52658
-
Linux01 #17219 Meg a depóknál ne csak egyszerűen felvedd a fuvart, hanem az AI kamion is ott legyen, és mittudomén várakozni a lerakodásra, felrakodásra, stb. -
Ubi52 #17218 Rámentem a nagyobb fülkére és bumm, ETS megfagyott. -
davidcs94 #17217 Én személy szerint a tandempótos szerelvényeket, meg a forgózsámolyos pótokat hiányolom, meg a kamionparkolókban csak 1-2 kamion áll, azért este(sötétedéskor) pl. lehetne olyan is hogy van pár szabad hely, a többi foglalt. -
#17216 azért egy két járőr autot elbirnák viselni.. nem kell nekik villogni meg sziránázni... csak látványon dobna azért a jelenlétük -
Warrior888 #17215 Buszok tudtommal lesznek.
Megkülönböztetett jelzésű járművek meg gondolom azért nincsenek, mert nem lehetne megírni az AI-t úgy hogy normálisan le tudjon húzodni, stb. Annak meg nem lenne értelme hogy mindig villogó nélkül mászkálnának, mert akkor meg az menne folyton hogy "miért nem mennek szirénával?". :D -
csky #17214 Linket tudsz adni a letöltésére? -
#17213 Ütős ez a xenon cucc:)
Itt pedig várt rám egy folyékony kazetta fuvar:D
-
Hungarykum #17212 Minden motor beindításnál mínusz 1 liter, de ha üresben nyomom max fordulaton félnapig, akkor semmit nem fogyaszt :D -
#17211 Jah, meg a kamion parkolóban lennének örömlányok.... -
Warrior888 #17210 Ott a pont. Sajnos... Motorfékezés közben is nyeli a litereket, üresben gurulva is, mindenhogy. Ez azért dühítő, jó lenne ha függne a vezetési stílustól, rakománytól, stb... -
#17209 OK. -
zoltan1232 #17208 Ja vagy akár lenne traffipaxos rendőr aki ha gyorsan hajtasz üldözne vagy valami. -
Pelsodriver #17207 Feldobná a hangulatot, ha közlekednének rendőr-mentő-tűzoltóautók, buszok és motorosok, ezeket hiányolom. -
#17206 LOL, durva -
Hungarykum #17205 BOXER!
Lenne itt egy kis javítani való!
Tegnap erre jöttem éjszaka és majdnem lezúztam ezt a táblát:
Kívülről:
-
#17204 Nem tudna valaki összegyúrni egy rendes cég mod-ot? Kettő van ami normálsi, de mindkettőnek vannak hibái.. vagyis nem tudom hogy ez a mod hibája vagy a játéké, de pl fuvar: markoló gépek valami cégtől a SPAR-nak :D Meg a fatelep pl OBI, meg egy két ilyen baromság :)
-
#17203 csak bemásoltad abban a mappába amiben az inditofájl van.. ennyi? -
#17202 Remélem az AI előzési rutinján javítanak, mert gondolom ha nekimegyek annak az ökörnek amelyik nem tud időben visszasorolni akkor azt az én pénztárcám bánja majd nem az övé... vagy legalább lenne biztosító :D
Amúgy meg nekikezdtem ezzel a REAL economy moddal.. hát durva... levezettem 350km-t kaptam érte közel 400 EUR-t, minusz egy gyorshajtás ami 200, szóval bezsebeltem 150et LOL, messze még az álom kamion -
#17201 én használom, nincs bajom vele -
#17200 használja valaki az FXAA modot? Kifagy inditáskor az ets2.exe, mi lehet a gondja?? directxben indítom -
#17199 nincs ilyen kód. -
brisanyo #17198 Nem tesz különbséget. Olyannyira nem, hogy próbáld meg pl. lejtőn lefele kiveszed üresbe a fogyasztás akkor is ugyanolyan lesz.. kilóméterre számolja, nem pedig a motor használatától függ. Sajnos. -
mk452001 #17197 Hali!
Valaki el tudná magyarázni, hogy lehet megoldani, hogy 2 monitoron operálhassam a játékot?
előre köszi -
csoky0809 #17196 helló tudnátok írni egy kódot amivel tudnék játszani addig ming meg nem jön az eredeti játék mert amivel edig játszottam minden belépésnél aktiválást kér :( köszi erőle is -
#17195 Valaki rakott nemrég képet egy tuningolt Renault Premiumról, ezt a modot honnan tudnám beszerezni? Google-n semmit nem találok. Előre is köszi! -
truckerfan95 #17194 valaki tudna segíteni nekem ? a map editort hogy tudom elérni?:)
-
#17193 Itt találsz...csak regisztrálnod kell, de megéri (és ingyenes):
restacar.hu -
#17192 Nen lehet, hogy valami moddal akad össze? -
bálint013 #17191 Valaki tud olyan modot hogy pl. a valiant helyett azt irja hogy volvo?!
-
#17190 Mercedes Axor 2
...::: LETÖLTÉS :::... -
milos620 #17189 Bár, ha a játék különbséget tesz rakomány,autó,motortól függő üzemanyag fogyasztásban, akkor én kérek elnézést és minden elismerésem az scs software,hogy ezt is megoldotta!
-
milos620 #17188 Ökovezetés még talán lehet rá magyarázat!
Én fogyasztásom 100km-re vetítve 44,37 liter azt hiszem a gts-ben is annyi volt!
A tiéd meg a valósághoz közeli 32,36l!
Szóval érdekes,pedig én mindig a gazdaságos tartományban tartom a motor fordulatát! -
#17187 Én tudom... nekem mondjuk,csak most lett meg az első fullos garázsom, 4.kamion a flottában,és csók.. :) Lvl15 vagyok... plusz van 2 hitelem,de segáz! :D Majd elfogynak,idővel.. :D -
milos620 #17186 Kicsit jó az üzemanyag fogyasztásod!
Itt látható adatokkal összeegyeztetve a tiéddel valami nem kóser!
1478 km-es plusz és csak 170 literrel fogyasztottál többet!
A körülbelül 14 órával kevesebb menetidőre meg fogjuk rá, hogy nem vetted ki egyszer sem a pihenőidőt!
-
#17185 Köszi :) -
milos620 #17184 Igazad van mert amióta kijött a játék azóta 1-2 nap kihagyással most tartok a 34-ik szintnél és 92000 km-nél!
4:30-as indulás Liverpool-ból, orvosi ellátmánnyal a Trameri függönyponyvás pótkocsin:
Majd egy kis pihi:
-
Linux01 #17183 Pihenés...
-
Linux01 #17182 Pont ezt akartam írni XD Azóta folyamatosan játszok szinte, 60.000 km-em van, aki kicsit többet tolja, annak max 100.000 van :) -
Ubi52 #17181 Pár hete, talán egy hónapja felhoztam, hogy hibalistába fellehetne venni, hogy pótkocsiknak/elhaladó szerelvénynek nincsenek hangjaik. Erre sokan értetlenkedtek, hogy mégis milyen hangja van nekik?!
Na hát erre gondoltam, csak klikk és hallod a kamion Elhaladni. KATT IDE -
#17180 A minden városban fullos garázsról nem is beszélve. 12 napja jött ki a játék. lol