Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ez jó.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Los Angeles, California
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
Los Angeles, California
V-Power Shell

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
Felesleges ilyen marhasagokat linkelgetni. ha nem is fake max a T&T lesz benne.
#8023 ezt a videot meg barki megcsinalja...
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
I met God. She's black
ööö???
A topikba a jövõ héttõl új rangokat fogok csinálni, és aki akar valami különlegességet, megkülönböztetõ jelet a neve mellé, az írjon nekem egy privát üzenetet és abba pedig az elképzelését.
Köszike.
Üdv
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Renault magnum http://kamionszim.hu
Összedobtam pár képet.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
к.ιηтнуα.
A 3. képen a scania MÍNUSZ EGYESBEN van<#conf>#conf>
Tudtommal MÍNUSZ EGYES sebesség nemigen van, vagy ezt is rosszul tudom?
azt akarom lérdezni hogy az astoriamap miert nem megy vagy melyik pályán kell indítani vagy hogy....?
V-Power Shell
1. A scania -1-esben van<#conf>#conf>
2. Úgy látszik megcsinálták a parkolóféket, ugyanis a mûszerfalon nem világít a jel hogy be van-e húzva, pedig eddig ha a kar így állt akkor volt behúzva!
Amúgy meg a fák nagyon szépek!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|
Egy ideje nem követem annyira figyelemmel a széria alakulását, csupán az ETS 2 fele érdeklõdöm... :)
Renault magnum http://kamionszim.hu