52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Bal0924
    Van valamilyen lista a kamionokról és hogy miket lehet rájuk felszerelni?

Olyan kamion érdekelne, hogy digitális a kilométerórája, GPS-sel fel lehet szerelni , és egyéb kütyükkel. :D
  • Bal0924
    Köszi
  • Werner91
    Lehet úgy garázst venni, hogy a meglévőt eladom? Szóval Torinóban kezdtem a játékot, de áttelepülnék máshova, viszont két garázsra nincs szükségem.
  • Werner91
    Renault Premium/Magnum
  • Bal0924
    Melyik az a kamion amelyik digitálisan mutatja a kilóméter órát?
  • Werner91
    Köszöntem!

Egyébként másnak is feltűnt, hogy angliában masszívan paraszt az Ai? Nem engednek ki soha, kihajtanak eléd, befékeznek, van mikor autópályán kb 50 km-enként van csak sebesség jelző tábla, és sokszor ha két tábla között hajtok fel, és beállok 90-re akkor egyből jön az 500 euro büntetés. Máshol is van Ai-s töketlenkedés, de a készítők mintha direkt rágyúrtak volna erre angliánál xD
  • Hungarykum
    Az ETS2 mentési könyvtárában megkeresed a "config.cfg" fájlt.
    Ebben megkeresed az "uset g_console "0" sort. A 0-át átírod 1-re, elmented és kész.

g_set_weather 1 f - esik az eső
    g_set_weather 0 f - napos idő lesz
  • Werner91
    Srácok, valaki írta, hogy konzollal be/ki lehet kapcsolni az esőt? Pár kérdés: hogyan lehet előhívni a játékban a console-t, ha beírom az eső kódját, addig esik, még be nem írom a napos időét? Valaki leírná mégegyszer azt a két sort ami az esőt kapcsolja ki/be? (tudom-tudom tekerjek vissza, visszatekertem de nem találom)

Mielőtt menne az oltás, csak az eső miatt kell a konzol...
  • Hungarykum
    Én szimpla tengelyt használok és legtöbbször 90-el megyek, de még nem csúsztam ki és fejre sem álltam egyik kanyarban sem.
    Ha látom, hogy túl éles a kanyar, akkor lassítok 80-ra, de pár kanyar kivételével mindet beveszi.
    A mellékutakon is van pár elég éles kanyar, de ott úgysem megyek 90-el.
    Szóval pár kanyar miatt, nem fogok dupla tengelyt választani. A "hagyományos" módon, nekem amúgy is szebben néz ki. Másrészt, mindenki olyat választ, amilyet akar.
    Aki normálisan vezet, annak teljesen mindegy, hogy hány tengelyű kamiont vezet.
  • Bal0924
    És a szimpla tengellyel nem lehet jobban kicsúszni, mint a duplával?
  • vajo
  • Luspy

• gordon 24
    Nem tetszik:) Nincs baj vele csak randa:)
  • vajo
  • Debilon
    én a tank mérete miatt nem használok 2 hátsó tengelyt
  • Bal0924
    Mi a baj a dupla kerékkel? Miért mindenki a szimpla tengelyt használja? (csak a tank miatt vagy mert akkor lehet rá tenni kipufogót?)
  • macleody
    Az enyém meg ilyen lett.

• Drope
    Üdv mindenkinek! Szeretnék magamnak egy egyedi kamion skint,viszont sajnos próbálkozásaim ellenére sem tudom elkészíteni. Arra gondoltam,hogy valaki aki elég jól ért a skineléshez,és megtudná csinálni és szívesen vállalná is,az dobjon egy PM-et,és ott elmondom pontosan milyet,hogyan szeretném. A legjobb az lenne,ha én tudnám megcsinálni,de sajnos nem megy :
  • SuSu1992
    karaj lett!
  • gordon 24
    Azért az új videokártyámmal szebb:)) Örülök neki:)

• LACEJKA
    Sziasztok Az ÚJ " VAS "

• CB pocok
    jawol oda tudod adni a dancsi-s mondot??
  • jawol
    [IMG][/IMG]

DANCSI
  • jawol
    http://kepkezelo.com/images/8bvqq969jjgz0gn82kj1.png
  • Hungarykum
    Festettem kicsit:

• jawol
    na végre ty a helpet
  • jawol
    [IMG][/IMG]
  • wollnerd #18641
    Ne szarakodjál már ezzel!! tölts fel a képed ide és linkeld onnan!!!!
  • jawol
    faszom ebbe a fosba
  • jawol
    [IMG]http://[/IMG]
  • bivi28
    Azt tudom hogy hová kell betenni, de hogy hol lehet saját izlésem szerint járgányt csinálni, ha lehet egyáltalán ilyet csinálni?
  • jawol
    [IMG][/IMG]
  • jawol
    [IMG][/IMG]
  • csaklaca
    izé....egyébként.....
  • jawol
    [IMG][/IMG]
  • csaklaca
    egyénként,igen!:D
  • macleody
    Tudtam hogy valakinél elszakad a cérna :)
    De egyébként igaza van.
  • csaklaca
    ami sok,az sok(k)!
  • balukah
    MOST MÁR ELÉG!!!!!!!!!! NEM IGAZ HOGY LEHET PÖCSÖLNI A MOD BERAKÁSSAL? LESZEDED A MODOT ÉS BERAKOD A DOKUMENTUMOK/EURO TRUCK SIMULATOR 2/MOD MAPPÁBA. ÉS KÉSZ!! NE BÉNÁZZATOK MERT MÁR IDEGESÍT!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Juhasz27
    Használd Ezt!!