52658
-
#17702 Jó reggelit!
Átalakítottam a fehér gyártói feliratokat szürkére....akinek tetszik, vigye :)
...::: LETÖLTÉS :::... -
csoky0809 #17701 szerintem mindenkinél :/ sűrgősen javítani kéne :) -
Kistax #17700 Baker már azt hitem, hogy csak nálam van így! -
csoky0809 #17699 kissebb dugó a felhajtónál!
ezek össze is mentek!
úgy döntöttem 1 óra várakozás után (játékidő) hogy kikerülöm valahogy ezt egy tábla bánta mert nem fértem volna el :)
jó hogy kikerültem mert még az autópályán is ált a sor :/
utánna a pályán senki XD
( csinálni kéne az ilyen helyekre olyat h tudják az autók hogy kinek van elsőbsége!! mert így nem lehet játszani! BOXER lehetne ezt valahogy orvosolni köszi előre is ! -
Tharus #17698 Sziasztok
Levegő fék és Turbo hang v1.0 ezt a modot amikor kicsomagolom két fájlt adott, mind a kettőt be kell tenni a mod mappába? A Restacaron már kérdeztem, de semmi válasz.
köszi a válaszokat -
#17697 ok mindent jól csináltam.Meg van minden.Csak azt nem tudom ha pl szerkesztettem a kamiont akkor hogyan tegyem vissza?
Ugyan úgy vissza csomi? -
#17696 Lehet, hogy a csapból is ez folyik, de úgy látszik nem eléggé!!!
Bocsánat az OFF-ért! -
#17695 Igazán köszönöm! -
Warrior888 #17694 Basszus, minden képednél irigy leszek, pedig én is Actros-sal tolom, ráadásul fullos motorral, MegaSpace fülkével, de akkor is...
Ez a színvilág, a 6x2-es alváz annyira illik ehhez a póthoz, hogy elképesztő. :) -
#17693 Irány Luxemburg az új járgánnyal. 15-ös szintet értem el, most adta be ezeket a kerekeket, nagyon faják.
Valami módot tudnátok adni, hogy jobban lehessen tuningolni. Semmit nem lehet rárakni szinte erre a Renault-ra. Mintha már lett volna róla szó!
-
matusz09 #17692 Hát be is ba**na ha nem menne a win újratelepítés után a régi seriallal....ha eredeti nem szabad gondnak lenni az újratelepítés után sem... -
csaklaca #17691 na én megkezdem a pihenöidömet! még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget!Sziasztok!Jó éjt! -
NiQ #17690 Vegyél ki mindent a mod mappábol -
#17689 -
razor1997 #17688 Én vagy 1-2 hete hoztam el a miskolci 576-ból.Akkor jött a friss "hús" mert elfogyot,egy kis beszélgetés az eladóval megjelenő játékokról aztán rohanás a 4-es buszhoz és go haza:D -
csaklaca #17687 én ezt adom,a már pénzt is kereső sofőröknek!amit meg ez előtt vezettek,azt megkapják az újak!:)
-
csaklaca #17686 a lényeg,hogy eredeti!és ez így a jó! -
#17685 Ismét bővült a cég!
-
#17684 én neten vettem meg :D 7800-ért xd Miskolc ide 30 km... bemenni kocsival az is annyi mint a futárköltség...
meg így hogy drágábban vettem ugyanannyira jött ki végülis.. de azonnal tudtam játszani :D az hogy msot nem fogom a kezembe meg nézegetem.. az elviselhető :D -
csaklaca #17683 mikor én vettem meg,akkor sem volt egyszerű!Igaz én nem Miskolcon,de átautóztam én is a várost!megnézettem az egyik boltban,hogy melyik boltjukban van még!persze a legtávolabbiban volt még 3 db!mire oda értem,addigra 1 db maradt!nagy mákom volt!De megérte! -
Laci82 #17682 Áááá ma a miskolci 576-ban egy darab ne volt belőle,pedig hogy rágyúrtam telepatikusan a dologra,hogy ma megveszem....szemetek akik elvitték mind előlem -
slayer006 #17681 Nekem minden csatlakozáskor más IP címem van. Semmi jelentősége ebből a szempontból.
-
#17680 Ez nem chat!
(Ha nem próbálod ki,sose fog kiderülni!) -
varazs01 #17679 Akkor most mit csináljak? -
varazs01 #17678 Biztos nem fogja zavarni? -
#17677 Akkor inkább meg se próbáld... -
varazs01 #17676 De meg fog változni az ip címem.
-
#17675 Szerintem rakd fel a játékot és amikor a kódot kéri, írd be azt ami a dobozban van. -
bigboi8814 #17674 elfogja fogadni ne parázz -
varazs01 #17673 Szevasztok újra akarom telepíteni a rendszert, win8-at akarok felrakni. Mikor felrakom a gamet biztos kérné újra a kódot és biztos nem fogadná el. A blokkot én marha meg kidobtam mert minek gondoltam. Most mi a teendő? -
#17672 Azóta lenyomtam kb. 3500 km-t,de még mindig hiányzik nálam is ez eső. -
#17671 Annak semmi köze hozzá! -
-
#17669 Be persze... valami mod letiltotta sztem
Már letöröltem ujraraktam és semmi..3 napja..nem játék nap. -
#17668 Opciókban be van állítva a maxi időjárás? -
#17667 Még mindig nincs esöm :( -
Hungarykum #17666 Én olyanra gondoltam, hogy úgy lehetne festeni, mint magát a kasztnit a színskálából olyanra amilyenre akarom. -
bigboi8814 #17665 olyan mod még nincs h a dögrácsok nem krómosak hanem pl feketék? :) -
#17664 Alap felni helyett fekete alufelni -
#17663 Arra nincs még vmi megoldás hogy este 8kor ne legyen olyan világos mint du 2 körül? :) a bekapcsolható visszapillantóban szépen sötétedik viszont a HDR miatta játékban nagyon szarul mutat. és lb éjjel 11kor van sötét normálisan. ha kikapcsolom a HDR-t akkor jó viszont akkor "csúnya".