52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • csaklaca
    Na én megkezdem a csökkentett pihenőidomét!
    Jó éjt mindenkinek!
    Sziasztok!
  • matusz09
    sztem valamilyen driveres gondod lesz... dx9/10 vga driver. ezekre gondolok így látatlanba
  • Werner91
    Srácok egy kis segítség kéne. Tapasztalat valaki olyat eddig, hogy mikor belép a játékba, és onnan folytatná ahol abbahagyta, akkor a betöltés után (mikor már a kamionban ülsz) tiszta "kék/zöld/sárga" az egész kép? Illettve a másik "probléma" hogy úgy veszem észre, pl mikor autópályán megyek, kanyar után nem áll vissza a fülke egyenesbe, hanem valamennyire ferde marad, a következő "fordulásig" ? Ja a színes képernyőhöz annyit, hogy ha ilyenkor kilépek a windowsba, és vissza akkor ugyanúgy marad, de ha újraindítom a gépet, akkor utána megint normális. Leszedtem az 1.3-mas patchet, de ez a két probléma továbbra is fennál. Eredeti a játék, de előtte 1 hétig toltam warezzal, semmi baja nem volt. Most lett újra rakva a gép, a warez teljesen törölve lett, mentésestül, mindenestül. Valami ötlet?

Erre tudna esetleg valaki válaszolni?
  • Opelfan
    Még nem, most töltök le egy új drivert, kb 1,5 éve tettem utoljára.
  • matusz09
    boccs a 2 hszért de mit találtam:

http://blog.scssoft.com/search/label/Euro%20Truck%20Simulator%202
  • matusz09
    Szerintem biztosan javítva lesz a szaggatás, ha már felhoztad a gta-t akkor ott is játszhatatlan volt a játék 2-3 updatig, bár az nekem még utána is, bár nem tudom miért....egyszerűen nem tetszett neki a gépem, sehogy sem ment 30 fps fölé... am meg én nem akarom elhinni, hogy azzal a karival legalább közepes beállítások mellett nem megy a játék....nehogy már egy 2 éves karit megfogjon a játék...
  • Opelfan
    Nincs meg a probléma...

Megáll az eszem... már most a legkisebb felbontáson is pulzál, tényleg nem tudom mi van vele. Most már oda lyukadok ki, hogy nem is videokari baj van...

Egyébként egyet kell értenem azzal, hogy durva, egyszerűen nem jól programozták le valószínűleg vagy fogalmam sincs, ha a GTA 4-ből indulunk ki ott mégis mennyi object van? :) Az gyönyörűen fut nálam. Na mindegy... ha már megvettem nyomom tovább pulzálva, de már kezdem sajnálni a rááldozott pénzt :\.
  • Geriga
    Sziasztok!

Kérdésem az lenne, hogy Skinezés ugyanúgy megy mint a sima ETS-be? Az alap kamionoknak (amik benne vannak a játékba alapból), elő tudom szedni a DDS fájljait?
    Előre is köszönöm a választ!
  • matusz09
    Hát akkor legalább megvan a probléma, de am remélem, hogy az új update-ben lesz vmi kis optimalizálás, mert elég gáz, hogy fullon van minden (render 200%), városokon kívül stabil 50-60 fps, városban meg hirtelen lezuhan 10 fps-re. Tudom persze ott sokkal több az object, de ez akkor is durva egy kicsit, ráadásul bármilyen felbontáson, és bármilyen grafikus beállítások mellett ez van, és azt nem hiszem, hogy a gépem kevés lenne neki :). ettől függetlenül játszható, és egy nagyon jó játék, és tiszteletet érdemel a fejlesztő csapat....csak hát nah, az optimalizálás nem sikerült igazán, de hát valljuk be őszintén, ez sokszor a nagyoknak sem sikerül(Rage, az új Medal of Honor, sőt sztem a bf 3 is egy nagy katyvaz)...
  • orixon
    Egy driver frissitest probaltal elvegezni?..nalam is az jobba tette a jatekot..
  • Opelfan
    Ezzel azért vitatkoznék, 2 éve amikor megvettem 5770-ek közül is ez egy elég drága kari volt, gyári tuninghűtős ill. tuningos ASUS, pl TDU2 ezen a felbontáson futott gond nélkül, ez az első game, ami problémát okoz. persze hozzá kell tenni, hogy eddig ez a leglátványosabb is, szóval én eddig mindig 1920x1080-ban használtam, csak éppen az idő pontosabban a játékok grafikája túllépett rajta.
  • allock #18416
    ne is csodálkozz
    azt a kártyát nem olyan felbontásra találták ki (1920x1080)
    1280x1024 full max esetleg
  • Opelfan
    sajnos a videókari lesz a gond... 1920x1080-on pulzált, 1600-on is kicsit, most 1440-en teljesen simán fut, hát ennyit a technikai fejlődésről :\, elavult lett az 5770-es Atim :(
  • csabush
    Olálááá, valami személyes dolog fűz a céghez?
  • matusz09
    nem hinném, hogy a géped lenne a gond....esetleg windows mikori?nincs nagyon szétgányolva már...
  • Werner91
    Srácok egy kis segítség kéne. Tapasztalat valaki olyat eddig, hogy mikor belép a játékba, és onnan folytatná ahol abbahagyta, akkor a betöltés után (mikor már a kamionban ülsz) tiszta "kék/zöld/sárga" az egész kép? Illettve a másik "probléma" hogy úgy veszem észre, pl mikor autópályán megyek, kanyar után nem áll vissza a fülke egyenesbe, hanem valamennyire ferde marad, a következő "fordulásig" ? Ja a színes képernyőhöz annyit, hogy ha ilyenkor kilépek a windowsba, és vissza akkor ugyanúgy marad, de ha újraindítom a gépet, akkor utána megint normális. Leszedtem az 1.3-mas patchet, de ez a két probléma továbbra is fennál. Eredeti a játék, de előtte 1 hétig toltam warezzal, semmi baja nem volt. Most lett újra rakva a gép, a warez teljesen törölve lett, mentésestül, mindenestül. Valami ötlet?
  • Opelfan
    Valamivel jobb lesz talán, most kipróbáltam, de általában este elmúlik, nappal viszont nagyon erősen pulzál lámpa nélkül is. Neked milyen géped van? Most igazából nem tudom... lehet hogy a gépem gyenge neki? Core i7 2,8Ghz Ati 5770 1 GB, 4GB RAM.

