52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • ronso
    Nem tudja valaki,hogy a config cfg-ben nem lehet valamit átirni,hogy nagyobb legyen a forgalom kicsit?
  • Tikal #17340
    BOXER: a jobbrol előzés lesz javitva?? Rohadt idegesito hogy eloznek jobbrol pályán..
  • Tikal #17339
    Akiknek csendes a fulke azok biztos hogy ráadták a hangerot a speakerre?:)) nem ertem hogy lenne csendes, zug ahogy kell, neha mar idegesitoen, foleg a volvot nem szeretem, nyomom is be a radiot hangosra :))
  • zozyk
    Napsütéses szépjóreggelt..

• csaba90
    nálam nincs olyan 500-800 km-es táv mikor ne esne -.-
  • ronso
    Szintén zenész..sötét lesz és semmi
  • joceruza
    Nálam is ez a bibi. Beborul és nem esik az eső.
  • ronso
    Üdv
    Valakinél eltünt már az esö? Nálam 2 napja nem esett...Vajon valamelyik mod ütközik....?
  • SuSu1992
  • csaklaca
    aha!értem!Köszi!:)
  • Maximus4
    Kb. egy nap,mire megkapod az aktiválós emailt.
  • csaklaca
    kérdezhetek?:) a restacarrol miért nem tudok letölteni?tegnap regeltem be oda!
  • peta19901010
    Honnan tudom leszedni a real logos modot?
  • Debilon
    szintén egyetértek, ez egy glitch szerűség, és annak a kihasználása is csalás mindenhol :)

bár szintén nem érdekel, lvl 17 vagyok, most vettem a 2. garázsomat, most gyűjtök kamionora és sofőrre aztán azt is veszek fel egyet

így jól telik a játék, nem unatkozom :)
  • Maximus4
    Van 2 féle is.

2x motorhang

Levegő és turbo hang v1.0
  • kirpill75
  • gomze
    - milos 620
    - Jocking
    - joceruza
    - és akik még nem értik a dolgot

Először is az ökovezetésem maxon van, de nem a lényeg hanem az hogy 4000 km.
    Hát itt a magyarázat:
    Klikk ide
  • Tockos
    Nekem az interieres motorhang mikor a kabinbol vezetek elég halknak tunik.Szeretnék valamilyen hangosabb motorhangot az a motorhang tetszik mikor a kabin tetejérol van a nézet.Valakinke valamilyen megoldás vagy otlet.
  • Linux01
    Én is jártam már hasonlóképpen, de akkor még volt 200km -re elég. :D
  • Linux01
    Aki játszani akar rendesen, úgy sem használja ezt ki, ha ismeri is, mint pl. én, és egy páran.
  • Istioh
    Kicentiztem a tankolást :)

• Maximus4
    Egyetértek.Mondhat bárki bármit,bármilyen "bug" kihasználása amivel a játékos jogosulatlan előnyökre tesz szert,az csalás,mese nincs.Ez mindenhol így van,erre kár szót vesztegetni.
  • macleody
    Helyes. Támogatom, részemről ez a többször alvás meg pénz hóka móka elvenné a játék örömét.
  • CzUKi
    Én ezt megoldottam magamtól úgy, hogy nincs se sofőröm, se garázsom. Én magamnak amennyit keresek annyit keresek abból javítok és fejlesztek folyamatosan. Akkor szoktam 2x aludni egymás után, ha este "kelek fel" mert nem szeretek este menni, vagy akkor ha nincsen a fogamra való fuvar. Számomra ez jelenit a játék élményét ezért vártam és ezért van meg a játék. Nagyon sokat fejlődtek, nagyon jó játékot adtak ki és szeretném élvezni. Egymagam vagyok, csak én keresem a pénzt és szépen a magam tempójában fejlődöm be a szinteket. Felfedezem a városokat és nem b@szakszom sofőrökkel. Szerintem így lehet a legjobban élvezni és kihasználni a játékot :D
  • Boxer HUN
    Tegyünk pontot a végére ennek a (pénzem van rengeteg) dolognak.

Sajnos a SCS programozói figyelmét elkerülte egy olyan dolog, amire Endy rájött.
    Azt is leszögezhetjük, hogy ez nem OPCIÓ, mert nem volt bejelentve, semmilyen tájékoztatás nem volt róla, tehát választani sem lehetett.
    Endy korrekt módon a figyelmünkbe ajánlotta ezt a "nevezzük hibának", és megkérdezte tőlünk, hogy közzé teheti-e. Én javasoltam Endy barátomnak, hogy ne tegye közzé, és én küldettem el JohnBartt-al hibajelentésre is.

És akkor maradjunk a száraz tényeknél. Az alvással valóban lehetett csalni, mint ahogy Kacsa is írta, ha éjjel ébredtem a parkolóba, inkább még egyet aludtam... Na ennek vége!

