Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fuszhi
Ezek szerint ha "jó" vagyok, akkor Kipróbálhatom idõnek elõtte az ETS 2 valamilyen bétáját?
Azt lenne jó megtudni mikor dobják ki , és minél hamarabb belefogni a gyakorlásba.
Köszi JohnBrat.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

KingStone90- a régi scania-knál is ha jóltudom 460-tól feljebb voltak a V8-asok, amik bõven futkosnak itt. ha valóban 100.000x ültél kamionban, akkor ezt tudnod kéne.
Továbbá:
"ha a légzár jó és nem jó ötlet kinek hogy akkor légrugós felfüggesztés hogy az jó ötlet e jobban billegne az autó a kerekeken?????? errõl mit gondoltok??????,"

Ember, amióta leírtad, próbálom kibontani ezt a kérdést, ami a kérdõjelek miatt biztosan nagyon fontos lehet. Értelmezésem szerint, Te arra gondolsz, hogy a "mai" kamionokban lemez-rugó van még. El kell hogy szomorítsalak, ilyeneket már nem használnak kamionokhoz. Legfeljebb lovaskocsihoz. Természetesen ennek is volt billegése, de leginkább terhelés alatt. Ha teher nélkül használták, mondhatni hogy csak "pattogott". Bár lehetséges hogy Te még az Ifás korszakot éled, de még az elsõ tanulmány-autóm (Iveco-TurboStar) is légrugóval rendelkezett, ami kb 16-évvel ezelõtt volt.
Persze ha nem erre gondoltál, akkor légy olyan kedves, és fejtsd ki ezt nekem, mert egyszerûen elképesztõ ez a fogalmazás.

Új bejegyzés a blogon, az SCS versenyt is hirdet (az új pályákon a legjobb eredményt elérõk ETS2 kulcsokat kapnak majd), részletek lefordítva itt.

Vagy is nem veszem kötekedésnek!
Jolvan na azért én sem tudhatok mindent, én ien scaniakat még nem nagyon láttam magyarba, de semi baj nem kötekedsz <#wink>
xD Az mi az! 😄

Ha jól tudom akkor nem a nyomaték a lényeg az emelkedõkön? A lóerõ a nagyobb sebesség elérésében segít. Nem pedig a tonnák könnyebb mozgatásában. Azért a nyomaték a felelõs. Azért igazítsatok ki ha tévesek. 😛
scania topline
xD <#idiota>

GerY5
Nem kötekedni akarok, de vigyázz. kibe kötsz bele.
KingStone90 már 14 elmúlt, és 100.000x ült kamionban.
Ha õ azt mondja, hogy kevés, akkor az úgy is van!(!!!!!!)

<#nevetes2>

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Kistódi
Nem kötekedni akarok csak mint Scania fan szúrja a szemem ez a hsz hogy: "Én szerintem a kamion is lehetne egy kicsit erõsebb mert ez a v8 440 Le kicsit gyenge!" V8-as az új szériákban 500-tól kezdõdik.. ezért V8 440 nem létezik 😊

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

scania topline
Hali!

Valaki tudna segíteni, hogy az át skinezett rendszámot hogyan tudom betenni a játékba, hogy mûködjön?
Elõre is kösz a segítséget!

V43 1105
Élsimítás, rulez xD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Deniel Map Project...<#idiota>

A ROCKSTARos nem a legjobb lett mert korlátozott a festés területe 😊
GerY5
Kreatív

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

ROCKSTAR:
MONSTER:
GerY5
Szuper.....

Lehet csak majd kell hozzá normálisan használható kép 😊 de rajta vagyok az ügyön 😊
GerY5
Ugye azt is megmutatod majd?

