Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A képernyõn a térképet lecserélik egy GPS-szerû kütyüre, de hogy a kabinban lévõ GPS-modell is mûködni fog-e, azt nem tudom. A képek alapján lehet majd külön vásárolni GPS-t az utastér díszítésénél, szóval gondolom, hogy igen.

Valószínûleg magyarul fog megjelenni a játék, vagy a kiadó fordítja le, vagy a fórum törzsközönsége, attól függ, milyen módon akar majd honosítani az SCS.

Na erre érdemes várni... <#eljen>
akos25
Elméletileg mutatni fogja rendesen a helyes útvonalat... Arról viszont nem tudok, hogy milyen nyelven fog megjelenni, remélhetõleg magyarul is... :-)

Látom te nagyon értesz ehhez azt is meg tudnád mondani hogy a kamionban a "GPS" az csak dísz mint az ets 2008-ban vagy igazából mutatja az utat és nem kell kínlódni a térképpel???És magyar verzióban fog megjelenni vagy angolul???
Elõre is köszi a válaszokat! (: <#worship>

kutizsolt
az még jó hogy nem kér majd nagy igényt

V-Power Shell

Nyilván megálltak és úgy csinálták a képeket.

Áh,legjobb, a köd is nagyon fain lesz! 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Tetszik dúrva😊 De amúgy lessétek csak meg fentrõl a 3. képet😊 Ott megállni tilos ezek szerint ment a sofõr (de akkor miért nem megy a kilóméteróra?) OFF: csak nem kivettél a biztosítékot😊
tibi08
Az a köd faintosan néz ki 😊

"Íme pár kép az új famodelleinkrõl. Az ETS2-ben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a pályán található növényzet is minél változatosabb legyen - lent erre láthattok pár példát.

Azt mindenesetre már most mondjuk, hogy valószínûleg a játékban sehol sem lesznek ilyen sûrûséggel elhelyezve a fák - a képek egy tesztpályán készültek, és bár combosabb videokártya mellett nem volt gond a teljesítménnyel, tisztában vagyunk vele, hogy a játéknak gyengébb hardveren is elfogadhatóan kell futnia. Épp ezért, sajnos itt is kompromisszumra kényszerülünk: mindent megteszünk, hogy jól nézzen ki a pálya, de ne is fogyasszon nagy erõforrásokat."

nekem oké. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

TruckerDave
Troll<#idiota>

Próbáljunk ki egy olyat hogy ha hülyeség érkezik nem megy rá válasz legyetek oly kedvesek oksa? 😊 Kamionozásról van szó nem errõl a szégyenrõl ami itt megy -.-

Tessék! Ettõl magyaros lesz...

www.smart-bus.hu

Aki válaszol lelövöm ! -.-

Sziasztok ! Tudtok adni 1 magyarosítást ?

Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|

gumikacsa
Sajnos ezt benézted kicsi rigó, mert ez egy német rajongói oldal, és nem a hivatalos oldal. És bizony õk is bedõltek az online marketeknek.

A hivatalos oldal egyelõre: http://blog.scssoft.com/
Innen van az Augusztusi dátum

Ha a játék hivatalos oldala beindul, a címe www.eurotrucksimulator2.COM lesz.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Egy német blog mióta számít hivatalos oldalnak? <#rolleyes> Mert amit linkeltél, na az hótziher nem az, az egy német rajongói blog. A játéknak még nincs is hivatalos oldala (ha az SCS blogját nem vesszük annak).

Egyébként meg nyugodt lehetsz, ha a fejlesztõcsapat vezetõje azt írja, hogy augusztusban jelenik meg a játék, akkor augusztusban fog megjelenni. Függetlenül attól, hogy mit írnak a 2010 õsze óta folyamatosan összevissza hadováló kiadók (akik ugye 2010 novemberi megjelenést is pedzegettek).

Ich schreibe eigentlich ungerne über das Release-Datum. Meist, weil es bisher nie etwas positives war, so auch heute. In einer Konferenz aller Publisher haben sich diese auf den 27. März als Release-Termin verständigt.

