52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Gis80s
    Jó reggelit!

Átalakítottam a fehér gyártói feliratokat szürkére....akinek tetszik, vigye :)

...::: LETÖLTÉS :::...
  • csoky0809
    szerintem mindenkinél :/ sűrgősen javítani kéne :)
  • Kistax
    Baker már azt hitem, hogy csak nálam van így!
  • csoky0809
    kissebb dugó a felhajtónál!

ezek össze is mentek!

úgy döntöttem 1 óra várakozás után (játékidő) hogy kikerülöm valahogy ezt egy tábla bánta mert nem fértem volna el :)

jó hogy kikerültem mert még az autópályán is ált a sor :/

utánna a pályán senki XD

( csinálni kéne az ilyen helyekre olyat h tudják az autók hogy kinek van elsőbsége!! mert így nem lehet játszani! BOXER lehetne ezt valahogy orvosolni köszi előre is !
  • Tharus
    Sziasztok

Levegő fék és Turbo hang v1.0 ezt a modot amikor kicsomagolom két fájlt adott, mind a kettőt be kell tenni a mod mappába? A Restacaron már kérdeztem, de semmi válasz.

köszi a válaszokat
  • nico79
    ok mindent jól csináltam.Meg van minden.Csak azt nem tudom ha pl szerkesztettem a kamiont akkor hogyan tegyem vissza?
    Ugyan úgy vissza csomi?
  • Boxer HUN
    Lehet, hogy a csapból is ez folyik, de úgy látszik nem eléggé!!!

Bocsánat az OFF-ért!
  • gigamen
    Igazán köszönöm!
  • Warrior888
    Basszus, minden képednél irigy leszek, pedig én is Actros-sal tolom, ráadásul fullos motorral, MegaSpace fülkével, de akkor is...
    Ez a színvilág, a 6x2-es alváz annyira illik ehhez a póthoz, hogy elképesztő. :)
  • TaRka0107
    Irány Luxemburg az új járgánnyal. 15-ös szintet értem el, most adta be ezeket a kerekeket, nagyon faják.
    Valami módot tudnátok adni, hogy jobban lehessen tuningolni. Semmit nem lehet rárakni szinte erre a Renault-ra. Mintha már lett volna róla szó!
  • matusz09
    Hát be is ba**na ha nem menne a win újratelepítés után a régi seriallal....ha eredeti nem szabad gondnak lenni az újratelepítés után sem...
  • csaklaca
    na én megkezdem a pihenöidömet! még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget!Sziasztok!Jó éjt!
  • NiQ
    Vegyél ki mindent a mod mappábol
  • gigamen
  • razor1997
    Én vagy 1-2 hete hoztam el a miskolci 576-ból.Akkor jött a friss "hús" mert elfogyot,egy kis beszélgetés az eladóval megjelenő játékokról aztán rohanás a 4-es buszhoz és go haza:D
  • csaklaca
    én ezt adom,a már pénzt is kereső sofőröknek!amit meg ez előtt vezettek,azt megkapják az újak!:)
  • csaklaca
    a lényeg,hogy eredeti!és ez így a jó!
  • norbee46
    Ismét bővült a cég!

• csaba90
    én neten vettem meg :D 7800-ért xd Miskolc ide 30 km... bemenni kocsival az is annyi mint a futárköltség...
    meg így hogy drágábban vettem ugyanannyira jött ki végülis.. de azonnal tudtam játszani :D az hogy msot nem fogom a kezembe meg nézegetem.. az elviselhető :D
  • csaklaca
    mikor én vettem meg,akkor sem volt egyszerű!Igaz én nem Miskolcon,de átautóztam én is a várost!megnézettem az egyik boltban,hogy melyik boltjukban van még!persze a legtávolabbiban volt még 3 db!mire oda értem,addigra 1 db maradt!nagy mákom volt!De megérte!
  • Laci82
    Áááá ma a miskolci 576-ban egy darab ne volt belőle,pedig hogy rágyúrtam telepatikusan a dologra,hogy ma megveszem....szemetek akik elvitték mind előlem
  • slayer006
    Nekem minden csatlakozáskor más IP címem van. Semmi jelentősége ebből a szempontból.
  • joceruza
    Ez nem chat!

(Ha nem próbálod ki,sose fog kiderülni!)
  • varazs01
    Akkor most mit csináljak?
  • varazs01
    Biztos nem fogja zavarni?
  • joceruza
    Akkor inkább meg se próbáld...
  • varazs01
    De meg fog változni az ip címem.
  • joceruza
    Szerintem rakd fel a játékot és amikor a kódot kéri, írd be azt ami a dobozban van.
  • bigboi8814
    elfogja fogadni ne parázz
  • varazs01
    Szevasztok újra akarom telepíteni a rendszert, win8-at akarok felrakni. Mikor felrakom a gamet biztos kérné újra a kódot és biztos nem fogadná el. A blokkot én marha meg kidobtam mert minek gondoltam. Most mi a teendő?
  • joceruza
    Azóta lenyomtam kb. 3500 km-t,de még mindig hiányzik nálam is ez eső.
  • TaRka0107
    Annak semmi köze hozzá!
  • pajti

• ronso
    Be persze... valami mod letiltotta sztem
    Már letöröltem ujraraktam és semmi..3 napja..nem játék nap.
  • macleody
    Opciókban be van állítva a maxi időjárás?
  • ronso
    Még mindig nincs esöm :(
  • Hungarykum
    Én olyanra gondoltam, hogy úgy lehetne festeni, mint magát a kasztnit a színskálából olyanra amilyenre akarom.
  • bigboi8814
    olyan mod még nincs h a dögrácsok nem krómosak hanem pl feketék? :)
  • Maximus4
    Alap felni helyett fekete alufelni
  • Hunter of Deer
    Arra nincs még vmi megoldás hogy este 8kor ne legyen olyan világos mint du 2 körül? :) a bekapcsolható visszapillantóban szépen sötétedik viszont a HDR miatta játékban nagyon szarul mutat. és lb éjjel 11kor van sötét normálisan. ha kikapcsolom a HDR-t akkor jó viszont akkor "csúnya".