Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valószínûleg magyarul fog megjelenni a játék, vagy a kiadó fordítja le, vagy a fórum törzsközönsége, attól függ, milyen módon akar majd honosítani az SCS.
Elõre is köszi a válaszokat! (: <#worship>#worship>
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Azt mindenesetre már most mondjuk, hogy valószínûleg a játékban sehol sem lesznek ilyen sûrûséggel elhelyezve a fák - a képek egy tesztpályán készültek, és bár combosabb videokártya mellett nem volt gond a teljesítménnyel, tisztában vagyunk vele, hogy a játéknak gyengébb hardveren is elfogadhatóan kell futnia. Épp ezért, sajnos itt is kompromisszumra kényszerülünk: mindent megteszünk, hogy jól nézzen ki a pálya, de ne is fogyasszon nagy erõforrásokat."

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|
A hivatalos oldal egyelõre: http://blog.scssoft.com/
Innen van az Augusztusi dátum
Ha a játék hivatalos oldala beindul, a címe www.eurotrucksimulator2.COM lesz.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Egyébként meg nyugodt lehetsz, ha a fejlesztõcsapat vezetõje azt írja, hogy augusztusban jelenik meg a játék, akkor augusztusban fog megjelenni. Függetlenül attól, hogy mit írnak a 2010 õsze óta folyamatosan összevissza hadováló kiadók (akik ugye 2010 novemberi megjelenést is pedzegettek).
Aki nem tud németül annak segítek. Megjelenés március 27!!! Hogy honnan veszem? Innen: http://eurotrucksimulator2.de/news/route-nach-cardiff/
(rögtön a kép alatti sorok..) Nem értem honnan jött ez az augusztusi megjelenés, de én a hivatalos oldalnak valahogy jobban hiszek😄
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
valaki tudna nekem linkelni egy magyar letölthetõ verziót???
Elõre is köszi!!! (: <#worship>#worship>
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Anno nagyokat alkotott, kukkants be a galériájába. De elég az offból, a hg takaríthat (engem is 😄)
7936: Nem minden arany, ami fénylik. Nem kell mindennek bedõlni.
Renault magnum http://kamionszim.hu
mielõtt ide írsz kérlek vegyél egy pár nyelv órát!!! (Jó tanács)
😊)))) hát ez mi ez te, 😊))) elkezdi kacsa 😊))))) " nagyon kell szépen kértem léci kacsa 😄 " 😊))) Hogy itt mik mennek ez hihetetlen.
On : 😊 Ne legyetek ilyen fukarok, adjatok már a srácnak egy igazi linket , nem értem ebben mi az olyan nagy dolog ha kért linket adjatok neki nem kell ekkora dolgot csinálni belõle õ se csinál belõle akkorát 😊
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Próbáld meg!
<#zavart2>#zavart2>
к.ιηтнуα.
Vajo, ideje a fejlécet kiegészíteni a hónappal is... 😉
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*