Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz
ZTM
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Hogy tudom az beállítani, hogy nagyobb legyen az elsimítás?
Mert így elég trágya a graf:

Am jó játék nagyon fasza hangja van a kamionnak, könnyen kezelhetõ billentyûzettel.Ráadásul nagyot nõtt a szememben a játék mikor egy keresztezõdésben egy kolléga villantással adott elsõbbséget...

norbee46
<#wilting>

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

mond el hogyan kell mert nem tudom mert most regisztráltam
halló LeWyTy vagy mert szeretnék kérni tõled valamit vegyél fel privibe vagy valami
gumikacsa
Ez nem chat.

Írj neki privátban, ha kínod van.

Renault magnum http://kamionszim.hu

LeWyTy vagy írj ha vagy
Szobi30
ebben mit kell bírni az consolba, hogy tudjam szerkeszteni a térképet?
bár már 2 éve biztos van, hogy nem csináltam ilyet, de mindent azért biztos nem felejtettem el... 😄

www.szobi.picturepush.com

#9109 : Hát igen, pontosan ez a célcsoportja az SCS-nek! <#szomoru2>

Am, itt az elsõ monumentális módolásom STDS-be:

A map editor meg maradt a régi, igaz vannak benne új dolgok, ami nem véletlen, hisz ez mégiscsak új játék.

Lehet nekiesni a térkép készítésnek a free drive pályán! <#hehe>

Konzolba azt kell beírni, h: edit free_drive_01

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Kistódi
Nekem sikerült.

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Cujo HuN
Kár hogy a profil betöltésekor érzékeli hogy engedélyezve van neki a konzol,és nem enged menteni :/

aerolive
Nem áll meg az AI, ha kiteszed az indexet, végre megcsinálták.

WinStar: jól van megcsinálva a sebességtábla jelzés, nem jelez be a 90-nél, hogy gyorsan mész. Nem is tud, mivel le vannak korlátozva a kamionok.

Kistódi
Documentumok\SCANIA Truck Driving Simulator/Config és ott átírod ezt:
uset g_console "0"-ról ..."1"-re
uset g_developer "0" ezt is "1"-re és mentés 😊 Majd a játékban "ö" betû és kész is van 😊

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Rayden02
LOL<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Gépsárkány
Le tudnád írni? Elõre is köszi! 😊

CB:Gépsárkány

Kistódi
Aki gondolja itt is meglehet csinálni a szabad kamera nézetet😊 Én már át is írtam 😊

Azon gondolkoztam, milyen lenne ha majd egyszer átkerülnének a buszok OMSI-ból STDS/ETS2-be és az itteni dinamikus fény/árnyék effektekkel megtûzdelt jóval nagyobb virtuális világba menni velük jó kis távolsági járatokat! <#hehe>

STDS vs. OMSI

Tudom-tudom ez a 263-as nem épp távolsági busz, de épp ez volt kéznél!

Gépsárkány
Sziasztok! Csövet kellet vinnem...
Kerestem a felrakót.

Elkapott az esõ :-(

Találkoztam egy kollégával cb-n infót kértem. :-)

Le pakoltam...

Leparkoltunk öcsémmel (én hátul)! Otthon pihi a családdal! :-)

Cujo HuN
Jó nagy köd volt 😊Arra nem emlékszem,hogy az elõzõ részekben az AI képes volt az elõzésre?

ezt meg csak úgy)

Sziasztok.Leszedtem a játékot,kipróbáltam és nagyon tetszik.Már végig is vittem.Iszonyatosan várom már az ETS2-t.Én mindenféleképpen megfogom venni az STDS-t,és az ETS2-t.Csak pár hibát találtam:
-Autópályáról kikanyarodva ha jönnek a sztrádán akkor elsõbbséget adnak nekem még akkor is ha nem indexelek.
-Ha a tábla 90-et mutat akkor is azt írja hogy átléptem a sebességhatárt
-És számomra szerény hiány,de azért tök jó ötlet lenne sztem ha ugyanúgy 2 féle ablaktörlési mód lenne(a lassabb,és a gyorsított)De lehet csak én gondolom így,amúgy minden valóságos benne,de nagyon.

Scania R580
egyenesen lengyelbõl..<#smile>

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

VERESS 96
Üdv! Úgy látom megjöttek az elsõ vérpistikék... 😊

Gépsárkány
Felvettem egy üres pótkocsit.

Most a sör gyárnál várok egy telefont hogy göngyöleget kéne hoznom vagy sör kéne vinnem.

Áhá!Köszönöm!<#worship>
Ha valami értelmes emberkének van ideje és kedve, akkor összedobhatna egy kis összefoglalót az alapokról. Az átlagnak elképesztõen hiányosak az ismeretei, de a szája az hatalmas... szó szerint fizikai fájdalom egyes hozzászólásokat elolvasni.

Azért kamionszimulátor topikban az ember kicsit nagyobb tájékozottsági szintet várna a témát illetõen.

www.smart-bus.hu

A motorfék az nem a bubu! A bubu, az a kipufogó fék, a szerepe pedig csupán annyi, hogy a lassítsa a jármûvet. Lejtõn, ha nem megfelelõ fokozatban vagy, illetve, ha túl meredek a lejtõ, akkor 40 tonnát csak minimálisan lassít, ergo még az is elõfordulhat, hogy a használata közben gyorsul a szerelvény.

A villantás mûködik, kívülrõl is lehet látni.

