Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boxer HUN
Valahol olvastam, a multi esetleg patch formájában fog a késõbbiek folyamán belekerülni. Valós lehet?

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

gumikacsa
Szia!

Remélhetõleg holnaptól lesz megint, frissülni is fog. Igaz, akik itt jelen vannak, õk nem fognak újdonságot találni.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Boxer HUN
OFF
Ha pontosan akarod tudni az erõforrásod adatait, akkor töltsd le, telepítsd magyar nyelven és ha akarod, egy link segítségével akár meg is oszthatod másokkal a látnivalót... 😄

Amúgy üdv Kacsa!!! Mi lett a kamionszim.hu -val?
ON

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

5:40 tõl nézzétek az autópálya bal oldalán az ipar részt. Azért hasonlíthatna egy kicsit majd egy kamionos játék ehhez. 😊))))))))))
Ebbe kamionszimezni... 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

fuszhi
Már csak 4 hónap !!!!

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
Egyet értek. Az ets 2 hõz normális gépet kell vásárolni. Normális szaküzletbe és résen kell lenni hogy ne sózzanak ránk vackot soké. 😊))
Igaz kacsa? 😊 brrrr régvolt kép teszek remélem nem baj.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Te még sohasem offoltál gondolom. Oké, értem..
Megmondom nektek, hogy utánanéztem ennek a gépigénynek ami ugyanaz mint a T&T-nek.Viszont ha még lentebb görgettek azon az oldalon akkor ott van egy download link....-.-"
Összefoglalva KAMU az egész!!-.-"

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

fõleg az 1gb-os videókari, illetve a hely. Még a proci csak-csak, bár...
TruckerDave
Hát azért szerintem, nem lesz annyira vészes a dolog.

wollnerd
Ez kamu. Túl kevés a ETS2-höz....
ETS 2 legalább 8-10 GB-t fog elfoglalni, 2 magos, 2.8 Ghz procit, 1 Gigás videókártyát fog igényelni.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Sejtettem én is de azért megkérdezlek benneteket.
Stig95
Szerintem kamu. Akkor hinném el ha az scs blogon látnám.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Sziasztok!
http://mf-mynewworld.blogspot.com/2012/04/euro-truck-simulator-2.html
Leltem egy oldalt ahol gépigényt írtak, lehet hogy valós adatok lennének bele írva? Megtudjátok nekem mondani, vagy megint kamuzik valaki?

gumikacsa
Köszönjük a kockáknak a kis hardware ismertetõt, de ezzel a témával át lehetne vonulni a megfelelõ topikba, nem itt offolni.

tuzfal3
Mivel nem írt márkát feltételeztem hogy nem a legmárkásabbat akarta belerakni, ezért adtam ezt a választ. Amúgy ez tényleg nagy igazság, hogy a user-ek nagy része a tápon szeretne spórolni.Aztán ha kell venni a második tápot akkor talán már van annyi esze hogy minõségi cuccra fizet be nem valami bóvlira.

Opel Movano 2.8DTi

Szvsz LGA775-ben felesleges gondolkodni, egyre jobban kifutó platform... írj egy maximális összeg keretet amibõl szeretnél gépet vásárolni, és segítek... 😊
Ne vezesd már félre... egy minõségi 500W-os PSU manapság vígan elég, pl egy FSP Hexa 500-as vagy egy Corsair Builder Series CX500, vagy olyan amilyen nekem van egy szintén 500-as Superflower Atlas... ha minõségi, jó az elektronika, jó a nyák, és legalább 80+-os minõsítése van, akkor nem lehet gond, a noname Mercury és társai felejtõsek. Vagy esetleg az említettektõl valamivel olcsóbban lehet kapni Chieftec iArena-t...

Btw érdekes hogy CF konfigot hajtok egy 80+-os Superflower Atlas táppal és nem vettem még észre hogy nagyon erõlködne, nagyobb terhelés esetén is halkan, rendben végzi a dolgát...
Érdekes, hogy mindenki a tápon akar spórolni. Mert hogy az nem számít csak legyen.. Majd ha füstjelekkel jelzi, hogy ideje lenne újat venni (tápot és gépet is), akkor sokan megbánják, hogy a Csing Cseng Csung kft által össszemókolt fos vettek. Láttam már ilyet.. Csak szólok. Nem pont a teljesítmény a probléma, csak nem látok semmilyen nevet mellette.
Beagie
<#eljen>

www.gtr-masters.hu

tuzfal3
Az 500W-os is épp hogy kitermeli neki az energiát nem hogy a 400as..

Opel Movano 2.8DTi

lorci
Persze vigan elfog menni rajta szerintem!<#eljen>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

ronso
Szerintem a 400w táp is kevés lesz.

Sakkoo.......Baszkiiii

Paj 01
A processzor az megfelel??Processzor
Intel Dual Core E5800, 3.2Ghz

Nehez ezt igy megmondani de valoszinu h a 6570lesz a szûk keresztmetszet ebben a configban. Inkabb legyen csak 4giga ram...par ezrest radobsz és kapsz egy 6750et ami számítási teljesítményben kb dupla annyit tud.

