Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
[/url][/img]
Valakinek volt már hasonló gondja? GeForce GT430-as kártyám van...
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
köszönöm
Írt egyébként Pavel az este azokra a problémákra, amiket eddig listáztatok...
1. A leállt kamiont gázzal is újra lehet indítani.
A felhasználóbarátiság miatt van, ez pont az, amikor a pálya elején a slusszkulccsal és a gázzal is beindul a motor.
2. A lámpák és a mûszerfal világít, ha leáll a kamion.
Ekkor lefullad a kamion, tehát a motor leállt, gyújtás azonban még van.
3. Multi-core GPU-nál csak egy magot használ a játék.
Sajnos nincs se Crossfire, se multi-core GPU-s tesztgépünk, de az STDS bevételeibõl talán újítunk.
4. A kamion leállásakor az esõ hajlamos eltûnni, induláskor megjelenni (nálam egyébként nem jött elõ a hiba).
Az esõeffekten még finomítunk kicsit, de biztos vagyok benne hogy ez a jelenség nem bug. A játékban az esõre kihat a szél, így elõfordulhat, hogy a széliránytól függõen a szélvédõt vagy az oldalsó ablakokat nem éri esõ, így ott nincs effekt.
5. Gány teljesítmény combos rendszereken.
Pavel azt írta, hogy akiknél gány a teljesítmény, jó lenne ha küldenének logot vagy nekem vagy a support e-mail címre (support kukac scaniadrivergame pont com), emlékeim szerint egy game.log fájlról van szó vagy a játék mappájában, vagy a Dokumentumok mappában.
@lolluki: Az Extended verzióban van médiagaléria, a Lite-ban nincs. Maga a játék ugyanaz mindkét verzióban.

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Renault magnum http://kamionszim.hu
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Most, melyik lehet a teljes? (Netán a Demo-ból, teljes lesz kóddal?) Van 1.3GB-os és 1.41GB-os Extended verzió is.
[/spoilerg
Részlet, a kézikönyvbõl (pdf):
Game Activation
1. To unlock the full functionality of this game you need to activate it by entering
the Product Key code supplied with your copy of the game. Enter the Product
Key at the bottom of the screen. No Internet connection is required to activate
the game. Note that you can copy & paste the whole Product Key via Windows
clipboard.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Medicina: (seri@l)- FAIRLIGHT) ???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
www.smart-bus.hu
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
De ez nagy marhaság, mert pl. kormány gombjaira is próbáltam, nem reagált! Mivel lehet baja??? Kihúzott kormánnyal is ezt tapasztalom!
Windowsban lehet vmi de nem tudom mi az!! Olyan ritka jelenségem van, amit a Google nem is ismer?!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
1#
Ha a gépet sebességbe rakom és a kuplungot nyomva tartom akkor szép lassan lefullad. Nem azonnal de azért lefullad. Bár ez a gond csak azoknál jelentkezhet akik használják a kuplungot.
2#
Én is kipróbáltam a kézifékes gyorsulást és olyan 20 km/h-ig ment el. Ennek nem igazán kellene így lennie, mivel a hivatalos neve a parkolófék. Tehát több tonnát kéne órákra mozgásképtelenné tennie, de végül is állóhelyzetben ez itt is így mûködik.
Felbasz...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
<#violent>#violent>

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Más: Hogy lehet a vezetõülésben kamerát forgatni?? Az egér mozgására nem reagál, bal gombot lenyomva se!
Los Angeles, California