Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

botyika
inkább max hibás a kártya, sztem vinnie kéne. én karim se hiszem hogy jobb, bár annyira nem értek hozzá.
Vagy futtasd OpenGL-ben, ha ott semmi baja. Driverfrissítés volt?

Boxer HUN
Itt konkrétan a GT430 -al van a baj. Cseréld le egy erõsebbre.. 😊

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

botyika
kapcsold ki a hdr-t.
akos25
Helló mindenkinek! Van egy kis gondom! Open GL-ben ha indítom a játékot, semmi baja, de DirectX-ben ilyen a kép:
[/url][/img]
Valakinek volt már hasonló gondja? GeForce GT430-as kártyám van...

csináltam képeket hibáról teszek fel egy kettõt
ja ok kösz
Boxer HUN
Sajna estig a munkahelyemen vagyok, de ha a kormányod típusát és a hibajelenséget részletezed itt, biztos tud neked elõbb is segíteni. (A céges gépem egy szutyok...) 😄

kicsit letudod írni részletesebben
köszönöm
Boxer HUN
Konfiguráld újra a játék beállításainál.

sziasztok új vagyok nekem nem jó a kormány az STDS-hoz mert a gázpedál meg a fékpedál egyre állította és ha fel van engedve a gázpedál akkor megy elõre ha benyomom félig akkor áll és ha teljesen benyomom akkor hátrafelé megy mit kell vele csinálnom .
AudiQuattro
<#hawaii>

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Köszi az inputot, megemlítem nekik. A kuplungos/rögzítõfékes hiba várható volt, mondták hogy a hajtáslánc (és így a vezetési modell) még nem tökéletes, jelenleg is finomítják.

Írt egyébként Pavel az este azokra a problémákra, amiket eddig listáztatok...

1. A leállt kamiont gázzal is újra lehet indítani.
A felhasználóbarátiság miatt van, ez pont az, amikor a pálya elején a slusszkulccsal és a gázzal is beindul a motor.

2. A lámpák és a mûszerfal világít, ha leáll a kamion.
Ekkor lefullad a kamion, tehát a motor leállt, gyújtás azonban még van.

3. Multi-core GPU-nál csak egy magot használ a játék.
Sajnos nincs se Crossfire, se multi-core GPU-s tesztgépünk, de az STDS bevételeibõl talán újítunk.

4. A kamion leállásakor az esõ hajlamos eltûnni, induláskor megjelenni (nálam egyébként nem jött elõ a hiba).
Az esõeffekten még finomítunk kicsit, de biztos vagyok benne hogy ez a jelenség nem bug. A játékban az esõre kihat a szél, így elõfordulhat, hogy a széliránytól függõen a szélvédõt vagy az oldalsó ablakokat nem éri esõ, így ott nincs effekt.

5. Gány teljesítmény combos rendszereken.
Pavel azt írta, hogy akiknél gány a teljesítmény, jó lenne ha küldenének logot vagy nekem vagy a support e-mail címre (support kukac scaniadrivergame pont com), emlékeim szerint egy game.log fájlról van szó vagy a játék mappájában, vagy a Dokumentumok mappában.

@lolluki: Az Extended verzióban van médiagaléria, a Lite-ban nincs. Maga a játék ugyanaz mindkét verzióban.

Utánna meg sírnak, hogy ez meg az nem került bele a játékba. :/

Scania R580
nem is rossz... 😄

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

gumikacsa
Most már húzzatok tényleg a warezos jó édes anyátokba. És még finom voltam.

Renault magnum http://kamionszim.hu

A demóhoz van kézikönyv??
botyika
grafikában igazán csak a HDR opció számít, ha azt kiiktatja az ember, a többi mind maradhat high-on és nincs akadozás.
és a hivatalos oldalon az extended az mit ad?😄
én azt az egyet szedem 😊
LeWyTy
AZ elõbb még volt fent thepiratebay-en egy de már nincs.<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

és hol?😄 piratebay.org on van egy extended csak de azt is egy ember tölti fel 6kb-al 😊
Torrenten.
OFF!

Most, melyik lehet a teljes? (Netán a Demo-ból, teljes lesz kóddal?) Van 1.3GB-os és 1.41GB-os Extended verzió is.
[/spoilerg
jó de akkor hol a crack vagy a key???
Most mit nem értesz? A spoilerest? Így írták egy külföldi szájton, így volt a leírásban, állítólag a kód a crack, amit egy ismert warez-releaser adott ki hozzá. (Tényleg õ volt? <#idiota> )

Részlet, a kézikönyvbõl (pdf):

Game Activation
1. To unlock the full functionality of this game you need to activate it by entering
the Product Key code supplied with your copy of the game. Enter the Product
Key at the bottom of the screen. No Internet connection is required to activate
the game. Note that you can copy & paste the whole Product Key via Windows
clipboard.
ezt nem értem!!!
És a serial lenne a crack hozzá?? Pár helyen így van fent. (Ha nincs online check a kódra, akkor elvileg jó).

