52658
-
#17301 Ha már ilyen jól megcsinálták a gyári Premium-ot, megérdemel egy kis festést:
Bár a mat értékekkel lesz még mit játszadozni :D -
#17300 El lett találva - el lett találva -
#17299 Hát szerintem tök jól néz ki, nem akarlak itt dicsérni de szerintem bizony :)) -
#17298 Bizonyos szempontból teljesen igazad van, ám azt vedd figyelembe, hogy a Haulin/ETS/GTS szériát a mai napig életben tartják a modifikációk.
Az én szemszögemből teljesen más a dolog, számomra a moddolgatás abszolúte szórakozás, de csak addig érdekes, amíg kikapcsolódás, ha valami nem megy, nem görcsölök rajta sokáig. -
#17297 Hát akkora szinten,meg annyi emberrel szerintem simán! :) -
retoucher #17296 ha van DDS plugin a PS alatt akkor igen -
jocking #17295 Én is a 200 misit cáfoltam, bár a 20-hoz is elég fanatikusnak kell lenni.:D -
#17294 :)))))))))) -
#17293 Na ez faca! Ez bejön!
Azt az üres template-t,megtudom nyitni PS-el,igaz? -
#17292 húú olyan mint az igazi és jól néz ki -
#17291 Endyt nemhinném,mert az a 20millió az lehetséges.. de hogy az a 287misi... -
retoucher #17290 Kétoldalasan skinezhető Container Trailer
..::ETS2 Container Trailer double-sided skin by retoucher::..
Letöltés
-
#17289 Szerintem segíteni kell az ilyen embereknek gyorsan és akkor hamar megoldódik a helyzet. A világ nem fog változni , viszont mi változhatunk és jobb lehet az életünk. Igen ha rájövünk hogy működik, és ahhoz hogyan tudunk úgy alkalmazkodni hogy nekünk is jól egyen. Szerintem. Asssziszem a látásmód a kulcsa mindennek -
#17288 Sry,rossz helyre postoltam..xd -
jocking #17287 Persze, nyilván úgy lehet pénzt keresni, ha sok sofőröd van, és ők termelik neked. Ezt szerintem eddig is tudta mindenki, nekem is már 6 sofőröm van, de fuvaronként 3000 eurónál többet egyik sem termel. Hogy legyen mindenhol garázsom, tele sofőrrel? Ok, biztos hogy dőlne a lé, de ehhez qrva sok idő kell. Meg kell venni egy garázst, sofőrt felvenni, legolcsóbb kamiont alátenni is alsó hangon 800k euró garázsonként. Nem olcsó. Nos, akkor számoljunk kicsit:
- 69 város van a játékban (nem tudom, mindenhol lehet-e garázst venni, de tegyük fel, hogy igen).
- Az alap garázsod először 1 személyes, amit 180k-ért fejlesztet 3 személyesre, az összes többi garázs alapból 3 személyes.
- További 100k-ba kerül felfejleszteni a garázst 5 személyesre.
- A legolcsóbb kamion 100k körül van.
Tehát egy fullos garázs megvétele, fejlesztése és munkásokkal való feltöltése alsó hangon 880k euró, és még nem számoltam a munkaközvetítőnek fizetett pénzt (bár az elenyésző ehhez képest).
69x880000 = kb. 61 millió(!) euró.
Nekem jelenleg egy fullos, és egy 3 személyes garázsom van, 7 sofőrrel. Ők naponta 10-12 ezernél többet nem termelnek. Így ahhoz, hogy egy újabb garázst tudjak venni-fejleszteni-feltölteni, játékbeli időben még legalább 2 hét kéne, de persze nem kell ennyi, mert én is dolgozom, azonban majd' 1 hét így is kell.
Tehát az elején még 1-1,5 hét/GARÁZS, és akkor még nem számoltam, hogy fél milláért kell bele kamion is, az további 2 hét. Így az első néhány garázst nagyjából 3 hetenkénti intervallumban tudod megvenni, ami nagyjából jó eredmény, mert én is a 6. hétnél járok, és 2 garázsom van. A későbbiekben a garázsvétel és fejlesztési idő lineárisan csökkenni fog, mert minél több a garázs, annál hamarabb megtermelik a következőre valót a kollégák.