Lehet lesz majd az is 😄 most ROCKSTARS csinálgatok 😊
fuszhi
Kíííváló én egy "mocis nénit" raknék rája a kamionrája 😊)))

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Üdv próbálkoztam a festéssel ez lett a vég eredmény 😊 de nem valami jó festhetõ némelyik Pót kocsi 😊
Képek 😊 PIMPSTAR tudom nem rá való a festés de én át festetem 😊

Új javítás várható az STDS-hez.

Nekem pont ez volt, kb az egyik dombra 3 perc alatt értem fel! Én szerintem a kamion is lehetne egy kicsit erõsebb mert ez a v8 440 Le kicsit gyenge! Lehetne legalább 580 Le-õs!
aerolive
Ez a Harita mod térkép nem a legkönnyebb. 😄
Van vagy 40km és tele van emelkedõkkel, amin max. 2-ba tud felmenni a kamion. Elindulni meg csak kézifékkel, mert lefullad. Ráadásul térképrajz sincs.

Én nem vettem észre, de köszi a figyelmességet! 😄
aerolive
Észrevettétek, hogy ha refivel mentek, akkor a szembejövõk villantanak egyet? Most nézem, hogy mit villog itt mindenki, erre lenézek a mûszerfalra és fent maradt.

Örülök neki, jó töltögetést! 😊)
Bár angolul lenne... 😄 Egyébként köszi, én személy szerint nem ismertem.
Nem tudom ki ismeri az oldalt kin nem, nézegessétek és töltsetek kedvetekre. <#wink> link: http://www.simulasyonturk.com/kategori/scania-truck-driving-simulator
Sziasztok!
Az STDS-be van CB, vagy valami CB mod???
fuszhi
Halóóóód ? a barátnõm cukrász , de neki eszébe nem jutott volna ilyen mar.aság. Pedig, itt vezette a kamiont. Egyél valami édességet ha már a kamion fényérõl is valakinek ez jut eszébe biztos hiánya van. 😊))) Hát, de nem ?

Még nincs ki adva 😊 és a képek meg jobban a Scania Truck Driving Simulator-ból vannak le fotózva 😊
üdv láttam több képet az ets 2-rõl és már lehet tölteni vagy csak simán forumos képek?ha igen akkor valaki linkelje el

wollnerd
<#hehe><#banplz><#idiota>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

fuszhi
Pontosan

Szobi30
nem, és ne kérdezd többször.
NINCS WAREZ!!!

www.szobi.picturepush.com

Hali!Vki adna 1 letöltési linket?

Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|

Az új blogbejegyzés fordítása itt vagyon. 😉

Ne feledje el senki hogy ezek a játékok mit is akarnak visszaadni ( és szerintem vissza is adják ), mégpedig a vezetés élményét, a kalandot és a szabadságot, mert én ezekért az érzésekért játszok ezekkel a játékokkal. Akármennyire jó illetve nem jó a grafika és a fizika, ha az élmény megvan akkor szerintem már rossz nem lehet!

AudiQuattro
Új hír a blogon! Egyébként meg ne reagáljatok a gyerekre,majd vajo törli az összes bejegyzését reméljük..ha meg egyesével osszátok ki csak rosszabb.Bevezetném a sorozást,10 éves kortól komolyan..

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

biliard10
+1

Ja és csatlakoznék WinStarhoz:szégyen és gyalázat ami itt folyik.Hülyeségeken vitatkoztok,és egymást oltogatjátok.Vajó remélem kiosztja a hülyeségserlegeket.Jó lesz már ha megjelenik a játék ,legalább lefoglalom magam és nem fogom a sok szellemifogyatékos hozzászólást olvasgatni.Akinek nem inge ne vegye magára.Elnézést a kifakadásért .
biliard10
köszi

Udv .Egy sima térképszerüség van a játékban nem olyan mint az ets2 ben lesz ,de az mûködik😊.
biliard10
STDS-ben müködik a gps?

aerolive
Kicsit kusza lett, de tudjuk be ezt az esti fáradtságnak. Majd jönnek a mod-ok és segítenek picit a játékélményen. Lentebb, amit linkeltem a fizikai mod a fülkére az egész jó, vagy legalábbis én egész élethûnek találom, sajnos még nem volt alkalmam kamionban ülni, de ez nem rajtam állt eddig sem.