Egyébként meg mutass nekem egy olyan KRESZ táblát, ami elõrejelzi, hogy 1km múlva már csak 50-l mehetsz. Elképesztõ baromságokat tudsz összehordani. Nem az a baj, hogy nem vagy képben, hanem az, hogy hülyeségeket jelentesz ki.

www.smart-bus.hu

jah még egy és befejezem az indexet kiteszed a kanyar elött van, hogy kanyar után leveszi (ahogy kellene) van, hogy hagyja úgy és neked kell! és mielött szólnátok nem, nem vagyok hülye ugyan annál a kanyarnál is megnéztem többször! és hol levette hol nem😄
A legbuzibb az, az mikor van egy 90-es tábla nyomod neki mint atom bevillan egy 50 amit már csak akkor látsz mikor oda érsz és egybõl sebesség túllépés hát ne haragudjál már aki ezt csinálta biztos nem tanult kresz-t! legalább egy kiegészítõ táblát alá, hogy 1km-er múlva öcsém 50-el! De semmi 50 paff!/fénykép!!
Vannak itt hibák valljuk be! Jó jó meg minden de mégsem!!! Az alany megáll ha kiteszed az indexet (miért banyek miért) , az alany csak átgurul a kúton. a motorfék (bubu) semmit nem ér lejtõn csúszik tovább a truck.Van a menüben egy villantás gomb (semmit nem ér) csak a mûszer falon villan fel a kék kis led de ha elõröl lesed a truck-ot nem is villan meg a lámpa!!! A tükrökben semmit nem lehet látni (homályos) de ha megnyomom az f2-öt minden látok és így nem olyan nem szeretem én azt komálom mint az igazi semmit nem látsz vissza térve a tükrökre a jobboldali tükör nagyon fostos nagyon távoli remélem ets2 más lesz!!! De amúgy nincs olyan nagy gond végre a fizika elfogadható!!!! Jó játékot és szép estét nektek!!!
A H váltó mit takar? :$
Eléggé jó a STDS!! De a motor fék semmit nem ér! Van egy lejtõs pálya a motorféknek bont ezt lenne a célja! És erre semmi csúszik a kamion :'(
Egész jó lett ez az STDS, tetszik!
Pláne full HD-be, 47"-os LCD-n, online rádió hallgatásával és az új dinamikus árnyékokkal egész hangulatos vezeti benne! Tényleg más lett az irányítás, ami csak javára vált a játéknak. A fények nagyon tetszenek, pláne mikor belenézek a napba majd elnézek onnan, megváltoznak a fényviszonyok, jól megcsinálták! <#eljen>
Persze lõttem pár képet is vezetés közbe! <#hehe>

Boxer HUN
...istenem... <#falbav>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

hogyan lehet privátba írni
bullseye9
Tárgytalan, összejött, fel kellett oldani a mappa írásvédettségét.

Az lenne az igazi, ha a váltókapcsoló úgy mûködne, hogy az egyes és a hármas, a kettes és a négyes, stb van egy helyen...

www.smart-bus.hu

bullseye9
Ezek szerint õk már rájöttek, hogyan lehet használni ezt az scs extractor programot...
Nekem sehogyan sem akarja kibontani az scs-t, Win7 x64-en parancssorból rendszergazdai jogokkal indítva sem lesz eredménye. Failed to create directory hibaüzenettel zár...

Akinek esetleg sikerült, ossza már meg a fórumozókkal legyen kedves, hogyan csinálta...

Pedig úgy látom indokolt. Kacsa már leírta... kicsit gondolkozni kéne, még senki nem halt bele.

www.smart-bus.hu

gumikacsa
Az enyém is. Van 2 váltókapcsoló (nevezzük felezõnek), így 18 sebességet tudsz kapcsolni a 6 sebességes váltóval.

Hatodikból visszateszed 1-be, és benyomod a váltókapcsolót, így hetest kapcsol. és így tovább.

Renault magnum http://kamionszim.hu

luspaydavid
Már gondoltam rá hogy vajon van-e letölthetõ mod hozzá <#idiota>

The Truck Is My Life

Basszus!Hülyének ne nézzük egymást!
Hogy váltsak 12-t,ha hatsebességes a váltóm?
Sajna nem, a Seven-M lesz a forgalmazó, de nem tudom itthon mikor jelenik meg dobozosan.

És köszönöm mindenkinek a hibajelentéseket, ma este elküldöm majd a csapatnak e-mailben (nem tudom megnézni õket az én vasamon, mert kiküldetésen vagyok)

aerolive
Még szép, ugyanúgy járnánk ha kétszer kéne lerenderelni a tájat, mint a régiebbi 18wos játékokba, akadozna, ha bekapcsolnád a tükröt. 😄

yokel
Az oroszok nem tétlenkednek most sem... <#hehe>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Beállítások, és megkeresed a váltó kapcsoló nevezetû funkciót! Még jó, hogy magyarul van a játék basszus... 😊

www.smart-bus.hu

Hali!

Valaki arra a kérdésre tudna válaszolni, hogy a boltokba mikor lesz kapható a game?
Köszi!
A h-váltó mûködik nektek rendesen?Mert ugye ott csak 6 fokozat van,így autómatán kell használnom,mert manuálisan már nem tudok feljebb váltani.
MANos Viktor
Valakinek feltünt már hogy a tükrökbe nem látszik az árnyék?

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Sziasztok!

Jó a játék, nekem nagyon tetszik. Viszont találtam egy hibát. Ha éjszaka platós kocsit húzok (pl: markolót), akkor a fék lámpa átvilágít a platón keresztül.
wollnerd
Valaki? #9067

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2