52658
-
Zidan21 #18507 Hali valakinek kell céges pótkocsi és az mellé festés a kamionra?
Pl.: TNT , DHL , UPS . stb... -
#18506 Erről van szó! Vagy mi van akkor ha 70-nel megyek végig és nem 90-nel, akkor is kevesebbet fogyasztana. De ilyen patchre ne számíts, mert akkor értelmét vesztené az öko vezetés, ami egy baromság különben is... Mellesleg február környékén olvastam egy cikket ennek a szoftvergyártó cégnek fejesével készült, ő elmondta, hogy szeretnék lemintázni a szakmát bla bla bla marketing szöveg. Rengeteget játszottam, a GTS/ATS-sel, és nekem csalódás ez a game mert inkább kiegészítő mint egy új egyéni játék. Pl engem baromira idegesít, hogy Németországban sok lehajtó úgy van megoldva, hogy a külső sáv átalakul lehajtóvá, vagyis ha elbambultál simán lehajthatsz a pályáról ha nem tudsz hirtelen sávot váltani. N.o. és Ausztria egy az egyben átkerült a GTS-ből és puszi. Na meg arról is lehetne beszélni, mi jár akkor ha valaki nem pihen, pl N.o-ban mennyit kell fizetni, Franciaországban meg 10 perc túlvezetésért is bilincsbe verik a kamionost.
Bocsi, hogy ilyen hosszút írtam! -
#18505 nem mindent lehet rendesen leszimulálni...
ez ilyen iRacingben, rFben de még LFS-ben is..
ha igazi szimulátor kell, az nem ez a játék azt a Mercinél / Scaniánál kell keresni...nem itt :) -
orixon #18504 A legnagyobb dolog szamomra az lenne ha sikerulne megoldaniuk egy patchben hogy a kamion csak akkor fogyassza az uzemanyagot amikor gazolom...mert most is megyek Magdeburgbol Kielbe es nagyon sok leejto van ahol kiveszem sebessegbol, es olyankor is ugy issza a gazolajat mint a vizet....es ez nem helyes... -
#18503 vagy azt, hogy vannak akik túltesznek mindenen :)
-
#18502 Ez is azt bizonyítja, hogy remekül összerakták. -
#18501 Már most szerintem sem gép gond, mivel kitapasztaltam: ha a tompított világít akkor indexelés közben megszűnik a pulzálás még 1920x1080-as felbontásban is, ezért nem pulzált sose sötétben... szóval ez eléggé durva game hiba. Na mindegy, azt hiszem reménykedhetünk egy normális patchben ami többet tesz mint a kamionok fed.comp.jának átvariálása...
-
jocking #18500 Van valahol valamilyen fícsör lista, hogy milyen változások várhatók az 1.2-es patchben? -
jawol #18499 Meik weboldalon vannak több letöltések Ets2-höz? -
Juhasz27 #18498 Haver küldött pár képet,kiesett a pályából :D
-
#18497 SG-n is lehet küldeni, meg mailban is :) -
Petke77 #18496 Kevesen vagyunk mi "kivülállók" :) -
Zidan21 #18495 jah oks ... -
Juhasz27 #18494 Lehet hülyének fogsz most nézni,de sem skype-om sem facebook-on nem vagyok fent :)
Msn-t sem használok
-
Zidan21 #18493 Hali
Juhasz27:
Nekem meg van a magyar rádiós ha kel oda adhatom csak annyi hogy privátba írd a skypod vagy facebook és ott átküldöm!!
Mert az enyém 100% jó! -
Juhasz27 #18492 A rádió csatornák nevét lehet látni,igen -
#18491 olvass vissza, kereső, google a megoldás :)
Juhasz27!
játékban látni is az adókat? tölts le frissebbet szerintem az lesz a baj. -
Juhasz27 #18490 Hali!
Lenne 1 olyan problémám,hogy betettem a a játékba a Magyar Rádiók fájlt és a Radio 1-et akarom hallgatni,akkor kifagy a játék.