Aki nem tud németül annak segítek. Megjelenés március 27!!! Hogy honnan veszem? Innen: http://eurotrucksimulator2.de/news/route-nach-cardiff/
(rögtön a kép alatti sorok..) Nem értem honnan jött ez az augusztusi megjelenés, de én a hivatalos oldalnak valahogy jobban hiszek😄
Írjatok egy atombomba script et ami elpusztítja ezt a topicot -.-

fuszhi
😊

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Nem értem mit kell ezen így felkapni a vizet!<#fejvakaras>

Kistódi
Nem tudsz olvasni?<#szomoru2> Még mindig Augusztusban jelenik meg...-.-"

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Hali😄<#wave>
valaki tudna nekem linkelni egy magyar letölthetõ verziót???
Elõre is köszi!!! (: <#worship>

ésszel...
látom te is a sok hülye közé tartózol.

NEm támogatom egyik oldalt se nem de hallottál még olyat, hogy kiszökött? Azaz valaki kilopta?
Kistódi
Csak egy kis ész kell hozzá hogyha 2012. augusztusában jön ki a játék az valami hülyeség lesz....

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

0Diaz0
Nemtudtam.. <#rolleyes>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

joceruza
Ha egy kicsit lehangolt vagyok,akkor felnézek ide és elrepül minden bánatom! Mennyi beteg ember van ...

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

eightmiles
Hogy mik vannak.... 😊

úristen,ugye tudod hogy éppenséggel a T&T-t próbálod feltelepíteni áll néven,és warezosan?Ami crack-et,vagy jelszót kér...egy csomó torrenten ez van...LOL 😄

0Diaz0
Oké! 😊

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

gumikacsa
Viccelt Te nagyon balfütyi... Ismer, évekkel ezelõtt õ segített megtanulni a 3d modellezés alapjait.
Anno nagyokat alkotott, kukkants be a galériájába. De elég az offból, a hg takaríthat (engem is 😄)

7936: Nem minden arany, ami fénylik. Nem kell mindennek bedõlni.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Off:
mielõtt ide írsz kérlek vegyél egy pár nyelv órát!!! (Jó tanács)
abacss
Ja és igy tudsz Onlinba játszani nagyon jo !!!!!!!!!! 😊

abacss
Muszály a fizetöset csak ugy tudsz játszani 😊

fuszhi
Off:
😊)))) hát ez mi ez te, 😊))) elkezdi kacsa 😊))))) " nagyon kell szépen kértem léci kacsa 😄 " 😊))) Hogy itt mik mennek ez hihetetlen.
On : 😊 Ne legyetek ilyen fukarok, adjatok már a srácnak egy igazi linket , nem értem ebben mi az olyan nagy dolog ha kért linket adjatok neki nem kell ekkora dolgot csinálni belõle õ se csinál belõle akkorát 😊

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

18fitym4-v4n-32M83ü
Próbáld meg!

<#zavart2>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

És komolyan el is hiszed, hogy ez nem kamu torrent, ha egyszer augusztusban jön a játék?

Vajo, ideje a fejlécet kiegészíteni a hónappal is... 😉

Nyugi. 😊)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Ezt most én nem tudom értelmezni. :|
Gerypapa 95
ha van nyomorék ... 😄DDD

0Diaz0
Jó mindegy.. most még hülye ez az egész rendszer.. majd ha kijön,akkor jobblessz.. 😊

0Diaz0
Torrent..

Még meg sem jelent a játék,akkor honnan lenne meg neked?....

0Diaz0
Sziasztok skacok! Egy kis segitséget szeretnék kérni! Leszedtem egy ETS2-õs torrentet, telepíteném fel de kér vmi kódot.. és amit ír 2 oldalt,hogy onnan lehet kódot szerezni az mind fizetõs.. mi lenne erre a megoldás?

eightmiles
Így van, majd a házigazda rendet tesz, nem kell itt össze-vissza mínuszozni minden ártatlan embert feleslegesen.

Vazz népek, ilyen könnyen felhergel titeket minden random troll? Hagyjátok már a francba a srácot, majd Vajo jön és eltakarítja...

Truck Driver001
Nyugi van gyerek, csak poénkodott..

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.