52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • zoltan1232
    Ja én is éppen ezen gondolkoztam tegnap hogy ami nagyobb fejlesztést fog hozni azért biztos fizetni kell majd
  • nagykispeter
    Ezt én is osztom,bár szerintem azért már külön nem fogok fizetni..Egyszer már megvettem.
  • zoltan1232
    Először legyen optimalizálva rendesen, aztán jöhetnek a térképes cuccok
  • gumikacsa
    Majd a jövő héten.

És ha jól értettem, erőssen gondolkoznak rajta, hogy a térkép bövítés pénzes buli lesz, tehát a javításban ne is várjatok ilyet.
  • macleody
    Nem.
  • rambóóxd
    Sziasztok! Kijött a patch???
  • SimaSuna #18461
    én kérek elnézést :)

de még mindig jobb ha az orosz oldalon ciril betükből próbálnál bármit is kisilabizálni :)
  • ronso

Alvás Fluor Tomival.
  • szavulyzsolt
    Csak, hogy vázoljam: 9 mód van jelenleg ott, amiből 2-nek nem igazán lehet tudni, hogy mit tartalmaz, az, ha van egy kicsi matek tudás, pontosan 77,78%, tehát nem 99... :D:P
  • janikad600
    Mapp tágítás lesz?
  • Euro Truck
    Kössz
  • SimaSuna #18456
    pedig 99%ban a nevéből kivehető.. :)
    ha még az orosz oldalon nézelődnél, akkor igazad volna :)
  • zoltan1232
    Tessék.

A videó alatt vannak a letöltési linkek
  • Euro Truck
    Jogos!!!! Néhányat én se tudok,hogy mi az!!! :S :D
  • Euro Truck
    Ha már említettétek
    Valaki tudna linket adni a Real phisics 1.5 ről? ( letöltési link )
    És ,hogy mi változott benne? Ugyanúgy billeg a kabin? És mikor lesz az a nagy frissítés amit mondtak? ( a DAF megkapja a licencet.. )
  • szavulyzsolt
    Lenne egy javaslatom, ha túl kemény, akkor kérlek ne vegyétek figyelembe...
    Fel van téve az a "Letöltések" menüpont a banner-be. Tök jó, de lenne egy hozzáfűznivalóm: hogy ne legyen folyton az, hogy ha valaki belép az oldalra megkérdezi, hogy ez+az minek van (pl.: "mit tartalmaz a Premium Tuning?"), lehetne egy olyant, hogy a címe mellé rövid leírást tenni, hogy melyik mód mire használ ill. mi van benne.
    Csak egy javaslat...!
  • zoltan1232
    Pihi és kávé aztán megyek tovább

• zoltan1232
    Akkor sok sikert
  • TokraFan
    Fontos a környezetvédelem. :-)
  • TokraFan
    Sziasztok,

Kérdezném, hogy a magyar verzióhoz a normál angol, netről letölthető 1.1.3 patch feltehető, vagy kopogtassak a forgalmazónál egy kifejezetten magyar patch fáljért?
  • macleody
  • WinStar
    aztán,minek ide no police mod? xD
    Konzol és írd be: g_police 0 és szevasz :D
    Vagy pedig a szokásos dokumentumok/ETS2/Config.cfg-ben megkeresed az uset_g_police-t és átírod 0-ra :)
    Így a 80-as,trafis szakasznál is mehetsz 90-el,vagy esetleg többel(ha betetted a no speed limit modot)

Bocsi a dupla postért!
  • WinStar
    Sziasztok.Akinek keveset esik az eső,vagy tetszik neki ahogy esik,meg minden...az hozza elő a konzol-t és írja be:
    g_set_weather 1 f - esik az eső
    g_set_weather 0 f - napos idő lesz
  • gordon 24
    Szerintem ez nem gép gond. Nekem sokkal gyengébb gépem van és simán megy, nem pulzál meg ilyenek.

Igaz nekem a monitor miatt 1280x124 en megy.

Egy Geforce GTX 650 1gb rammal egy 6750 penti proci 2.66 és csak 2gb ram.. Szóval szerintem tuti más a bibi..
  • Euro Truck
    Tudom :) .
    Ja sajnos!
  • aerolive
    Nem leugatás volt. :D
    Lesz ebből még 2, rosszabb esetben 3 év is, mire az elkészül.
  • Euro Truck
    Kössz! :)
  • gumikacsa
    Igen, nagy valószínűséggel az American Truck Simulator lesz a csapat következő játéka.
  • Euro Truck
    Jóvan na!!! :D . De láttam,hogy van hivatalos weboldala
  • aerolive
    Még most jött ki ez, szerinted van épkézláb információ? :D
    Még megerősítve sincs, csak erős találgatás - ha nem maradtam le valamiről eddig.
  • Euro Truck
    Nem a témához kapcsolódik. De mi is lesz a következő játék amit az scs fejleszt ki? Asszem Amerikában fog játszódni.
    Valaki adna egy weboldal linket is? Nagyon megköszönném
  • AXmen
    Sziasztok!
    Szeretnék én is becsatlakozni, az ETS2 világába!
    Nyilván egyesek azt hihették, hogy nem játszok ezzel a játékkal,pedig ez nem igaz!
    Úgy döntöttem, hogy gyakorlok a játékban, mert még kicsit béna vagyok!

De mindegy is, most jöjjön pár kép!

Milyen szép a kilátás!

Ui:Boldog Szülinapot ÉN!
  • zoltan1232
    Jól néz ki a vasad :D
  • Hungarykum
    Mégsem ezen a hétvégén jelenik meg az új 1.2-es javítás. Remélhetőleg jövőhéten lesz belőle valami.
  • ronso
    Ma reggeli indulás..

uton

pihi..
  • zoltan1232
    Az FPS értéket Fraps-al lehet megnézni.

Realistic Physics Mod v1.3 (van már újabb 1.5)

sebességkorláttal
    sebességkorlát nélkül
  • bullseye9
    Tetszik, ügyesen oldottad meg.
  • Euro Truck
    A fps értéket hol tudom megézni?

real physics 1.3 honnan tudom letölteni?
  • ronso
    Nyugi nekem megy a fraps játék közben és nalam is max beállitasoknál max 35 fps vá jrosba beérve leesik 25-27re.Ugy hogy be sincs kapcsolva a fények távolsága opcio.A gépem ott van a nevem melett.Sajnos azt kell mondjam,hogy elkapkodták azt hogy rendesen optimizálják,pedig vplt rá idejük.
  • Werner91
    Köszi! Holnap utána nézek. És a fülke dőlés feltűnt már valakinek? vagy lehet, hogy eddig is ilyen volt csak nem figyeltem, nem tudom. Szóval az tűnt fel, hogy pl autópályán előzésnél, vagy sávváltásnál a tükörben, a pótkocsi egyik oldala jobban látszott (természetesen nyílegyenesen haladó szerelvény esetében) mint a másik, és utána vettem észre a kerékdobok és a kerék közötti távolságon, hogy ha egyenesbe húzom a szerelvényt, a fülke nem áll vissza teljesen függőlegesre. Ez másnál is így van?