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(Medicina: (seri@l)- FAIRLIGHT) ???
Állítólag az Extendeddel akárhol mehetsz!
Most a demók közt mi a különbség?? Ami az SCS oldalán van, az 403MB-os, #8903-nál lévõ 533MB, de van Extended Demo is, az 1.42GB. Meg van torin 1.29GB-os is.
LeWyTy
Gondolom ez fake.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

AudiQuattro
Mm 4:3 nem?

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Állíts az érzékenységén...

www.smart-bus.hu

MANos Viktor
Miért olyanra csinálták(T&T, gondolom ETS2 is ilyen lesz) a játékot hogy alul és felül van egy fekete csík, mire jó ez? :S

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

TruckerDave
Hát nekem az irányítás nagyon nem jött be. :/ ETS 2-õs videókból nem tûnt rossznak, de billentyûzettel szerintem katasztrofálisan lassan fordul a kormány.. Meg lehetne valami gomb ami vissza fordítja a kormányt mint pl OMSI-ban. (Ha van esetleg akkor elnézést, nem sokat játszottam még vele)

wollnerd
Az nem lehet hogy régi típusú billentyûzetem van? (nem USB-s)
De ez nagy marhaság, mert pl. kormány gombjaira is próbáltam, nem reagált! Mivel lehet baja??? Kihúzott kormánnyal is ezt tapasztalom!
Windowsban lehet vmi de nem tudom mi az!! Olyan ritka jelenségem van, amit a Google nem is ismer?!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

További általam észlelt hibák:
1#
Ha a gépet sebességbe rakom és a kuplungot nyomva tartom akkor szép lassan lefullad. Nem azonnal de azért lefullad. Bár ez a gond csak azoknál jelentkezhet akik használják a kuplungot.
2#
Én is kipróbáltam a kézifékes gyorsulást és olyan 20 km/h-ig ment el. Ennek nem igazán kellene így lennie, mivel a hivatalos neve a parkolófék. Tehát több tonnát kéne órákra mozgásképtelenné tennie, de végül is állóhelyzetben ez itt is így mûködik.

Nos akkor nem tudom mi lehet a baj.<#fejvakaras>

wollnerd
Sõt! nem tudok jobbra- balra nézni se! Ugyanolyan a szitu mint a City Car Drivingben! WFT! Akkor nem is a játékkal van gond?!
Felbasz...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Nem reagál! És a Numpados nézeteket se tudok váltani! ha folyamatosan nyomogatom a pl. num 6-ot, akkor észrevehetõ hogy csak 0.2 másodpercre vált arra a nézet aztán vissza.
<#violent>

Stig95
Drogos állat <#idiota>

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Én is várom 😊
Légyszi ne haragudjatok meg de valamikor már letölthetõ lesz majd a egész játék ? Csak azért akarom letölteni mert én az euro truckot akarom majd megvenni.

LeWyTy
Van má krekk?<#idiota>

Altot kell nyomva tartani.

fuszhi
Hát nem tudom , nekem tetszik én is az ets 2 õt várom már nagyon szerintem nekem a kormányzás "megteszi", szóval nekem tetszik. A tolatás tükörbõl sikerült elég jóra elégségest adok magamnak ahhoz képest hogy nem állítható a tükör és kijöttem a gyakorlatból viszont elsõre zöldbe álltam koccanás nélkül igaz elcsúsztam de még így is nem az a nyögvenyelõs volt figyelni azért kellett. készítettem képet csak úgy a 3 vasparipáról hamár 😊)

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

wollnerd
De balfasz voltam! A vezérlõ-nél a fék tengely gombja ugyanaz volt mint a gáz tengely!<#falbav> Most tökéletes!<#taps>
Más: Hogy lehet a vezetõülésben kamerát forgatni?? Az egér mozgására nem reagál, bal gombot lenyomva se!

Tomika boy
Ez már az egész játék??

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

LTomi
Én nem nevezném õsréginek, de nem szélesvásznú. Csak az SCS új játékainál van probléma a képaránnyal.

Los Angeles, California

Talán nem jelent gondot pár kedvcsináló kép STDS-bõl...