A játék eredeti. -
lenhoffer #18489 hali valaki nem tud olyan modot csinalni hogy a jatekban levo kamionok is tudjak a 90km/h sebeseget mert en 90 el ugy megyek ell meletuk mint ha alnanak meg miert nincs kamionos elozes a jatekban -
#18488 :D -
tokike97 #18487 az szép -
#18486 van. 1.000.000km balesetmentes vezetés :) -
tokike97 #18485 hello kérdezném hogy van e olyan command vagy program ami minden cucot felold.... -
zoltan1232 #18484 És ez még nem az 1010 lovas motor volt Most azt raktam be de az félelmetes -
dgufoplast #18483 Ki csomagolod a base.scs és mindent meg találsz benne :) csak meg kell keresni :) -
Geriga #18482 Szeretnék egy nyomorult saját feliratot a Scaniám napellenzőére. Hogy tudom megoldani? A program hátterét tudom, az érdekelne, hogy a kamionom dds-ét elő tudom e szednia játékból?
Előre is köszi. -
HCsuky #18481 Igen én is olyasmit olvastam és nem örülök hogy pénzt akarnak érte hiszen meg vettem a játékot 6000Ft-ért
meg még a módért is fizessek amit ki adnak hozzá na azt azért már ne. -
#18480 -
csaklaca #18479 ez is igaz!De ha mégis kell fizetni,akkor sem tudunk mit csinálni!max.döntünk,kell,vagy sem!én biztos megveszem....:D -
orixon #18478 Nem ertem mit kell annyit talalgatni...senki SEMMI BIZTOSAT nem tud es itt folytassa a dolgot hogy ugy lesz meg amugy lesz de halvany lila fogalma sincs hogy mi es hogy lesz...
Mar az arakrol is beszeltek mikor meg nem is biztos hogy kell erte fizetni... -
rarma #18477 Egy kis pihenő a hosszú út elött .
-
csaklaca #18476 Egyszerű,a hibák ingyen javítva lesznek,a többi meg fizetős!Aki Úgy gondolja,az megveszi,aki nem az nem!De szerintem lesz rá"megoldás"is......Bár szerintem az nem lenne jó,ha lenne! -
vajo #18475 Büszke lehetsz magadra. -
Debilon #18474 plusz meg kell nézni, egyéb AAA-s címek hogy álltak be erre a DLC dologra, hogy a játék kiadása után olyan dolgok lettek 15-20 euroért kiadva amik régebben alap dolgok voltak egy játékban
5-10 euroért teljesen korrekt lenne a DLC-zés, ha nagyobb/több ÚJ dolog lenne benne akkor még a 15 is elfogadható szerintem
amúgy egyetértek, nagyon nagy és idegesítő hibával én sem találkoztam, kis bosszantó dolgok vannak, de azokat meg javítják majd
boruláshoz meg, talán nem kéne no limit mod-al 100+ tempóval kanyarogni és akkor nincs borulás :) -
komiki #18473 A te kedvedért egész Magyarország lesz modellezve.Nagyon nagy városok lesznek és még a saját lakóépületed is felismerhető .Az ár is kedvező lesz,150-250 forint között ,remélem megfelel majd mindenkinek.Milyen idegesítő hibákra gondolsz?Én most 25 ös szinten vagyok de semmi" idegtépő "hibával nem találkoztam.Ez egy ilyen game ,szerintem nem lett rossz.A hülyeség teteje amikor ide belinkelgetnek mindenféle képet hogy hogyan tekeredtek meg a géppel az autópályán.Eddig egy táblát löktem ki pályára hajtáskor valahol az Angoloknál.A fizetős dolgokról meg el lehet gondolkodni,hogy a mai világban ki akar ingyen dolgozni.Kétezer forint az sok?Aki saját keresettel rendelkezik szerintem nem egetverő összeg egy dlc-ért.Akinek sok az meg nem játszik vele aztán kész. -
Debilon #18472 vasút és közút keresztezésében :DD
amúgy van egy amiről tudok Metz mellett valahol, meg valahol osztrák területen is mintha rémlene valami -
bazsikaj #18471 Hali.
Hol találhatok vasúti átjárót? -
matusz09 #18470 elég gáz lesz, ha a komolyabb dlc-k fizetősek lesznek, de mégis azt mondom, hogy ha optimalizálják a játékot, javítják az idegesítő hibákat, akkor ezek után lehet, hogy megveszem a dlc-ket ha nem lesznek 2000 ft-n felül...na meg persze, ha elég jónak találom őket, azért ha beletesznek MO-n két várost meg egy kis kamiontuningot, biztos nem veszem meg...legyen mennyiségi és minőségi, és akkor megéri -
rarma #18469 A játéktelepités után , elvileg mindegyik kamion kabinfülkéje fix , tehát nem mozog , lehet tettél be olyat a módot a mód mappába , ami mozgassa a kabinfülkét. -
zoltan1232 #18468 Kicsit mint ha megint gyorsan mentem volna