És itt jön a bibi. Mint látod, mindenhez IDŐ kell. Majdnem megjelenés óta játszom a játékkal, szinte napi rendszerességgel, naponta 2-3 órát, és így is ott tartok, ahol már fentebb leírtam.
A legnagyobb bibi: A játék napra pontosan 2 hete jelent meg. Én is kurva sokat játszom vele, és mégsem tartok még sehol... Így a kedves lentebb említett emberünknél csak akkor hihető, hogy mindenhol van garázsa, és a pénzt önerőből kereste meg hozzájuk (és hogy tényleg ennyi pénze van), ha nincs élete, nem jár se dolgozni, se iskolába, és az egész napját azzal tölti, hogy 16-18 órát játszik az ETS2-vel naponta, mióta megjelent. Bárhonnan nézem, rohadtul nem adja ki...
Ennyi. A matematika és a logika bebizonyította, hogy mondhattok bármit, akkor is csaltok mint az állat. :D -
#17286 Illik hozzád az R8,Stocki...
-
#17285 Erre speciel passzoljuk a megoldást.. Nemtudjuk,nekünk még ilyen nemvolt.. legalábbis még nem olvastam ilyen segitség postot,mint amit te irtál.. -
#17284 Nem nagy szó,de lehet,hogy senki nem tud segíteni a témában,erre még nem gondoltál? -
#17283 Eemberek.. miről maradtam én le... :D
HOGY A VIHARBA TUDTOK ENNYI HÜLYE KÉRDÉST FELTENNI?!?!?!?!?
Amúgy,miért nemlehet megérteni hogy GOOGLE a barátotok a sok hülye kérdésre...?! -
Viktor1992 #17282 Szépen kértelek titeket hogy segítsetek. Olyan nagy szó?!
#17272 -
Linux01 #17281 Amúgy én is azért szoktam keresni megoldást, mert előbb találok, mintha megvárnám a választ :D -
#17280 1 egész tengellyel!
De! Szerintem az égatta világon semmi jentősége nincs a játékban (leszámítva a kisebb üzemanyag tartályt). Én nem vettem észre. Gondolom csak azért tették bele hogy a játék megjelenését követően ne azon sírjanak hogy miért nem lehet 3 tengelyes kamionom. -
saboo8 #17279 Valaki meg tudnád mondani, hogy a 3 tengelyes kamion miben jobb, mint a 2 tengelyes? -
#17278 Nem csesztetésként,de ugye most is a gép előtt ülsz, várod hogy valaki segítsen,de csak annyit kellene csinálnod hogy nyitsz egy új lapot és a Google-be beírod amire kíváncsi vagy. Nem! Inkább nézz fel a fórumra 5 percenként és várod a segítséget. Hidd el,ha magad oldod meg a problémáidat az nagyon jó érzés tud lenni.
-
#17277 Mi a @ van itt?
Vajo-nak egy egész takarító brigádra lesz szüksége! -
#17276 látom nem lehet kérni semit töetek.csö -
#17275 Tele van vele az INTERNET! -
#17274 Ennél normálisabban mégis mit válaszoljak?
"neten találsz hozzá ha nagyon akarsz vagy átfáradsz az off topikba,a banner alatt van a linkje" -
Viktor1992 #17272 Sziaszokt! Légyszives segítsetek. A Játék vmiért magától becrashel és nemtudok mit csinálni vele. Játék közben történik ez. Full grafikán mennie kéne simán mivel más játékkal is úgy játszom. Próbáltam alacsonyabb grafikán játszani de a hiba ugyanúgy fenn áll. Segítsetek.
Köszi előre is a választ! -
bálint013 #17271 Oké de nem lehet egy kérdésemre normálisan válaszolni?!
Úgy őszintén mondd meg!!!
-
#17270 Gondolom a kérdés így szólt: "És mi van ha igen?"
Nos,ha nem tartod be a fórumozás íratlan szabályait,akkor moderátorként kénytelen leszek kitiltani a fórumról! -
#17269 hé tudod mi tetszik nekem a tolató kamera gondolom ez nem az, de gondolok itt arra hogy így sávváltásnál nem kell jobb tükör hanem csak lenéz az ember a monitorra és látja ha várjon a sávváltással. -
endy papp #17268 Teljes mértékben így van ahogy írtad is.
Csak egyetérteni tudok vele.
Aki az ellenkezőjét állítja az még nem jött rá a pénzkeresésnek eme formájára mit a készítők opciókét beleraktak a játékba,és ezzel úgymond szabad utat nyitva a gyors meggazdagodás szabad útjának.