Mivel jelenleg a fejlesztői verzió 1.1.14-et tolom, így már biztosan közölhetem, hogy nincs sorozat alvás, és az Endy által felfedezett "hibát" is korrigálni fogják. Hogy miként, még nem tudjuk, de ők sem így tervezték a pénzkereseti források kiaknázását...

Engem lehet innentől köpködni, akinek nem tetszik.

Jah, és még valami személyes... Szerintem ez a pénzkereseti lehetőség CSALÁS, és nem tartom korrektnek. Jelenleg is 14-es szinten vagyok, de csak azért, hogy a lehető legélvezetesebb játék kerekedjen az ETS2-ből.
  • VERESS 96

Én még mindig elvagyok az alap játékkal :) (csak egy real logos modom van)
  • Linux01
    restacar.hu
  • mjociko
    Sziasztok azt szeretném kérdezni ,hogy valaki tud sebesség feloldó valamit mert 90-nel megy csak! :D
  • tomi0113
    Az első képen lévő szemöldökről kaphatnék egy linket?:D
  • Maximus4
    Köszi srácok,megpróbálom:)
  • vajo
    Starmenü/minden program/ets2 és ott van valahol DX-es indítás.
  • Kenny85
    start menü/euro truck2/hibaelhárítás, és ott lesz
  • Maximus4
    Letöltöttem a FXAA modot,az lenne a kérdésem,hogy kell directX módban elindítani a játékot?
  • gumikacsa
    Igazán remélem, hogy nem arról van szó, hogy folyamatosan alszotok egymás után (mert így az AI-k keresik a pénzt, anélkül, hogy Te megmozdulnál a helyedről). Mert ha úgy jön ki az alvásom, hogy éjszaka ébredek, akkor alszok még egyet. Örülni fogok neki, ha majd nem enged 2x aludni... (asszem a GTS-ben sem lehetett)
  • bigboi8814
    ja akkor nemtudok segíteni. rossz verziót szedtél le
  • Zámbó
    Tudom le amikor lenyitom a fület csk lengyelle vagy szlovákra lehet állítani
  • bigboi8814
    telepítésnél kilehet választani :)
  • TheSosy
    Na emberek,látom már sokan tudnak kamiont skinezni,tanítsatok már meg engem is légyszives. :D
    Eddig eljutottam: 1.Base.scs kicsomagolva
    2.base/vehicle/truck/kiválasztott kamionom/color.dds
    gondolom ezt a dds-t kell átfesteni,és beletenni a mod mappába.DE!
    Hogyan lett az átfestett .ddsből scs? Valamint hol,és milyen elérési utat adjak neki,hogy tudja a játék hogy mi az?
    Köszönöm előre is.
  • Zámbó
    Üdv mindenkinek!

Tudna nekem valaki ets 2 höz angolosítást vagy magyarítást linkelni??

Előre is köszi a választ
  • endy papp
    Mint mondtam is és írtam is mindenki annak fogja fel aminek akarja .
    Ha csalásnak ítéli és éli meg akkor annak ,nekem annyira mind egy .
    Én csak leírtam a tényeket és ezen semmi nem változtat.
    Természetesen a számításokat illetően minden stimmel amit írtál .így nem is azért válaszolok mert valamiféle vitába szeretnék bele menni ,távol áll tőlem .

Azért azt mindenkinek ,neked is be kell látnod ha leírnám-ánk a megoldást,ami benne van mindenki játékában alapból,akkor könnyű dolga lenne mindenkinek aki a pénzkeresés ezen formáját választja hogy előbbre jusson, hamarabb a játékban .
    Az iménti mondatomban a szavaknak ,nagy jelentősége van a játék szempontjából,csak a megfelelőket kell kiolvasni belőle és a játék adta helyre behelyettesíteni.
    Ja hogy ez idáig keveseknek sikerült ,hát csak rajta,mindenki előtt ott áll a játék,hogy nem tud vele élni ,ezért még nem a másik csal,csupán megkönnyíti magának azt amit a SCS megenged alapból mindenkinek aki használja a játékot.
    Ha már csalás.....akkor felteszem a kérdést hogy lehet egy játékot úgy elkészíteni hogy alapból ilyen opciók benne legyenek ,és így HA EZ VERSENY lenne ilyen előnyökhöz juthat bárki is.
    De mivel ez nem verseny és ,nem az számít ki ér előbb a célba (mert nincs is) így aki akarja kiaknázza a játék által nyújtott lehetőségeket .

Másik az hogy ha ez úgy mond csalás lenne akkor én sem használnám ,mert kérdem én milyen játék az ahol beépítenek gyárilag egy csalás opciót.
    Ha csalással vádolsz minket semmi gond ,mivel ezzel nem minket hanem a készítőket vádolod és minősíted hisz ők hagyták meg ezt a kis,sőt inkább nagy kaput.
    Innentől fogva meg már asszem nincs is miről nagyon beszélni .
    Még annyit a végére, mondtad hogy annyit keressen valaki amennyit idő kell ................hisz abból van a legtöbb.................még a játékban is.

Üdv:endy