Szerintem a garancia kevés lesz minimum 5 éves kell hozzá.😊
Sziasztok!
Segítenétek nekem ebben hogy ez a számítógép mennyire felelne meg az ets2-hez:
Alaplap
MSI G41M-P26

Processzor
Intel Dual Core E5800, 3.2Ghz

Memória
Kingmax 6GB DDR3 1333MHz

Video vezérlõ
ATi Radeon HD 6570 2GB

Merevlemez
750GB (+250GB +3.000.-Ft)

Tápegység
400w

Optikai meghajtó
kétrétegû Dvd író

Hangkártya
7.1 csatornás

Lan
10/100*1

USB
hátlap 4db, elõlap 2db

Ház
Választható

Garancia
3 év

Hát ha olyan optimizálatlan marad mint a T&T akkor egyik sem... Sztem érdemesebb minimum egy HD67xx -es kártya... Vga-nal a 3-4jegyû sorszámozásnál a második számot érdemes figyelni általában az 5-6 alattiak kb csak irodai alkalmazások futtatására elegendõek. Játékra nem nagyon alkalmasak ezek a kártyák. Gfbõl talán egy 450es elegendõ lehet, de ezek a dolgok procitól is függnek.

Hoppá! Belûrõl is kis fülke a kis fülke???? 😄
péistike
Csatlakozom az elõttem szólóhoz.<#eljen>

GTS

szabii98
Kurv*ajól néz ki!

I met God. She's black

TruckerDave
😊

Bocs de nem értem hogy miért nem jó

Sziasztok!
Szerintetek az euro truck simulator 2 hez melyik videókartya lehet a jobb ( NVIDIA GEFORCE GT 440 1GB VAGY ATI RADEON HD 6570 2G😎 ?
Hát mondjuk úgy érdekesen fogalmazott.. :XD
WUT????<#wilting>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

longhaul
Hát. Mondjuk utcákat nem rakod bele a készítõ, csak néhány utcákat a városban és csak autópálya van. Nem tudom a vonat közlekedés? Mert igazából úgy lenne jó? De ez is jó.

OMSI FOREVER!!!

gumikacsa
😄

fuszhi
Rendben ez nagyon nagyszerû. Én még fizetnék is a magyarításért. Köszi hogy ennyire nagyszerûek vagytok.

Te gumikacsa 😊)) ejjj 😊

Köszönöm az eddigi üziket, ma estig várom még a jelentkezéseket, aztán küldöm a felhasználók listáját... 😊

gumikacsa
Hozod a formád 😄

Mivan??? Pont azt írtam, hogy elkészült a magyar fordítás elsõ változata, és át kell néznünk, hogy OK-e...

fuszhi
"Remek", akkor magyarul nem jelentetik meg. Sebaj majd akkor "angolulunk" 😊)) Szép nyelv az angol. De a magyar még szebb. 😊

gumikacsa
Igen, vannak, valószínû, ezt a térképet is úgy csinálták, hogy a következõ részben ezt a térképet bõvítik tovább.

Levelet kaptam Paveltõl. A hazai kiadó megcsinálta az STDS fordításának vázlatát, de a csapat szeretné megnézetni a T&T-s fordítók törzsgárdájával is az anyagot, hátha találunk benne hibákat, vagy tudnánk finomítani a szövegen.

A közösségi fordítás ezúttal meghívásos alapon mûködik (elkerülendõ az mrtteam-féle idióták spamáradatát), szóval nem vehet részt mindenki a buliban. Olyan emberekre lenne szükség, akik...

1. Részt vettek a T&T fordításában,
2a. Társalgási szinten magabiztosan tolják az angolt (tehát a "hit the road"-ot nem úgy fordítod, hogy "megüti az utat") ÉS/VAGY
2b. Otthon vannak a jármûtechnikai szakzsargonban (tehát ha pl. küldök egy Google-képet egy magneto shaft-rõl, mert gõzöm sincs mi az, akkor rávágod, hogy az a gyújtómágnestengely).

Amennyiben a fentiek állnak rád, és szeretnél részt venni a korrektúrában, küldj nekem egy privát üzit. 😊

v43 001
Itt is meg kell majd "venni" az országokat, mint az elsõ részben? 😊 Mert errõl még nem halottam semmit.
Amúgy nézegettem nagyban a térképet és mintha lennének ilyen leágazások néhány helyen, például Brno és Pozsony között vagy az az útvonalrész amit ti magyaráztatok. Lehet, hogy késöbb lesz bõvítés, sõt szinte biztos. Ha belegondoltok, az ETS1-re is megkaptuk bõvítésként Angliát és újabb fõutakat, valamint a GTS-t is bõvítették Ausztria egy részével.
Úgyhogy én továbbra is hangsúlyoznám, ahogy páran ezt már megtettétek, hogy tessék megvenni a játékot és megmutatni, hogy mi is létezünk! 😊

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Hmm... Ez viszont teljesen igaz.

Az igaz, de viszont a területeken lévõ cuccok igen. Gondolom nem csupasz semmibe akar vezetni senki.
gumikacsa
De látom a blogon, még mindig van olyan hülye hazánkfia, aki nem tudja felfogni, hogy nem lesz benne Magyarország.