Másnál is volt még ez az index pulzálás?

Köszi a válaszokat előre is!
    Nálam ugyanez volt, a segédfények kikapcsolása megoldotta a gondot
  • I Angel Disco
    Mostmár én is tudom, éppen leszállitok egyet...
  • Opelfan
    Ti tapasztaltatok már olyat, hogy indexelés közben mintha pulzálna a játékmenet a villogás ütemére? Igazából nem tudom mire vélni, lejjebb vettem a grafikát de pontosan ugyanolyan maradt.
  • gigamen
    Gyönyörű
  • SimaSuna #18406
    csomagolt üveg :)
  • I Angel Disco

Egy érdekes rakomány... Én ezzel még se itt (képekben), se a játékon belül nem találkoztam...

Angel D.
  • csaklaca
    a legfrissebb verzió!:)
  • gigamen
  • ukipapa
    További jó játékot mindenkinek! Nekem már pihenni kell mert a tachográf már sír hogy nem pihentem (:
    Sziasztok
  • I Angel Disco
    Sziasztok!

Sokaktól olvasom, hogy megy a csuszka a kanyarokba....

Nálam a megoldás a 750LE motor, és 6*6 alváz, a 14-es váltóval megoldotta a dolgot. Nem azt mondom, hogy nem kell lasítani a kanyarban, de nem bicskáz be, meg nem esik szét a kanyarba, illetve kanyarba is tudok még fékezni, ha szükséges. A motor erő kell, mert az összkerék hajtás, kicsit visszalasít a dolgon, egy gyengébb motorral.
    A végsebesség persze nem lesz 170, de azt gondolom, vagy erre vagy arra kell elmozdulni. Én a biztos kanyarvételre szavazok.

A szerviz, szerintem is gáz, mert volt úgy, summihez sem értem hozzá, még is 1800km után ott diszelgett a 3%...

Angel D.
  • csaklaca
    elnézést!az 113!elnézést,benéztem!
  • AudiQuattro
    Élsimitás javitva kicsit.
    (megszaladt) :D
  • csaklaca
    na igen!a Restacar-on fent van ilyen mod!
  • LACEJKA
    bocsi Ő lenne az

Nekem ez az igazi scania:

• csaklaca
    Scánia,ha jól látom!
  • LACEJKA
    2012-2013 -es Scania félig 2010-es Scania kicsit vicces de én nem tenném be.

De azért jó mert egyedi még egy ilyen nincs :D
  • SuSu1992
    hátezmiez?
  • AudiQuattro
  • dgufoplast
    Köszöntem :)
  • LACEJKA
    ment a privi :D
  • miki30246
    Sziasztok!

Ma játszottam egy keveset, gondoltam létrehozok egy vállalkozást, de egyedül nem lett volna a fullos garázsra pénzem ezért Tütüke, és Vegasz haverom is beszállt az üzletbe.
    Így volt elég pénzem megvenni Nürbergben a garázst, amit felfejlesztettem teljesen, így felvehettem öt alkalmazottat.
    Sajnos a munkaközvetítőnél elég gyenge alakok voltak, de muszáj voltam felvenni, ne álljon üresen az üzlet.
    Aztán meg kellett vennem az öt kamiont, 6 vagy 700 lóerős volvot kaptak, meglegyen a morál, de nem érdemelték meg, mert a Mónika akihez nagy reményeket fűztem 800 eurós fuvarokat hoz..Na ez épphogy fedezi a gyorshajtásaimat.. : )
    No comment, én ha kezdőként ilyen gépet kapok, meghajoltam volna a főnököm előtt minden reggel…
    De majd meghívom vacsorázni, mert nagyon csinos, ez feledteti a gyenge teljesítményét. :P
    Többiek jobbak, 3-4 ezer euró megvan.
    Én Man TGX-et használok, V8-as.
    Elég jól megy, elvállaltam egy nagyon hosszú fuvart vele, jó hasznát vettem a legdrágább dögrácsnak amit a gépezet elejére szereltettem, mert letoltam magam elöl pár kiskocsit, akik nem húzódtak félre, nem vették tudomásul, hogy én egy nehéz szerelvénnyel nem tudok lefékezni…

Azért a 130-at megfutottam vele országúton. :)
    Jól tapadtak a Bridgestone abroncsok, megérték az árukat.

Lassan meglesz a pénz, egy új garázsra :)

Képeim:

• dgufoplast
    Azért kérdeztem én nem láttam itt :)
  • LACEJKA
    ki van adva :D kell ?