Ugyan ez elmondható a szintlépésről is csak az kissé más formában jelenik meg a játékban.
Semmit nem kell módosítani átírni ,nem kell semmilyen hekk és mód ez a játék alapból ilyen ,ezen legális opciókkal készült.
Arról hogy a játékkészítők ilyen ......(ha akarjátok nevezhetjük kiskapunak is ,de felőlem mindenki annak nevezi aminek akarja), formában tudtál összerakni a játékot ,azért nem azokat kell szidni és lehordani akik ezt megtalálták a játékban ,hanem a készítőket,egyedül őket terheli a felelősség.
Ezekre a dolgokra már az elmúlt héten rá jöttem csak felsőbb utasításra ne osztottam meg eddig és ezután sem fogom ,ahogy az illető sem tette.
Abban biztos vagyok ha ezt akkor nyilvánosságra hozom minden 3.-4. játékos már ezt használná.
Pár magyarázat ha van pl.100 kamionod a hozzá tartozó garázzsal a sofőrök szintje is magasabb lesz így a bevétel is magasabb.
Nyilván ez minél több lesz csak emelkedni fog,mert mire eddig eljutnak szinteket lépnek és termelik a hasznot.
Nekem most 7 garázsom ,tele sofőrrel és kamionnal,így egy-egy nap után 100 ezreket hoznak a konyhára .
Nyilván ha 2x3 ennyi lesz hatványozódni fognak ezek a számok.
Így senki ne csodálkozzon azon ha valakinek mindenhol van garázsa és annyit keres.
Én speciel mikor rá jöttem erre még a múlt héten,abba hagytam a játékot ,talán ha 1000 km mentem az óta.
Ne másért mivel szerintem ezzel a készítők nagyon mellé fogtak (és akkor még finoman fogalmaztam) hogy így ilyen hamar megszedheted magad legálisan csak a megfelelő opciókat kell használni a játékban.
Ebből következik hogy aki már eljutott addig hogy mindenhol van garázsa az simán kereshet egy-egy nap elteltével akár fél millát vagy többet.
Ezt pontosan nem tudom ,mert nem folytattam a játékot, szerintem ha folytatom már rég belinkelhettem volna azt hogy na nekem mindenhol van garázsom........ és lehetett volna hüledezni meg minden ,hogy cheat és csalás,stb,stb....
Hangsúlyozom mindenkinek ott van a játékában ez a legális opció ,még nagyon keresni sem kell ennyi nem több.
Ez egyértelműen a játék készítők sem tudták ,mivel hivatalos értesülésből tudom hogy a következő pecs-ben javítva lesz.
Ha tetszik ha nem ez van ,van aki kihasználja (kitudja használni) van aki nem mindenki maga dönti el neki mi a jó vagy jobb.
Nyilván én is láttam itt a topikban olyan képet amin az illetőnek se garázsa se sofőrje nem volt ,de mégis minden MAX-ra volt HÚZVA TP, szint,pénz stb és csak pár száz km-t vezetett na az csalás és cheat ,nem más ,de amit én és még páran használnak az nem .
Aki ne hiszi járjon utána.
Itt a fórumon már kaptam pár privát üzit hogy áruljam el (mivel láttak pár képet hogy hol tartok) hogy is lehet hamar pénzt keresni a játékban,mert ők nem szeretnének annyit vacakolni ezzel,de én eddig ,elutasítottam a kéréseket,hogy ez megint jó vagy sem ,mindenki döntse el maga .
Bocs hogy picit hosszúra nyúlt a szösszenetem.
Üdv :endy -
bálint013 #17267 És ma van ha igen? -
#17266 miaz a gugli?
-
saboo8 #17265 És teljesítményben számít valamit a több tengely? Mert Scania-ra 40 ezerért lehet venni, csak nem értem, hogy mire jó akkor. -
Nálam látszik. -
#17263 Először is,ez nem chat,hanem fórum!2 percenként ne kérdezd meg ugyanazt!
Másodszor a neten találsz hozzá ha nagyon akarsz vagy átfáradsz az off topikba,a banner alatt van a linkje és ez vonatkozik a kód kéregetőkre is! -
bigboi8814 #17262 gugli -
bálint013 #17260 pénz kódot csak a chet engin -nel lehet betenni?!