Jobb érzés lenne persze a mûszerfalról felkapcsolni a lámpát, vagy a fûtést meg ilyesmi, de örüljünk, hogy ha csak ilyet is, de legalább készítenek kamionos játékot. 😊

aerolive
Én teljesen értem amit mondasz, sõt ezt vallom én is. Szívesen támogatnám az ilyen kezdeményezést. Emlékszem én is, régen rengeteg játék volt, ahol volt kapcsoló. Emlékszem ilyenre is pl. a World Racing 2-nél, ahol nem volt a csúcsponton teljesen a kódolás. 😄
Szimulátorban rendes menetteljesítmények voltak, de Arcade-ba egy szar lada is ment 200-zal simán.

De pl. a Bus simulatorba már van kezdõ és haladó mód, inkább ez lenne a járható út szerintem. Valószínûleg amirõl itt beszélünk, azok több milliós tételek lennének. Inkább én is áldoznék a grafika oltárán a szimulációra, de ez van. Ott van pl. az OMSI, egész jó, de a grafikához képest az optimalizációja elviheti az év szar címét.

De én bizakodom, már ez is oltári nagy elõrelépés volt az ETS1-hez képest, most ki se merném már próbálni ezután.

Jópofa. 😄

Fúúú ezt, hogy mondjam el.
Szóval. A lényeg az, hogy szimulátor, de még is arcad. Sokan a csillogó grafikát nézik és észre sem veszik azt, hogy mennyire arcad. Hol ott mint mondtam a nevében is ott szerepel a szimulátor.

Az arcad vagy simulator kapcsolóval pont ezt tudnák megoldani. Míg arcad-ban (8-14 évesek) csak gáz fék kell addig a simulator-ban ( bár ki aki komolyan veszi vagy érdekli a kihívás) mindent te csinálnál az utolsó csavarig.

Sajnos az a baj, hogy minden játék a fiatalok fele húz el. Inkább így mondom, hogy "ha én csinálnám akkor nem érdekelne, hogy 2 millió db helyet 1 milliót adnék el. Viszont tudnám, hogy az az 1 millió aki megvette az szimulátort kap". Szerintem a legbiztosabb vásárlói kör azok az emberek akik szimulátort várnak el és kapnak is. Míg a gyerek lehet, hogy megveszi egyszer és kész. A többi részt meg már nem. Nem tudom érthetõ-e amit írni próbálok. 😊

Vagy van még egy lehetõség. Persze az sok munka. Azt is meglehet csinálni, hogy amit kiadnak most az lesz az "arcad". Utána viszont kiadnának egy Euro Truck Simulator 2 simulator játékot ami már hardcore. Az utolsó kapcsolóig te mozgatol mindent. Így ezzel is kedvére tennének a fiataloknak és a szimulátor imádóknak.

Persze oka is van, hogy mért ragaszkodom én ennyire a szimulátorhoz. Mind mondtam küzdök a jogsiért. Nem adom fel, de nem egyszerû. 😞( Nagyon szeretném már érezni ezeket a bestiákat. Szeretnék legalább virtuális környezetben eljátszani velük. Már az is sokat segítene. 😛 És mint mondtam szerintem sokan vagyunk így aki élõben nem is, de virtuálisan szeretné legalább átélni az igazi élményt. Persze az sehogy sem adható vissza, de meg lehetne próbálni a 99% felé vezetõ utat. 😊
basszus,belépek sg-re látom 91 új üzenet..erre mi fogod?Dedózás...azt hittem már valami komoly hír van az ETS2-rõl,vagy új képek jöttek ki,vagy valami.... ááá szánalmasak vagytok(tisztelet a kivételnek)