Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TruckerDave
Nekem egy nappal elõtte 22-én 😄

És most ehhez mi köze a gépigényhez meg a hivatalos oldalnak.Amúgy is a gépigények az utolsó napokban vagy a játék megjelenésekor jön ki.Meg mivan ha a lengyel oldal a hivatalos?

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Üdv.Azért az érdekes hogy még nem üzemel a hivatalos oldal sem,sem pedig egy rendszerigényt nem adtak ki a játékról,a visszaszámláló pedig ketyeg😊
fuszhi
67 day 11 hour 34 minute 12 second 😊

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

AZ jó pont akkor van szülinapom a felhasználó nevemet ha megnézitek akkor látjátok hogy tpbence0323 ez azt jelenti hogy március 23😄😄😄
wollnerd
Pedig kötve hiszem hogy március 23-án megjelenne...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

TruckerDave
Március 23. Mivel nem tudjuk, hogy még milyen munkáik vannak egyáltalán mit csinálnak még és mit nem így nem tudni van-e igazság alapja.

Sziasztok!Láttátok a Lengyel oldalon a visszaszámlálót a játék megjelenéséig?
Ez azért biztató😊.A videón elég gáz a szerelvény mozgása😞
gumikacsa
Nincsen lefedve (nézd meg a man videót), gondolom, választható opció

Renault magnum http://kamionszim.hu

Nem értem hogy miért fedték le lemezzel a Man,az Iveco,és a Daf hátulját
TruckerDave
Azt hittem ott megint csak a szokásos lesz mint GTS-ben. De akkor ez a gond is letudva.

Remek tetszik tetszik. És igen a gps a kilóméter állás és a fordulatszám mérõ között lesz. "i" gombbal tudod majd változtatni😊
ETS 2 õt akartál írni szerintem az ET2 megint más és már megjelent 😊

TT=Truck And Trailer

ez melyik játékból való?? azt ne mondd,hogy ez már az ET2 😄
gumikacsa
Merciék nagy köcsögök ilyen téren, meglepõdnék, ha onnan kapnának engedélyt. Ráadásul megint billel nyomják...

Nekem már így is nagyon tetszik a játék!😊
Mindenki ezt írja de én nem látom 😊 Sebaj kiderül 😊😊

Jól látom hogy lehet állítani az ablaktörlõ gyorsaságán?
Mert 1:00-nál még lassú de 1:06-nál mint ha gyorsabb lenne.<#taps>
Ezek után azt is megvalósíthatnák hogy külön gombra helyezik majd a lassút meg a gyorsat,ugyan így a sima világításnál és a refinél.
Már alig várom,hogy kijöjjön <#taps>
Van benne fedélzeti csak az újszériás Mercikbe a km/h és a fordulatszámmérõ közt van és a kormányokon levõ gombokkal tudsz váltani a funkciók közt(GPS,Fogyasztás,stb.) így van ez a valóságba is csak itt "I"-vel kell majd váltani mint eddigis.Úgyhogy szerintem nem kell emiatt aggódni.

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Tomika boy
Hát szerintem õk úgy gondolták hogy ha csinál valaki céget akkor egyforma festést tud majd rá rakni!
Én erre gondolok😄

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

Hali
Szerintem jól néz ki,legalább is kívülrõl össze van rakva,tetszik,bár igen,a GPS funkció az csalódást fog okozni ha nem lesz benne.
Nem tudom hogy volt-e róla szó,de ez már olyan lesz mint a GTS,azaz fogsz tudni embereket foglalkoztatni,vagyis gondolom 1:00-nál a Job@net felirat azt jelzi.Új vagyok,bár már régóta olvasom a topicot,ha már volt errõl szó akkor elnézést.

További szép napot <#hamm>
gigamen
Miért kellett rátenniük a Renault skinjeit, nem is értem<#falbav> Remélem ezt nem gondolták komolyan.
TruckerDave
Nehogy elrontsam, percek óta szarakodtam a belinkeléssel, és végül megelõztél 😉

Amúgy nem nagyon döntött le a székrõl amit láttam, bár lehetne rosszabb is 😊 Ebben nem láttam fedélzeti számítógépet, mint Scaniában akkor hogy lesz benne a GPS ? Interiornál, csak a kárpit színe van, nincs feltapasztható GPS lehetõség.

Kistódi
Sziasztok!!

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Köszi. <#worship>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

jungelharcos
Boldog szülinapot Vajó!<#pias>

...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!

Ezek már az új szériák😄 Ne elõre billen a fülke hanem oldalra😄😄😄😄
gomze

lol. XD

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Aztamindenit!!xD Ez nagyon EPIC FAIL!!

Atya világ😄 xd
gomze
Csak egy érdekes kép, hogy jártam!

