500FT lesz,azért ennek már van ára is.
biliard10,az hogy lesz-e multiplayer arról nincs hír ha nem tévedek.
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Sakkoo.......Baszkiiii
Sakkoo.......Baszkiiii
Triantafillonak is van igaza kicsit,nem rossz ez az újítás,de nem is akkora nagy pukk.De ne legyen igazad😄..legyen egy baszom nagy meglepetés a játék😄..persze jó értelembe😄
к.ιηтнуα.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
1 - A tükrök beállításával nekem eddig sem volt gondom, legfeljebb annyi, hogy ahány típus, annyi féle képpen "torzított", de maga a beállítás nem volt gond.
2 - Ennek a funkciónak akkor lenne igazán értelme, ha normális forgalmat, és normálisan viselkedõ AI-t készítenének, hogy valóban fontos legyen, úgy beállítani a tükröket, hogy minimális legyen a holt-tér. Fõleg városban, de az meg ugye marad "szellem-város", úgyhogy biztos nem lesz "csúcs-forgalom" sem.
Addig azonban, amíg ezek nincsenek, addig ez csak egy fölösleges plusz, ami félek, hogy valami lényegesebb dolog rovására fog menni.
Ha a forgalom olyan elcseszett lesz mint eddig, (hogy sokszor "órákig" nem találkozol másik autóval) és az AI ilyen idétlenül viselkedik, (pánik-szerû fékezés, ha kirakod az irányjelzõt) addig ez csak egy sima "paraszt-vakítás".
"Nesztek, beleraktuk, eddig nem volt, most meg van!" - de minek?
Kívánom, hogy ne legyen igazam, de ez majd késõbb fog kiderülni, ha majd lesz videó a tényleges játékmenetbõl is.