52658
-
lzoltan04 #16937 Azt szeretném kérdezni az mitől van hogy beírom a kódot elfogadja és utána kiléptet hogy vége a demó modnak utána beírom ugyanazt a kódot és nem fogadja el? -
janikad600 #16936 Sziasztok!!!
Ma megjött a game és szeretném én is a magyar cégek mintáit illetve a kamionokat normális márkákra cserélni. Milyen lépések kellenek. Nagyon kezdő vagyok. Ez életem első pc játéka és nem nagyon értek hozzá... HELP PLEASE -
#16935 Grat,csini lett
Ezt a skinezést nem értem nagyon.Ugye megnyitom a mappát de mindegyik textúra file ugyan olyan.Fekete háttér,és valami kék alakzatok vannak rajta.Na most honnan tudom hogy mi melyik rész? -
#16934 Új ótóm:D
-
zoltan1232 #16933 Euro 5-6-os motor nem igazán kormól :D -
#16932 Sziasztok ha kép mutogatás van akkor beszállok :D
Pihi :D
Valaki nem tud olyan modot hogy kicsit kórmolyon a kipufogó ??? .D
-
zoltan1232 #16931 Akkor meg csak gratulálni tudok hozzá :) -
bálint013 #16930 Rohadt jó nekem ma délelőtt jött meg a játék
-
#16929 Nehéz lenne. Magam faragtam, mint a Tenkes Kapitánya a pipáját.
:) -
zoltan1232 #16928 Nagyon fasza az a festés. Honnan lehet ilyeneket leszedni? Kerestem de nem találtam -
#16927 Suna!
Megalapítottam a cégem rendesen.
Mindenki megmutatta már, mivel megy (Mert kell a kilóméter)
Így a "főnöki" autóról pár sot:
Remélem, ez már jó, a fene a kényes gyomrát. -
#16926 'Azé, nehogy már én legyek a hülye, mert egyszer egyik hostot, máskor meg a másikat favorizálja az SG. -
zoltan1232 #16925 sajnos nem jelent meg -
#16924 Suna!
Megalapítottam a cégem rendesen.
Mindenki megmutatta már, mivel megy (Mert kell a kilóméter)
Így a "főnöki" autóról pár sot:
Remélem meg is jelenik. -
#16923 Hozok én is egy képet a vas-ról
-
kerel #16922 Leszállítva... (eddigi legtökéletesebb parkolásommal, ami egyből sikerült :D)
új kinézet... (ezzel elolvasztom az előttem haladókat... :D)
-
Drope #16921 Amúgyja :D Először nekem se engedte.. Nem volt jó akkor az imagerz,mert valami felujítás volt,meg az összesen amit ismertem,1 maradt azt meg nem engedte az sg :D De mostmár jó az imagerz.com -
Warrior888 #16920 Köszönöm hogy idiótának hisztek, de a jó linket raktam be. Szimplán az SG szeret diszkriminálni egyes (egyébként tökéletes) képfeltöltő oldalakat. Én meg nem fogom felrakni máshová ez a fos fórum miatt, amikor ugyanazzal a linkkel működik 6 másikon. Nevetséges... -
rarma #16919 Új járgány vásárlás .
-
#16918 Istenem...
Akkor az hivatalos oldalról leszedhetted volna a játékot és így aktiválhattad volna a kóddal... -
Plett #16917 Na de pont ez a problémája az eredetinek, hogy nem lehet normálisan festeni. :) Úgyhogy ezért jó hogy a trailert átraktad. -
danyr #16916 A pótnak sincs köze az eredetihez, teljesen jó template-je van, így akár skinnezhető is. A Trailer pedig ez. -
Plett #16915 Speciel a pótkocsira gondolok, mert a Waberer festést megcsináltam a RestaCarnak, csak annyi a baj vele hogy a pót másik oldalára megfordítja a festést, tehát a nap az egyik oldalon hátul van, a másikon meg az elején. -
danyr #16914 Köszönöm, megoldható, bár nem tudom melyik a jobb, ha húzza vagy ha nem?
#16911 : Az eredeti SCS-es modellhez semmi köze. :D Ebből indultam ki. ;) -
Scharnhorst #16913 Néhány kép tőlem is :)
-
Kistax #16912 Miért pont az A köcsög Waberer's De gyűlölöm azt a céget :( -
Plett #16911 király, újra lett a modell textúrázva, lehet két oldalra festeni?:) -
Linux01 #16910 respect neked, jó lesz. Egy kérdés: AI is fogja vinni ezt a pótot? -
#16909 Na kész a kamionom,de lámpákat hol tudok rátenni pluszban?
-
danyr #16908 Up! Még nagyon messze a végleges verziótól, a skint átmenetileg rádobtam (nem kenem annyira ezt a témát), majd az illetékesek intézik. A modellen rengeteg mindent kell még állítani, köztük a színeket is, pár kép szemléltetésképp. ;) (BETA)
-
mjociko #16907 rossz a fényszóróm mit csinálja maxon van és nem látszik az úton :/ :/ -
Bal0924 #16906 Köszi, akkor csak 33ezer kell és még 1,5 szint. -
skodásJani #16905 helló! ezt hogy csináltad??? szeretnék hasonlót de nem tudom hogy kell neki állni
-
#16904 egy kis munka..
-
Plett #16903 -
#16902 12. szinttől, ha jól tudom akkor válik elérhetővé az exkluzív belső. Scania-nál 33 ezer euró ha jól rémlik. -
Bal0924 #16901 Végre megvettem az elő kamionomat! (5 nap kellett hozzá, nem egyfolytában)
Felszereltem lámpákkal hogy este is lássak.
Már csak meg kellene festeni. (még fehér a kocsi)
GPS-t mikor tudok bele venni? (Scania) -
#16900 Hát a logikád nincs a csúcson. Nekem vissza kellett mennem az Ő hibájukért. Szerinted ennek nincs köze hozzá? Mellesleg ez a játék, vagyis kód selejt lesz, nem fogják valószínűleg eladni. Igaz, nem mondtam, hogy nem aktiváltam be, de te alaptalanul megvádoltál. -
#16899 Tanuljuk már meg linekelni!
Nem egy ember képtelen rá, itt gyakorolhatjátok. -
zoltan1232 #16898 Nagyobb a kihívás. Tudom csináltak olyan módot amiben felezik a gyári rakomány árát, de azért olyan jól még nem állok :D