Jó vidi és ez az új Prémium és ennek ilyen az ablaktörlõje és a belseje is😊
Ez nagyon jó!
Hát most én régen láttam Premiumot de lehet hogy az újabb szérián ilyen az ablaktörlõ.A járdáról való lemenés elég látványos ahogy tompít a lengéscsillapító.Viszont 1:00 után mutatja a bal oldali húzótengelyt és nem tudom hogy észrevettétek-e,hogy a felni kicsit csálén jár.Gondolom ez egy kis modolási hiba.No meg azt is észrevettem hogy a fülke fizikája szúrja a szemem épphogy fékez(de lehet nem mert nem láttam hogy világított a féklámpa 😮) 1:00 után nagyon megdõl a fülke elõre.Ez volt a T&T-be is himbálózott az egész.De különben elég szép a táj is minden.Ja és a pót nagyon jó és már látom,hogy van magasságjelzõje a pótnak elõl-hátul.De a levegõspirálcsõ is be van rakva a fülke alá???Azmi?😮 Ráadásul mindkettõ piros!
A videótól eltekintve nekem lenne még pár ötletem a készítõknek pl.:lehetne nehézségi fokozatok (Easy Medium Hard) hogy kiválasztod hogy milyen képességgel rendelkezel a játék elején.És én azt gondoltam a Medium-hoz vagy a Hard-hoz,hogy nem csak így aláállsz a pót alá és nyomsz egy "T",hanem neked kéne fel- vagy leszintezni a gépet valamelyik gombbal és neked kéne összeakasztani vagyis aláállni a pót alá hogy összeakadjon és adna ilyen kattanó hangot ha összeakadt.Ugyanígy a leakasztásnál te fel- vagy leszintezed a gépet majd megnyomod a "T" és kiakad a kampó és kiállsz alóla.Erre gondoltam,hogy ez hiányozna szerintem a jó fizika meg kamionok mellé.
De ez a prémium már az újabb széria,NEM biztos de lehet.

Sziasztok srácok! Nem írtam még erre a fórumra,de figyelemmel követem a játék alakulását és eddig nagyon ígéretesnek tûnik legalább is az eddigi szimulátorokhoz képest(saját vélemény). A mostani Premium videón egy egyszerû kis apróságot véltem felfedezni még pedig azt,hogy a Premiumnak nem ilyen az ablaktörlõje. Még mielõtt nekem esnétek ez csak egy személyes meglátás attól még barim jó lehet a játék.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

péistike
Egy próbát megér😊 Nem tudom ki hogy van vele de nekem a Magnum jobban tetszik. De végre kormánnyal játszanak😊

GTS

gomze
Megjött a Premium videója is!!!

Remélem azért nagyobb lesz mint az elõzõ részé, mert abból már lehet következtetni hogy szép lesz a grafika 😊)

Konfig: Core i5 E760/2,8Ghz, 4GB RAM DDR3 1333Mhz, Gigabyte Gf GTX560Ti OC 1GB 2TB HDD

bölömbika
Ha a megjelenés nem is mostanában lesz,szerintem egy gépigényt lassan dobni fognak!

Aero cool cyborg,Asus m4a87td,AMD Phenom 2 X6,Asus 6950 1Gb,Kingston DDR 3 8gb 1600mhz

Lehet tudni arról vmit hogy DirectX11 es opcio os lesz benne?

Konfig: Core i5 E760/2,8Ghz, 4GB RAM DDR3 1333Mhz, Gigabyte Gf GTX560Ti OC 1GB 2TB HDD

Penge88
Majd egyszer kijön, én már nem megyek bele találgatásokba. De azt mondom, legyen inkább nyár és még addig dolgozzanak rajta, oldják meg a kormányzást, fizikáját csiszolgassák. Elvileg a kamionok készen vannak, míg a liszensz engedélyeztetés megy, azalatt õk tudnak még csinálni még pár dolgot.

Thank God, I\'m a Lada owner!

gumikacsa
Nem lesz egyhamar kiadva. Most kezdnek bele a kamionok engedélyeztetésébe, amit írtak is, hogy a tárgyalásoktól függõen több hétig is elhúzódhat. Hogy a többi dologról ne is beszéljünk. Szerintem nyár lesz, mire kijön.

Most már igazán kiadhatnák a game-t, mert már tûkön ülve várom minden egyes videó csak borzolja a kedélyeket 😄

A kamionok fordulatszám mérõjét, ha jobban megnézed alul rajtuk van, hogy X 100 RPM
Tehát: az alapjárat kb 500 körül van

fuszhi
Néztem a videót és sorry ha igazán dumátlanságot hordok híjj itten öszve , de : Alapból 5000 fordulat per perc egy kamion álló motorjának fordulatszáma és akkor úgy megy felfelé hogy 5 10 15 20 25 30 azaz 30.000 fordulat per perc? valaki igazijjon már légyszi ki. Elõre is köszi. Üdv.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Szép, esztétikus a belseje.😊
Jó játéknak ígérkezik.😊

Robertoo21
ott az igazság! a játék lehetõségei szerint nem igazán lesz szükségünk zmod-ra...esetlegesen Vajó-apánk csinál hozzá magyar részt, és akkor lesz egy elég jó játékot a kezünkbe...igen a kritikák jogosak lennének, irányítás kormánnyal, és a fizika... Ez engem is feldobna, de tudjuk, hogy sokan nem esünk bele a célközönségbe...talán a következõ részben az idõsebb korosztályra is gondolnak majd 😊

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

MANos Viktor
Jééé elindításkor a fordulatszámmérõ mutató nem fekszik, hanem 5-ön van. 😄D

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/